Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 14 hétf., 3:15 

Faradt vagyok. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 14 hétf., 8:17 
Heroes Team

Ahogy látom az idő számláló nálatok is csak dísz volt... mindenképpen redukálni kellene az alap értékeket. :idea:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 14 hétf., 8:24 

Redukálva volt. 3000 + 400-ra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 14 hétf., 8:38 

A WT tényleg megspórolt úgy 2 órát, kiszedni 10-12 hiveot, meg az összesnek 100+ lvl3-4 védőjét leverni rengeteg idő lett volna, szóval jó lesz ez : )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 14 hétf., 13:05 

Meg ugy is rengeteg, 3000 (50 perc)+200(3,3 perc)-al kene probalni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 20 vas., 12:57 

Ma ha valaki úgy érzi, sima közönséges SoDban kipróbálhatja magát ellenem :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 06 vas., 22:28 

Ssth(Castle,Calh) vs Midnight Scholar(Inferno,Dace) 1.3.5.

Random balance L

Az elején borzasztó volt haladni a castléval. Első hét végére monkom lett citadellel. Egyszerűen nem volt semmi a területemen. Utánna rámcsillogott a szerencse, mert találtam egy tombot. Ez szokás szerint reliket adott, méghozzá egy spellblinders hutot. Utána nem sokkal lots genie megviccelt, mert rögtön morállal nyitott kettő és beblokkolta a két íjászomat. Ezáltal akkora veszteséget mértek rám, hogy inkább fel akartam adni. Scholar adott egy loadot így folytattuk a játékot. Kivettem egy 3-as cons-ot így már elég jól tudtam haladni az angyalokkal. Bementem a sivatagba és kiszedtem 2 hiveot. Össz-Vissz 10 Wyvern volt a jutalmam. Majd láttam, hogy jön Dace, ezért elmenekültem, hogy a dungeon várban manát duplázzak és meglepjem a 600-as implommal :) Ezzel csak az volt a gond, hogy nem volt tavern a várban én meg pont kiszámoltam, hogy össz-vissz 2500 aranyam maradjon. Ezzel a húzásommal kénytelen voltam feladni a meccset. Funból lejátszottuk azért a végcsatát.

Calh 13 7 4 4 (3angyal, 10 Wyvern, 6 Cavalier, 18 Crusader, 54 marksman, 13 monk, 28 royal griff) vs Dace 8 11 6 8 (8 Efreet sultán, 54 Magog, 15 pit fiend, 53 demon)

Mass slow jött mindkét oldalon, majd az íjász többletem és Calh fergeteges archery képessége szép lassan a javamra billentették a mérleget. Az implo már csak hab volt a tortán így magabiztosan nyertem. Legalább ez vígasztal, ha már elbénáskodtam a meccset :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 08 kedd, 15:55 

üdv

Az a helyzet,hogy lelépek innen.

- amikor a map javításban segítettem, a negatív hozzáállás,vélemény ezzel kapcsolatban mindig több volt.
- az utóbbi időben több "vitám" is volt,ami nem igazán esett jól, nem is értek néhány reakciót...
- nem érzem már a kihívást, a motivációt az itteni versenyekben (pl legutóbbi OB semmibevétele).
- plusz értelemszerűen nem kívánok részt venni ezentúl a mapok átnézésében.
- nem lesz több drámaszakkör, gl hf

amihez még ragaszkodom,az az online toplista.
ha elkülditek az eredményeket az e-mail címemre,én fel fogom rakni mindet.

Majd talán a tábor előtt benézek,vagy felhívom Vologyát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 08 kedd, 17:59 
Heroes Team

Néédd A! Úgy rinyál, mint én pár éve, még az avatarját is ugyanúgy levette a kis ratyi. :lol: No para Süni... pár évente ez előfordul... de az a helyzet, hogy beszipkáztak... pár hónap és elvonási tüneteid lesznek. Hidd el én már csak tudom. :P :D

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 09 szer., 19:50 

Szerintem csak Csizu szídta a mapjaidat Süni. Nem kell így felkapni a vizet. Nekem tetszettek :)

A versenyek tényleg komolytalanná válltak. Nem akarlak szídni KTibzsa, de most már egy erősebb kezű szervezőre lenne szükség, aki folyamatosan űzi az emberkéket, mert egyesek csak úgy neveznek, aztán meg elfelejtik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 09 szer., 22:52 

Az alapvető probléma a mapok koncpciójában volt, ha 100szor nézed át őket akkor sem segített volna. Szóval ezen megsértődni teljesen felesleges. Mielőtt játszuttunk rajta, senki sem látta hogy ez így gond és dobókockadobálássá változtat egyes meccseket, de ez nem rajtad múlt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 09 szer., 22:55 

ssth írta:
Szerintem csak Csizu szídta a mapjaidat Süni. Nem kell így felkapni a vizet. Nekem tetszettek :)

A versenyek tényleg komolytalanná válltak. Nem akarlak szídni KTibzsa, de most már egy erősebb kezű szervezőre lenne szükség, aki folyamatosan űzi az emberkéket, mert egyesek csak úgy neveznek, aztán meg elfelejtik.

Ssth minden egyes szavával egyetértek.

Süni nyugodtan pihend ki magad. A mapjaidat egyértelműen csak Csizu szídta. Neki más elképzelései vannak a versenymapokról. Nekem meg Csizu mapjai nem tetszenek. Ez egy ilyen történet, nem lehet mindig mindenkinek tetszeni. A lényeg, hogy több verseny lement zökkenőmentesen velük. Köszönet érte minden játékostárs nevében.

Az online versenyek valóban ellaposodtak, érdektelenné váltak. Ezen változtatni kell a közeljövőben! Vérfrissítés kell.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 10 csüt., 0:00 
Heroes Team

ssth írta:

Ezt én is írtam, hogy többet nem vezetek. De nem szólt eddig senki, hát elvállaltam. (legalábbis a legutóbbi OB-ig)

Am valószínű hogy a büntetőpontok se sokat érnek, meg az eltíltás, se használ. Aki pedig nem ér rá lejátszani a meccseit azt hiába is űzöd, úgyse fogja tudni lejátszani. :(

Egy ötlet: lehetne jutalmazás büntetés helyett a későbbiekben. Akik időben lejátszák a meccsüket, azok kapnák, esetleg aki mindet lejátsza időben (halasztás nélkül). Talán segítene. De csak ötlet. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 10 csüt., 7:40 

Persze Tibsza azt hozzá kell tenni, hogy azért hálásak vagyunk hogy szerveztél eddig. Nehogy félreértések legyenek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 11 pén., 21:00 

KTibsza,ha segíteni kell a szervezésben bármit rám számíthatsz. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 12 szomb., 2:44 
Heroes Team

Dave írta:
KTibsza,ha segíteni kell a szervezésben bármit rám számíthatsz. :wink:

Inkább a lejátszásban kellene segíteni. :D Szervezni az elején kell, mikor még el se indult. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 12 szomb., 13:23 

Szerdán már kijöttem a kórházból, de egyik nap se láttam Doplit msn-en és a fórumra se írt, pedig vagy 2 hete írtam a Kupás fórumra, hogy mi a helyzet. Én az elmúlt 3 napban non-stop bármikor le tudtam volna játszani, de az ellennek se híre, se hamva.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 25 pén., 17:13 

Valaki ma egy csatarozas? (akar Wt - random is mehet)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 26 szomb., 15:04 

Valaki jatek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 29 kedd, 10:32 

Merlin (Necropolis - Galthran) vs (Tower - Arlach) noname @ Random 2sm4d - WT
Eleg idiotikus lett a map, az uton is sok mindent ki kellett kerulnom, de egesz jol toltam, majd meglattam arrafele bugdacsolni az ellent amerre en is voltam, es elhajtottam az ujonnan szerzett varatol. Itt 3vs1 var volt, majd kovi heten be is tamadtam egy teleport kapun keresztul.
Nem tudom honnan makolt golden bow-t, meg volt neki powerje is a szaros death ripple melle.. (75 sebzes) :lol:
http://imgur.com/h9hTH
Ennek ellenere az 5-6 moralom segitsegevel (szegeny Merlint, itt mar biztosan olte a duh :lol: ) vicces lett a vege, es majdnem szoros is, 120 csontvazat lottem es futottam 56 gremlinnel es egy oriassal, de hat mar leolte ammo cartot is, ballistat is, a lovesem is elfogyott, igy lovesem sem volt hogyan tovabb. Meg gondoltam huzom a jatekot, de most mar ugy latom nincs eselyem ezt megforditani..
Koszonom a jatekot! GG
Mentesek: http://rapidshare.com/files/454907802/Games.zip
(szakertoi velemenyek, elemzes, fejmosas: johet!)

Ma ejszaka toltam egyet GaNe Rangeren, es az lett, hogy a kis lama csak belenyult a mapba, igy egy M-es palyahoz kaptunk alvilagot is egy idiota template-n. Towerrel voltam Conflux ellen, es bemostam a 2-3 heten, parasztokkal szinte fogtam a foherojat a sajat varaban. :D De a kis szaros kozben foglalt 4-5 varat maganak (persze a zona stb. orzoket, ahol tudta kikerulte) Meg vegetes vegig hit and runolt a sprite-okkal, ugye igy mar nem is vicces? Focsatazni nem lehetett vele, mikor elkaptam herojat 4 heti tower lennyel, akkor is csinalta tovabb, elmenekult par lightning utan, es speedelony miatt foglalgatta a varakat, majd mielott vegleg agyverzest kaptam volna, inkabb hagytam a francba..
Tanulsag: szabalyokat egyeztetni kell, aki idiota, vagy nem tud angolul ki kell b*szni a jatekbol.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noname 2011 márc. 31 csüt., 23:36-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]