Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 84  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 17 csüt., 21:51 

T-Rex
Szerintem fekete lesz, ahogy a H5-nél. Mondjuk fog of war témában a Demigod hozott hangulatot, elhagyva a fekete ködöt, és helyette animálódó rúnák/felhők voltak megjelenítve.

hahakocka
Ez valszeg egy korán kiszivárgott kép, az a tippem, hogy a holnapi screenshotoftheday (UBI facebook), de nem biztos.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 17 csüt., 22:43 

Honlap remélem lesz videjó is megint. :)

Ma el tudtam végre olvasni a Pcgurut, érdekes főleg a skill és reputációs rendszer.

Új képek is vannak az újságban amiket még nem láthattunk, meg a skillekről is voltak képek, a Gamestarban még hosszabb lesz az előzetese és lesz interjú is Szabó 'Boci' Gáborral. Már várom. Talán a dvd-n lesz videó is a Black Hole hadiszállásáról, mert biztos kameráztak, szoktak az újságírók. :) Annó a Warhammer - Mark of Chaosnál külön így készült hosszú videó is volt sok magyar fejlesztő hölgyemény szépséggel. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 18 pén., 13:02 

Heroes Community-nek szánt újabb video, a CC-nél be tudjátok kapcsolni a magyar feliratot hozzá ;)
http://www.youtube.com/watch?v=n01iggq97gI&feature=player_embedded

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 18 pén., 13:38 

Ja én is másodjára vettem észre, király ötlet volt. Nagyon jó lett ez a videó és elég sok a megerősítés benne egy Dungeon és egy Academy várra a kiegészítőre. Valaki írta Facebookon, hogy az alapban is lehet, hogy már 6 db nép lesz. Nem tudom ezt honnan szűrte le ezekből a videókból. Lehet félreértette a 6 db hőst ugyanis +1 hős a tutorialban lesz az is Havenes.

Azt sajnálom hogy egyelőre csak 8 neutral lény lesz ebből 5 elementál kb + tudjuk a főnixet és még talán a sellőt is ha az az volt a korábbi képen. Már csak 1 hiányzik a talán a Múmia lesz.

Az angol még mindig nem teljesen érthető Juliennél de azért jobb mint az első videóban, Xhane pedig végre felfedte magát a nagyközönség előtt is ) Nemcsak egy csodaszépség, hanem az angolja is kiváló. :) Legközelebb még több Noémit kérünk. :) De azért persze Julien is legyen benne. :) Meg 1-2 magyar úriember is akár. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 18 pén., 19:04 

hahakocka: "Az angol még mindig nem teljesen érthető Juliennél de azért jobb mint az első videóban, Xhane pedig végre felfedte magát a nagyközönség előtt is ) Nemcsak egy csodaszépség, hanem az angolja is kiváló. "

Egyetértek veled :D
Remélem az elfeket, wizardokat és a dungeont egyszer visszahozzák, vagy legalább a sárkikat :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 18 pén., 21:30 

Az első feliratnál igen durva volt hallás alapján csinálni a feliratot, a "zö íróz"ok nagyon beadták. :D Pontosítottam is pár félrehallott dolgot, amikor felkerült hivatalosan is egy felirat.
A második qna-hoz szerencsére kaptam mankót, az írott verzióból pedig nem volt nehéz lefordítani. :)

Közben az első szavazás lezárult a Celestial Heavens-ön és elindult az új.

ITT FELÜL elérhető az új szavazás, ezúttal a játék történetéről kell szavazni.
Mivel nincs olyan sok anyag, ezért érdemes szerintem ide venni az egységek leírását, a hivatalos oldalon levő összes szöveget, mindent, ami színesíti, információt ad a játék világáról.

Az előző szavazás eredményel pedig alant található:

Kép

-------------

szerk.: kikerült a lengyel Ubisoft facebookra a játék DVD tokja.
Katt a képre a nagyobb méretért:

Kép

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pio 2011 feb. 18 pén., 23:30-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 18 pén., 23:18 

Wow, nem semmi ez a kép. :) Jól néz ki ez a tok. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 18 pén., 23:43 

Az számít hogy mi van benne nem a tok...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 18 pén., 23:51 

Naja... :D De azért nem árt ha a tok is jól néz ki. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 19 szomb., 16:42 

Annyira izgulok már, hogy mit fog jelenteni pontosan a "Heroes VI - Leírások" menüpontban kiírt "Exklúzív magyar hét a Hereos VI-ról" feb.21-től márc. 2-ig! Remélem, sok új infó, kép, videó, bármi!! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 19 szomb., 23:01 

Szerintem varázs tárgyakról rakhatnának képeket, bár az a kard a tokon mindig feltűnik, szerintem valami relikvia lehet. Most jöttem rá, hogy mi az aminek nagyon örülnék, ha több szintes lehetne a pálya, mondjuk 6-7, bár ez erősen megdobná a pálya méreteket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 20 vas., 0:38 

Enyhén szólva, igen :D
Én inkább egy pályás, két váras demónak is örülnék :lol:
Legalább elfoglaljuk magunkat valamivel és ha tapasztalunk valami bugot szólhatunk a fejlesztőknek :wink:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára T-Rex 2011 feb. 21 hétf., 16:20-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 21 hétf., 10:03 

Most akkor mégis lesz Iniative csak nem úgy fog működni mint eddig?

Sok sikert e héthez Vologya Mester oldalának.

Az új képregény nagyon vicces. :D Ironikus is a fejlesztőktől. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 21 hétf., 16:16 

Egy dologban a H6 már mindenképpen jobb lesz, mint az összes előző Heroes-ok: végre a játékosra bízzák a hősfejlesztést. Ez akár azt is jelentheti, hogy a Heroes sorozat elfordul a stratégiának csúfolt szerencsejáték-vonalról, ami eddig jellemezte, és valódi stratégiát faragnak belőle.
Számomra ez a hír sokkal fontosabb és örömtelibb volt, mint az összes design- meg történeti kérdés együttvéve, mivel alapjaiban határozza meg a játékélményt. Végre nem kell manuálisan felejtősátrakat telepítenem minden egyes térképre, hanem esetleg megszabhatom én, hogy a saját hősöm milyen képzettségeket tanuljon... Ennél jobb dolog nem is történhetne ezzel a játékkal, és attól a fejlesztőcsapattól, amelyik ezt végre felvállalta, várhatunk szerintem más komoly stratégiai elemeket is.

Jah, és semmiféle hírt nem találtam a mozgást segítő varázslatokról, ezekről lehet már tudni valamit? Pl. Town Portal lesz-e benne?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 21 hétf., 16:21 

Szerintem Town Portal lesz, az az egyik vari, ami nem hiányozhat a játékból.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 21 hétf., 16:57 

Vajon az Armageddon's bladehez hasonlóan (igaz itt volt egy elementál vár is) lesz e fejlesztett neutral lény is pl elementálok is lesznek e fejleszthetőek külső épületekben?

Ugye az a konnektordugó jel nem azt jelenti hogy a játék minden eleméhez állandó internetkapcsolat kell DRM version 2? :( A DRM-ről megannyi rossz tapasztalat van. Persze ha javítanak a régi verzióhoz képest rajta és úgy nem keseríti meg a vásárlók életét, akkor semmi gond.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 21 hétf., 17:41 

hahakocka írta:
Ugye az a konnektordugó jel nem azt jelenti hogy a játék minden eleméhez állandó internetkapcsolat kell DRM version 2? :( A DRM-ről megannyi rossz tapasztalat van. Persze ha javítanak a régi verzióhoz képest rajta és úgy nem keseríti meg a vásárlók életét, akkor semmi gond.

Ha jól tudom offline is lehet majd játszani, csak bizonyos dolgokat online reg nélkül nem érsz el.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 21 hétf., 22:07 

hahakocka írta:
Most akkor mégis lesz Iniative csak nem úgy fog működni mint eddig?

Szerintem az az Initiative az, amit az első 4 részben Speed-nek hívtak és azt hivatott eldönteni, hogy egy adott körben mi legyen a lények sorrendje.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 22 kedd, 0:44 

Inkább legyen a H3 sebesség, oszt kész :wink:
Mégiscsak egyszerű volt azt használni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 22 kedd, 10:18 

Így van. Szerintem már a H4 speed-jével is gondok voltak, nem lehetett tudni sosem, ki fogja kezdeni a csatát - ezt remekül tetten lehetett érni azon, hogy ha kétszer egymás után elkezdtem ugyanazt a csatát, gyakran nem ugyanaz a lény kezdett. Néha még az sem volt egyértelmű, hogy a támadó vagy a megtámadott kezd-e. Nem való az ilyesmi stratégiai játékba.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 84  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]