Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 84  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 09 szer., 22:15 

Hmm, most megnéztem Safariban, Chrome-ban, Explorerben, Firefoxban, nekem ERRE a linkre (ugyan ez szerepel az előző hozzászólásomban is) mindenhol egyből magyar felirattal indítja el a videót. Másnál ezek szerint nem?

szerk.: de ha valakinél mégsem, akkor a videó alatti sávban (ahol az indítógomb is van) a CC gombra kattintva be lehet kapcsolni a feliratozást.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pio 2011 feb. 09 szer., 22:17-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 09 szer., 22:16 

Hmm érdekes,nekem nem,le kell nyitnom az interaktív fült oldalt.(Firefoxom van)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 09 szer., 23:04 

Üdv Pio. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 10 csüt., 0:14 
Heroes Team

pio írta:
Sziasztok!

Új vagyok a fórumon, amúgy az sg.hu Heroes VI-os topikjának útját egyengetem, ahová elkészítettem a QnA magyar feliratos verzióját, de úgy gondoltam itt is lehetnek páran, akik örülnének neki:

Might and Magic: Heroes VI első Kérdezz-Felelek magyar felirattal

Ha valakinek nem jelenne meg automatikusan a felirat, akkor a videó alatti sávon (ahol az indítógomb és a hangerőszabályozó is található) kattintson rá a CC gombra.

Üdv Bátor Harcosok!

Üdv a fedélzeten Pio! :wink: Már régóta figyelem az sg fórumot és hahakockával (Andrews2007) is jóban vagyok... :) Remélem egymással is jóban leszünk... :) Köszi a magyar feliratozást! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 10 csüt., 9:48 

Vologya minotaurusz. Az hogy lehet hogy a Pcguru már most bemutathatta a Heroes VI-ot? Nem február 23.-áig lenne embargó?

http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/pc_gu ... e=2#lapozo

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 10 csüt., 10:14 
Heroes Team

hahakocka írta:
Vologya minotaurusz. Az hogy lehet hogy a Pcguru már most bemutathatta a Heroes VI-ot? Nem február 23.-áig lenne embargó?

http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/pc_gu ... e=2#lapozo

Üdv Bátor Harcosok!

De igen... Megjelent már az újság? Mert ha nem, akkor nincs gond... :roll: Ha igen, az viszont baj... :? Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 10 csüt., 10:42 

Ja sajna február 10.-től azaz mától. Ez fura ilyenkor mi van? Nem tartják be a febr. 23-ai embargót?

Mondjuk én úgyis Gamestart fogok olvasni mint már vagy lassan 10 éve teszem. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 10 csüt., 11:20 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Majd írok a PC Gurunak... Vagy megveszem az újságot és megnézem a cikket... És meglátom, hogy megsértették e az embargót... Ha igen, azt sajnos közhírré kell tennem... És ez nem javítana a magyarok megítélésén... :? Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 10 csüt., 11:46 

Kép

Katt a képre a nagyobb méretért!

Azért olvassátok el mindenképp a cikket, lehet, hogy nincs benne semmi hivatalosan be nem jelentett infó.
Tudtommal a PC Guru az egyetlen újság, amelyik komolyan, rendszeresen foglalkozik a játékkal, náluk volt egy interjú az októberi számban Zsuffa Istvánnal (most ugrik be, István Kertje, előző screenshot of the day, kíváncsi vagyok, hogy róla vagy István királyról (a történet szerint István alapította a Griffin dinasztiát) nevezték-e el) és most is ők írnak a játékról, szerintem ennek első körben próbáljunk meg inkább örülni. :)

Vologya írta:
pio írta:
Sziasztok!

Új vagyok a fórumon, amúgy az sg.hu Heroes VI-os topikjának útját egyengetem, ahová elkészítettem a QnA magyar feliratos verzióját, de úgy gondoltam itt is lehetnek páran, akik örülnének neki:

Might and Magic: Heroes VI első Kérdezz-Felelek magyar felirattal

Ha valakinek nem jelenne meg automatikusan a felirat, akkor a videó alatti sávon (ahol az indítógomb és a hangerőszabályozó is található) kattintson rá a CC gombra.

Üdv Bátor Harcosok!

Üdv a fedélzeten Pio! :wink: Már régóta figyelem az sg fórumot és hahakockával (Andrews2007) is jóban vagyok... :) Remélem egymással is jóban leszünk... :) Köszi a magyar feliratozást! Baráti üdv!

Köszönet az üdvözletért, jó látni, hogy odafigyelsz a többi Heroes-témájú oldalra is. Én hahakocka révén hallottam Felőled és az oldal felől.
Már az első rész óta elég nagy Heroes rajongó vagyok, de valahogy sose fordult meg a fejemben, hogy magyar fansite-ot keressek, ezek szerint ez hiba volt, amit most korrigáltam. :)

----------

Bebiggyesztem ide egy új postba az sghu-s lénylistámat is, hátha van, aki örülne neki. Azért itt írok róla, mert így is elég hosszú, nem szeretnék még annak az elejére irkálni.
A lista tartalmazza az eddig hivatalosan bejelentett várak lényeinek listáját, képességeiknek magyar fordítását.
A fordítások nem a hivatalos oldal leírásai, hanem az azok alapján leszűrhető játéktechnikai vonatkozása az adott képességnek.
A leírások amúgy a hivatalos oldalon nagyon jók, ajánlott elolvasni őket eredetiben annak, aki tud angolul, aki nem, annak pedig ajánlom hahakocka korábbi postját.
Nem minden képesség pontos, sőt, van, ahol egyáltalán nem derült ki számomra, hogy az adott képesség mit fog jelenteni a játékban, szóval ha valaki úgy gondolja, félreértettem néhány képességet, esetleg szerinte a leírás alapján egyértelműek azok is, amiket nem fejtettem meg, akkor ne tartsa magában!
Minden lényhez linkelve van a két concept és a hivatalos adatlap is, ha valamelyik link véletlenül hibás lenne akkor is szóljatok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Lénylista
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 10 csüt., 12:12 

HAVEN
Kép
Core egységek
Sentinel / Praetorian (adatlap)
Shielded - ellenállóbb távolsági támadásokkal szemben.
Shieldguard - védelmezi a körülötte (mögötte) állókat is.
Shield Bash] (csak Praetorian képesség) - a számára védendőnek kijelölt egységet érő támadókra azonnal visszatámad.
Crossbowman / Marksman (adatlap)
Armor Piercing - páncélokat átütő lövések.
Piercing Bolt (csak Marksman képesség) - több egymás mögött álló célpontot is képes egyetlen lövéssel sebezni.
Sister / Vestal (adatlap)
Heal - gyógyítja csapattársait. elesett egységek feltámasztására is alkalmas.
Pacification (csak Vestal képesség) - aura, mely lenyugtatja, támadásképtelenné teheti az ellenfeleit.

Elite egységek
Radiant Glory / Blazing Glory (adatlap)
Speed of Light - a fény gyorsaságával támad, így nem lehet kitérni csapásai elől.
Cleansing Light - ha egy varázslat döntően befolyásolná egy csata kimenetelét, akkor egy (fény)robbanás formályában kiegyenlíti az esélyeket.
Searing Light (csak Blazing Glory képesség) - képesség, mely megsebzi és elvakítja az ellenfelet.
Griffin / Imperial Griffin (adatlap)
Diving Attack - levegőből támadás.
Unlimited Retaliation - minden őt támadó egységre visszatámad.
Diving Assault (csak Imperial Griffin képesség) - levegőből támadás. Játéktechnikailat nem tisztázott a különbség a Diving Attack-hoz képest.
Sun Rider / Sun Crusader (adatlap)
Charge - megrohamozza az ellenfelét.
Blinding Charge (csak Sun Crusader képesség) - a megrohamozott ellenfelét megvakítja.
Sun Steed (csak Sun Crusader képesség) - rövid időre a lova Fénnyé válik és keresztül tud menni a tereptárgyakon.

Champion
Seraph / Celestial (adatlap)
Blade of Mercy (csak Seraph képesség) - feltámaszthatja elesett bajtársait.
Blade of Judgement - a bajtársait ért támadások ereje elraktározódik a fegyverében és ha lesúlyt a támadóra az visszakapja, amit adott.
Blade of Epiphany (csak Celestial képesség) - feltámaszthatja elesett bajtársait, akik ennek hatására erősebbek is lesznek.
Absolute Purity (csak Celestial képesség) - immunis a negatív hatású varázslatokra.

------------------------------------

INFERNO
Kép
Core egységek
Maniac / Demented (adatlap)
Twisted Mind - mindenféle morálbefolyásoló és mind control képességekre immunis.
Manic Laughter (csak Demented képesség) - egyre eltökéltebb a harcok során és talán gyógyul is.
Succubus / Lilim (adatlap)
Pleasure in Pain (csak Succubus képesség) - az őt támadó egységek saját magukat is sebzik valamilyen mértékben.
Seduce (csak Lilim képesség) - harképtelenné teszi az ellenséges egységet.
Rapture in Agony (csak Lilim képesség) - a Pleasure in Pain erősebb változata.
Hellhound / Cerberus (adatlap)
Unlimited Retaliation - minden őt támadó egységre visszatámad.
Eye of Gluttony - az őt megsebző ellenséges egység ellen bónuszokat kap annak haláláig (vagy a harc végéig).
Voracious (csak Cerberus képesség) - több előtte álló egységet is képes egyszerre támadni.

Elite egységek
Breeder / Mother Breeder (adatlap)
Mana Leech - az őt támadó mágiahasználó egységektől manát lop és átirányítja a hőshöz.
Proliferation (csak Mother Breeder képesség) - folyamatosan gyarapszik a létszáma.
Tormentor / Lacerator (adatlap)
Retractable Spikes (csak Tormentor képesség) - saját testéből kirobbantja a csontjait, ez által (az övénél nagyobb) sérüléseket okoz a körülötte állóknak.
Taste of Pain - a harc során minden őt érő és minden általa bevitt támadás révén erősebb lesz.
Exploding Spikes (csak Lacerator képesség) - a Retractable Spikes erősebb változata ezúttal savas csontokkal.
Juggernaut / Ravager (adatlap)
Chaotic Armor - immunis a mágiára.
Unstoppable Charge - a célpontjához vezető út mentén mindenben kárt okoz.
Taunting Presence (csak Ravager képesség) - magára vonja az ellenséges egységek figyelmét, így azok mindenképp őt fogják támadni a többi (potenciálisan akár nagyobb veszélyt jelentő) egység helyett.

Champion
Pit Fiend / Pit Lord (adatlap)
Hateful Retaliation - minden őket támadó egységre visszatámadnak függetlenül attól, hogy az hol helyezkedik el a csatatéren.
Blinded by Rage - immunis a mentális támadásokkal szemben.
Blade of Hatred - az őt támadó egységek bizonyos eséllyel irányíthatatlanná válnak és akár saját csapattársaikat is megtámadják.
Boundless Hate (csak Pit Lord képesség) - támadó képesség, mely minden lényt sebez a csatatéren (még a társakat is).

NECROPOLIS
Kép
Core egységek
Skeleton / Skeletal Spearman (adatlap)
Hollow Bones - ellenállóbb távolsági támadásokkal szemben.
Webbing Spears (csak Skeletal Spearman képesség) - ha a közelében hollttest található annak csontjait képes mozgatni, így lassítva az arra elhaladókat.
Ghoul / Ravenous Ghoul (adatlap)
Dead Flesh - ellenállóbb fizikai támadásokkal szemben.
Rage Against the Living (csak Ravenous Ghoul képesség) - ha megérzi egy élőlény szagát, akor gyorsabbá és erősebbé válik.
Ghost / Spectre (adatlap)
Incorporeal (csak Ghost képesség) - keresztül tud menni a tereptárgyakon és a fizikai sebzések kevésebb kért okoznak benne.
Wail of the Netherworld - gyógyítja az élőholt csapattársát, illetve újra is "éleszthet" plusz példányokat. Ha a gyógyítandó élőholt közelében élőlények álnak azok sebződnek és a rajtuk okozott sebzés is gyógyítani fog.
Death Sceal (csak Spectre képesség) - az általa megsebzett lényeket nehezebb feltámasztani.
Immaterial (csak Spectre képesség) - az Incorporealhoz hasonló képesség, a fizikai sebzések még hatástalanabbá válnak.

Elite egységek
Vampire / Vampire Lord (adatlap)
Vampiric Embrace (csak Vampire képesség) - ha nem jut vérhez elpusztul.
Out of Time - a Spirit World-be képes menekülni egyes támadások elől.
Vampiric Grasp (csak Vampire Lord képesség) - az ellenség megsebzésével gyógyul.
Lich / Arch Lich (adatlap)
Asha's Embrace - Darkness aura veszi körül, mely segíti az átkozást (pontos játéktechnikai szerepe nem tisztázott).
Life Drain (csak Arch Lich képesség) - az ellenséges egységtől elszívott életerőt át tudja irányítani élőholt társába.
Lamasu / Putrid Lamasu (adatlap)
Aura of Putrescence - minden körülötte állót sebző aura.
Breath of Vermin (csak Putrid Lamasu képesség) - a testében élő férgeket ellenségére lehelve okoz sérülést.
Contagion (csak Putrid Lamasu képesség) - fertőzés, melyből csak alvással lehet kigyógyulni (nem tiszta, hogy mit okoz a játékban, talán elaltatja a megtámadt ellenséget).

Champion
Fate Spinner / Fate Weaver (adatlap)
Dual Forms - emberi és pók alakot is ölthet.
Venomous Touch - lassan ölő mérgezés.
Baleful Gaze - jövőbe látó képesség, mely talán a Succubushoz hasonlóan bájolni is tud. Játéktechnikai hatása nem világos.
Freezing Web (csak Fate Weaver képesség) - jelentős védelmet biztosító pókhálóval védi magát.
Dance of Decay (csak Fate Weaver képesség) - tánc, mely megöregíti az ellenséges egységeket.

STRONGHOLD
Kép
Core egységek
Mauler / Crusher (adatlap)
Taste of Blood - az őt ért sérülések erősebbé teszik.
Shielded - ellenállóbb távolsági támadásokkal szemben.
Assault (csak Crusher képesség) - ha támadására az ellenésges egység visszatámad, akkor még egyszer lecsap rá.
Harpy / Fury (adatlap)
Strike and Return - támaádás után visszatér a kiindulási helyére.
No Retaliation (csak Fury képesség) - az általa támadott egység nem tud visszatámadni rá.
Goblin / Goblin Hunter (adatlap)
Crippling Traps - csapdákat tud elhelyezni a harctéren.
Sneaky Strike (csak Goblin Hunter képesség) - játéktechnikai hatása nem világos.

Elite egységek
Centaur / Marauder Centaur (adatlap)
Vigilance - játéktechnikai hatása nem világos.
Manoeuvre - segítségével el tudja kerülni a közelharcot.
Mobile shooter (csak Marauder Centaur képesség) - mozogni és lőni is tud egy körön belül.
Jaguar Warrior / Panther Warrior (adatlap)
War Fury (csak Jaguar Warrior képesség) - aminr harcba kezd ellenállóbb lesz a negatív mágikus hatásokkal szemben.
Feral Charge - távolról rávetődik az áldozatára ellehetetlenítve ezzel a visszatámadást.
All-around Slash (csak Panther Warrior képesség) - a Feral Charge során a támadás maga nem csak a célpontot, hanem a közelében állókat is sebzi.
Dreamwalker / Dreamreaver (adatlap)
Sky and Earth (csak Dreamwalker képesség) - csapattársra varázsolva mozgékonyabbá, gyorsabbá teszi azt, ellenségre varázsolva sebződést és közönyt (morálesést?) okoz.
Sky and Earth Mass (csak Dreamreaver képesség) - mint a Sky and Earth, de mindenkire hat.

Champion
Cyclops / Enraged Cyclops (adatlap)
Sunder (csak Cyclops képesség) - kő- és fastruktúrák rombolásában nagyon hatékony.
Slam - támadásainak lökéshulláma hátrébbtessékeli az ellenséges egységeket.
Mighty Slam (csak Enraged Cyclops képesség) - a Slam erősebb változata.
Impervious to Pain (csak Enraged Cyclops képesség) - életereje elfogyása után is képes tovább harcolni.
Burning Rage (csak Enraged Cyclops képesség) - tűzsugarat képes kilőni a szeméből.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 10 csüt., 14:18 

Jó lett a mai kép is.

Nem tudom észrevettétek-e hogy a sziget jobb széle fele van 2 kő elementál vagy ent vagy naga egység. Nem tudtam ki venni teljesen, de lehet hogy neutrál egységek.

UPDATE: No megvan a Facebookos oldalon jelzi a kép bal oldalt az egy víz elementál, alul jobbra az egy tűz elementál, és azok pedig föld elementálok a jobb felső részen.

A fölső fényes lény talán egy Blazing Glory.

A többi egység nagyrészt Infernos, de nem értem miért van körülöttük is ugyanaz a kék aura mint a Haven egységeknél piros aurát várnék
rájuk.

Köszi Pio hogy beraktad az egység leírásokat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 10 csüt., 15:42 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Pio: Köszi, hogy a rendelkezésünkre bocsátottad a leírásodat. Ha nem bánnád, akkor feltennénk a Heroes 6 Leírásaink közé... :)

Megvettem A PC Guru mai számát és a prezentációban elhangzott illetve a stúdiólátogatáson megtudott dolgok vannak benne sajnos, amire a február 23-áig szóló embargó vonatkozott... Fogalmam sincs, hogy volt e jogosultsága a PC GURU-nak erre a lépésre, de megpróbálom kideríteni... Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 10 csüt., 16:10 

Vologya írta:
Pio: Köszi, hogy a rendelkezésünkre bocsátottad a leírásodat. Ha nem bánnád, akkor feltennénk a Heroes 6 Leírásaink közé... :)

Nagyon szívesen, használjátok egészséggel, amire csak jólesik. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 10 csüt., 17:29 
Heroes Team

pio írta:
Vologya írta:

Nagyon szívesen, használjátok egészséggel, amire csak jólesik. :)

Üdv Bátor Harcosok!

Köszönöm, akkor a héten feltesszük ezt is a Heroes 6 Leírások szekciójába... :D Baráti üdv!

ui: Állítólag az írott sajtó részére csak február 10-éig volt embargó a látottakra/hallottakra, ezt az infót kaptam... A cikk egészen jó, minden benne van, amit a helyszínen elmondtak Nekünk... Aki akarja, hát vegye meg és olvassa el a 4 oldalas írást... De hamarosan itt Nálunk az oldalon is minden publikus lesz... Már csak 2 hét... :wink: (Ha esetleg nincs rá pénzed vagy csak ezért vennéd meg az újságot...) :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 10 csüt., 19:40 

Egy picit tágították a megjelenés határát, első negyedévből és márciusból tavasz lett, ami persze lehet március vége is de akár június is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 10 csüt., 20:24 

Ezt lehet már tudni kb. 2-3 hete, de azért köszi. Reménykedek még egy március végi megjelenésben. Még Xhane mondta a Facebookon annó.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hahakocka 2011 feb. 10 csüt., 21:07-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 10 csüt., 20:25 

Igen,mint a anno a Prince of persiánál... :D
Majd 2005 ben kijön...majd 2005 2.felében....majd 2005 végén....majd 2005 decemberében...nos sikeresen ki is adták december 29.edikén :D:D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 10 csüt., 21:18 

Mi lehet az a fényes lény a fényes épület előtt a kép felső részén? Fény elementál?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 10 csüt., 21:51 

Lehet, hogy én látom rosszul, de én Szeráfnak nézem, amit megvilágít az épület fénye...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 10 csüt., 22:07 

Cicelynek igaza van. Az egy szeráf.
Kicsit rázoomoltam, és látható, hogy kettő penge van nála. Végignéztem a havenes egységeket és csak a szeráf rendelkezik két pengével.

Az egy szeráf :D :D :D

csak magaddal kibabrálsz!
Add fel, s halálod,
lesz a legszebb rémálmod!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 84  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]