Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 81  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 08 kedd, 0:23 

Mostmár tegyünk tisztába mindent (szerintem :wink: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 08 kedd, 0:27 

Hát nem ártana... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 08 kedd, 3:08 
Heroes Team

WT
Template megegyezés alapján

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 08 kedd, 11:50 
Heroes Team

Öööö... most gondolkodom csak (jóvanna vegyétek költői túlzásnak :P) a WT-hez telepíteni kell a SoD-ot? Egy nyamvadt RoE még menne, viszont SoD-om nincs. :oops: Korábban elég volt, ha annak van SoD-ja aki generálta a mapot... :oops:

update: Noname kisegített lustaságomban. :) Kb. 5 éve nem volt szerencsém RoE-n kívűl más H3-hoz, és foglalmam sincs hova kevertem el a telepítőt. RoE-m is csak Vogyi jóvoltából van egy pár éve ismét, pedig eredeti példányokkal rendelkeztem SoD-ból és RoE-ból egyaránt, de aztán a táborok az egyéb versenyek, meg tudja fene okán ezek elkoptak. :roll:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 08 kedd, 15:04 

Sziasztok,

Kipróbáltam a WT-t. Amit nem látok benne az az, hogy jobb mapokat generálna mint az alap. Ugyanúgy megvannak a blokkok ami miatt az új játék kérések szoktak lenni. (az előbb lots minotaurus közvetlen a vár előtt, ki se lehetett jönni) Ennek a sakkóra szerűségnek sincs sok értelme, hacsak nem lehet valahol szabályozni. (én nem jöttem rá hogy hol)

A legnagyobb változásokról egy szót se szóltatok eddig, amelyek jelentősen befolyásolják a játékot. Gondolok itt arra, hogy a varázslatokat átalakították. A slow az lvl2-es lett a precision, quicksand, remove obstackle lvl1-es és még sorolhatnánk.

1-2 hero skillje is változott. (pl. Torosar)
A hősök kezdő varázslatait jelentősen átírták. ( a lvl4 speckósoknak nincs meg a speckós varija induláskor. Vagyis Deemer nem meteorral kezd, hanem magic arrowwal.

A lények amelyeket a hősök hoznak is át vannak írva. Nem igazán tetszik ez a rendszer. A kezdőhős (ha van) hoz lényeket, lvl1-2-3ast minden esetben. (1-2 kivételtől eltekintve) Ezen kívül a kocsmában lévő két hős közül csak az egyik a saját várhoz tartozó hoz lényt az elébb említett módon. A másik 1 db lvl1-el érhető el.

Az a baj, hogy ezeket nem lehet kikapcsolni, állandó változtatások a játékban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 08 kedd, 15:28 

bogpista írta:
Sziasztok,

Kipróbáltam a WT-t. Amit nem látok benne az az, hogy jobb mapokat generálna mint az alap. Ugyanúgy megvannak a blokkok ami miatt az új játék kérések szoktak lenni. (az előbb lots minotaurus közvetlen a vár előtt, ki se lehetett jönni) Ennek a sakkóra szerűségnek sincs sok értelme, hacsak nem lehet valahol szabályozni. (én nem jöttem rá hogy hol)

A legnagyobb változásokról egy szót se szóltatok eddig, amelyek jelentősen befolyásolják a játékot. Gondolok itt arra, hogy a varázslatokat átalakították. A slow az lvl2-es lett a precision, quicksand, remove obstackle lvl1-es és még sorolhatnánk.

1-2 hero skillje is változott. (pl. Torosar)
A hősök kezdő varázslatait jelentősen átírták. ( a lvl4 speckósoknak nincs meg a speckós varija induláskor. Vagyis Deemer nem meteorral kezd, hanem magic arrowwal.

A lények amelyeket a hősök hoznak is át vannak írva. Nem igazán tetszik ez a rendszer. A kezdőhős (ha van) hoz lényeket, lvl1-2-3ast minden esetben. (1-2 kivételtől eltekintve) Ezen kívül a kocsmában lévő két hős közül csak az egyik a saját várhoz tartozó hoz lényt az elébb említett módon. A másik 1 db lvl1-el érhető el.

Csak el kellett volna olvasni a 2. !! irasomat a masik topicban. Le van irva melyik spellek valtoztak valamint a hosok hogyan valtoztak. Fixen meg van adva hogy melyik hos mennyi lenyt hozhat. A lvl 1-3 speckosok pl. biztos hoznak olyan lenyt magukkal, lvl 1-esek csak olyat.

Sakk-órát a game configban állíthatod beállithatod mennyirol kezdjen es koronkent mennyit adjon hozza. (Ahol template-et is valaszthatsz)

De nem is tudom miert irom le ezeket, egyertelmuen ellenzik azok akiknek uj ez. Még a topicot sem olvassák el rendesen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 08 kedd, 15:41 
Heroes Team

Ne sírjál Teki fiú! :lol: Nem ellenez Pityu semmit, csak öregszik... Ez már csak ilyen, pl. simán el tom képzelni, hogy miközben már a Heroes 19. részét is kiadták, én még mindig H3 RoE-t tolok Pityuval 70 évesen... :oops: :oops: :roll: :lol: :lol: (miközben Adler villanyt szerel...) :P

Nimbus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2011 feb. 08 kedd, 17:28-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 08 kedd, 16:56 

Valóban felsoroltad Teki a másik topicban, csak azt nem tetted megkülönböztetővé, hogy mi az ami opcionális és mi az ami fix.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 08 kedd, 17:45 

Unalmamban Teki iromanyiabol atirogattam, hogy mi valszthato es mi fix valtoztatas.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 08 kedd, 18:14 

Ám legyen.

Akkor viszont döntse már el a közösség, hogy mit is akar.

Mert ugye a WT-t azért akarjuk kipróbálni, hogy ne legyen akkora újdonság a BB-n.

Csizu azonban ismét fix mapokban gondolkodik a BB-re, így amiért az ötlet előjött okafogyott lett. (a fő ok az volt, hogy a random meccs hosszú, nem fér bele az időkeretbe --> sakkóra használata ---> sakkóra==WT)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 08 kedd, 18:29 

Ne aggódj Teki, én nyitott vagyok az újdonságokra :wink: , de most elsődleges feladatunk az, hogy megcsináljuk az első fordulót 8) , mert lassan beköszönt a határidő :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 08 kedd, 19:39 

Nagyon egyszerű szerintem kedves bogpista. Ha a kupában több embernek is pozitív benyomása lesz a WT-ről akkor semeddig sem tart 1 random mappot berakni vele BB-re is. Többségben lehet fix map ugyanúgy. De ha lejátszunk egy kört és a fél társaság sír hogy ez nem jó az nem jó, akkor nem erőltetjük tovább a dolgot és minden marad a régi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 08 kedd, 19:54 

Hát azért ahogy itt olvasom a hszeket, a többségnek több a negatív élménye ezzel kapcsolatban mint a pozitív... :? most ugyan úgy áll a dolog h WT lesz, de nem tom miért érdemes ezt egy versenyen tesztelni, és miért nem mindenki maga tapasztalja ki? Az alap verziót sem egy versenyen tesztelték együtt. (A WT-sek ezt most ne vegyék sértésnek, de többeknek láthatóan nem tetszik zömében ez a kiegészítés, és rengeteg kérdés merül fel nap mint nap...) Persze biztos vannak akik ezt jobban tudják nálam, mert nem voltam még BB-n, de nem igazán találom a logikát ebben. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 08 kedd, 20:19 

Miért ne lehetne kipróbálni most az OK keretein belül?
OB eléggé lecsengőben, más versenyt tudsz mondani ahol be lehetne vezetni?
BB-re egyből pedig a WT-t nem hinném hogy bármilyen tesztelés nélkül berakná Csizu/Vologya (hozzáteszem teljeseen jogosan)
Azt akarom mondani, legyünk tekintettel a másikra, alaposan nézzük át Teki írásait, aztán játszunk már, unalmas a "meddő" vita... :?

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 08 kedd, 20:58 

Én most igazából arra gondoltam, hogy mindenképp versenyen (akármilyen versenyen) kellene-e tesztelni egy sokak számára még nem bejáratott kiegészítőt? :roll: Akkor már teszteljük olyankor, amikor már mindenki ismeri teljesen a kiegészítőt mind elméletben, mind gyakorlatban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 09 szer., 12:22 

Szerintem mindenképp be kéne vezetni,vagy legalábbis letesztelni a WT-t.Ha nem lesz jó akkor minden marad a régiben és nem vesztettünk semmit(max időt).Ha jó lesz akkor meg örülünk a fejünknek.Egy próbát megér,szerintem. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 11 pén., 16:46 

Valaki irja mar le a map beallitasokat randomnal, mereteket, akkor, hogy sehol nincs alvilag, monster strentgh:storng minenhol?
WT nem engedte Nimbus varat valsztani sem..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 11 pén., 16:53 

Teki1986 írta:
http://data.hu/get/3485636/Kupa.dat

Itt vannak a beállítások minden meccs előtt töltsétek be. Szinte csak olyan dolgokat hagytam benne amelyek gyorsítják a játékot. Egyenlő feltételek, bizonyos artik és spellek tiltása, skill combo-k letiltva, a sakk órás time bankot benne hagytam, szerintem hasznos dolog.

Akinek kérdése van vagy nem indul el szóljon.

Dreegar-al egyeztetve Broghild hős tiltott!!!

A template és mérete megegyezés kérdése legyen szerintem. Nem feltétlen kell mindenkinek ugyanazon játszani, aki szereti a kihívást a Game Config részben több template-t is bejelölhet és azokból választ egyet a játék indításkor, nektek is meglepetés lesz hogy milyen típus. :)

Az első pár napban lehet kérni újrakezdést indokolt esetben, bár ennek az esélye kisebb mint egyébként de nem 0.

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 11 pén., 17:13 

Nem altalanos, hanem map beallitasokra gondoltam palyanekent.
Masik, Nimbus miert nem tudott valasztani varat?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 11 pén., 19:09 
Heroes Team

Sziasztok!

Itt az első riport:

Noname vs Nimbus : Noname győzött!

Elcsesztem az első napokat, a váramtól rossz irányba indultam a sereggel (két irányba ment az út én lots giant felé indultam a második váram helyett, és mivel benéztem a aranyat nem volt elég hősöm, hogy láncban a megfelelő helyre juttassam. Így kb. 2-3 nappal lemaradtam Noname-től az első hét végére. Köv hét elején a lemaradás behozása végett alkalmazott huszáros megoldásaim egytől egyig rosszul sültek el, először két morál miatt farkasok tizedeltek meg, aztán bebuktam egy hőst a 3. várnál, mert rossz hőssel mentem oda (nem volt könyve), majd végül buktam egy másik hőst is újabb balfaszkodás miatt. Feleségem közben a délutáni szunyókájából felébredt az asztalcsapkodásom és némi "villanyszerelés" okán, ami végleg arra késztetett, hogy Noname-nek megköszönjem a játékot, és sok sikert kívánjak neki a továbbiakban! :)

Magyarázom a bizit, de hót béna voltam, Noname meg jól tolta. Gratula Neki!

A WT azért igen vicces dolgokat produkált, pl:
Kép
http://kepfeltoltes.hu/view/110211/H3WT_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nimbus

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2011 feb. 11 pén., 19:13-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 81  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]