noname írta:
Akkor mar egy szabalyzatot kovacsoljatok ossze legyetek szivesek emelle, es tegyetek lathato helyre.
Spellbinder es tome-ok szandekosan maradtak benn? Broghlid miert olyan szuperhos?

Tettem fel egy par kerdest WT topikban is, arra is valaszt pls.
-Spellbinder és tome-ok direkt maradtak benne igen. Ugyanúgy a játék részei jebuson mint a piros gömb. Normál körülmények között elég sok reliced lesz hogy egy könyv ne legyen hasznosabb mint pl egy gladius. Ezenkívül pandorákban akár minden létező spell is benne lehet, így felesleges az egyik típusút kivenni. Nem rontja el a játékegyensúlyt.
-Az összes random teplaten, de különösen jebuson van lehetőség nagy mennyiségű dragonfly hiveot kiszedni. Ez kirívó, de nem ritka esetekben akár 100 feletti wyvernt is jelenthet a 3. héten mindkét oldalon. Broghild Wyvern speckós, és a WTben már ez nem egy-két attackot jelent, hanem +25% hp-t a wyverneknek. Ez akár több mint +1000 hp is lehet, ami lássuk be elég sok.
Hősválasztás: kiválasztjuk
Várválasztás: ellimináció
Mivel többnyire tudjuk mik az erős várak (korábban leírtam templatekre lebontva) ezért sem a szabadon választás, sem a full random nem megoldás, egyrészt kizárja a necrot másrészt egy castle vs infernonak az utóbbi ritkán örül. Tehát a rendszer:
A két játékos felváltva választ egy várat, amivel nem lehet senki. Amikor már csak 3 marad, a kék választ ebből a háromból hogy melyikkel kíván játszani, a piros a maradék kettőből. A kék kezd. Példa:
Géza(blue): Tower János(red):Castle
Géza(blue): Inferno János(red):Stronghold
Marad: Fortress, Rampart, Dungeon
Géza(blue):akkor én leszek Fortress, háh. János(red):Akkor én pedig rampart és piros, háh.
Jebus templaten a necro és a flux is játszható, így egyel több ellim kör van(3).
Játékon belüli szabályok(ezek csak az én opcióim, meggyőzhető vagyok alternatívákról):
No red rush, no hi and run
->az is red rush, ha megveszed az új heti sereget, leversz egy blokkot, majd az előző heti sereggel támadod meg a kéket az első napon.
No joiners.-
>ha diplo nélkül áll be vmi, dismisselni kell.
No grail.
->nem áshatod ki a grált, bármi is történjék.
FMG - fight misplacd guards
Nem vehetsz fel értékes tárgyat/épületet/pandorát/nem mehetsz be új zónába ha elférnél ugyan az őrző szörny mellett, de egyértelmű hogy az téged hivatott ebben megakadályozni. Ha több őr is van, elég egyet megölni. Ez az aranykupacokra, kincsesládára és nyersikre nem vonatkozik, az artifactokra és az épületekre viszont igen.
no upg from cons/hives
nem fejlesztheted tovább a coservatoryból/dragonfly hiveból kapott lényeket akkor sem, ha megtehetnéd. Ha castle vagy, akkor ez 5 ark 5 sima angelt is eredményezhet.
Max 1 lvl7 dwell, no lvl7 from pos, except dungeon
Maximum egy lvl7 dwelled lehet, és portal of summoningből csak akkor vehetsz ki lvl7et, ha dungeon vagy.
No hill fort, cartographer
nem használhatod a hill fortot és a cartographert.
No DD/fly Semmilyen körülmények között nem használhatod az említett spelleket, akárhogy is jutsz hozzá. Townportal-t igen
no necro/flux except jebus
Jebust kivéve nem választhatsz necro vagy flux várat kezdésként, és nem használhatod a necromancy skillt. Droidoknál igen.
draw conditions
Döntetlen helyzetben (pl piros gömb, morálnullázó, 5 angel vs 150 demon és rossz terep) a játékosoknak felváltva kell támadnia egymást amíg valaki nem győz. Megfelelő pozícióba helyezkedés wait+üt+üt értelemszerűen engedélyezett.
All heroes allowed except broghild
Szívem szerint minden hőst engednék Broghildot kivéve, de ha a többség úgy akarja, tilthatjuk a logos, spelles vagy akár armorer/offenses hősöket, de szerintem felesleges. Ha mindenki random hőssel indulna akkor felboríthatná az egyenúlyt, de mivel választunk így nem.
Azt hiszem mindent leírtam.