Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 84  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 01 kedd, 23:37 
Heroes Team

Jah... délután meg 17.00-át ígértek. :P

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 02 szer., 12:34 

http://www.celestialheavens.com/images/ ... osiege.jpg

Ma a halottak serege támad várat szintén sajátos katapulttal.

Jól néznek ki. :)
Ma elvileg lesz még más hír is. Szerdánként is szoktak infókat csepegtetni néha, meg pénteken.

UPDATE:

http://static2.ubi.com/uk/mm/February03 ... attack.jpg

No már van egy Haven támadós kép is gondoltam hogy ők kapnak egy 'gondori' típusú katapultot. (trebuchet). :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 02 szer., 15:50 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Sajnos szomorú hírrel kell kezdjem... :? Kaptam egy figyelmeztetést... Valaki a HIVATALOS UBI fórumon azt írta, hogy a magyar rajongók TITKOK-at tudtak meg TŐLEM a budapesti BÉTA TESZT-ről. :evil:

Tudom az illető nevét, aki ezt tette és itt tartózkodik egy ideje a fórumon és aktív részese a beszélgetéseknek... :shock: Csak azt kérdezném Tőle (remélem magára ismer), hogy ezt miért és mi alapján írta??? :? (Válaszolhat privátban is, ha Neki így könnyebb...)

Azt gondolom, hogy ezzel a cselekedetével lejáratja a MAGYAR HEROES KÖZÖSSÉGET és ENGEM is! :evil: Hiszen a beszámolóm inkább az események elmesélésére szolgált és olyan információkat tartalmazott, amelyek már ismertek vagy a HIVATALOS OLDALRÓL/FÓRUMRÓL vagy a NETEN MEGTALÁLHATÓAK!!! :roll: Tisztában vagyok vele, hogy aláírtam egy titoktartási kötelezettséget és nem vagyok olyan ostoba, hogy olyan információkat szivárogtassak ki, amelyek veszélyeztetik a JÁTÉKOT vagy annak MEGJELENÉSÉT! :roll: Szóval érthetetlen számomra az eset, ezért úgy döntöttem, hogy a jövőben nem kaptok semmilyen élménybeszámolót, nehogy a félreértések áldozatai legyünk, mint most véleményem szerint! :shock:

És persze egy javaslat a tisztelt fórumot olvasó embereknek: Jól gondoljátok meg, hogy miket és hová írtok, mert annak beláthatatlan következményei is lehetnek!!! :shock: Örülnétek neki, ha emiatt a hozzászólás miatt kidobnának azok közül, akik részt vehetnek a játék fejlesztésében és nem lenne magyar résztvevője a fejlesztőkön kívül a projektnek??? :roll: Valamint azt a sok jót (amit szeretnék részetekre nyújtani) is tönkretehetitek az ilyen meggondolatlan hozzászólásokkal... :? Mert ezeknek a hozzászólásoknak ez lesz a következménye... Szóval gondolkozzatok, mielőtt írtok, hacsak nem éppen ez volt a cél... :?

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 02 szer., 16:57 

Egyszeru a megoldas, kerdezd meg toluk hogy milyen titkokat tudtunk meg, amit nem lett volna szabad. Ott vannak a magyar fejlesztok tudnak olvasni itt is, nem titok semmi. Azt hiszem eleg egyszeruen tudod tisztazni ezt a helyzetet veluk.

Mellesleg ha igazad van a bejelentonek hitel veszti szoval meselhetsz tovabb. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 02 szer., 17:06 

De ki terjesztett el ilyen hülyeséget??? :( :o

Am Tekinek igaza van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 02 szer., 17:14 

Jó nagy hazugság bárki is írta. Tényleg lejáratáskor szoktak ilyet csinálni. Értelmetlen, csúnya bunkó, és rohadék dolog ez. A magyarok viszont a történelem során sokszor egymást is marták mikor összefogni kellett volna. Sajnos.... :(

Túl sok a botrány az oroszok részéről is most meg itthonról, kérdem én miért kell ezt mire jó ez?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 02 szer., 17:18 

Már csak azért is értelmetlen, mert ha tényleg aktív tagja az illető a fórumunknak akkor ettől miért érzi jól magát?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 02 szer., 17:21 

Hát igen. Főleg azért is mert ez a honlap a legjobb, s a leghíresebb Heroes-os magyar honlap és presztízsét vesztheti ha ilyenek történnek. Nagyon elítélendő dolog ez.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 02 szer., 17:39 

Sajnálattal csalódotsággal és dühvel olvastam a történteket!Nem tudom,hogy Anonimusnak mi baja van a Mesterrel vagy a Fórummal akár az új Heroes-al.Irigykedni persze lehet de tudni kéne a határokat!És nem lejáratni azt az embert aki készségesen végzi a dolgát és ellát minket minden friss infóval és segítséggel!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 02 szer., 17:50 

Vologya tényleg nem írt semmi olyasmit, ami tényleg veszélyeztettné a H6 sorsát. Mindvégig olyan infókat adott meg, amiket engedélyeztek neki.
Soha NEM adott ki titkokat!
Ez szerintem, tényleg valami lejáratás vagy bosszú lehetett.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 02 szer., 18:11 

Morcos leszek ha csak ezért az egy emberért nem kapunk több infot Vologyátol :evil: . Egyébként a heaven várostomos képnél csak én nem látok hőst?? :D :D :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 02 szer., 19:03 

Aki a MESTERT rágalmazta az egy ............................., aki szeritem meg akar alapítani egy új heroes fórumot, ami a mi hírnevünkre pályázik. Ha a MESTER nem akar élmény beszámolókat nyújtani, legalább a friss hírekről tájékoztathat, minket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 02 szer., 19:11 

Vologya!

A MAGYAR HEROES KÖZÖSSÉGET nem járatta le ezzel.
Az ő sara nem mindannyiunk sara.
Szerintem ő nem tudta, hogy amit nekünk hoztál az nem titok, hanem mind publikus. Egyébként is Hahakocka hozott hamarabb infókat a publikus oldalakról. Kész. Ennyi.

Jányodnak jobbulást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 02 szer., 19:23 

Geray: Én sem látok hőst. Nem akarok károgó varjú lenni. Lehet, hogy a lények hős nélkül is kószálhatnak (újra), mint a H4-ben? :P
De szép is lenne!

UI: a hős nélküli kalandozás saját vélemény.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 02 szer., 19:28 

Nem, szerintem csak lehagyták a többi képen volt rajt hős.

A másik nagy magyar fórumon van egy újabb kép (kaland térképes) állítólag kínai újév tiszteletére adták ki egy Easter Eggel társulva. (ami a mostani kínai évhez kapcsolódik egyébként)

Nem tudom linkelhető e ide? Vagy megint kiszivárogtattak a kínaiak?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 02 szer., 19:53 

T-Rex: nagyon remélem hogy igazad lesz. A Heroes 5 böl ezt hiányoltam a legjobban :(

Bár még hozzátenném, hogy lehet hogy járkálhatnának, de a várostromnak akkor sincs értelme hős nélkül. Viszont a képnek sincs nagyon több lényeges része ugyhogy most tanácstalan vagyok :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 02 szer., 20:28 

most olvasom a híreket.

mester: Remélem jobban van a lányod, viszont elképzelni sem tudom ki lehet közöttünk a "Júdás". Bár nem nagyon ismerem a többi fórumost, azért egyik aktív tagról se tudnám ezt elképzelni :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 02 szer., 22:40 

Geray: mindennek van értelme. Egy hős nélküli csapatot, én gyengítőnek használok. Pl. a H4-ben egy tolvajt mindig neki küldtem az ellen hősének, az leszedte a bónuszokat és így megkönnyítette a vár elfoglalását nekem :D

Igazából a H4 egyik legnagyobb (számomra) csodája az volt, hogy a hős nem maradt egyszerűen íjász vagy druida, hanem tovább fejlődhetett más kasztba (paladin, crusader).
Régen volt valahol megemlítve egyik lehetőségként egy képességfa, melyen a hős szabadon veheti fel a képességeit. Vagyis nem a gép választja ki nekünk a képességet, mint eddig. Így a képességfa segítségével létrehozhatnánk a saját kasztú hősünket.

Így bizonyos hősők bónuszt kapnának valami ellen (pl: aki sárkány vadász kasztot vett fel, akkor bónusz sebzést okoz a sárkányoknak) vagy kaszt specifikus képességet kapnának vagy bizonyos lények jobban harcolnának a csatában.
Esetleg még azt is meglehetne oldani, hogy én (mint játékos) lezárhatnám a kasztot. Vagyis nem fejlődnék paplovagból ősmágussá.

Továbbá, még azt is elérnénk, hogy a csaták változatosak legyenek. Tehát az egyik csatában a paplovag harcol a sötét lovag ellen. Később egy árny druidával veszi fel a harcot, aki képes lenne befonni az ellenséges lényeket (ala dendroid soldier).

De, úgyis a fejlesztőkőn múlik, hogy mennyi fantáziát látnak benne. Viszont ezzel a lehetőséggel kapna némi RPG-s beütést is a játék.

MEGJ: akkor lenne még jobb, ha a hős felszerelése is meglátszódna. Ha balta van nála, akkor ne kardot lássunk a csatában.
Tudom, hogy pénz kérdése ( meg pláne idő), de (szerintem) elég sok embernek tetszene ez a megoldás is
:wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 02 szer., 22:40 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

1. Köszönöm a jókívánságaitokat, a lánykánk már jobban van a műtét után. :)

2. Köszönöm, hogy együttéreztek Velem, de azért moderáljuk magunkat a durva hozzászólásoktól ha kérhetem, mégha szívből is jön... :shock: Mindenki ártatlan egészen addig, ameddig be nem bizonyosodik a bűnössége!!! :roll: Szóval még a bűnösöknek is kijár a tisztelet! :shock: Egy szó, mint száz, megkeresett az illető, aki elkövette ezt a "dolgot" az UBI fórumon. Megírta, hogy mi történt részletesen az Ő szemszögéből. Arra következtetek minden tényből, hogy valami rosszul sikerült fordításról illetve egy hatalmas félreértésről lehet szó! :shock: Szóval úgy döntöttem, hogy nem szivárogtatom ki a nevét! Ugyanis nem látom értelmét a meghurcoltatásának... :roll: Lehet, hogy Ő hibázott, lehet, hogy rosszul fordította amit írt, de az is lehet, hogy az UBI fórumon értették félre a mondandóját. :? Nem tudom megítélni, hogy melyik eset áll a legközelebb a valósághoz... :roll: Spongyát rá, személy szerint nem haragszom, de MINDENKI TANULJON az esetből! :shock: :shock: :shock: És fogadjátok meg azt, amit a 43. oldal utolsó hozzászólásában javasoltam Nektek... :arrow: Akkor biztosan nem lesz ilyen legközelebb... (A privát fórumon pedig tisztáztam magam, remélem nem lesz folytatása a dolgoknak...) :roll: Téma részemről lezárva!!! :!: Folytatom az elkezdett munkát, remélem Mindenki megelégedésére... :wink: Most már beszélgessetek, elemezzétek a készülő játékot, mintha semmi sem történt volna! :roll: (Bár ez nem lesz olyan könnyű, de próbáljuk meg közösen...) Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 02 szer., 23:03 
Heroes Team

1. Ez A FONTOS!

2. Max... érdekesség, balf@szok mindig, mindenhol lesznek. A dorgálást meg ne vedd a szívedre. :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 84  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]