Üdv Bátor Harcosok!
Na itt vagyok... Köszönöm, hogy aggódtok a lányomért... Én is, kedden műteni kell a fülecskéit...

De majd túl leszünk ezen is remélem!
Megpróbálok pár infóval szolgálni/kérdésre válaszolni, ami még nem sérti a titoktartási dolgokat...

No nézzük:
-
Town screenek, magyarul a vár belső nézete. Lesz, nem lesz, hogy lesz?
Lesz town screen mindegyik várhoz, 2D-s lesz (lemondtak a 3D-s megjelenítésről, mert értelmetlen, sok időbe és pénzbe kerül az elkészítése). Még dolgoznak rajta, ezért nem látható semmi róla a külömböző fórumokon... De higgyétek el, jó lesz...
-
Ugye mondták, hogy minden fajnak lesz külön nyersije. Szóval, ha én a Heaven-nel vagyok és elfoglalok egy nekrot, akkor mi lesz a nyersi eloszlással, ha én nem akarom átváltoztatni a nekro várat? Tudnám-e értékesíteni a nekro különleges nyersit a Heaven várban?
Ez tévedés, illetve pontatlan... A játékban 3 féle nyersanyag lesz, fa, kő, kék kristály, valamint arany... Minden faj ezekért fog küzdeni. Tehát a kérdésedben szereplő problémád nem lesz!
-
1-2 magyar szót betanítottatok a fejlesztőkkel? Csütörtöktől-péntekig volt akkor a béta teszt? A Gamestartól GYU is ott volt vagy Mazur vagy kik? Ha jól láttam az egyik képen 12 fős multival játszottatok. Az szép lehetett. Óriási térkép lehetett. Az 5. fajt láttátok mozgásban? Vagy a várakat belülről? Háttérzene is volt már a térképen? Nem tudom mennyire tudtátok átlátni hogy kb milyen állapotban van a játék megjelenhet-e 2 hónap múltán kb? Xhane fényképezett mint megtudtam, ezért nem láthattuk ejnye. Kellett volna egy olyan fénykép is amin rajta van. Erwan hozta az ork imitációt valamikor? Hányan dolgoznak kb a játékon?
Húúúú... Ez nem kevés kérdés...

Csütörtök este együtt vacsorázott a társaság, majd egy kis buli...

Pénteken volt reggeli, a Black Hole Stúdióban prezentáció, majd stúdiólátogatás, utána pedig ebéd és volt 5 teljes egész óránk a tesztelésre. Szóval magyar szót nem hallottam az UBI-s emberkéktől, de mivel a fejlesztők magyarok, Ők felváltva beszéltek... Velem privátban magyarul, a többiekkel és a többi dologgal kapcsolatban pedig angolul. A Gamestartól Ender-re (remélem jól írtam a nevét) emlékszem és volt még ott 2 másik srác is, bocsássatok meg, szinte mindenki új volt, a memóriám nem a nevekre koncentrált, hanem a játékra!

Multi? Láttál ilyet... Hmmm... Valami sas szemed lehet!

5. faj? Az meg mi a szösz? Amikor erről beszéltek egy "S" betű jelent meg a képen, amit megkérdeztünk mi az és azt mondták, ez "SECRET"...

Gábor (Boci) szerint a játék béta-alfa állapotú változatával játszottunk, tehát értitek, hogy egy semleges választ kaptunk, tehát erre nincs egyértelmű válasz...

Háttérzene és hangeffektek is voltak, de hogy ez lesz e a végleges játékban is nem tudom, ugyanis felismertem bennük korábbi részek zenéjét...

Vagy lehet, hogy nem vagyok már normális???

Közkívánatra teszek fel majd képeket hamarosan ide a fórumba Noémie-ről is (Xhane), hogy láthassátok, valamint a kis meglepetésről is, amit a többiek kaptak és még néhány exkluzív fotót... (Persze csak a saját példányom tudtam lefotózni a meglepiből, mert az utolsó pillanatban készült el...) Erwan nagyon jó fej, természetesen nagyon jó szinészi vénával megáldva, tehát az Orc beszólások sem maradhattak el...

Nagyon sokan dolgoznak a játékon és a tesztelésen is, nem számoltam össze, de lehet, hogy 3 számjegyű a gárda...
Természetesen, ha lesz béta kulcs, akkor nem azon fog múlni, hogy mennyit kapunk, hogy mit kaptak Tőlem, akik ott voltak, de ígérem mindent megteszek, hogy minnél többen kipróbálhassátok majd... Bízzatok Bennem!
Remélem azért tudtam érdekességekkel szolgálni...

Baráti üdv!