Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 84  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 23 vas., 14:04 

zozo112: teljesen igazad van, egyrészt tényleg sok idő kell hozzá, hogy létre jöjjön az a fajta csata.
Másrészt elég nagy gépigény is kellene a H6-hoz. Pl: a H5-höz is kevés az 512 ram+128-as videókari (gondoljatok arra, amikor Markal 1000 fős csonti serege megjelenik a képernyőn, szinte nekem belassúlt a játék).

(Talán) Segíthetne ebben egy másik játék. A Starship Troopers nevű játékban kifejlesztettek egy olyan rendszert, ami lehetővé teszi több száz vagy akár 1000 arachnid létezését egyszerre és úgyhogy egy monitoron vannak, annélkül, hogy a gépigényei megugranának.
Igaz, hogy akkor is kéne még bele egy kicsi ram, hogy minden fullos legyen, de működne a dolog...

Kép

Egy kép a játékból...

Ezen jobban látszik...

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 23 vas., 15:33 

Ez jól néz ki, jó ötlet. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 23 vas., 16:08 

Azt írtam hogy pl a griffek serege :D Itt nem kell az összeset megjeleníteni mint Markal ezer fős seregét csak amikor támadsz 1 egységgel annyit látsz hogy melletted vannak még ugyan olyan egységek :) Amikor meg megindulnak látsz max 2sor lényt (1sorban mondjuk 8an) Az ellenből is ugyan így.Az alapjátékba én sem hiszem hogy bele tudnák préselni gyorsan de a kiegészítőkbe már lehetne :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 23 vas., 16:15 

Tudom, nekem is az az ötletem, hogy ugye a játéknál kiír egy sejtetős létszámot(néhány, horda stb) és ezektől függene, hogy mennyit látsz, mert ugye az sem festene jól, hogy megtámadod 5 griffel és a bemutatóban 18-20 griff repül^^ :lol:

csak magaddal kibabrálsz!
Add fel, s halálod,
lesz a legszebb rémálmod!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 23 vas., 17:36 

Akkor csak ötöt mutatna de annál a 10en 20on valamennyinél felesleges lenne többet mutatni mert akkor végigmoziznánk a játékot :D (Az tényleg percekig tartana ha megindulna 300 Treant) De ha jónak és kivitelezhetőnek látjuk akkor jelezzük a Mesternek hogy közvetítsen a Magyar fejlesztőknek :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 23 vas., 17:48 

Szerintem már jelezhető az ötlet^^

vagyis: Kérnénk, hogyha még nem késő, akkor ha a szörnyek támadnak, ne csak egyet, hanem egy kicsivel többet mutassanak, hogy hordák támadnak. Maximum olyan 10-12 darab, csak látni lehessen. Vagy legyen úgy, hogy minél magasabb sintű az egység, annál kevesebbet.

Add fel, s halálod,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 23 vas., 21:05 

Annyit a második képemhez, hogy a kamera baloldalán is van még 50-60 lény...

10-12 griff és vámpír esetében jó lenne, de az hülyén nézne ki, ha a 10 griff ugyanúgy üt, mint az egy és a vámpírnál is dettó. Hogy változatosabb legyen még azt is bele kell programozni, hogy egy vámpír szúr, egy vág, egy harap... Így a csata sem lenne monoton... Továbbá, akkor bizonyos lények védekezését is megkéne csinálni... Mondjuk scripttel meglehetne oldani a dolgot :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 23 vas., 21:26 

igen, csak mondjuk az, ha jól saccolom egységenként legalább 2-3 nap lenne :roll: főleg az elején, amikor nem tudják, hogyan fogjanak neki... tehát akkor ha minden egységnek külön támadás+védekezés lenne, akkor szerintem akár (1-2) hónapos csúszás is lehetne :(

Add fel, s halálod,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 23 vas., 23:01 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Az ötlet nem rossz, de már kivitelezhetetlen... Nem beszélve arról, hogy rengeteg pénzt emésztene fel, valamint rengeteg plusz időt... És az elején még élveznénk ezeket a videókat, de utána már dög unalmas lenne, főleg, hogy a játékmenetet is erősen lassítaná... Persze lehetne ki-be kapcsolósra tenni, de lássátok be, csak az elején lenne lenyűgöző, utána már csak unalmas lenne... Ez az én véleményem... Többiek? Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 23 vas., 23:40 

Igen ezek így vannak azért is mondtam hogy talán valamelyik kiegészítőben vagy ha látnak benne fantáziát akkor a VII részben :D Az unalmasságra csak annyit reagálnék hogy idővel szinte minden azzá válik :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 24 hétf., 0:54 

Vologya, Glacius: Egyet kell veletek értenem. Egy idő után tényleg unalmas lesz, akkor nincs más, mint félre rakni egy kicsit és később újra előlehetne venni. De, tényleg csak akkor vegyék elő, ha van benne fantázia...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 24 hétf., 10:41 

Egyet értek Vologyával. Rövid időn belül inkább zavaró lenne és mindig átugraná az ember, hogy haladjon a játék.. Érdekelne, hogy a H5-ben a csaták alatti "videókat" hányan használják és hányan nem gyorsították be a csaták sebességét :) Persze az első egy hónapban én is örömmel néztem, ahogy szép lassan cammog egy Ent, majd megfontoltan támad... :) Egy idő után nekem már a H3-ban a csaták előtti zene is túl hosszúnak tűnik.
Igaz én is gondolkodtam már azon, hogy miért csak egy figura jelöli az ezres seregeket is. De ha elindulnánk ebbe az irányba, akkor az egész játékot újra kéne gondolni. Kezdve azzal, hogy létszámlimit kéne a várakba, hogy ki ne folyjon belőle a tömérdek lény, valamint egy több ezres sereggel a fél térképet be lehetne tölteni, amikor kalandozik a hős :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: sereg
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 24 hétf., 14:17 

Nekem a H5-ben is tetszik a harc alatt a videó, sose állítom át. S jó ötletnek tartottam volna, hogy bizonyos mennyiségű egységeket több fővel jelenítsenek meg, de csak is a videó alatt, hisz az nincs minden esetben. De mint leírtátok, ahhoz az egész játékot újra kéne kezdeni, így most már jobb, ha nem valósul meg.
De kisebb megoldás lehetne, pl. a játék elején és/vagy végén az ütközet rövid videós bemutatása és/vagy összefoglalója (ki- ill. bekapcsolási lehetőséggel). Nagyon röviden. Nem kéne feltétlenül az adott egységek szereplésével létrehozni, bár az lenne a tuti. Főleg, ha a cél, amiért harcoltunk, is benne lenne; pl. egy bánya megszerzése, egy másik hőstől való elzsákmányolás, stb. Bár gondolom ez se kis módosítás.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 24 hétf., 15:38 

Lassú sebességen leginkább az "új" rajongók játszanak, kiket még ámulatba ejt a grafika. Idővel persze ők is feljebb emelik a sebességet, mert gyorsabb játék menetet akarnak elérni(bár a komputek megfontolt lépései miatt jelentősen lassúl effektive a játék :S ). A gyorsban meg leginkább az a zavaró, hogy pl. a hős lépése felér egy instant travel effektjével, így ha mellé nyomok, nem lehet lépés közben megálljt parancsolni bősz harcosunknak, bár akkor pörögnek az események többnyire. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 24 hétf., 17:05 

http://www.facebook.com/MightandMagic#! ... 1184829587

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 1184829587

Heroes VI barbár népből az utolsó egység a Küklopsz rajzai és egy új látványos kép.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 24 hétf., 17:54 

Szent Küklopsz! Mintha a Warcraft egy fejű ogreje lenne :roll: , de amúgy tetszik a lény :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 24 hétf., 22:25 

Nagyon jók voltak az ötletek így az elején, de ahogy olvastam egyre bonyolítottátok. Aranyos volt. Véleményem szerint a legkivitelezhetőbb ötlet odusszeusz utolsó hozzászólásának második bekezdésében olvasható. Azt meglehetne csinálni, hogy a játék végén egy kis videó lenne bevágva néhány jelenettel a csatából, de seregekkel. És erre ugyan úgy érvényes lehetne hogy "elnyomd" a videót ha később unalmassá válna. :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 24 hétf., 23:01 

Az igaz Geray, de Vologyának igazat kell adnom, miszerint kivitelezhetetlen...

Itt is el kéne dönteni, hogy: Videó, vagy "csatajelentés"

Ha csak videó lenne, akkor nagyjából ugyanaz jelenne meg, semmi extra...

Ha viszont "csatajelentés", akkor meg rengeteg változó kellene, ahová beolvassa, hogy egyáltalán milyen egységek harcoltak, melyikekből vesztett....

Első megoldás kb így nézne ki:
Barbár vs. Haven csata jelentése, ahol egy Necro vs. Academy videó lenne, és kb. minden csata után ezt látnánk...

Második megoldás:

Beolvassa egyesével a két fél lényeit, de ide min. 2 maximum 14 (+ ostromgépek + várfal stb, bánya hattér meg főleg...) változó kellene, ezekbe beolvasni a lények spriteját és a többi...
egyszerűen túlságosan költséges és csak csúszást okozna, ami nagyon sok embernek elvenné a kedvét a játéktól feltehetőleg, és hiába jöhetnének ezzel, hogy: De raktunk bele újítást, miszerint a csata végén jelentésvideót láthatsz a csatádról...
Ez a kutyát nem érdekelné személy szerint, és hamar ráunnának. Másszóval nem lenne annyi haszna a készítőknek belőle, mint hátránya...

Illetve van még az, hogy a hős fajától függően "generál sereget" de az megint hibába ütközne, ha nem hőstípusú lényekkel csatázunk...

Nem akarok senkit se leoltani, mert én is szívesen néznék egy-egy ilyen csatát, de ez túl sok mindent igényel. Természetesen, ha a kiegekbe belekerül, én nem bánom :D csak felmerül az a probléma, miszerint nem írja-e át túlságosan a játék motorját és futni fog-e az alapjátékkal...

Off: Remélem nem sok baromságot hordtam ide össze... :oops:

Add fel, s halálod,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 25 kedd, 13:41 

http://www.facebook.com/MightandMagic#! ... 1184829587

Egy újabb kis köves szigetecske, rajta egy Haven lényvevő hellyel. Na s vajon hogyan juthatunk fel rá? EL van picit takarva a válasz. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 25 kedd, 15:16 

Biztos nem a teleportal, szerintem angyal szárnyak kellenek hozzá.
Az a jelentés kb. olyan mint a 1848-as játékba.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 84  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]