Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 81  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 19 szer., 0:37 

Idézet:
Dreegar írta:
Idézet:
max 1lvl7: Nem értek egyet a korlátozással. Hiszen könnyen előfordulhat, hogy nincs semmi más a területén, csak mondjuk 2 lvl7 dwelling. Az ellenfélnél meg 1 lvl7 4 lvl6 3 lvl5. Lehessen használni minden dwelliget.

1 lvl7 vs 1 lvl7 4 lvl6 stb sokkal kisebb különbség, mint 2 lvl7 vs 0 lvl7, őszintén szólva 2 lvl7 dwellel 95% hogy nyer az ember, 4 lvl6 nem teszi ezt garantáltá. Szóval úgy érzem jobban felborítja az egyensúlyt mint amennyit hozzátesz. Ezek az én érveim, természetesen szavazzunk.

Itt a random szabalyokkal ertek egyet, (meg hogy no upgrade lenyes cuccbol angyal stb.)
Ha egy meggyozo peldat szeretnek felhozni, ahol pont ervenyesult az, h. volt vagy 4-5 darab lvl5 dwellingem, es Karesznek meg 3 portal + 2 griffin stores. Mit mondjak, nem tudtuk, h. vannak ilyen szabalyok, igy elso es egyetlen random meccsem azota is az utolso. :D
Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 19 szer., 15:30 
Heroes Team

Noname: Én semmi extrát nem látok ezen a képen... :lol: :lol: Hacsak nem az, hogy nem tom Karesz minek hozta az alsó szekciót, elég lett volna az angyal. :oops: :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 22 szomb., 15:15 
Heroes Team

Süni írta:
Semmi értelme javítgatni a random mapokat, aztán arról menne a vita, hogy valakinek ez, a másiknak meg az nem tetszik a pályákon. Dreegarral messzmenőkig egyetértek. Viszont Csizu nem értem a funos bejegyzésedet, ha nem tetszenek az összeválogatott mapok, akkor nem most kell szólni, hanem időben :P Nekem sem tetszett hogy Th ellen a legutóbbi BB-n semmit sem tehettem, de ezen már nem lehet változtatni, kár rágódni rajta, szerintem :)

A WT-t most a kupán elő lehetne venni, Teki és Th mellett én ezt támogatnám, esetleg erről is lehetne szavazás.

Nem reklamálás, csak megjegyzés :) Az OB-s pályák nem méltóak a versenyzésre, nézd meg, mennyire kiegyensúlyozatlan: az egyik játékosnak több napba kerül odaérni egy fontosabb objektumhoz (odavezető út blokkolva) vagy az egyik színnél hiányzik az, ami a másiknál megvan (ez lehet medusa store, artifact stb) és gyakran aránytalanság figyelhető meg az elérhető skillek mennyisége ill. a lények száma között (pl. 3. héten 20-as skillekkel rohangálsz és egy chain lighting radírként működik, túl nagy a hatása - ahogy erről Dreegarral beszéltem). Továbbá a térképek többsége (általában a játszott fix mapokon) a Castle várnak kedvez, annyira sok a pénz, az angyal felépítése után pedig nincs megállás, beversz szinte mindent.

A legnagyobb baj nem az átnézéssel van, hanem a karakterisztikával. Nem azt akarom mondani, hogy le kell csupaszítani, hanem azt, hogy legyen lehetőség taktikázásra és ne szenvedjen hátrányt egyik v másik játékos azért, mert a tengeren talált egy értékes artifactot, ami nagyban hozzájárul a meccset eldöntő relic, pandora kiszedésében. Hamarosan küldök Neked egy térképet, ahol a kezdeti feltételek közel 50%-osak és az 1. nap nem borul fel a pálya, mégis élvezhető, izgalmas meccset lehet rajta játszani valamennyi várral.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 23 vas., 1:54 

De ha nincs pénz, akkor meg a Castle gyakorlatilag esélytelen azokkal szemben, akik olcsón megépítik az erős egységeket... :? :( nekem pedig a kedvencem a Castle. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 23 vas., 10:04 
Heroes Team

HUNLorcs írta:
De ha nincs pénz, akkor meg a Castle gyakorlatilag esélytelen azokkal szemben, akik olcsón megépítik az erős egységeket... :? :( nekem pedig a kedvencem a Castle. :)

Nem azt mondom, hogy nincs pénz... de az ésszerűség határain belül. A Castle várral a legkönnyebb játszani szerintem, ezért is kedvence többeknek. Amit én mondok, hogy nincs annyi "ingyen pénz", amit csak fel kell szedni és építkezni, túl könnyen hozzájutva az egységekhez és ezt követően a kihívást nem jelentő lvl 4-5-6 lények leverése 3 lvl 7-tel a játéknak vége. A minimális kihívást 1-2 csata jelenti (utopia, erősebb blokk) és ezt követi a főcsata. 3-5 órás játéknál többet is nyújthatna egy pálya. A random mapok nem véletlenül örvendnek olyan nagy népszerűségnek, ott meg kell küzdened mindenért, nem igazán pottyan semmi ingyen az öledbe.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 23 vas., 12:50 

Hát nem tudom, sztem pont h a Castle-el kell tudni jól játszani, mert sok pénz kell hozzá... de egyébként nekem minndegyik Heroesban a Castle-nek megfelelő várak a kedvenceim, pedig sem a 4-ben, sem az 5-ben már nem kiemelkedőek. Jellemzően aki könnyen akar nyerni az általában Dungeonnal szokott menni. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 23 vas., 17:10 
Heroes Team

HUNLorcs írta:
Hát nem tudom, sztem pont h a Castle-el kell tudni jól játszani, mert sok pénz kell hozzá... de egyébként nekem minndegyik Heroesban a Castle-nek megfelelő várak a kedvenceim, pedig sem a 4-ben, sem az 5-ben már nem kiemelkedőek. Jellemzően aki könnyen akar nyerni az általában Dungeonnal szokott menni. :roll:

A Castle-val nem kell tudni jól játszani ahhoz, hogy sok pénzt szerezz, épp ezt írtam :) A legtöbb fix pálya tele van aranyládákkal, nyersanyagokkal szana-szét, amit a hősökkel felszedsz gond nélkül, mert nem védi semmi. Leversz néhány lvl 2-3 lényt és megszerzed az általuk védett nyersit/aranyat és 4. nap megvan az angel. Szinte gyerekjáték, semmi nehézséget nem okoz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 23 vas., 19:50 

Persze sok mindenben egyetértek Csizuval, de azért meg kell védjem a fix mapok jó részét. Egy Hourglass3 szerintem játékélményben verhetetlen. Ott nagyon nagy koncentrálás szükséges. 1 nap a játékodba kerülhet. Sőt egy rossz lépés is elég könnyen. Randomon benne van a pakliban, hogy néha csak úgy mászkálgatsz, mert épp zsákutcába lyukadtál ki. Valamint a hourglass3-on 8 sőt néha 10 hőst kell irányítanod és lehet 1-2-1nél Arkangyalod van de meg kell küzdeni azért, hogy 18 titánt leverj vele meg kifossz utópiát 1-2-1nél. Nem olyan könnyű az.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 24 hétf., 15:12 
Heroes Team

ssth írta:
Persze sok mindenben egyetértek Csizuval, de azért meg kell védjem a fix mapok jó részét. Egy Hourglass3 szerintem játékélményben verhetetlen. Ott nagyon nagy koncentrálás szükséges. 1 nap a játékodba kerülhet. Sőt egy rossz lépés is elég könnyen. Randomon benne van a pakliban, hogy néha csak úgy mászkálgatsz, mert épp zsákutcába lyukadtál ki. Valamint a hourglass3-on 8 sőt néha 10 hőst kell irányítanod és lehet 1-2-1nél Arkangyalod van de meg kell küzdeni azért, hogy 18 titánt leverj vele meg kifossz utópiát 1-2-1nél. Nem olyan könnyű az.

Szájjal elég sokan megcsinálják már amit TH leírt, de gyakorlatban alig 4-5 emberre tenném le a nagykeresztet, hogy valóban képes is rá. :P

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 24 hétf., 18:38 
Heroes Team

A random mapok- és fix mapokról szóló szavazás lezárult, bár az eredmény nem túl meggyőző. 5-4 a random mapok javára.

Az eddigi jelentkezők? névsora:
Dave
Dreegar
Ssth
HUNLorcs?
Nimbus?
Titi
NG
Bogpista
Merlin
Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 24 hétf., 23:05 

Nimbus írta:
ssth írta:

Szájjal elég sokan megcsinálják már amit TH leírt, de gyakorlatban alig 4-5 emberre tenném le a nagykeresztet, hogy valóban képes is rá. :P

Hát kiv. lennék 1.2.1 nél ki ver be 1 fullos topiat :D még alaphoz is 100% kell mindenből !szerintem! de ilyet én még nem láttam és nem is hallatom persze attól még lehetséges lehet :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 25 kedd, 12:20 

Gyere el a táborba :D Hat meccsből 2őn röhöghetsz ahogy bebukik mindent, a másik négyen meg ámulhatsz hogy beveri az utópiát ^^ TH filozófiája szerint az első két heti sereg azért van hogy legyen mit elbukni :D
Mindenesetre, próbáld ki hogy 121en 3 ark, 30 pikeman és több várnyi szemét társaságában 15ös értékekkel és egy sime curéval, vagy ami igazán laza, force fieldel bevered a topiát gond nélkül

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 28 pén., 13:04 

Nagyon kevés a jelentkező, tényleg kellene egy körlevelet kiküldeni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 28 pén., 20:36 

Elküldtem a jelentkezésemet KTibsza e-mail címére. Valószínüleg el fogtok verni, na sebaj, azért kipróbálom, még sosem voltam ilyen versenyen. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 29 szomb., 12:58 
Heroes Team

Ktibsza: Leveheted a kérdőjelet. Azt az egy meccset majd csak lejátszom vhogy... Bár azt azért majd mondja el az ellenfelem, hogy mik a végleges szabályok és milyen mapon játszunk, mert én nem leszek felkészült. :)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 29 szomb., 15:25 
Heroes Team

A végleges jelentkezők névsora:
Dave
Dreegar
Ssth
HUNLorcs
Nimbus
Titi
NG
Bogpista
Merlin
Csizuv
Noname

Vélhetően olyan lesz a lebonyolítás mint 2008-ban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 29 szomb., 21:40 

KTibsza: Ha, lehetséges még én is csatlakoznék, akkor párosan is lennénk, persze, ha lehetséges...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 30 vas., 0:28 

Ha T-Rex is jön akkor 12en vagyunk. :) Ez ha jól számolok akkor három fordulót jelent hármas döntővel. :) Mondjuk engem nagy valószínűséggel elpáholnak az első fordulóban, na mind1, valahol el kell kezdeni. :D

Viszont azt elmagyarázná nekem valaki h mi is ez a WT meg TE meg jebus mapszerkesztő stb.? Merthogy ha ezek valami további kiegészítők akkor ezek nekem nincsenek sajna... :roll: ez esetben nem lenne egyszerűbb sima SoD-dal játszani a versenyt? :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 30 vas., 1:07 

Hmm elfelejtettem volna jelentkezni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 30 vas., 21:50 
Heroes Team

Hamarosan kinn lesznek a párosítások. Amennyiben tényleg akarsz játszani T-Rex jöhetsz. :)

Az első forduló random jebus!
Viszont nem tudom hogy méretbe M vagy L legyen M túl kicsi lenne?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 81  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]