Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 84  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 12 szer., 21:55 

Olvastam hogy az előző oldalon néhányan igen durva megjegyzéseket tettek a H6-ra. Őket arra kérném, hogy ha esetleg ez a véleményük, akkor se terjesszenek ilyeneket fórumon, mert ez sokaknak lelohaszthatja a kedvét a játékkal kapcsolatban, aminek az lehet az eredménye, hogy rengetegen nem fogják megvenni. :? Ha meg nem veszik meg, akkor soha sem lesz folytatás ezután, mert nem lesz rá pénz!!! Én is szívesen beraknék még egy-két dolgot, de én mindenképpen pozitívan állok hozzá, különösen a magyar fejlesztőkhöz, nem szeretném ha pont a mi rajongói oldalunk miatt ne lenne folytatás ezután! :shock: Remélem megértenek az illetők, köszönöm és bocsánat, de ezt muszáj lenne elkerülni, mert volt már több játék is, ami egy kevéssé vásárolt új rész miatt tönkre is ment, én pedig szeretnék még jópár Heroes résszel találkozni a H6 után is. Elvégre ez a kedvenc játéksorozatom. :) Gondolom nektek is, úgyhogy szerintem ti is álljatok inkább pozitívan a dolgokhoz. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 12 szer., 22:29 

Nem hiszem hogy 1-2 elkeseredett rajongói hsz az ami tönkre tudná tenni a játékot!Legalább is remélem!A véleményeimért vállalom a felelősséget és elnézést kérek mindazoktól akiket felkavartam a kritikákkal!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 13 csüt., 1:37 

Most nem kell megsértődni, nem azt mondtam h ne írd meg a véleményed, csak azt, hogy ne ilyen durván, vagyis ne azt írd le akkor már ilyenkor, hogy mi rossz, hanem hogy mit változtatnál, ill. mivel egészítenéd ki a játékot. Ha így írod meg, semmi ilyen hatást nem keltene, hiszen azt mindannyian megvitatjuk, hogy mit szeretnénk pluszba a játékhoz. És mindenkinek megvan a maga véleménye. :) És mint mondtam, nekem is van, amin változtatnék, de én mindenképp úgy állok hozzá, hogy ki tudja, lehet hogy talán még jobb lesz. A Heroes 3, 4 és 5 között is rengeteg különbség, újítás van, mégis nekem mindegyik egyaránt tetszik, mindegyiknek megvan a maga érdekessége, egyedisége. :) A Heroes 6-nak is biztosan meglesznek a maga előnyei a többihez képest, hidd el. :) :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 13 csüt., 8:45 

:) Nem vagyok az a sértődékeny típus!A javaslataimat észrevételeimet pár oldallal ezelőtt már megtettem! :wink: És hangsúlyozom amondó vagyok hogy a játékélmény kárpótolhat mindenért!!! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 13 csüt., 11:38 

http://www.youtube.com/watch?v=4nUCeDqi ... r_embedded

Egy új HD videó a Stronghold frakcióról új gameplay részekkel szépen fog kinézni a harc.

Miért akadozik megint a Youtube nálam? Néha van ilyen valami reklám **** vagy winfos update az oka netán? Tegnap volt 1 asszem. Ritkán volt ilyen hogy csakis a youtube videók nem akarnak betöltődni rendesen.

Szerk.: Jól láttam hogy az orkok hőse nem lóval hanem saját lábával közlekedik?

S ugye nem ez volt azért a honlapi meglepetés?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 13 csüt., 14:22 

Nálam is akad :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 13 csüt., 15:26 

Már más is írta akkor nem nálam a hiba. :) Más youtube videó is akad lehet éppen updatel a Youtube? :D

Az Ubi újabb hírei a jövő hétre, a hivatalos oldalon feltűnnek mindezek:

Január 17.-én elkezdődik egy naponta jelentkező jelenség: A nap játékbeli képe címmel. (screenshot of the Day)

Január 19.-én pedig Láthatjuk a Stronghold új harcos elite egységét a Jaguár harcost. 2d-s rajzon.

Január 21.-én pedig a Dreamwalkert (Álomjárót) a shámánszerú új(?) elite Stronghold egységet. 2d-s rajzon.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 13 csüt., 15:57 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

hahakocka: Köszi az infóáradatot, ismét sok időt spóroltál Nekem... :wink: Igen, jól láttad, a Strongholdos hős egyelőre gyalogszerrel közlekedik... :shock: Ja és lassú a netetek, Nálam semmi akadás nincs... :roll: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 13 csüt., 16:08 

Megoldódott codecet töröltem majd frissítettem meg Adobe flash playert is frissítettem.

A Blood Rage rendszere vajon marad úgy ahogy a Heroes V 2. kiegészítőjében megismertük?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 13 csüt., 17:11 

hahakocka írta:
http://www.youtube.com/watch?v=4nUCeDqiGHo&feature=player_embedded

Egy új HD videó a Stronghold frakcióról új gameplay részekkel szépen fog kinézni a harc.

Miért akadozik megint a Youtube nálam? Néha van ilyen valami reklám **** vagy winfos update az oka netán? Tegnap volt 1 asszem. Ritkán volt ilyen hogy csakis a youtube videók nem akarnak betöltődni rendesen.

Feltűnt valakinek, hogy amikor meghal a videó végén a goul akkor a barbár vár lényei örvendeznek, ez nálam jópont.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 13 csüt., 23:28 

Nekem is feltünt és ez nálam is jó pont.

Az ork lista nagyon jó, bár én sajnálom a viharmadarat és a behemótot.
A két új harcos nagyon tetszik csak a nevükkel nem vagyok kibékülve. Lehetett volna egyszerűen troll és ogre is szerintem, de ez már szőrszál hasogatás, a lényeg, hogy egyediek és jól néznek ki :lol:
Ha az ötödik vár hasonló lesz mint az a bizonyos kép, akkor azt hiszem mind az öt várral megleszek elégedve, főleg az újjal (ha hasonlítani fog).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 14 pén., 0:14 

Én már alig várom a játékot :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 14 pén., 1:42 

Én is. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 14 pén., 12:11 

hahakocka írta:
Jól láttam hogy az orkok hőse nem lóval hanem saját lábával közlekedik?

A videóban tényleg össze-vissza futkos a drága, de ha meg megnézed a Comic Strip #1-et ott pedig a főhősünk egy ork hős, aki meg lovagol. :)
Szóval kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a végleges.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 14 pén., 13:07 

Ha abból tippelünk, hogy milyen lények maradtak ki, akkor az ötödik vár vagy Nature lesz vagy Tower/Academy, vagy ezekhez hasonló, de talán lesz ott valami druida vagy elf vagy valami sárkány, vagy egy nagy szobor, amelyik tud villámokat szórni.

Olyan szép fák vannak a térképeken, hogy kell a lombjaik közé néhány elf íjjász.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 15 szomb., 0:06 

A vidi láttán az orkok ismét ütősek lesznek csak úgy mint az V-ben :) És jó látni hogy amikor a hős megy a pályán szép számmal vannak tárgyak is :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 15 szomb., 9:57 

A hivatalos fórumon olvastam, hogy az archangelcastle úgy fogalmazott, hogy az ötödik frakciót "két hónapon belül" leplezik le.
Ez valószínűleg azt jelenti, hogy két hónap múlva, tehát márciusban ne is álmodjunk a játékról... remélem, nem csúszik sokat a megjelenés. :(

Amúgy mik azok a képek, amik állítólag kikerültek az ötödik frakcióról, és keringenek a neten? Mondjuk nem erősítették meg és nem is cáfolták azok valódiságát állítólag a Ubisoftnál, de azért kíváncsi lennék... én csak egy képet láttam, egy víz alatti vár ötletéről.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 15 szomb., 11:58 

Inkább annak örülnék, ha késne a játék.
Fejezzenek be mindent nyugodtan.
Ne legyen annyi patch, mint az ötös részhez.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 15 szomb., 16:09 

Azért én örülnék, ha minél előbb megjelenne a játék, persze akkor, ha minden rendben lesz vele. Aztán ha le kell tölteni egy-két patchet, hát istenem. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 15 szomb., 17:40 

Tényleg kijöhetne már, de azért nem kell elsietni.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 84  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]