Csizu vs Dave
Inferno vs Castle
Nymus vs Alagar
The Kingdom's Realm(obs tétmeccs)
A kezdőhős valeska,jobb nem nagyon volt nála,de most a magicban bíztam,alagar lett a main.Sok unitot buktam az elején sajna,kutat medusa queenek őrizték és eléggé megszedtek.Aztán figyelmeteln voltam és elnéztem jópár dolgot...Egy nap nem építettem,de Csizu volt olyan jófej és adott loadot hogy építhessek.Meg droiddal otthagytam egy őrizetlen ládát is,szóval 7.nap izgulás volt hogy meglesz-e az angyal(vagyis marad-e esélyem vagy sem).Végül meglett,több droiddal is harcoltam aranyért,megérte.121nél ráálltam stablesra,és innentől nem volt megállás.Kiszedtem a lvl3as artikat:dispelgömb(felejthető),+2speed(jó),+1hp(elmegy)
Utóbbival nem sokat értem mivel pikásból elég kevés volt.
Cavaliert nem húztam,inkább upgradeltem az egységeket,és tervem szerint 126nál szedem a pandorát,és 127re Csizu várában leszek.125nél megálltam a pandora előtt,mert kellett az erősítés,alagar harmatgyenge volt sajna...Aztán jött Nymus és majdnem elérte a főhősömet,2 lépés hiányzott.Szerintem ha elér,végem,mivel csak 3 angelem volt
De hoztam a többi unitot,kiszedtem pandorát pár pikás veszteséggel,majd megtámadtam a főhősét,akinél csak 3 devil,5 efreet meg 2x1 mino volt.Icebolttal leszedtem egy devilt,angyallal mégegyet,jött ő,300as villámmal

,ami kicsit meglepett,és leszedett 1 angyalt,majd efreetekkel mégegyet,és elmenekült.Így nálam-2 angyal,nála -2 devil.Manát töltöttem,így lett 160 manám,és elindultam a vára felé.127nél láttam hogy a várában ül,és kis gondolkodás után megtámadtam.Mivel még aznap vette meg a hősét és hagyta a várban,nem töltheti fel a manáját,mert piros és még nincs vége a körnek,és ha nem támadom meg nyíltterepen porrá aláz,mightban és magicban egyaránt.Szóval csata:
Alagar 8 8 9 9 150 mana
1 angel 30 marksmen 9 zealot 25 sima griff 30 halberdier 1 halberdier 8 kruzi
Nymus 5 7 11 8(nemtom pontosan kb ezek) 9 mana
1 devil 5 efreet sultan 25 gog 13 imp 9 pit fiend 12 démon 13 kutya
Csata közben kifagyott a gépe,de utána feladta mivel 9 manával csak egy haste+magic arrowra futja,nekem meg körönként 240-300 hp icebolttal,úgyhogy megnyertem az utolsó meccsemet a szezonban
GG
Dave