A védelemről tudni valamit? Sokan voltak idegesek a múlt évi DRM miatt, úgy hallom a jövőbeli Ubis játékok már ennek egy jobb verziójával jönnek ki. Remélem a Heroes VI is. Nálam sokszor megszakad a net a t-com jóvoltából. (meg az esős időjáráséból) Ezért volt sok helyen idegesítő gondolom a régi DRM. Mentések elvesztek.
Lenne még egy javaslatom, ha a képek alapján minden nép hősének lova lesz és nem úgy mint a Heros V-ben, hogy mindenkinek más fajta utazáshoz használt állata lesz, akkor gondoltam hogy lehetne úgy hogy pl az Infeno esetében egy Nightamre szerű tüzes sörényű piros-fekete pariipa lenne, a Havennál egy aranyló színű aranylóan fénylő ló.

, a halottaknál egy halott ló vagy egy éjfekete halálfejes páncélos ló, a barbároknál pedig egy barnás, erős izmos ló, az esetleges nagaknál (akiket szintén várunk bejelentésre

, pedig valamilyen kékes díszekkel ellátott ló vagy valami vízzel kapcsolatos lehetne.
Az átvezetők kérdése még: A játék grafikájával lesznek elkészítve, (ami ugyebár a Warhammer Mark of Chaos és a Armies of Exigo fejlettebb motorja? ) vagy egy külsős CGI filmeket készítő céggel pl. : Digic Pictures. Lesz e intro és ha igen ugye nem a Gamescomos lesz hanem megy újabb?
A játék magyar feliratos lesz? Ajánlott szerintem mivel az 5. részt sokan itthon úgy játszották tapasztalataim szerint.
Az egyes népek specifikus építményeire is kíváncsiak lennénk, meg hogy lesz e végülis Mage Guild e vagy sem (ha nem tényleg a skill fán lesznek a választható varázslatok Magices hősnél? Gondolom az erősebbek magas hős szinthez lesznek kötve.). Fontos lesz a balance, az egyensúly a népek egységei, képességei és épületei között. Tényleg tudnátok még leírásokat felrakni az egyes népek egységeiről képességek, egyes statisztikai adataik (attack, defense, stb) terén?
Egy utolsó kérdés megmarad e a hősöknél, az Attack-Defense-Spell power-Knowledge, 4-es vagy lesz valami új szisztéma vagy kiegészül valami újjal ez a 4-es.
Egy javaslat még a zenéhez, amit az ausztrál Light vs Darkness nevű Heroes fan kollega is mondott a Youtubeon. az 5. részben sok népnél hasonló volt a zenei téma ami egyébként mint mindig akkor is nagyszerű volt, csak sokszor önismétlő. (pl Haven-Nekropolis-Inferno) Academy-Stronghold) Sokszor egy-egy városi téma előjött más nép területi, vagy városi, vagy kampány zenéjénél. A 2-3-4. részben nagyon különböztek a csodaszép muzsikák. Persze történetileg lehetett magyarázni az 5. rész esetében részben emiatt meg is értettem a dolgot, de akkor is fő a változatosság, a játékmenetben a zenben, a népekben és remélhetőleg nő majd a számuk is a játszható frakcióknak a jövőben.
Köszönettel a hosszú írás utáni türelmeteket és még egyszer, jó munkát, hatalmas sikert és dicsőséget kívánok a fejlesztő csapatnak. Előző játékaitok nekem is tetszettek, viszont elég sok patchet igényeltek mint kritika ezt tudom róluk elmondani. Reméljük a Heroes VI béta pedig ide is elér majd hogy minél tökéletesebben jöjjön ki a játék Márciusban.
Mély üdvözlettel:
Hahakocka