Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 229 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 25 pén., 19:14 
Heroes Team

Nimbus came back!! :lol: :lol:
...bár igazából el sem mentem. :lol:

Biztosan néhányan észrevettétek, hogy az elmúlt két hétben kicsit hanyagoltam az oldalt. Ennek oka, hogy ma volt az államvizsgám :shock: ! Mindenki megnyugtatására :D sikerült, július 17-én vehetem át mérnöki diplomámat! :lol: :lol: :lol: Igen pont előtte... :lol:

Látom nem hanyagoltátok a topicot, és néhányan gyúrnak keményen (Adler, Teki, Karesz...). Én meg már azt sem tudom mi az a heroes... :roll: ... Sajnos azonban nem igen lesz már nyugodt hétvégém, amikor jácchatnék, egy kicsit. Na de sebaj majd a táborban. :D

Az utolsó hely az előzetes elvárás számomra a táborba, persze innen a legkönnyeb előre lépni! :twisted:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 26 szomb., 3:58 

Nimbus írta:
Nimbus came back!! :lol: :lol:
...bár igazából el sem mentem. :lol:

Biztosan néhányan észrevettétek, hogy az elmúlt két hétben kicsit hanyagoltam az oldalt. Ennek oka, hogy ma volt az államvizsgám :shock: ! Mindenki megnyugtatására :D sikerült, július 17-én vehetem át mérnöki diplomámat! :lol: :lol: :lol: Igen pont előtte... :lol:

Látom nem hanyagoltátok a topicot, és néhányan gyúrnak keményen (Adler, Teki, Karesz...). Én meg már azt sem tudom mi az a heroes... :roll: ... Sajnos azonban nem igen lesz már nyugodt hétvégém, amikor jácchatnék, egy kicsit. Na de sebaj majd a táborban. :D

Az utolsó hely az előzetes elvárás számomra a táborba, persze innen a legkönnyeb előre lépni! :twisted:

GRATULA!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 27 vas., 0:22 
Heroes Team

Werul meg most szombaton vehette át a diplo-t... :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 27 vas., 2:45 

Gratula Nimbus! Bocs ha várt valaki este de nem tudtam menni játszani majd legközelebb.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 29 kedd, 17:29 

Mitől lett jobb a Grand Slam,hogy szimultán játszunk,én megértem,hogy kell a testmozgás........

"2. Egy játék addig tart, míg 3 játékos ki nem esik! (Bukja a várat és minden hősét!)"

minden hősét,egy hőse lehet mindenkinek,legalábbis az első verzió szerint...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 29 kedd, 23:33 

Aloha

Drága Adler, mostmán annyi hősöd lehet amennyit csak akarsz. De itt nem kell rohanni, mexerezgetni gyorsan-gyorsan mindent. A droid hős csak az ellenfélenek plusz egy pont , szóval csak óvatosan a plusszokkal.

A szimultánra pedig azért volt szükség , mert kb 4 percig lép egy játékos és így körönként 24 percet csak a monitort bámulnád... így viszont meg lehet kavarni egy kicsit a dolgot és így ez a játék már valóban csak a táborban játszható.

Ez egy vidám játéknak indult és remélem az is marad ... én nem terveztem ezt vérremenő komolyságu küzdelemnek... csak egyszerüen egy új szinfoltnak a Sziksósfürdői éjszaka egére.

Ha többeknek nem tetszik akkor el is felejthetjük egyébként... nem erőszak a disznótor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 30 szer., 0:22 

Ez mind szép és jó csak pár kérdés.
Hogy gyakoroljak ha a gép nem jön le csak áldogál?
Szép dolog hogy gyorsítottatok a menteten de hogyan fogjátok mindezt követni 7 gépen egyszerre?
A másik ha Hot Seat van akkor ha megtámadok valakit akkor ő neki is kell lépnie tudtommal és nem a gép lép helyette tehát ha 7 személyes a Hot Seat akkor ha valaki megtámadok annak a saját csapatát kell irányítania és akkor vissza ül a gépéhez?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 30 szer., 0:37 

Szotyi:jó lesz ez,én kiprobáltam, csakhogy tudjam mi a nyerő vár:)))
egy heroval valóban gázos volt

Teki:ugy bizony,de ha kiprobálod,rájössz egy csata kb 3-4 perc max.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 júl. 01 csüt., 0:52 

Most hogy megtudtam hogy Nimbus visszafelé nem tud vinni ezért keresek valakit aki vissza tud vinni Szolnokra és még be is férek a kocsiba.

Adler:Nekem ez még mindig bonyolult majd mindig mászkálunk ha megtámad valaki? És ha valakit egyszerre többen támadnak akkor az legalább 10-15 perc és akkor amiatt mindenkinek várnia kell. Mindegy majd meglátom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 júl. 01 csüt., 7:30 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Teki1986: Nimbus el tud vinni, de csak akkor, ha vasárnap délután, este elmész vele haza, de lehet, hogy Botiék is el tudnak vinni hétfőn, majd megbeszélem velük! Addig is kitartás és jó gyakorlást! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 júl. 01 csüt., 8:07 

Aloha

Teki: Erre az eshetőségre nem gondoltam,hogy egy körben többen megtámadnak több gépen.. de nincs más fölálsz és lenyomod a csatát és mész vissza. Lehet hogy igazad van és káoszba fullad az egész :(
Ha van vmi ötleted akkor írd megh lécci.

Gyakorolni erre nem lehet , lesz ami lesz. TaLÁN HA EGYKÉT VÁRRAL TE vagy és magad ellen nyomod az jó gyakorlás.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 júl. 01 csüt., 12:18 
Heroes Team

Itt az lesz a gáz, hogy emlékezni kell melyik gépen épp hol tartottam és mit is akartam csinálni. Magyarul 7 meccset kell fejben tartani. E miatt nehéz lesz, de mivel másnál is ugyanez lesz a helyzet igy senki sincs hátrányban :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 júl. 01 csüt., 12:19 

Hahó népek!
Új pályák! :)
Felfogtátok? :D
http://www.heroes.h1.ru

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 júl. 01 csüt., 13:49 
Heroes Team

Hali!

A szabályzatban az imént olvastam:
„1vs1: Mivel 13 résztvevő van, 1 ember akit a gép fog sorsolni mindig erőnyerő lesz, azonban hogy ne unatkozzon a gép ellen kell bizonyítania. Ha nyer 3 pontot kap, ha veszít 0 pontot.”
Ugyan már gyerekek... gép ellen... ne nevetessük már ki magunkat. A tábori mapokon a gép max akkor nyerhetne pl. ellenem (és gyanítom valamennyi táborozó ellen), ha nekem minden hét 7. napján dismisselni kellene a főhősömet..., bár valsz akkor a 6.napon ütném... :lol: :lol:

Grand Slam: Cuccos dolog lesz az biztos, de szerintem nem kell túl parázni a dolgot... mindegyik mecsben elindulok pl. jobbra és körbe menve mapon (nem láttam még) lenyírom aki az utamba esik :twisted: ... azt annyi...Így kb. mindegyik meccsben ugyanúgy fogok állni, minimális különbségekkel... :D

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 júl. 01 csüt., 14:40 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Nimbus: Ne parázz az 1vs1 tornával kapcsolatban! :D Drukkolj PLAYERnek, hogy tudjon jönni a táborba! Akkor 14-en leszünk és nem lesz gond az 1vs1-el! :wink: Persze ha mégsem tud eljönni, akkor bevezethetjük az általad írt szabályokat is, hogy a gépnek legyen esélye ellened és a többi játékos ellen! :twisted: Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 júl. 01 csüt., 23:42 

Valószínű hogy a vasárnap is megfelel csak előtte másra gondoltam. Nem hiszem hogy valami nagy kupát nyerek szóval jó lesz ha Nimbus-szal megyek haza.

A Grand Slamet majd meglátjuk szerintem lejátszunk majd egyet és ha nem jó akkor változtatunk rajta.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 júl. 02 pén., 5:11 

Grand Slam:
én ugy gyakoroltam,hot seat s mind a 7 én voltam,probáld ki

1vs1
Szoty ősmágusvisszatérőmegszakadósnetűmodemproblémásversenyszervezőtérképkészitővel beszélve kiderült,hogy az 1vs1 versenyt svájci rendszerben játszuk,ezt egy program figyeli,gondozza,s páratlan versenyző esetén erőnyerőt alkalmaz,a teljesitmények figyelembe vételével.

Gond csak az első körben lesz,amikor uyge sorsolás dönt a párokról,ha mégis párossan leszünk,akkor ugye tárgytalan a dolog.

Mondjuk 2vs2 nél sem értem hogy lesz,lesz olyan brigád ahol 3 an vannak?ha igen,ők hogy nyomják,mert ugye a kibicnek semmi sem drága:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 júl. 02 pén., 10:45 

Hali !

A 2v2 -ben a fentmaradó emberkének lehetne a társa mondjuk a számitógép . És ha tovább megy akkor valamelyik vesztes csapatbol sorsolunk neki egy párt .

Boti.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 júl. 02 pén., 15:58 

Botinak igaza van,egyébként a komputer nagyon jó társ,ha van neki felesleges nyersanyag,önzetlenül küld.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 júl. 03 szomb., 10:49 

Aloha

Ha a gép lenne a párom biztos,hogy nem engem támadnátok meg hanem a gépet , nem elég hogy küld önzetlenül minden szart építkezni , csatázni se ártana megtanulnia.

A hármas csapatból mindíg kettő játszik egy pedig pihenget, természetesen beleszolhat ez a köztük lévő egyesség része. Mivel 4 kör lesz a párosban egy kört mindenki pihen legalább, és Boti ötlete sem túl nyerő mert a a vesztesek is játszanak tovább tehát mindíg egyedül van valaki.

Ne aggódjatok. Szuperjó lebonyilítási rendszet ötlöttünk ki. Ha valaki pedig nem akar a hármasban lenni akkor akár Vologya akár Én is szivesen magamra vállalom ezt a nehéz feladatot.

Már csak két hét szóval gyakoroljatok.

Ez lesz a legkirályabb tábor... A nagy ászok visszatérnek

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 229 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]