Üdv!
Kettő meccset sikerült a héten lejátszanom, íme pár sor róluk.
Noname vs
Süni
Neverwinter
Astral vs
Neela
Első nap felhúztam a golyós csávókat, kineveztem Shivát főhősnek, és elég jól fejlődött, archery is bejött, de miután 1 droid bevette talán 4.nap a 2.várat, a kocsmában megláttam Neela-t és átváltottam (soha többet

). A hajós ütközetet pedig Noname Sylviája nyerte, nálam a goblinok nem tudták őt lekapni, pedig másnap vittem volna a gremókat

.Gyenge első hét után (naga és genie meg fort volt a fővárban talán) összekaptam magam, talán 2.3nál ütöttem 1 5 8 3-mas értékekkel a 15 küklopszot. 1 cavalier meghalt, de a legvégén, 2 küklopsz levette az óriásomat, nem figyeltem a hp-ját...
Neela egyszer kaphatott volna levegő mágiát, én a földet szerettem volna, aztán víz lett belőle...
2.hét végére felhúztam a titánt, azonban ellenfelem a hibái miatt feladta, elment a kedve a játéktól...
Utólag megnéztem a varázstornyokat, nekem kedvezett volna, nálam resu, meteor, implo, víz element, nála azt hiszem resu, lég és víz element.
Azért köszi a meccset.
Merlin vs
Süni
The Kingdoms Realm
Caitlin vs
Damacon
Első nap a koncepcióm szerint Ignatius elindult az aranybányához, Damacon pedig a stables irányába. Sikerült rendet teremteni kb 4.napra, összes bánya megvolt, plusz 1 droid hajóba szállt. A 2.vár felé vettem az irányt, artillery-t kaptam, hála égnek Gerwulf hozott ballistát. Taktika, log, wisdom, végén pedig air magic amiket összehoztam. A Merlin felöli dobozt ki akartam szedni a 2.héten, mindent kivettem, és először levettem 15 championt 3 devil, sok gremó,6 efreet társaságában, majd a teljes csapattal a pandorát. 9 gog,1pit lord,1 démon, 1 efreet ami odaveszett, de nem bántam. Legalább pézügyileg helyrerázódtam, plusz a pattintást is elkezdtem. A tomb-ból hp gyűrű jött, örültem neki

. Elég sok lényt bedaráltam, majd ismét kivettem mindent 3.4-re és a másik doboz plusz egy fullos naga bank is az enyém lett. 3.7nél ütöttem a garrisont, 51 pikásból 15 démon lett, majd a DSS-t kaptam 3.szintű artiként.
A hőseink ekkor így néztek ki:
Damacon 17 20 7 7
5 devil 9 sultan 14 pit lord, 48 horned démon, 15 démon, 30 cerberus, 40 magog
Caitlin 6 10 12 6
5 ark 6 champion
Merlin nem tudta átadni a serege többi részét, én megtámadtam és sikerült nyernem...