Sziasztok,
Írnék én is egy rövid beszámolót az első Emlékversenyről.
H5 támadás
Fogalmam sem volt, hogy mit tudnak a pajzsos fickóim. Nem teszteltem semmit se, a verseny volt az első teszt. Szerintem nagyon jól szerepeltek, egészen meglepődtem az 5ik helyemen. Úgy gondolom, ha többet foglalkozom vele, kicsit előrébb lehettem volna. Sokszor rosszul álltam fel, mert nem tudtam hogy mit tudok.
Gratulálok az első három helyezettnek, jó csapataik voltak nagyon! Sorcy csapata nagyon ötletes volt, ő vert el a legjobban
H3 támadás
Előzetesen itt sem teszteltem, a verseny közben kellett rájönnöm, hogy elég jó lett a csapatom. Nagyobb odafigyeléssel és felkészüléssel benne lehettem volna az első háromban. Így 5ik lettem itt is, azonban úgy éreztem, hogy pár pont még bennem maradt simán.
Gratulálok Sorcy-nak és Jou-nak akik mindkét támadásban brillíroztak, nagyon jó csapataik voltak, és megérdemelten osztották el az első két helyet mind a két versenyben! Sorcy-t elég régóta nem tudom megelőzni támadásban, de következőre érzem magamban az erőt már
1 vs 1
vs Nimbus
Szerintem egészen jól játszottam az utolsó napig. Sőt még az utolsó napon is az utolsó előtti hős lépéséig. A pálya megtréfált, az hittem át lehet menni a fák között, hát nem lehetett. Így nem ért oda az új heti seregem, Nimbus meg levert így. Ha ott az egész seregem megnyerem. De ebben a játékban sem játszik a ha
vs Kady
Homokórán toltuk, egészen jól haladtam itt is. A terv szerint csinálgattam a dolgaimat, jól fejlődött a herom és lényeket se buktam. Küklopsz, expert archery és golden bow mindenen átment
Kady sajnos elbukta magát a második héten, így feladta. Funból végigtoltuk, a végén a több lényemnek és a jobb cuccaimnak köszönhetően nyertem. Ez a map jó volt.
vs Karesz
Tetszett az új Észak vs Dél. Érdekesebb és nehezebb lett a pálya. Nagyon jól haladtam, de mire átmentem volna a power licheken, Karesz feladta, merthogy 1 hidrája maradt. Gyanítom, hogy a sultanok szedték meg. Nekem ez a map tetszett, jól javította a Th
vs Süni
Ez a pálya nem tetszett. Egy héttel hamarabb szedtem ki a relicet mint Süni. Kivettem a dobozt is középről. De rusholni, vagy bármit csinálni esélytelen voltam a víz miatt. Ha a második héten átmegyek, beáll a várában és kész. A föld alá nem tudtam lemenni, mert expert fire magicem volt curse nélkül. Azzal meg semmit sem lehet csinálni. Süni egyébként nem tolta rosszul, de a gyorsaságommal semmire se mentem.
Gratulálok Th-nak, hogy végre megnyert egy BB-t, szerintem ő játszott végig a legjobban és persze még mákjai is votlak
Nagyon jó volt újra élőben látni az embereket, kellemes volt a hangulat is. Jól éreztem magam nagyon. Köszi Vologya a szervezést, nekem ott a helyem a következőn is
Titi