Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 23 szomb., 13:49 

Játszottam Nimbussal egy izgalmas és gyors partit(ritka az ilyen :) )
Nimbus vs Dave
Dungeon vs Necro
Bakelit vs Kukás
(H)ősök (h)arca
Ilyen rossz kezdésem is rég volt.1.nap bebuktam 4 vámpírt lots archer ellen,amibe volt természetesen 11 morálozó marksmen :P .A hősökkel is bűnrosszul álltam be,úgyhogy míg Nimbus 2.nap elfoglalta az összes bányát,én még 4.nap is ott szerencsétlenkedtem.2.nap 3 hős is 1 lépés híján nem érte el az aranybányát...A kezdésnek lerakott 8 grandelffel meg szart se értem mert minden körből kimaradtak...A kocsma se volt túl fényes,Aine 25 gremlinnel,Straker 8 zombival...Úgyhogy odaát volt throng trogi és egy csomó csali,nekem meg ilyen lassú szarok...Aztán kettéosztottam a sereget,Cragnak adtam a gremlineket meg a 8 elfet,a droidoknak meg a nekros lényeket.Innentől már volt valami szervezettség...Refuk is megvoltak első héten.117re Csontsari lett castleval.Kukás sajna még mindig síkhülye volt a varázsláshoz az 1es powerével és 2es tudásával.Aztán nem kicsit beszartam mikor bakelit megjelent a 2.hét közepén egy elég nagy sereggel...Összeszedtem gyorsan a droidoktól a lényeket,4 kruzit refuból,cseréltem nyersit így lett pénzem hogy kivegyem az összes lényt,zombikat és pikásokat átkonvertáltam csontiba.Felupgradeltem a csontikat(122nél előtte a vámpírokat),és megtámadtam.Volt expert tacticom,így jól be tudtam állni,+még offense meg basic wisdom.
Kép
Nagyon szoros csata lett,lénytöbbletem volt neki viszont villáma ami 250 hpt vitt le egyszerre,úgyhogy rohamozás volt.Első körben sarikkal megkajáltam a hárpiákat,maradt 17,csontikkal ütöttem a cicákat,maradt 1 20 hps,kruzi luckolt beholder ellen így maradt 12.Wightek ütötték a sarikat,lich minotaur és sari duót bombázott.Szépen fogytak az emberek mindkét oldalon,nála először a meduza hullt el black knight által+manticore,nálam a kruzi és a csontsarik.Aztán sarikkal támadta az árván maradt licheimet,én rászálltam a trogikra,így ledolgoztam őket 30 alá.Maradt még 10 beholder 17 harpy 1 sari nála,nálam 3 black knight kb 80 csont meg 6 lich+1 vlord.Levillámozta a licheket,waitelt a sarikkal,így innentől már eldőlt mert a sárkányt nem tudtam volna sehogy sem elkapni a sebességhátrány miatt,és a manám is elfogyott.A végén már csak 12 csonti meg 1 black knight játszott fogócskát 11 harpyval,de nem értem el így levillámozott és nyert :)
Grat Nimbusnak,jól játszott és bár voltak hibái,nekem nagyobbak így kikaptam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 23 szomb., 13:50 
Heroes Team

Mivel Sünike nem jött, de Dave ott vigyorgott reggel, h játszunk, ezért a Hősök Harcán nekivágtunk.
All random.

Dave: Necro - Kukás (10/9/1/2) Nimbus: Dungeon - Bakelit (5/14/7/6)

Második hősnek megkaptam a jó öreg Bakelitet, gondoltam mivel open map, ezért ezt talán ki használhatnánk. Sajna az artifactok nem igazán kedveztek neki, az összes necros artit megkaptam a köppeny és a csizma kivételével. A hydrák mögött volt egy Sentinel, gondoltam jobb mint a semmi. 1.2.1-nél kiszedtem a pajzsot, és elindultam Davehez.
Közben ide-oda még benéztem, h fejlődjön kicsit szerencsétlen. 1.2.6-nál dave a vára előtt megtámadott. Komoly lényfölényben volt, mivel én az 1. heti bénázásom miatt (egyszer nem építettem), nem húztam citadellát, míg ő kastélyt is húzott.
Először meglepődtem, h kitámadott, de aztán beláttam, hogy a Kukás miatt ez nagyon jó döntés volt, mivel így letudott rohanni az első körben, míg a várban ezt nem tudta volna megtenni, és mire ki tud jönni, már nincs serege.
Végül 10 hárpiám túlélte mire Dave kb. másfélszeres HP-jű serege elfogyott.
Érdekes játék volt, és külön pikantériája volt, h Dave a Kukással tolta. Gondolom nem kapott értelmes Necro hőst, és végül ezért választotta ezt. Hosszú távon nem lett volna kifizetődő, de mintha érezte volna, hogy hamar menni fogok. :)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 23 szomb., 14:00 
Heroes Team

15.00-tól játszanék még 1 meccset, ha van valaki.
MSN-n vagyok.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 23 szomb., 15:11 

Noname leverése után majdnem téged is elkapott Dávid...Nem csodálkoztam volna ha kikapsz, és ezzel nem a te teljesítményedet akarom lebecsülni.... :)

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 23 szomb., 15:18 
Heroes Team

Tényleg jól tolta... olyan lénytöbbletet hozott, h kicsin múlott, h ne feküdje meg a gyomromat.
Gyere játszani!!! Ott várok MSN-n...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 23 szomb., 15:41 

Nem megy ma, a netem is vacakol, és más is közbejött... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 23 szomb., 20:32 

Süni írta:
Noname leverése után majdnem téged is elkapott Dávid...Nem csodálkoztam volna ha kikapsz, és ezzel nem a te teljesítményedet akarom lebecsülni.... :)

Köszi :)
Most is tolunk egyet :) Nemsokára főcsata

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 23 szomb., 21:26 

Dave vs Nimbus
Dungeon vs Stronghold
Arlacht vs Gird
Homokóra(bbs map)
Kissé fáradt vagyok már a beszámolóhoz,de azért írok pár sort.Első héten jól haladtam,Arlacht volt a kocsmába úgyhogy ő lett a main.Bányák őrzőivel nem voltam kibékülve,mind a 4 shooter volt...De azért meglettek hamar,csak elbuktam az összes trogloditát meg harpyt. :P Castlet húztam sari helyett,így láttam jobbnak :P .Dupla váram volt,örültem neki,balról jobbra szépen kipucoltam a területemet.132nál 3 feka sarival leküldtem kyrret az alvilágba,onnan pedig a tengerre.Kaptam vízkönyvet hajótöröttől,így nyerhettem volna egy csomó napot,de cursed groundon szálltam ki így buktam 2-t.Szigeten relikek feka orb és titans cuirass.142nél library és utópia,persze most fullos volt és buktam tizeniksz beholdert meg 20 harpyt+1minot.Ha jobban belegondolok az 5 sarival is kiszedhettem volna mivel tudtam volna rá curet varázsolni...Na mindegy.Szóval kaptam +3all nyakéket,sentinelt,+4+4 attdef armort és boots of levitationt :) Sityakom sajna nem volt,így volt 4es tudásom :P
Kaptam 2 mágustornyokba ezeket:fire shield,counterstrike,waterwalk,chain,magic mirror,magic mirror :shock:
Aztán egy kicsit beszartam amikor megláttam Grid skilljeit a tavernában,143nál még csak kis lemaradásban voltam,2 nap múlva már 2x akkora támadása és spellpowerje volt,a tudásról nem is beszélve...Cursed groundon megtámadtam.1.-4.szintű lényekből nekem volt több a dupla várnak köszönhetően,5.-6.szint egál,behemótból 7 volt neki,nekem mivel első héten nem húztam,sari csak 5.Első körben elnyomtam egy mass shieldet,mivel tudtam hogy ha slowot nyomok akkor hastézik,ha várok akkor szintén és minden egységével lerohan mielőtt léphetnék.Aztán elkezdett nyavajogni hogy 5,5k-s imploja van és nem tudja elsütni :) Hát mivel így is laposra vert,nem volt jelentősége.Ráadásul +3 speedje volt meg golden bowja,úgyhogy sima vereség lett.Egyetlen stackot tudtam lebontani,a kutyákat :) ,azt is úgy hogy minden lénnyel rászálltam.2.körben a macikat ütöttem mindennel,de maradt 2 úgyhogy ez az örömem sem lehetett meg a csata során :)
Azért én jól éreztem magam meccs közben,ha több szerencsém van a relikekkel meg a varázslatokkal,akkor nyerhettem is volna,mivel csak 1-2 nagyobb hibám volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 23 szomb., 22:40 
Heroes Team

Arclach - 18/30/20/8 vs. Grid - 37/26/34/29

Nagyjából Dave leírt mindent. Jómagam szépen komótosan mindent kiszedtem amit érdemes, de közben jó pár marhaságot csináltam. Pl., hogy ezen a mapon én a 2. héten már középen szoktam egerészni, hogy legalább azt lássam mi van bent és mikor jön az ellen. Történ most, hogy ügyesen nem mentem be a sátorba, és mivel mindkét hajóval kikötöttem, és egyik hős sem ment be a sátorba, mielőtt elteleportált volna már nem is mehettem vissza, summon boat híján. Így a kapun keresztül mehettem csak be a főhőssel, amit viszonylag hamar meg is tettem, de itt is balfaszkodtam, mert miután levertem a Titánokat, elindultam csak a macival be középre, majd rájöttem, h sereg is kéne... emiatt Dave majdnem beért középre. Végül középről én szedtem ki mindent, a gladiust, a golden bowt és a +3all-os boxot is. Így már egész tűrhető lett a hősöm, de szerettem volna kimenni a cursed groundrol. 1 lépésen múlt, hogy nem sikerült átérni Davehez. Így végül még a cursedon csatáztunk, bár igaz túl nagy jelentősége végül nem lett és a szikrám is 700 felett ütött, elég volt hozzá az 1200 mana. Mérgelődtem még, hogy két várban is kiizzadtam a lvl5-ös tornyot, de végül mindkettő implot adott, 4. szinten, meg csak a chain volt értelmes. Vicces, hogy csak most esett le, h dupla vára volt Davenek, ahogy a beszámolóját olvastam. :)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 23 szomb., 23:03 

Gird az überkirály hősöd neve te :)
Engem Th a táborban ezen a mapon 1.2.7nél megalázott, úgyhogy inkább nem kommentálnám... 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 23 szomb., 23:12 
Heroes Team

Nem vitatom, h lehet menni gyorsabban is. :) Kérdezd Botit, akinek a map 2vs2 verzióján 1.2.7-nél a várában csücsültem. :wink: Megaztán ki kíváncsi a kommentedre... :P :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 23 szomb., 23:16 

Mentségemre szóljon,először játszottam a mapon és én kezdtem :oops: :)

edit:Vicces hogy egyikünk se tudta a saját főhősének a nevét normálisan leírni :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 24 vas., 21:21 

Valaki harc?

Majd pls olvassátok el amit online bajnoksághoz írtam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 25 hétf., 12:34 

Egyelőre toplista frissítve, ha küldtök e-mail-t, annak örülünk, nem szoktunk válaszolni rá, hanem egyből felrakjuk a toplistára, illetve az Online menüpontra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 28 csüt., 13:03 

valaki game?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 28 csüt., 15:18 

Titi ellen elbuktam a hőst az alvilágban a dobozoknál az első héten, de azt hiszem 1.3.2 nem is volt:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 29 pén., 17:43 

Karesz vs Dave
Necro vs Castle
Tamika vs Christian
Birodalmak háborúja
Első héten expert csövezés volt,cserélgetéssel és csomó lénybukással meglett az angyal citadella és egyéb nyalánkságok nélkül.121nél láttam hogy balra lent Karesznál ott van a csizma,attól pedig droid 2 napi járásra...Úgyhogy kiszedtem gyorsan,124nél medusa stores,dwarven trezsöri,meg még egy két cucc,3.héten 4 angyallal bementem középre,kiszedtem a rekantert és elfoglaltam az aranybányát.Aztán menekültem,láttam jön Tamika sereggel és éppen nem kapott el,kb 3 lépéspontnyira állt meg tőlem.úgyhogy upgradeltem az angeleket és hoztam még marksmeneket,pikásokat, zealotokat és 3x1 sima griffet.A főcsata (136) elég sima lett,mivel a túloldalon pár dread,vlord és csonti állt haste&slow nélkül :shock: ,úgyhogy tacticcal beálltam és mass slow,ráadásul a marksman morálozott és 2x luckozott az elején :)
Úgyhogy szerencsés meccs volt.Igen.Aztán ma kapom a hírt hogy újra kéne játszani mert rossz verzión játszottunk...Úgyhogy mondhatnám hogy kösz nem már végeztünk megtartom a 3 pontot de én nem a pontért játszok,hanem a játékért.Úgyhogy holnap újrakezdjük ha minden igaz :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 30 szomb., 14:53 

V A L A K I .??Harc??.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 30 szomb., 16:25 
Heroes Team

Mindenki itt van a Csiliben... :wink: Miért nem jöttél Te is?? 8)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 30 szomb., 17:08 

Én nem vagyok ott :P
Úgyhogy el is kezdtünk egyet,de 1 hét és 1 nap után félbe kellett hagynunk,este foly köv :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]