Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 16 szomb., 22:12 

Nimbuskám direkt írtam hogy nehezebb csatákban, például pack lvl6 avagy several lvl7 ellen :)

Sziky:
Senki nem néz hülyének, tudom nehéz elfogadni, hogy amit gondolsz nem a legjobb (anno én is csökönyösen ragaszkodtam a saját verziómhoz :wink: ) de értsd meg, baromság szétszedni :)

Átkozottul nem ugyanaz a végeredmény, a meteor után szerinted hány angyalod marad ha egyberakod? :P

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2010 okt. 16 szomb., 22:34-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 16 szomb., 22:22 

De :D Nimbus Itt Ugy volt első kör masss haste phonix üti behet aztán két angal is maradt 1 darab behe ha 12 vel ütöm meg valszeg akkor is 1 marad:D na:D

Tehát végeredmény ugyanaz. És persze ha lett volna pénz griffre jó hogy azt teszem be de mivel nemvolt pikansbol meg volt kb 30 :D azt gondoltam kihagyom nem sok port kavarna alapon.

na de valaki akarjon már hiros!!! :(:(:(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 16 szomb., 22:35 
Heroes Team

Süni írta:
Nimbuskám direkt írtam hogy nehezebb csatákban, például pack lvl6 avagy several lvl7 ellen :)

Akkor ezért lépsz mindig olyan hosszú ideig. :P :P :lol: :lol: Ha a gyenge egységek ellen is megbontod, akkor kb. felezed a csaták időtartamát. :wink: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 16 szomb., 22:37 

Meteor meg igen hát de az elhelyezés hibája volt (tapasztalatlanság):) de még mindig több lehet mint implo után vagy ega vagy nem tudom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 16 szomb., 22:42 
Heroes Team

Ha egyben hagyod, mass haste után mire ő implozhatna, alig van serege... :wink: Nem hagytad egyben és 8 angyal elesett a meteor miatt. Bravo! :) Tényleg a Te taktikád volt jobb. :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 16 szomb., 22:56 

Nem értjük egymást De szerintem te noname leírását el se olvastad valamint mass haste után képzeld minden unitom ütött kivéve crusadert és maradt serege utána meteorozott utána implozhatott volna ugyanaz mar bocs bár nem implo miatt akar 12 is eleshetett volna te észjárásod jobb ok hagyjuk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 16 szomb., 23:00 

A lényeget még nem írtam le, állóvíz lenne itt az online életben, ha Noname nem lenne itt... :)
Szikyre is vonatkozik ez...
Várunk titeket élő versenyeken is....

Sziky nehogy megsértődj, jót akarunk, igaz néha kissé csípős stílusban :lol:

Trunksnak is szeretném megköszönni, hogy mindig egybevágja a hsz-eket... :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 16 szomb., 23:04 

Sziky,fogadd el,hogy nekik van igazuk,régen én is így voltam ezzel,nem kell megsértődni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 16 szomb., 23:06 
Heroes Team

Pontosan meg ne sértődj! Jó fej vagy és jó játékos, különben nem is akarnánk segíteni neked. :)

Egyébiránt az én észjárásom mellett ott lett volna a 140+ Griff, valamint a 12 angyal üti a behiket, mialatt a főnixek mást ütnek. :D

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 16 szomb., 23:58 

Sziky írta:
Meteor meg igen hát de az elhelyezés hibája volt (tapasztalatlanság):) de még mindig több lehet mint implo után vagy ega vagy nem tudom.

Tevedes, ha megnezed a kepet, maskepp nem tudtal beallni. :)

Nimbus írta:
Ha egyben hagyod, mass haste után mire ő implozhatna, alig van serege... :wink: Nem hagytad egyben és 8 angyal elesett a meteor miatt. Bravo! :) Tényleg a Te taktikád volt jobb. :lol: :lol:

Igen, tenyleg jobb volt, mivel nem implot kapott, hanem meteort. Most lehet filozni, h. az ellenfelnek latatlanban milyen spelljei vannak, de imlotol midnenki tart, es mivel sokkal utosebb minden mas spellnel, meg nem volt annyi hp es penz, h. feltoltse ures slotot, teljesen jogos a szetbontas, raadasul fonixel utott elsore... Egyszeruen logikusabb.
Kettobe osztva: vakitas elleni hatekonyabb vedekezes. Angyal angyalt tamaszthat. Implo ellen hatekonyabb vedekezes.
Egyben: ide a jelen esetben nem tudok ervet mondani, ami emelett szol, ha Ti tudtok, akkor bizonyitsatok az erveleseteket. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 17 vas., 7:21 

Fél az implótól? Akkor kezdjen antimagic-al és ennyi. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 17 vas., 7:22 

Impló ellen leghatékonyabb védekezés az antimágia :)
12 angyalra rávarázsolod és kész. Mephalával meg se karcolódnak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 17 vas., 7:36 

Hehe ugyanarra gondoltunk Bogpistával ugyanakkor. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 17 vas., 8:41 

Nem volt Earth magic-je. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 17 vas., 10:37 
Heroes Team

noname írta:
Igen, tenyleg jobb volt, mivel nem implot kapott, hanem meteort. Most lehet filozni, h. az ellenfelnek latatlanban milyen spelljei vannak, de imlotol midnenki tart, es mivel sokkal utosebb minden mas spellnel, meg nem volt annyi hp es penz, h. feltoltse ures slotot, teljesen jogos a szetbontas, raadasul fonixel utott elsore... Egyszeruen logikusabb.
Kettobe osztva: vakitas elleni hatekonyabb vedekezes. Angyal angyalt tamaszthat. Implo ellen hatekonyabb vedekezes.
Egyben: ide a jelen esetben nem tudok ervet mondani, ami emelett szol, ha Ti tudtok, akkor bizonyitsatok az erveleseteket. :)

Húúú csak azt remélem valaki ellenem is ilyen logikusan végcsatázik majd a főcsatában. :lol: Dreegar? TH? Teki? Süni? Remélem figyeltetek! :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 17 vas., 11:17 
Heroes Team

Egyszer asszem Zizi ellen csináltam olyat, hogy az első körben az implotól való félelmemben rátoltam a a macijaimra az antimagicet, pedig nem volt earth magicem. No de Zizi ezt nem tudta és volt olyan szerencsém, h Zizi stratégiát váltott. Aztán végül elementálokkal felmorzsolt, de vicces volt mikor mondtam neki, h már sokkal hamarabb is győzhetett volna, mivel az antimagic átverés volt. :lol:

No egyébként nézzük általánosságban a kérdést:

Implotól való félelem és szabad slot esetén megbontsuk-e a lvl7-es egységeket?

A válasz: Egyértelmű NEM!

Érvek:

1. eset, azaz az ellenfélnek mégsem volt imploja:
Mivel megbontottuk a lvl7-eseket jelentős mértékben rontottuk a nyerési esélyeinket. Kiegyenlített HP-s seregeknél és hasnoló hősöknél szinte tuti bukta. Még ha angyalaink vannak akkor sem, mivel az gyerekesen naív ábránd, hogy egy jobb képességű játékos ellen használni tudd az angyal támaszt angyal kombót.

2. eset, azaz az ellenfélnek van imploja:
Kiegyenlített erőviszonyok mellett az implo mindenképpen eldönti a csatát, nincs mese... tök mind1 mit buherálsz, de a buheráció miatt még az 1. esetben sem lesz esélyünk nyerni.
Amennyiben mightban jóval erősebb vagyok, de az implo még mindig az ellenfél javára dönthet, akkor azon leszek, hogy minél nagyobb HP mennyiséget vigyek a csatában, így nem fordulhat elő, hogy van egy szabad slotom. Ezt még olyan áron is, hogy teszem azt nem én rohanok át hozzá. Ez alatt a plussz 1-2 nap alatt összejön a zsé azokra az egységekre amiket nem vettem meg addig. :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 17 vas., 11:37 

Akinek gondja van a csatákkal, javaslom nézze meg hogyan dolgozik a Pumpás. Abból lehet mindent tanulni. Nála nincsenek ilyen csata előtti lélektani játékok. Mindenkinek javaslom Heroes-tréningnek ezt a fajtáját.

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 17 vas., 11:52 

Nimbus írta:
noname írta:

Húúú csak azt remélem valaki ellenem is ilyen logikusan végcsatázik majd a főcsatában. :lol: Dreegar? TH? Teki? Süni? Remélem figyeltetek! :wink:

Majd ellened megcsinalom. :roll: :lol:

Na, szoval Sziky elindult, mert valami olyant latott, h. triggerelte az indulast, es nem tudott mar varni slottoltesre v. lanccal utantolteni, mert nem volt penz.

Idézet:
Kiegyenlített HP-s seregeknél és hasnoló hősöknél szinte tuti bukta.

Nem egyenlo hp-s seregek voltak, ez konkret szituacios dontes.
Idézet:
Mivel megbontottuk a lvl7-eseket jelentős mértékben rontottuk a nyerési esélyeinket.

Abbol a szempontbol igaz, h. visszautesnel csak fel stack ut vissza, de ugy velem, h. Szikynek nem a mightom volt a fo felelme, hanem az implo. A kettot merlegre teve egy jo kis Mephalaval, meg mindig az implo veszelyesebb, mint egy kettobeosztott angyal.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 17 vas., 12:13 

Nem szeretném senkinek az illúzióit összetörni, de az angyalt kétfelé szedni sosincs értelme. Najó, esetleg 1-11 kombóban, de az is ritka. Ha impló ellen vagy, és neked nincs powered, mass haste és kemény vagy, aztán imádkozz hogy az első körben eleget üss. Az ellenfeledet elnézve, ő barbár. Ha barbár ellen vagy, egy dolog van amit muszáj: A MEDVÉT MEG KELL ÖLNI! ^^ 6 angyal álmaiban sem öli meg, 2x hat sem. Szóval egyetértek az egyben teammel, mass haste, ütsz és te kezdesz mert implózik, ütsz megint és megint, közben blindelsz, így gyakorlatilag ugyanazt éred el mint ő az implóval (majdnem :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 17 vas., 12:21 

Tiszta jo hogy én noname elleni csatáról beszéltem végig és erre jönnek ilyenek HOGY HA........... Nincs ha Az volt ami volt kész ÉS ne írjatok már olyat pls h Én inkább griffffffffffet(nemvolt pénz)teszek.

ANti MAGICOLOK(TEKI,Bogbista )

ti is elolvastátok a leírást látom gj

Én Azurét tettem volna sziky helyébe amúgy Szerintem üres slotnál jobb ha azure van.

Itt a legnagyobb gond hogy leírást senki nem olvassa el csak megnézi max képet és beírja h 90% ba angalt egybe kell hagyni. Ehhez csak gratulálni tudok tényleg.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]