Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 14 csüt., 13:16 

Ha mondjuk a plusz 2 hp Szikyhez kerül és még pattint is démont... Én őrült módjára a démonnál gyengébb egységeket bedarálom, ízlés kérdése... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 14 csüt., 13:40 

Abbol a 300 impbol lehetett volna szepen pattintani.

Dreegar kikaptal mar? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 15 pén., 7:27 
Heroes Team

A gogokból meg pláne, azok úgyis szart se érnek...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 15 pén., 14:08 

Sziky (Dungeon - Ajit) vs (Inferno - Suni) noname @ A kihivas
RvR, szokasos..
Kezdo hos Marius volt, akit oszinten szolva nem szivesen csereltem le Suni-re (Neela), mert ott virititott az a franya scholars, es Fire magic eselye 1 (legalacsonyabb), kepes nagyon ocska skilleket osszeszedni meg Marius demon speckos ugye..
Impeket kikuldtem banyat szedni, kozben fohos bevette aranybanyat, az orzott +2+2 knl pwr arti utan, magicben hat jol fejlodtem. Majd hazaleptem mg2-t tanuli, spellt tolteni, aztan leszantottam az elementalokat, majd a palya jobb felen (hydra oldalon) lefele haladtam. Kieszedtem serpent fly hive-ot, 8 wyvern, majd tamadtam hydrat. 2x spellem volt, (szerencsetlen Neelanak vegig nem dobott egy darab airt), igy nem volt eleg mana, h. jol ussek, be is halt a 8 wyw, 1 debil, 1 efritt, 3 pit. Szep munka volt noname! :) Hydra mogott +3all fixen, 750 gold arti, +2health. Lennrol jott meg +2 health, szoval a demongyar beinditotta a kemenyeket. A pit lordok korbacsa csak ugy fustolgott a sok lepattintott demon utan. Nem gyoztek a pit lordok, annyi hp volt. :) Vizre kiment foherom, h. kapjon vmi jo cuccost, ami jott: +3knl, meg meg vmi hasznalhatatlan. Bal oldalon visszacsortettem, 3. heten nem tudtam bontani a kuki stockpile-t, mert fullos volt. :( De nagyon higany hianyaban alltam, viszont huztam castle-t rampartban + ijaszt.
A normalatlan fejemmel elfelejtettem felvenni a sirokbol az articat, pedig kiszedtem oroket is (vegulis meccs utan neztuk mit dobott: +4+4 korona, bilincs, egyiknek sem vettem volna nagy hasznat mar). Majd kiszedtem questeket, majd tanultam implot, berserket, tp-t (uzletelessel lett mg5, debilfejlesztes viszlat) Angyalokon at be kozepre. Varat bevettem, majd mentem ellenfelem topiaja fele (felszedtem library-t, oroktol +2allt), aki megneszelte, es topia elott elkapott, miutan kiszedte a topiat.
A strategiam az volt, h. kiszedem ellenfel topiat, majd tp haza, vinni lenyeket, demon farmolassal egybekotott sajat topia, majd szigetem (+4+4 vert relic).
Kép
A csatarol lemaradtak a kutyak, a tobbi befarmolodott.
Volt armorer, earth, bas. tact, offence, ellenfelnek szinten tact. kivetelevel.
Volt felteve Neki recanter.
Sarkannyal vart, majd en masslow, mentem amig birtam, o is masslow, majd harc, bontottam a minot, o bontotta a sultant. Vakitotta demonokat, en dispel, majd o 500-as lightningokat tolt, en meg haste pit lord-ra, es demonra. Hulltak az egysegek itt is, ott is, de ott meg tobb. :) Sultanbol tamasztottam par demont meg, majd a sarkanyt maradt allva, a haste-sek bekeritettek, es lemeszaroltak, azt is.
GG

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 16 szomb., 5:09 

noname (Stronghold - Gurnisson) vs (Castle - Mephala) Sziky @ Hourglass 3
RvR. Gurnit huztam fohosnek, haladtam szepen, varak, banyak hamar meglettek, bal felol 6. szintu (kuki king) altal orzott arti: golden bow, ezt 2. het elso napjan kiszedtem, majd a szokasos Hourglass fele utvesztokkel es kalandozasokkal folyt a jatek.
Megemlitenem, h. lots of magmat adott a 3. szintu leny helyett, hajokiszallonal, igy kenytelen voltam uzletelni koert!! Igen, koert. Es ket silot huzni...
Szigeten relicek: vizgomb, +4+4 sisak. Masik ket varam: Castle, Dungeon, csak dungeonban huztam mg-t: meteor, resu, m.mirror. Nagyon siettem, igy resu tanulas elott sajnos fullos topiaba botlottam a 3. heten, be is halt fel seregem, madarbol 3 maradt, ogrebol egy se, kuki es maci is halt. Dobott sentinel, +2all, vizjaro csizma, curiass.
Questek kozul a tamado/vedo ertekekre mentem.
Mindenem exp. volt: offence, armorer, air, earth, wisdom, artillery, archery, log. A bukos topia utan ereztem, h. eldolt (ellenfelem mondta, h. dupla castle-je van, es itt lehet huzni 7.-et is..), de megis biztam magicben + volt 50% earth arti is.
4. heten jott a csata, nem lattam, h. herojaval elment mellettem, igy kertem loadot, v. varjon be, bevart, csak elotte bement artit aldozni.. Igy meglett exp. earth-je, air mellett mint nekem, harci skilljei: archery (artikkal), offence (relicjei: +5all, +4all, +4+4 vert), szoval valahogy ma minden ellenem dolgozott ezen a meccsen. :roll:
http://kepfeltoltes.hu/101016/Sziky_C_v ... es.hu_.jpg
Mass haste tole, arkkal utott, hozott mindent, en a 2 kuapc arkra meteor, maradt 2-2.
Majd megint utottm en resu behemot. Vakitotta behemotot.
Es kimultam. :D
Ha nem bukom be topiat (elmegyek resuert), akkor valoszinuleg nyerek, de dupla var ellen, igy ez nem volt megengedheto. Mellekesen a meccs vegere volt 100 000 aranyam, de akkor mar mikor gyult rendesen, reg keso volt a masik varakat huzni. :evil:
GG

NG (Tower - Gurnisson) vs (Castle - Terek) noname @ Eszak vs Del 1
10 kezdo herom kozul ot valasztottam, diktaltam a tempot magamnak, 1. heten bevettem meg egy castle-t a fovar melle (4-ig limitalt var). Masik var necro volt.
2. heten kikuldtem csovest +3allert, aki bukott egy angyalt (a golyofogok valami mast fogtak :D ), kozben Terek felszedte osszes questet, igy 3. hetre hajoba is szalltam, up-ra is volt penz, meg 2 castle-bol sereget kivenni. Mivel a zold sator megvolt, egyenesen NG-nek mentem a vizen.
Artiim: +3all, +5pajzs, +3 sityak, +2pwr, +2attack. Szoval semmi extra. Kannakat is inkabb hanyagoltam, mert kocsma mutatta, h. jol allok igy is.
NG arti felhozatala megint botranyosra sikeredett, legalabbis enyemnel tuti rosszabb volt, hiszen egy ido utan mar Gyuruk Urat jatszott az 5 gyurujevel. :)
http://kepfeltoltes.hu/101016/NG_-_vara ... es.hu_.jpg
A varat bevettem, majd megutkoztem Volt resum, meteorom, es Terekem, aki 14-es speeded produkalt a pikasnak.
Skillek: exp. air, wisdom, earth, tactics, offence
http://kepfeltoltes.hu/101016/NG_T_vs_C ... es.hu_.jpg
Haste segitsegevel mar mindennel ott nyuzsogtem elso korben, amit levert NG-azt resustam, es ket kor alatt lejart a harc. Ugy erzem ez egy kello pontossaggal, aljassaggal es gyorsasaggal vegrehajtott strategia volt. (legalabbis a -1 angyalt leszamitva :P )
GG

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 16 szomb., 9:53 
Heroes Team

Sziky:
Szarvas hiba multiban megbontani az angyalokat... mert értem én hogy gőzgép, de van amit egy buta AI ellen meg lehet tenni, de egy jó játékos ellen aligha. Egyben 12 angyal viszont extrém durva. 2 6-os packon meg csak mosolygok és megköszönöm... :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 16 szomb., 12:38 

Megkérdeztem noname-et, hogy mennyi gyűrűt kell felhalmoznom, hogy feladja, azt mondta hetet :D volt 1 kesztyűm és alatta 5 gyűrű... (persze a +1 A/D-s gyűrű nem volt közte...)
Annyira lassú nem voltam, kétségtelen, hogy a főhősömmel mentem a szigetre :S de mivel 10 champion védte a Celestialt, bármelyik droidomat kifilézte volna...
Ezzel 4 napot veszítettem a főhőssel, ami eldöntötte a meccset. Ezen 4 nap alatt a garrisonba bementem volna (Sentinel, +2 A/D kard) és a quest artifactok is megvoltak már...
De az is aranyos volt, hogy a fix Celestial mellett a random artifact Pendant of Courage, egy egymás mellett lévő level 2-es és 3-as aritfact 2 köpeny...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára NG 2010 okt. 16 szomb., 12:39-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 16 szomb., 12:39 

Nimbus:
Kicsi volt powerje, nem volt resuja, meg felt az implotol - szerintem. :) (ez az egy szerencsem volt, m. metrozhattam, bar milyen szerencse a dupla annyi angyal mint maci.. :lol: ).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 16 szomb., 12:57 

Örök érvényű megoldást előbb kell átmenni minthogy az ellenfélnek lenne ideje tornyot húzni ^^ Nem kell mindent kiszedned ha elég kemény vagy a 2. héten, ha átmész, ő sem szedi ki azt amit te otthon otthagytál, és még meg is ijed ^^
BTW Vasárnap fejezem be a frenzy attack meccsem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 16 szomb., 13:04 
Heroes Team

Noname: Egyik sem mentség arra, hogy szétforgácsolja a legnagyobb támadó erőt képviselő egységet. Ha implo van úgyis mind1, ha meg nincs sokkal nagyobb az esély, persze így is nyert, de ha teszem azt neked 12 macid van ami egyben figyel megnézhette volna magát...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 16 szomb., 14:06 

Nem is áldoztam artit, meg nem is volt exp earthem, se offensem :D armorerem volt.

Implo miatt szedtem szét valóban, Meg ha belegondolsz így is maradt 1 behemotja és teszem azt van imploja -6 de marad 6 :D amivel úgyse tud mit kezdeni +gondoltam mivel van 3 moral 3 luck több az esélye fölég anginak morálozni lehetett volna akar 24 angalom is és úgy 1kör a csata ---- ha mindkettő morálozik 1se tette:( Ehelyett mindkettőt meteorozta még jobban is járt mint 1 imploval maradt 2 2 angal 80 hp val talán :D fájt is a hülyeségem.

Azért nem mentem rá hamar mivel dual vár(pedig mar az elején mondtam hogy gore) valamint tower volt 3 dik váram szerintem így megéri várni kicsit(mondjuk towerrel nem békültem ki meteort meg berserkert, playert adott ami még jó is de lv5 nek watert meg magic mirrort) Így is középre elég hamar bementem és volt cartographer amivel láttam mit mikor csinál.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 16 szomb., 15:49 

Bocs Sziky osszekevertem mas meccsel, nem is csoda, h. hiszem az ejjelt ajtatszva irtam beszamolot.. Bocsanat. :roll:
Szerintem nem annyira rossz otlet megosztani Arkot ilyen helyzetben, meg Sziky csatat is jol tolta.
Maphoz meg annyit, hiaba lett adv. log masodik nap (witch hut + scolars),
meg masodik hetre csizma, igyis lassabb voltam mint Sziky (aki valszeg jobb utvonalakat kovetett, + angel, +log+path.
Nekem tetszett nagyon a meccs, annak ellenere is, h. ugy alakultak a dolgok, ahogy. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 16 szomb., 16:23 

o hát np miután leírtam rájöttem h ng ellenire gondoltál:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 16 szomb., 20:13 
Heroes Team

noname írta:
Szerintem nem annyira rossz otlet megosztani Arkot ilyen helyzetben

Minden esetben az... persze lehet próbálni magyarázni, de ettől még az. Persze mindenki azt csinál amit akar... :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 16 szomb., 21:23 

Erről jut eszembe, én meg a 2.héten szoktam szétszedni a lvl7-eket nehezebb csatákban, sokan nem látnak benne fantáziát de én igen :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 16 szomb., 21:31 

Nimbus --- ok de elmondanád hogy pl itt miért volt rossz?És miért lett volna jobb ha egybe vannak?

Valaki nem akar véletlen hiróóós?.?.?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 16 szomb., 21:42 

Sziky írta:
Nimbus --- ok de elmondanád hogy pl itt miért volt rossz?És miért lett volna jobb ha egybe vannak?

ha egyberakod, 2szer nagyobbat üt, és csak a maci üt neki vissza, mert a többi lényt valószínűleg egy csapásból leveszi

ha 2x6 felállásban csinálod, sebezhetőbbek,kisebbet ütnek vissza, egyenként "könnyebb" elbánni velük közelharcban és varázslatokkal is

egyelőre ennyi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 16 szomb., 22:00 

Ez oké általánosságba de itt most szerintem más volt a helyzet:D
6 is elintézte volna többi unitot.
Mivel behen kívül nemvolt olyan unit amely sebzett volna rá akármit is.
És mivel volt phonix igy nem ütött rá angalra Ha nincs persze maris más értem mit mondasz, lehet !!hülye!! vagyok de én itt jobbnak láttam külön őket.

Varinál pl meg ha implozik akar leviheti mind a 12 tőt is de ha külön vannak máris más.

De mondom itt phonix miatt szedtem szét őket leginkább.

Mások is hozzá szólhatnának mit gondolnak erről(vagy csak én látom így)Bár noname velem van! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 16 szomb., 22:03 
Heroes Team

Süni írta:
Erről jut eszembe, én meg a 2.héten szoktam szétszedni a lvl7-eket nehezebb csatákban, sokan nem látnak benne fantáziát de én igen :)

Sünikém, amit írsz az triviális, az AI elől el lehet dugni a kevés HP-s egységeket, ki lehet kombózni az íjászokat, stb. Szerintem nincs az aktív mezőnyben aki a 2. héten ne 2-1, vagy 1-1-1 felállással rohangálna.

Sziky:
- Ha megbontod az angyalokat kapásból buksz egy slotot, amit értelmesebben is ki lehet tölteni. Emiatt több ezer HP-vel kevesebbet viszel be a főcsatába, pl. 200+ alabárdos, vagy 140+ RGriff
- Ha mégis van egy szabad slotom, mivel nincs mivel feltölteni, akkor sem bontom meg a Süni által említett okok miatt.
- Tekintsük a mostani csatát: 12 angyal olyat belever a macikba, hogy sírva kér bocsánatot az az 1-2 db ami meg marad, ha megmarad. Kettébontva, meg nem mertél nekik menni az első körben. A mass haste jó vari volt az első körben. Utánna a 12 angyal üti a macikat, mindenki más meg amit elér. Noname szinte az első körben búcsúzik...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 16 szomb., 22:12 

Hát én nem sűrűn szoktam megbontani,csak ha stockpileba vagy storesba stb megyek be és fognom kell a lövősöket :)
De egyébként egyetértek Sünivel és Nimbussal,1x12 angyal főcsatában mindig jobb mint 2x6.Főcsatában semmit sem szabad kettébontani,kivéve egy-két extrém kivételt,pl van 30 főnixed az ellennek 15 ark és leveszel egy főnixet hogy elvedd a visszaütést,de ez tényleg extrém eset szóval legközelebb 2x is gondold meg mielőtt szétszedsz vmit :)
Dehát mindig tanul az ember :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]