Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 84  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 27 hétf., 22:19 

http://rpgames.web4.hu/cikk/might-and-m ... -es-videok

Annak aki még nem látta ezeket az infókat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 28 kedd, 0:00 

Kár, hogy nem lesz csontisari :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 28 kedd, 0:19 

Csak vegigfutottam, de video aljan (nem nyitottam meg), mintha H5 ment volna initbarral. :roll:
Na raszantam magam, es megneztem a videokat. Eloszor azt hittem, hogy ez H5. Es utana is. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 28 kedd, 11:12 

T-Rex írta:
Kár, hogy nem lesz csontisari :cry:

Én is sajnálom, de hát kellenek azért újítások egység téren is.

Viszont pl. ennek a vár átalakításnak abszolúte nem láttam értelmét. Na legyünk precízek: nem a necro átvariálásával van gondom, hanem azzal, hogy egyik várat átalakítani a sajátunk képmására. Az öt vár nagyon kevés. A négy nyersanyaggal a piac értelmetlen lesz.
Erről a boss fightokról nekem a Kings Bounty jutott eszembe, de ez jól is kijöhet.

Nagyon félek, hogy az 5 vonalait fogja követni ez a játék. Meg ez a marketing politika, már a kiegészítőkön gondolkodnak, mikor még a rendes játékot sem adták ki.
Oké a Heroes 3 is rendelkezett 2-3 kiegészítővel, de már az alapjáték is élvezetes és sokszínű volt! Igen, jöttek utána ötletek és jöttek a kiegészítők pénzért, de nem az volt mint most, hogy már a kiegészítőkön gondolkodnak, és nem az volt, hogy a kiegészítők nélkül nem tudtad élvezni a játékot.
Tudom, hogy minden a pénz, de ez már nevetséges.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cervantes 2010 szept. 29 szer., 20:21-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 29 szer., 14:25 

http://static2.cdn.ubi.com/forums/all/H ... railer.mp3

Zene trailer. Sajnos dolgozom, úgyhogy egyelőre nem tudom meghallgatni.

További szép napot!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 29 szer., 19:42 

http://www.youtube.com/watch?v=fUMH8CpJ59c

Ezt a videót most leltem a You Tubeon heroes 6os lényeket mutat be.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 29 szer., 20:15 

A zene tetszik, bár engem a Dark Knight egyik zenéjére emlékeztet (leszámítva a kórust).
A lény képek között vannak ígéretes képek, sőt, nagyon jók. De őszintén engem zavar, hogy ilyenkor mindig Haven, necro és inferno lényeket mutogatnak. Jó lenne látni már az elfekből és az újoncokból is látni valamit.
És ti mit gondoltok pl. az olyan apróságokról, mint kék Főnix madár?
Szerintem nem rossz ötlet, bár az indoklása, hogy "egyedi hangulatot akarnak teremteni" kissé erőltetett, hiszen tudtommal az első 4 rész megteremtett már egy világot (amit szvsz az öt tönkretett).

Egyszerre várom és egyszerre rettegek ettől az új résztől. Azért remélem a magyar srácok beleadnak mindent, csak hát ugye az amit föntebb már említettem, most is piszkálja a csőröm...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 30 csüt., 8:30 

A haven-necro-info erőltetés direkt, a 4. fajt valamikor az elkövetkező 2 hónapban, az 5.-et télen jelentik majd be, ha jól tudom.
Érdekes elképzelés a kék főnix, de ilyen alapon már az is vicces, hogy az 5ben meg kivörösödik (biztos elpirul a nagy figyelemtől 8) ) pláne úgy, hogy azért a standard nyugat-európai hitvilágban sem találsz sosem kék főnixet (legalábbis nekem még nem sikerült)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 30 csüt., 9:05 

Ha nagyon kékíteni akarják a Fonixet, akkor a nevét is megváltoztathatnák Thunderbird-re, mert különben tényleg vicces, hogy elpirul az elméletileg késobb játszódó H5-ben.
A 4. faj szerintem a varázslók lesznek, mert mintha említették volna az ezüst városokat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 30 csüt., 9:56 

Én a varázslóknak is örülnék, a lényeg, hogy egy jó színes Heroes hangulatú vár legyen a negyedik és ötödik nép, és ne olyan olcsó megoldásokat használjon, mint az öt.
Nekem semmi bajom a kék Főnix madárral, tegyék csak, nekem az indokkal van bajom, de ezt már írtam.
Már várom a telet, kiváncsi vagyok igaz-e a pletyka miszerint a naga az ötödik nép (valahol ezt olvastam).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 30 csüt., 10:42 

Cervantes írta:
Én a varázslóknak is örülnék, a lényeg, hogy egy jó színes Heroes hangulatú vár legyen a negyedik és ötödik nép, és ne olyan olcsó megoldásokat használjon, mint az öt.
Nekem semmi bajom a kék Főnix madárral, tegyék csak, nekem az indokkal van bajom, de ezt már írtam.
Már várom a telet, kiváncsi vagyok igaz-e a pletyka miszerint a naga az ötödik nép (valahol ezt olvastam).

Ez nem pletyka, hanem nagyon is valós. Ha jól emlékszem az egyik interjúban megemlítették, hogy lesz a Heroes 6-ban kínai stílus. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy kínai stílusú frakció, ami egyenlő a naga-kkal. A másik meg gondolom ez a faceless lesz.

Az újítások tekintetében én passzolok, igazából nekem maga Ashan világa, úgy ahogy van, nem igazán tetszik. Ezek után, hogy milyen színű a csirke, nem igazán szempont :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 30 csüt., 13:49 

http://www.youtube.com/watch?v=8OTn6pkZJh0&feature=related

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 30 csüt., 21:04 

Frechaut írta:
http://static2.cdn.ubi.com/forums/all/H6_%20Music_trailer.mp3

Zene trailer. Sajnos dolgozom, úgyhogy egyelőre nem tudom meghallgatni.

További szép napot!

Húú... ez valami fantasztikus, legalábbis engem meggyőzött! (igaz a végén lévő női hangot ki lehetett volna hagyni) :D Alig várom már a többit is!
-------
Az 5 lény NAGYON kevés, többet nem tudok mondani, nem akarok senkit megismételni... Grafika valamiért unszimpatikus. Talán mert túl van cicomázva: ezt leginkább a lényekre értem. Tudom, haladni kell a korral, de én valahogy az "egyszerű, de nagyszerű" dolgokat jobban szeretem. A harcterek(legalábbis melyeket eddig láttam) is elég furcsák...Hogy miért, azt ne kérdezzétek, ti ezt úgyis jobban ki tudjátok fejteni :) :)
A várak így első ránézésre viszont nagyon jól néznek ki

Kék főnix nem tűnik túl eredetinek, de talán meg lehet szokni...
de...
Idézet:
http://www.youtube.com/watch?v=8OTn6pkZJh0&feature=related

:shock:
Csontvázszfinx...? *fetreng a röhögéstől* Mi a fene ez? :lol: :lol:
----
Szép játék lesz, ebben biztos vagyok... De valamiért még mindig nem az igazi, legalábbis így elsőre nem tűnik annak... Azért természetesen várom ! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 30 csüt., 23:27 

A Kék főnixet a Holddal fogják összekötni állítólag és ezért kék. )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 01 pén., 12:21 

Igen azt olvastam, hogy ezért lesz kék.
Az a csontváz swinx pedig szerintem a manticore lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 02 szomb., 12:37 

Cervantes írta:
Igen azt olvastam, hogy ezért lesz kék.
Az a csontváz swinx pedig szerintem a manticore lesz.

Nekem is ez a véleményem, csak elnézte aki írta.

shadowcat írta:
Húú... ez valami fantasztikus, legalábbis engem meggyőzött! (igaz a végén lévő női hangot ki lehetett volna hagyni)

Nekem meg pont hogy tetszik benne :D De ugyebár ízlések, és pofonok :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 02 szomb., 21:32 

Gondolkodtam ezen a konvertáláson. Ha lehet konvertálni le is lehetne ennyi erővel rombolni az adott várat. Akkor kapnál csomó plusz nyersanyagot, és kevesebb pontot kéne védened, noha persze ezzel egyúttal elveszik minden előny, mej egy plusz erőddel jár.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 03 vas., 12:07 

Nekró vár lényeiről ennyit tudni kb:

Következzenek a Nekró vár lényei:

1 Core (alap) egységek:
A, Csontváz harcos
==> Fejlesztett Csontváz lándzsás (akár mindkét lándzsájával is esélye van támadni, utálja az Életes lényeket, mint elődje is)
B, Ghoul (Hullarabló): Hosszú kísérletek alapján megnyújtott lábuk és karjuk miatt megnőtt támadási értékekkel és mozgási sebességgel rendelkeznek.
==> Fejlesztett Örjöngő hullarabló: Hosszú karmokat és páncélt kaptak előző társukhoz képest. A megtámadott lény megőrülhet a támadástól.
C, Fehér hölgy: Betegséget tudnak terjeszteni.
==> Fejlesztett Sikító szellem: Azt mondják, aki meghallja a sikító szellem sikolyát lassú halált hal.

2, Elite egységek:
A, Lich – Fel tudnják éleszteni halott egységeinket és lőni is tudnak.
==> Fejlesztett: Főlich: Sokkal több féle varázslata lesz, mint a sima változatnak.

B,Vámpír: Életerőt tudnak visszaszívni ellenségeikből.
==> Fejlesztett: Ősi vámpír: A varázslatos vér imádatukkal a körülöttük állók vérét is el tudják szívni visszatámadás nélkül.

C, Manticore (Heroes 3-ban a Dungeonban volt) Élőhalott hulla lakmározók ők.
==> Fejlesztett Khiméra: Végre át tudták a nekrók alakítani a Mantikórokat Khimérákká, most már denevér szárnyakkal sé szfinx fejjel rendelkező lényektől mindenki félhet. Senki se becsüli alá a nekromancer Khimérákat.

3, Champion lény:

A, Asha örzője: Asha örzői félig pókok félig nők. Aki harcolni akar velük meg kell küzdjön selyemgubóikban lévő ivadékaikkal és méregfelhőikkel is melyeket bármikor használni tudnak. (Ashan a világa a Heroes V—VI-nak Asha meg asszem az V. részben az elásott Kincs volt)
==> Fejlesztett: Asha avatárja: A hithű nekrók csak kevese tudta megalkotni seregükbe a Pók jelű istennőjük avatár mását. Azt mondják aki ezekkel találkozik magával a Halállal néz szembe.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 04 hétf., 23:16 

3 új Heroes VI egység kép (2 fejű pokol kutya?? és nyílpuskás + upradgek)

http://img801.imageshack.us/img801/917/ ... een013.jpg

http://img841.imageshack.us/img841/7631 ... een012.jpg

http://img529.imageshack.us/img529/342/ ... een011.jpg

http://www.gametrailers.com/video/evolu ... ght/705585
HD új interjú.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 04 hétf., 23:40 

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem valahogy nem tetszenek ezek az agyoncsicsázott karakterek. Mit keres egy arany veréb a sisakján? :D Szerintem egy upgrade után inkább a hatékonyságnak kéne jobban meglátszania, például új tipusú számszeríj, mintsem két kiló arany a páncélon :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 84  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]