solmenir írta:
T-Rex írta:
De, ezt mégcsak most csinálják nem? Mi van ha, az egyik fejlesztő itt olvassa az ötleteinket? Szerintem jöjjön vissza a szokásos nyersanyag elosztás (fa, kő, kristály, higany, kén, gyémánt) és az, hogy legyen az öt vár helyett kilenc, mint a régi szép időkben.

Ki tudja, lehet Vologya mester is nekik dolgozik

Mindenesetre igen valószínűtlen, hogy bármi fontosabb dolgon változtatnának. Nagyon közeledik a határidő (elvégre már csak 7 hónap van hátra, a fejlesztés pedig gondolom legalább két éve már megy), így már inkább csak a tesztelgetés, finomítás, kampány marad hátra.
Sokan megijednek a négy nyersanyagtól, szerintem ez tipikusan meglátjuk kategória. Merész húzás volt egy ilyen "alap" dolgot megváltoztatni, de ha jól meg tudják csinálni, akkor nem hiszem, hogy gond lesz belőle. Én inkább attól félek, hogy a nagy innovációban valami nagyon meghatározó Heroes vonást vesznek ki.
Hogy egy nagy embert idézzek:"A hülyeség és a zsenialitás között az a különbség h az utóbbinak nincsenek határai"
Ha ezt egy kicsit boncolgatjuk és rávetítjük a mi példánkra akkor kihozhatjuk belőle azt h a normál ember jelen esetünkben az aki nem tervez játékot és várja h neki tervezzenek tehát mi.
A hülye és a zseni mindketten játékot terveznek(tehát hasonlítanak egymásra).
Mi kell h meg tudj tervezni egy játékot?fantázia.
És a fantázia mikor határtalan?ha nem korlátozzák.
Tehát a hülye az aki korlátozza magát a fantáziájában ezért nem lát túl saját világán.
A zseni pedig az aki túllát a saját világán mert ő játékot tervez de nem korlátozza a saját fantáziáját így a határok számára végtelenek.
Akik elkészítették a heroes 3at zsenik voltak akik viszont az 5öt tervezték és a 6ot tervezik azok csak a heroes világát akarják átformázni tökéletesíteni.
Elvégre te minek neveznéd az 5fajt és a 4féle nyersanyagot?
Talán innovációnak?nem hiszem.
Merész húzásnak?talán de biztos h nem a határtalan fantázia szülte.
Nem az a lényeg h ne változtassanak semmit hanem éppen h változtassanak és többet adjanak a 3hoz képest(hisz a legtöbbünk szerint ez volt a csúcs)nem pedig kevesebbet.