Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 23 hétf., 15:52 

noname írta:
Mikor lesz OB/Kupa?

Ha jól értem a kérdést, akkor ld. 2010. évi versenyek topik.
Október-november fordulóján lesz a legközelebbi Budapest Bajnokság, és erre az évre ennyi volt az offline versenyzés.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 23 hétf., 18:04 

Süni írta:
noname már egy BB bajnokot is levert
valakinek meg kellene mutatni neki ki az úr a háznál :lol: :D :D

Majd ha ráérsz ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 28 szomb., 0:43 

Valaki harcolna ma?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 28 szomb., 12:10 

Ma?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 28 szomb., 13:45 

kisdacide miért égeted magad már megint? :)

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 28 szomb., 18:18 

Haggyál már,csak formába akarom hozni magam :lol:

u.i.:már nem is tudom mikor multiztam utoljára.. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 29 vas., 22:57 

Valaki meccs?
Nem jó hír hogy egy beorn féle aréna megizzaszt impossiblen :lol:

ui.:hétvégenként vagyok elérhető.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: -
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 29 vas., 23:31 

Az már engem is megizzasztott nem egyszer,mert nagyon szeretem azt a pályát:D:D

Sztem egyet játszhatunk majd...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 02 csüt., 12:00 

Valaki ma?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 04 szomb., 11:55 
Heroes Team

Game 15.00-tól. Aki jön-jön, aki nem-nem... :P

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 05 vas., 0:10 

Nimbus (Stronghold - Neela) vs noname (Tower - Risa) @ Northeast vs Southwest

RvR volt, nem kaptam semmi hasznalhato herot, igy maradt Risa.. :S
Csovezes ment ezerrel, artic kozul amit vettem/kaptam es hasznalhato volt, az a +4+4 pajzs, es 15% archery-s arti. Alig veszejtettem unitot, es megfontoltan haladtam, szinte mindent sikerult kiszedni, majd gondoltam egy mereszet, es mivel annyit panaszkodott szegeny Nimbus, ezert vizrol akartam megtamadni. Fontosabb skillek: offense, armorer, archery, tactics, earth, intelligence. Mar a vizen gondoltam, hogy jo nagy hulyeseget csinaltam (de remenykedtem, hogy ennyivel jobban allok), mert otthoni blokkokon nem buktam volna resu miatt. Varcsere kovetkezett hat, mert kozben Nimbus sem volt rest, igy szarul jottem ki teljesen, mert en otthon akartam elkapni ot. Igy vegcsatara:
O: 31 27 23 26 (260? mana) +3luck (moralt tiltottam)
en: 33 25 26 22 (440 mana) +3luck (moralt tiltottam)
exp. berserkkel nyitott, amire chain-el valaszoltam, sajna beszerezte a golden bow-t, igy hiaba toltam a resukat meg vegig luckoztak a titanok (o is megszerezte tolem resut ugye), nem ertem semmit a Neela + behemot + golden bow trioval szemben, es mire elfogyott kb. 100 manam teljesen felmorzsolt, es meg is olt. Szerintem ha foldon megyek, akkor nyerek..
A sajat hulye hibambol vesztettem es megint (a talan ok nelkuli) fene nagy magabiztossag miatt. :)
GG

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 05 vas., 9:05 
Heroes Team

Hali!

Noname nagyon jól tolta. Végig előttem volt skillekben, mert nekem az említett golden bow (az csak a devilek mögött) csak gagyi cuccok jöttek. Refuból szintén semmi, míg Nonamenek 2 db angyal meg egy szürke maci. Varázslatok berserk és prayer (szerencsére lvl5 spellek tiltottak voltak), neki chain és resu. Ezek után talán érthető a nyavalygásom, amúgy is szoktam, hát még ha okom is van rá.
Páran már tudjak, ha én csendben vagyok, vagy iszonyat mákkal jönnek a dolgok és nincs bőr a képemen nyafizni, vagy elaludtam. :lol:
Összességében ige, ha szárazföldön jön Noname, és találkozunk nagyon simán ver a resu miatt, mert a berserk akkor csak idétlenkedésre lett volna jó, és hiába volt expert azt nem tudtam volna elérni, hogy ne tudjon egy idő után varázsolni, mert ügyi a golemekre és titánra sem hat a berserk (nem is nagyon van más egység amire nem hat). Igaz haa szárazföldön jön is ki kellett volna találnia merről jövök, bár ez talán nem lett volna olyan nehéz a libraryk miatt. 8)

Összességében az volt a benyomásom Noname játékáról, hogy bármelyik versenyen komoly ellenfél bárkinek, és már a főcsatában is jól tolta. Egy két trükkre még ugrott ugyan, de igazán kemény ellenfél volt. Pl. a Nagákkal elszaladni a goblinok (igaz azok csalinak mentek oda) után komoly hiba volt, mert utánna két körig nem tudtak lejönni a nagák a behit ütni, valamint mielőtt a titánok a macit ütötték volna kétszer is be lehetett volna ütni a macit, hogy ne üssön vissza, de a macik minden alkalommal a titánnak osztották vissza az észt. :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 05 vas., 19:35 

Noname:
Kötelező eljönnöd a következő BB-re és például földbe döngölni engem :lol: (eddig 4 BB alatt 2szer éltem túl a csoportkört :) )
Nimbus nem szokott csak úgy ilyen jelzőkkel dobálózni, plusz ellesheted azt a néhány fontos lépést, illetve hogyan kell jobban főcsatázni, amivel tényleg bárkit elverhetsz :)
De ehhez feltétlenül szükséges, hogy élőben ott legyél :!:

Gratula Nimbus a győzelmedhez :P

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 05 vas., 20:40 

Süni írta:
Noname:Kötelező eljönnöd a következő BB-re és például földbe döngölni engem :lol: (eddig 4 BB alatt 2szer éltem túl a csoportkört :) )

Tényleg jó lenne, de nekem úgy rémlik, hogy noname határon túl lakik :S de majd Ő maga megerősíti
Süni, Te meg mostanában nem nagyon voltál BB-n, úgyhogy gyere csak ősszel ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 05 vas., 21:20 

Udv!
Erdelyi vagyok. Gondolom BB is egy tobb napos rendezveny, ha oda nem is, de jovore mar mindenkeppen tervezek eljutni valahogy a taborba, remelem anyigaliag is osszejon. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 05 vas., 21:24 
Heroes Team

Hali!

Noname: Mindenképpen ott a helyed a táborban! :) Azért azt elárulom, hogy nem te lennél az első határon túli versenyző. Az első két tábor győztese, és azóta is több trófeát elhódító Boti szintén Erdélyben látta meg a napvilágot. :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 06 hétf., 21:26 

Valaki egy ejszakai csata? (lehet folyatni maskor is)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 08 szer., 20:17 

Sziky (Myth555) (Fortress - Wystan) vs noname (Rampart - Crag Hack) @ Ha hiv a kotelesseg...

Nem tudom errefele ismert-e ez a jatekos, BW scene-bol ismerem, es nem tunik rossznak egyaltalan.
Kép
Tularado magabiztossag a tuloldalon is, ez izginek igerkezik. :)
RvR-nek indultunk, es rengeteget kellett csovezni, elso het vegere csak cita+sarkany lett, 2 heroval szantottam mapot, hogy gyorsabban haladjak, es szep tempoban keves veszteseggel sikerult is legyurni mindent.
Tul sok jo cucc nem jott, black market-bol vettem +2 health, meg arti merchants-bol golden bow-ot (jatek vegere), + meg kaptam egy +3+3 moral/luck nyaklancot. Relicem titan pajzs, ellenfelemnek titan kard. Tobbi eleg toltelek arti volt. Skillek: offence, armorer, tactics, earth, air, fire, wisd. Es spell, ami hasznalhato volt, az a berserk :( tudva, hogy ellenfelemnek exp. water lesz valszeg.
Blokkon bemutatta a mass prayert, igy berserket csak feltartoztataskent kivantam hasznalni. Kozepre egyszerre ertunk be, de neki sikerult felszedni kozepso libraryt (nekem nem, mert raallt), es ezt koveto napon meg is tamadtam.
skillek:
O: 38 23 15 20 +1+1 moral/luck
en: 24 34 20 18 +3+3 moral/luck
Manak kb. egyforma 180 fele,
Kép
(A kepen a tundek mar leosztottak egy kort a gyikoknak.)
A csata eleg egyertelmu volt, berserk nyitas utan, muszaj volt dispell ellenfelnek, majd tolem haste es ra slow, ellenfel pedig prayer, meg lightning. A tunde ijaszok arattak, es egesz serege harom kor alatt lemeszarolodott, Sziky latszolag sok unitot vesztett a kalandozasok soran, es ha valami eselye lehetett volna a csataban, az, ezzel a hajoval az eluszott.
GG

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 09 csüt., 2:16 

Sziky (Rampar - Ivor) vs noname (Castle - Sylvia) @ Peace Keeper
Meg a mai nap megejtettuk a visszavagot is, mapot randomra (szamot mondattam vele) mentek, fajok szinten. Normalisabb hero nem erkezett, igy maradt a kezdom: Sylvia, szegenyke.
A mapon mar toltam NG-vel egyszer, szoval volt gozom, hogy hogyan es mit csinaljak, igy ugyesen haladtam. Sajna neki SoD, nekem Complete, igy az utopia bebugzott, fullos volt (5 BD, 6 GD 7/8 Green, Red) es dobott Fekete gombot, Angelic Alliance-ot, Armor of the Damned-et, es Titan`s Thunder-t. :) Szoval innen semmit nem hasznaltam, es szet sem bontottam oket. Volt viszont +3 moral/+3 luck nyaklanc, vettem 10% resist kopenyt, es kozeprol elhappoltam 15% resist cipot, minden mas artim semmit sem ert. :) Skillek is alig jottek, volt tactics, water, earth (behemotok megolesebol), archery-t vettem egyetemen. Kb. ennyi, szerencsere egyetlen jo spellt kaptam azert, resut, azt is Castle-bol, Tower semmi hasznalhatot nem dobott. Szoval eleg szetcseszett jatek volt minden szempontbol. :roll:
Kép
A blokkot siman vittem veszteseg nelkul, majd ellenfelemet eleg gyenge allopotban kaptam el, es a vegeredmeny egyertelmu volt. (focsata nelkul akart tavozni)
Pozitivum, hogy szinte egyszerre haladtunk a mapon, es skillekben ici-picit voltam jobb (5 knw)
GG

Par kerdes a forumozkhoz/jatekosokhoz:
1. Szoktatok olvasni, az ilyen beszamolokat, ugy ertem, van ertelme irni ilyeneket?
2. Ha blokkot atviszi valaki mapon, megengedett/etikus kivenni a sajat blokkbol a lenyeket?
3. A sarkanyok utese hand to hand-nek szamit? (ezt mar kerdeztem, es nem kaptam ra feleletet)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 09 csüt., 7:28 
Heroes Team

Noname:
Én MINDIG elolvasom, és legalább 5-6 emberről biztosan tudom, hogy ugyanígy tesz, szal toljad csak a meccseket és a beszámolókat bátran! :)

"2. Ha blokkot atviszi valaki mapon, megengedett/etikus kivenni a sajat blokkbol a lenyeket?"
Nem egészen értem a kérdést, de valsz azért mert nem ismerem a mapot. :) A blokkok nem semlegesek, hanem, egymás birtokában vannak ellentétesen? Ilyen esetben megegyezés kérdése, de ha ez nem történt meg, akkor miért ne? Az esély egyenlő és mindenki előtt adott... aki lemarad az így járt, szvsz.

"3. A sarkanyok utese hand to hand-nek szamit? (ezt mar kerdeztem, es nem kaptam ra feleletet)"
Gyanítom az átfújás érdekel, és így ez meglehetősen érdekes kérdés, de szerintem annak számít. Nem hiszem, hogy egy lényen belül megkülönböztették volna a dolgot. Érzésre azt mondom, hogy a sarik ugyanúgy sebeznek átfújásból, mint közvetlen hexára. Esetleg mondj példát miért érdekes ez. :)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]