Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 20 pén., 7:36 

ja de:D a lényeg hogy mindig csak az egyik jatekos teruleten lehet latni hogy mit csinalnak a botok a masiknal meg csak meglepetes xeruen tunnek el a dolgok :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 20 pén., 11:00 

Erre egyszeru a megoldas: adventure options, replay opponent turn (R).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 20 pén., 12:43 

noname: akkor is csak az utolsó játékos látja

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: heroes
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 20 pén., 20:52 

ezt példaul nem talaltam :D én a heroes 3 rol beszelek lehet amit irtal az az 5 osben van már :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 21 szomb., 9:58 

A heroes 5-ben is csak az utolsó játékos látja :roll: , ha az adventure options-ról van szó, az a H3-ban a számító gép mellett található, ahol tudsz menteni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 21 szomb., 12:08 

Ugyan mar, ha van piros (human), kek (human), es zold (comp), akkor kek latni fogja, hogy a gep ellenfelei mit leptek, viszont ha piros korvisszanezest csinal, akkor o is latni fogja, hogy comp mit lepett (felteve, ha latta a mapon).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 21 szomb., 21:52 

Mikre nem derül fény :wink: , ezt nem is tudtam :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 22 vas., 16:09 

Azt szeretném megtudni, hogy-hogy lehet a Directx 10.0-át vissza fejleszteni directx 9.0c-re, nem szeretném a gépet újra telepíteni. Ha feltelepítem a directx 9.0c-t, akkor a gép directx 10-nek ismeri fel, tudnátok segíteni? :roll:

Előre is köszi a válaszokat.

Már nem aktuális, megoldodott :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: homm3
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 23 hétf., 4:32 

kozben rajottem egy megoldasra:D megvan a heroes 3 complete ott van random map generator es ott be birom allitani hogy szovetsegesek legyunk igy latunk mindent .:Dkoxonom azert a segitseget

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: homm3
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 23 hétf., 8:45 

ceuky írta:
kozben rajottem egy megoldasra:D megvan a heroes 3 complete ott van random map generator es ott be birom allitani hogy szovetsegesek legyunk igy latunk mindent .:Dkoxonom azert a segitseget

Ha nem használsz rmg-t, akkor is be lehet állítani a szövetségeseket kis editorozással (azt hiszem Tools ->Map Specifications->Teams fül, vagy valami hasonló)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 23 hétf., 16:24 

Sziasztok!

Már az ősidők óta játszom a 3-mal, SOD AB WOG, mindenben van tapasztalatom. A WOG néhány programhibája miatt nem tetszett túlzottan, ill. a balance-ban találtam némi erős "elbillenést" az alap játékokhoz képest.

Nem tudom melyik lenne a megfelelő topik, ezért írom ide, lenne néhány kérdésem:

- mivel random mapeken játszom főleg, Thant/vamplord/dreadknight/power lich kombóval és ezzel szoktam meg tökéletesen a játékot, mással különösebben nagy tapasztalatom nincs, tudtok ajánlani oktató videókat amik más várakhoz vannak? mondjuk multis versenyvideók érdekelnének, hogy csinálják a profik
- keresek olyan kiegészítőket, modokat, patcheket, amiben új szörnyek, artifactek vagy akár klassz új scriptek vannak (nem a WoG)

Remélem tudtok segíteni, előre is köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 23 hétf., 17:07 

Szia!

Videót legfeljebb a youtube-on találsz, ott is inkább érdekességek vannak, mintsem profi "mozdulatok". :)

A profik (ez nem én vagyok:)) játéka sokféle lehet, leginkább map függö az, hogy melyik várral miként kell indulni. Általában a lénygyártó épületek felhúzása az első, különösen fontos, hogy az első, de legkésőbb a második hétre legyen meg a lvl 7 lénylakó épület és a kastély is, hogy a következő hét első napjára legyen 3 db lvl 7-es lényed, amivel indulhat a gyors bányafoglalás, esetleg a közelben lévő vár(ak) elfoglalása is(nagy mapok-on persze akadnak kivételek, verseny mapokon ezt szokták csinálni). Meg már rögtön az első napon vegyél min. 1-2 hőst, akik meg felszedegetik a nyersanyagokat, elfoglalják a bányákat, stb. mindent, ami nem veszi el a főhőstől az xp-t, míg a főhőssel monsztákat versz ill. a kincsesládikókat szedegeted fel. Később mikor meglesz a capitol-ra való cash, vehetsz 1-2 hőst még, hogy vigyék a főhirónak a sereget utánpótlási láncot alkotva.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 24 kedd, 6:05 
Heroes Team

Lonci

Belépett: 2010 Aug 19
Város: Madocsa

Hozzászólás elküldve: 2010 Aug 23 H, 12:10:27
Hozzászólás tárgya: YOG bajban van

Sziasztok!

Nagy gondom van mert , megakadtam a játékban a H3 kiegjében,pontosabban a Shadow of Death Birth of a Barbarian küldetésében(ha jól emlékszem második pálya)
Itt Yog a hős és nem tudom mit kellene csinálnom, hogy megkapjam,vagy valahogy megszerezzem az Armor of Wonder és Sandals of the Saint
artifactokat.
:oops:
Már teljesen egyedül vagyok a pályán,mindent elfoglaltam,többször is újra kezdtem de nem jutottam előrébb. Ha tudtok segítsetek :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 24 kedd, 15:02 

Utrkij Yuzsulaw írta:
Szia!

Videót legfeljebb a youtube-on találsz, ott is inkább érdekességek vannak, mintsem profi "mozdulatok". :)

A profik (ez nem én vagyok:)) játéka sokféle lehet, leginkább map függö az, hogy melyik várral miként kell indulni. Általában a lénygyártó épületek felhúzása az első, különösen fontos, hogy az első, de legkésőbb a második hétre legyen meg a lvl 7 lénylakó épület és a kastély is, hogy a következő hét első napjára legyen 3 db lvl 7-es lényed, amivel indulhat a gyors bányafoglalás, esetleg a közelben lévő vár(ak) elfoglalása is(nagy mapok-on persze akadnak kivételek, verseny mapokon ezt szokták csinálni). Meg már rögtön az első napon vegyél min. 1-2 hőst, akik meg felszedegetik a nyersanyagokat, elfoglalják a bányákat, stb. mindent, ami nem veszi el a főhőstől az xp-t, míg a főhőssel monsztákat versz ill. a kincsesládikókat szedegeted fel. Később mikor meglesz a capitol-ra való cash, vehetsz 1-2 hőst még, hogy vigyék a főhirónak a sereget utánpótlási láncot alkotva.

Köszi az infokat. Bár ezeket tudtam, hiszen (gondolom) minden random mapen ez a taktika követhető. Annyi különbséggel, hogy én nem szoktam erőltetni a sárkányok megépítését a necroban. Az épületet megveszem elég korán, de a sárkányokat nem, hogy tartalékolhassam a pénzem a fontosabb egységekre.
Olyasmi videók érdekelnének amikben csata van, sereg összetétel, spell combók, skillek, artifact variációk.
Esetleg más übertáp hősök, mert én valahogy leragadtam a jó öreg Thantnál, mással elég gyatra próbálkozásaim voltak csak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 25 szer., 11:20 
Heroes Team

Trunks írta:
Lonci

Belépett: 2010 Aug 19
Város: Madocsa

Hozzászólás elküldve: 2010 Aug 23 H, 12:10:27
Hozzászólás tárgya: YOG bajban van

Sziasztok!

Nagy gondom van mert , megakadtam a játékban a H3 kiegjében,pontosabban a Shadow of Death Birth of a Barbarian küldetésében(ha jól emlékszem második pálya)
Itt Yog a hős és nem tudom mit kellene csinálnom, hogy megkapjam,vagy valahogy megszerezzem az Armor of Wonder és Sandals of the Saint
artifactokat.
:oops:
Már teljesen egyedül vagyok a pályán,mindent elfoglaltam,többször is újra kezdtem de nem jutottam előrébb. Ha tudtok segítsetek :!:

Lonci: Emlékeim szerint a seer hut feladatok teljesítése esetén kapod meg az artikat.

Üdv,
Reflen

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 26 csüt., 6:12 
Heroes Team

elodv

Belépett: 2005 Jún 13

Hozzászólás elküldve: 2010 Aug 25 Sze, 18:39:11
Hozzászólás tárgya: shaow o.d.

sziasztok,
már nem is tudom Hunyadjára próbálkozom ezzel a pályával sikertelenül (Retrieving the Cowl )
van valakinek tippje, hogyan érdemes megcsinálni...?
Egyszerűen túl erős az ellenfél.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 29 vas., 9:55 

Hogy lehet a Heroes V ToE-et hamachin játszani?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 30 hétf., 13:56 

:( Sziasztok!

Sajnos problémám akadt a WOG telepítéssel kapcsolatban, ezeket írta ki
nekem a WOG telepítő hogy main1.wog main2.wog egeszen az optional.wog nem tudomén hányig broken. Ki tudja ez ellen a szérumot?

Egyszer már sikerült felrakni de nem tudom már hogy csináltam és meg akarom tanulni és videót fogok készíteni ebből hogy ez többé ne legyen gond már és találtam egy grove town nevű várat amihez szintén a WOG telepítése köszön vissza. Segítsetek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 30 hétf., 15:11 

Tibor0803: A grove-ot ne tedd fel, mert az még nincs készen és kiveszi a fortress-t.

Ez a hiba, akkor fordul elő, hogyha a (például) a WoG3.57-re rátelepíted a WoG3.58f-t, ilyenkor előfordulhat.
Ennek ellenszere az, hogyha leveszed a mostani WoG-odat és feltelepíted a WoG 3.58f-t.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 31 kedd, 17:47 

sziasztok.Valaki tud nekem segíteni hol tudom letölteni ezt a játékot?? :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]