Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 229 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 22 kedd, 4:16 

Teki jól nyomja,igaz relic volt a vizen,a mákos,ha nem a várban támad meg,simán lever,gratula :oops:

Vologya: a mappokat amik a táborban lesznek közkincsé tehednéd,legalább a nevüket,hogy tudjuk mik lesznek,thanx!

Mikor játszotok emberek,vagy nem gyakoroltok? :idea:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 22 kedd, 17:53 

CSá Adler ,milyen mappon nyomultatok; kikaptál?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 22 kedd, 22:27 

HG3-an nyomom zone-on titan_888 ellen; Tome of earth a szigeten, vizben sandals of the saint, orb of vulnerability, kozepen a cursed groundon a 2 tombban 2 relic: egyik sword of judgement, masik 12 power, meg meg ott van a recanters meg a lightning elleni vedelem LOOOOOOOOL mekkora mákos 1 állat vagyok

petrus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 23 szer., 0:20 

Sajnos megszakadt mert adlert ledobta de ha nem rontom el nem sok esélye lett volna. :) Péntek éjféltől valószínű megint leszek várok mindenkit ellenem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 23 szer., 4:34 

Teki1986 írta:
Sajnos megszakadt mert adlert ledobta de ha nem rontom el nem sok esélye lett volna. :) Péntek éjféltől valószínű megint leszek várok mindenkit ellenem.

ja volt valami gáz,mert mikor megtámadta a scoutomat kilépet a game.
azt rontottad el,hogy a várban támadtál meg,esélyed lett volna,de nem sok,maradt néhány zombid,nekem meg a fél sereg,de mindegy.

Petrus:
ennyi mákot ellőni egyszerre,pazarlás
nekem egyszer a tombban- rááadáasul az ellenfélhez közeliben - volt a thome of earth.

ma uj rekord a Boomerángon,48 perc,necroval giga rush a tower ellen,igaz a vizben volt egy Titan gladius:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 23 szer., 7:35 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Táborozók: Hamarosan (péntekig) mindenki megkapja a mail címére azt a mailt, amiben felteszek pár kérdést, kérlek válaszoljatok rá mihamarabb! Mellékelem a tábori versenyek szabályzatát, valamint a mappokat is! Addig is kitartás! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 23 szer., 20:13 

Elfoglalom az ellenség várát,látom a 4. héten nincs felhuzva a Bone Dragon,kérdem:

" Nincs dragonod?"

válasz:
"Minek az?"

komolyan emberek,2004 van!!!

Remélem a versenyző a Táborig javul,mert nagy benézések lesznek :!: :!:

HG3 semmi mák, közepes artik,egyedül a kanna az utopiából,3 hét,a 4. mentem át,a titánokon,dungeonnal.
Jó ez a HG3 :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 23 szer., 21:17 
Heroes Team

Néha ha gyors gamet nyomok én se csinálok sárkányokat, minek? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 23 szer., 21:36 

jesus adler,komoly 1 embör lehetett :evil:
Tegnap már 8. nap átmehettem volna az ellenfélhez,pirossal voltam hg3-on a 15 titanon ( tome of earth meg minden ),de 3. het 1. napon legalabb 1 körös csatával kivégeztem :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 24 csüt., 0:04 

Necro várnál nem sokat ér a dragon. Egyedül ami előny a sok csonti.Botival játszottam nekem full necro seregem volt neki meg csak gold dragon és épphogy eltudtam menekülni... Igaz később megnyertem a gamét mert volt 3 stronghold váram és a fehér macikkal már nem bírt :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 24 csüt., 4:41 

Én is a pirossal voltam,rááadásul az ellenfélnek 2 necro vára is volt,simán lehet gyurni hg3-on.
Sokáig gondban voltam,hogy kilegyen a főhero,nem jött egy jó sem,a 2 hét elején megvettem Alkint,adig Alamart gyurtam,expert scholar és wisdom, a szigeten titan páncél és orb of vulnerability,semmi extra.
Deemertől megtulta és átadta Alkinnak a shower meg a resurrectet, black kel kihoztam az utopiát, kanna + szent szandál,4. héten mentem ütni,mert megvártam az upgradét.S akkor láttam,hogy nincs dragon,mikor elfoglatam az üres várat.de nemcsak dragon nem volt,hanem sereg sem,igazából nem értettem.
Az ellenfél pedig jön a Táborba,hát nem tudom.
Remélem Ő is nyilatkozik majd.

Mondjuk a HG3 a kedvencem,de Ő választott mappot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 24 csüt., 12:21 

Üdv !

Én csak annyit akarnék megemliteni a témával kapcsolatban hogy a tavalyi táborban volt egy pálya ahol necroval játszottam (ha jol emlékszem Sorceres ellen), ö meg strongholdal volt, neki az első héten volt behemotja, nekem a 3 héten lett csak felhúzva a dread knight, persze csontsárkányról nem is álmodtam. A negyedik hét elején csatáztunk, nekem a legerősebb egységem 6 dreadknight volt , meg vagy 700 csonti neki meg 7 ancient behi . Ja és csak egy várunk volt , és a necro várban nem volt animate death , de volt resurect :) . És így is megnyertem a csatát , mert bejött a clone és a csontikat sikerült duplázni . Ilyenkor nem sok hasznát veszi az ember a föld mágiának.
Szóval lehet hogy a necro várban jobb az első héten felhuzni a kastélyt mind a csontsárkányt.

Boti.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 24 csüt., 18:42 

Ahogy Adler kérte nyilatkozok,aminek sok értelme nincs,mert nem szoktam magyarázkodi :!:
+ különben is ez a téma nem ebbe a topic-ba való,de mindegy.
Igaz elszenvedtem 1 súlyos vereséget,amit salyát magamnak köszönhetek,vétettem kissebb-nagyobb hibákat,mely akárkivel előfordulhat.De mégsem vagyok letörve miatta,egyszerüen eltaktikáztam magamat.Ha most játszanánk,megint halasztanám a dragonokat.
És amilyen szerencsém volt 1 droid hösel,(amivel "természetessen" vitem 1 sereget a fő-nek) nekimentem az utopiának....... csak 1 rossz kattintás(még a kedvem is elment az egésztől).Ez és a várban hagyot lények magyarázzák a gyenge seregemet.Lehet most Adler lenéz :lol: ,de nem vagyok kezdő,mint ahogyan Ő előadta :twisted: Ja és Adler a benézésről,csak annyit:igérem a táborban okozok Neked +lepetést és 1 kis csalódást :twisted: :twisted: Na mind1 várom Adlerral való visszavágómat,ahol tényleg komolyan fogok játszani.
ui:szerintem ezt a témát 1 másik topic-on kellene + beszélni.

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Karesz 2004 jún. 24 csüt., 19:14-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 24 csüt., 18:42 

Bazz,a hg3 on megvan a bone + a castle az első héten.
2 héten 3 bone al, ill. ghosttal már lehet alázni,arról nem is beszélve,hogy kicsit temposabban tudsz menni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 24 csüt., 19:08 

Háj.

Jó lenne ha az online csatákkal átlotornátok valahova , mert ez a tábori topic banyek....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 24 csüt., 20:31 
Heroes Team

Sziasztok!
Csatlakoznék Szotyihoz, ezeket a dolgaitokat légyszi az
"Online csaták - kihívások, megbeszélések, élménybeszámolók" topicba folytassátok. (Versenyek részlegben van)

Thx!

Menyus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 24 csüt., 20:37 

Nem fogunk átmenni jó ,nehogy má menyus + szotyi itt dumáljon :lol:
Okés oda fogunk írni,csak ez a topic jobb volt, mert általában olyan arcok jáccanak,akik mennek a táborba vezzeg, szal nem értem mi a rétes :?:

1ébként meg első héten no sárkány hg3-on hát nem tom.... Erre inkább nem reflektálnék, lehet h. első héten átmentem volna hozzád........ :twisted: :!:

Adler & a többi mesternek meg üzenem,hogy jó lesz, ha megmutatjátok hogyan is kell játszani ezt a gammát :twisted:

petrus, the mad man :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 25 pén., 5:46 

Hát igen,ezt akartam elkerülni,semmi rosszándék,semmi gunyolodás nem volt abban amit irtam,kritika viszont igen,én azt hiszem a jobbtól nem szégyen kikapni,s nem duzzogni kell,megsértödni,meg hasonlók,hanem elgondolkozni azon,hogy esetleg mit csináltam rosszul.Az sem szégyen,ha megkérdezem,hiszen irtam,hogy szivessen segitek,csak kérdezzen akivel játszom,ez még nem a verseny,ott nem fogok :twisted:

Én mindig komolyan játszom,ezért rosszul esik,amit irtál,hogy nem játszottál komolyan,játszani csak ugy lehet,különben nem élvezi az ember.

"Ha most játszanánk,megint halasztanám a dragonokat. "
ez viszont butaság,ill. önfejűség,hiszen nyilvánvalóan rossz taktika amit csinálsz/csinálni fogsz,mert elárulom,meg más is,a jó taktika nem ez.

Senki nem mondta hogy kezdő vagy a H3 ban, a multiban viszont a játékod alapján igen,ebben sincs semmi,mindenki volt kezdő,senki nem ugy születik,hogy keni vágja a H3 mp-t.Én is voltam hetekig utolso a ToH-n,most sem állok nagyon fényes helyen :shock: de ez lényegtelen.

Meglepetés: azzal fogsz okozni,hogy jól és komolyan játszol,odafigyelsz minden részletre a játékban,gondossan tervezel,az utolsó droid hős,utolsó nyamvadt lépéséig,valamint megfogadod és hasznositod a tapasztaltabb playerek tanácsát és nem a saját fejed után mész.

Csalódás: nem tudom mire gondoltál,talán arra,hogy ha legyőzöl csalódott leszek,elárulom Neked,hogy én imádok nyerni,kiélvezem a győzelmem,de a vereség része a játéknak,az egyik nyer, a másik veszit,én annyiszor vesztettem már ebben a játékban,hogy nem fog a földhöz vágni 8)
Akkor fogok csalódni,ha nem a fenn leirtakhoz képest fogsz hozzáállni a versenyhez,de tudom,nem igy lesz.

Uff!

Petrus:
első héten még azt sem tudtam ki lesz a main,nem hogy átmenjek,olyan vicces herokat dobott,nem nyitotta ki border-t igy rush ki volt lőve,amig nem gyurtam ki,Alkin nem volt valami nagy mágus.

Szotyi is csak irogat,jönne inkább gyakni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 25 pén., 11:43 
Heroes Team

Csak röviden: Necronál első héten dread-ra meg castle-re szoktam menni, aztán csak lordokkal irtok, semi másra nem kell költeni, köv hétre meglesz a sárkány. A nagy csatában ugyis csak arra jok hogy legyen vmi gyorsabb egység meg hátha bejön az öregités, ehhez meg mind1 hogy 5 vagy 7 sárkány van, csatában gyengén szoktak teljesiteni. Inkább megyek a sok csoontira necro speckoval, csak akkor van gáz ha nem adja be a haste-t :) vagy ha ostromolnom kell :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 25 pén., 11:51 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Bocs, hogy megszakítom a nemes értekezéseiteket, de minden táborozónak elküldtem a beígért dolgokat, ha kérdés van keressetek! Várom mihamarabbi válaszaitokat és a H3 és H4 támadás csapataitokat! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 229 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]