Én szinte mindig WoG-al játszom, mert amióta elveszett a Complete-em Play CD-je nem tok a simával játszani.
Ami hihetetlenül jó dolog a WoG-ban szerintem:
- A WoG beállítások. a 3.58f-ben anniy király beállítás van, hogy az szem szájnak ingere. A kedvencem Commander és az Enchanced Commander. Én mindig Paladinnal nyomom, néptől függetlenül (Még Necroval is). Így lehetőség van minden Commander skillt megtanulnia, ami piszkosul erőssé teheti. (Lehet hogy ettől RPG-s lesz a játék, de szerintem ez belefér)
- A másik kedvencem a Lény XP. Egy 10. szintű sereg, Emerald towerrel felturbózva kegyetlen erős.
Ja igen, Emerald tower. Mithrilér vagy nyersanyagokért fejlesztheted a lényeidet. Én mindig mithrilt nyomtam beléjük, azok voltak a legjobbak.
A Magog 2x, az Antichrist körbe támad, az Efrítnek nincs visszaütés, a Lord of Thundernek +200 élete van

Olyan mintha szteroidoznák a seregeket

És ami nagyon intelligens ebből a szempontból: Az AI is fejleszti a lényeit.
Ezek a lények kapnak valami különleges nevet, amiből rengeteg van (elkezdtem felírni őket, de annyi van hogy még nem értem a végére)
- Warlord's Banner: add oda egy lényednek, és válassz neki bónuszt. Állandó bónusz nálam a -25% Defense az ellenféltől, +2 Speed, +1 Damage. A legjobb, hogy ez a varázstárgy nem csak ilyen kicsi bónuszt ad, hanem meg is duplázza a növelt értéket a csata idejére.
Másik előnye, hogy a Lényhetekkor a pályára termett lények is dobnak egy ilyen varázstárgyat. Egy XL-es pálya végére tele voltam velük. Ilyenkora teendő => amennyiben "jó" hőssel vagy, a legjobb hely megszabadulni tőlük az Altar Of Sacrifice. 1150 XP/db és szinte ingyen jutsz hozzá (gyenge lények a pályán, ellenfeled is hordoz magával jó párat )
Összességében nekem nagyon tetszik a WoG, így hát a Nagyon sirályra szavaztam, de nálam rendszeres látogató volt sajnos az ERM error. Ha valaki tudja ennek az okát, segítsen legyenszíves.