Attól függ milyen hőssel mész, és mi a specialitása. Pl én a varázslóknak is szoktam armorert és offense-t adni, a mágiákból max 2-t rakok be. De ha nincs is logistics a pathfinding is remek, legalább a különleges talajokon jobbn mész. Towernél archeryt én alap skillnek tartom.
Ha a kedvencemről kéne beszélni az kicsit nehéz, mert a Resistance nálam majdnem mindent visz. WoG ban 15% mágiaellenállás (Expert) és 3 (expert szintén)ellenséges lényt visszafejleszt alap szintre (a 8. szintűeket nem), ami egy komolyabb csatában döntő előnnyé válhat.
A másik az a Warfare - kizárólag WoG - skill. Abból is a ballisztát imádom

Ogre leader parancsnokkal, Ballista speckós hőssel és ballisztás Warfare Wog beállítással akár a legütőképesebb egységgé válhat a ballisztánk.
Egy jó példa erre a taktikára/módszerre:
2-es Warfare wog beállításoknál. Halmozod fel a ballistákat, ogre leadered még szintén ad hozzá jó sokat. Egy igen csak kemény csatában a hősöm teljes serege elpusztult, kivéve a harci szerkezetek és a commander. A következő csatát ezzel a haderővel vívtam meg. az ellenfélnek kb minden egysége throng vagy magasabb létszámú volt. A csata ellenben győzelemmel zárult, az én javamra, holott az ellenséges hős sem volt gyenge (felszerelés és skillek terén). Három ilyen csatát vívtam egynás után, csak commander és war machines. össz vissz 13 ballistát és 7 elsősegély sátrat vesztettem
Egyértelműen ez a kedvencem