Karesz (Infeno - Pyre) vs
noname (Dungeon - Arlach) @ Hourglass 3
Ez volt eletem masodik komolyabb online 1v1-e, ezen a palyan meg egyszer jatszottam egyetlen BB meccsemen (az volt az elso) Boti ellen, amit annak rendje es modja szerint veszitettem.
Nezegettem a palyat ezerrel, de hibaztam parat (nem vettem ki a 2 relicet szigetrol, mivel feltem, hogy tamad, mert hamar bement kozepre, meg bebuktam elso heten vett lenyeket medusa stores-ban egy gyujtogeto hossel medusatol-manticore-ig mind egy szalig, hossel retreat.
A sarkany meglett 1.1.7-re.
Karesz hamar kiszedte garrison melletti guardot. En makoltam magam melle egy masik Dungeont, amiben el is kezdtem huzni teremtmenyeket capi utan. Eget rengeto cuccokat nem kaptam, egy golden bow, ami emlitesre melto, spellekbol hasznalhato chain, 5. szint sacrafice lett.
Utopia kiszedes utan tamadtam, kiutottem garrisonomat, majd elcsiptem pyret, aki hazafutott (neki is volt tactics). Den of thieves szerint jobb voltam, meg hosom is jo darabig jobb volt, majdnem a vegeig, igy hat mentem elore, o hose vegere erosebb volt sokkal at/def-ben relicek miatt, viszont power/knl-ben en + mana vortex. Chain+sarkanyban biztam nagyon, es gondoltam ugyis nyerek. Miutan visszavonult osszeszedte masnap csapatait es megtamadott. Skilleket pontosan nem irom, mert nem emlekszem tokeletes szamokra.
Elso sokk volt az implo, a masodik rogton az elsot kovette, hogy kihalt a 6 BD az implotol.

Aztan jott kovetkezo sokk, nem megy chain.. Es ami betette az ajtot: Shackles of War..
Annyira biztam magamban, hogy nem gondoltam, hogy akar egal is lehet harc, ezert +luck fejeben hanyagoltam a viz konyvet (36 elementalt tudtam volna huzni), de ugy gondoltam, hogy nem fog kelleni. Meg akar jo is lehetett volna.
A harc utan Karesz mondta, hogy tanithattam volna resut, mert volt Alamar, es ez oszinten szolva teljesen kiment a fejembol, de eleg lett volna az is, ha nem kap nyaklancot, sot, szerintem nem elemental+resu segitett volna, hanem, hogy nincs nyaklanca / avagy en is kapok implot/meteort, mint o.
Elegge merges voltam, hogy igy kaptam ki, persze ezzel nem Karesz erdemeit akarom lehuzni. O ugyesen jatszott, latszott, hogy van tapasztalata, a mapon is otthonosan mozgott, meg articat is jol tette-vette.
GG

Kerdes:
1. Kellett volna huzzak masik varban is mg 5-t?
2. Kellett volna varnom, es kihasznalni masik var altal nyujott plussz unitok es sarkanyok elonyet?
3. Minden mindegy alapon elmenni 2 relichez Utopia utan valamelyik hetfon?

Tanulasg:
Ne legy tul magabiztos!