Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 430 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 26 hétf., 19:09 

1, b
2, a

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 26 hétf., 19:18 

a,a

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 26 hétf., 19:42 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

1, a
2, a

Ez a véleménye Zsombornak, Daninak és Hitehagyottnak is... Beszéltem Velük telefonon... Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 26 hétf., 19:56 

Sziasztok!

Tudom, hogy nem kapcsolódik szorosan ide, de mivel itt elég nagy a forgalom, megkérdezem itt is engedelmetekkel. :oops:

H5 támadásnál hogyan szabályozott az egyszeri bónuszok kérdése? (pl. Inga spec képessége, secrets of destruction, battle commander, vmelyik sorcery képesség, ami +100 manát ad)
Ezeket ki se lehet választani, vagy nem lehet használni pl. az ezzel kapott egységeket/varázslatokat, vagy hogyan működik?

Köszi a válaszokat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 26 hétf., 21:44 
Heroes Team

Jó estét mindenkinek!

Egy újabb élő verseny, egy újabb támadássorozat és mivel Vologya Mester megkért, egy újabb elemzés is tőlem, de csak H5-re! :) Örülök Frechaut elemzésének, egyrészt jófajta, másrészt én amúgy sem értek hozzá! :) Nah akkor nézzük idén mivel is lesz dolgunk. 17 játékos csapata fog kiállni a harctérre, hogy megmérkőzzön egymással, lássuk ki mit is tákolt össze 2010 Heroes Táborjára! (Jah igen, ha ékezethibákat vétek, ne lepődjetek meg, angol billem van)

Ati: Jól megszokott szakácsunk idén Marbass fatert hozza fel a terítékre Pit Lordokkal és eszméletlen Magic Resisttel. Mivel kevés a lövős sereg, hasznos lehet, közelharcban mégiscsak 70 lvl 6-ot fogunk látni, ami könnyen sokkal több lesz hála a gatingnek. Az ötlet jó, egy problémát leszámitva, miszerint a Pit Lord az egyik legkevesebb inites lény a játékba és mire sorra kerülnek már lehet nem lesz miknek sorra kerülnie. Meglátjuk mit főz ki a séf jelen esetben! :)

Bic: Újjoncunk egy már sokat látott sereget hív ismét életre-halálra, a sokat látott felező lovasok ismét visszatérnek. Jól betápoltak viszont inittel az utóbbi időben, száguldani fognak Maeve keze alatt. Viccesnek itt a morált tartom, mivel undeadnek nincs morálja. :) Meglátjuk mennyit feleznek a lovasok! :)

Dani: H3-as nemrég avatott újjoncunk, aki már egész otthonosan mozog a játékban ezúttal H5-ben is alkot! A 300 Hunter elég extrém fal és miegymás nélkül, de a tárgyakkal bivalynagyot üt és morálozik, HA túléli az ellenfél seregeinek érkezését, és nem spellezik szét időközben. A falmentesség ellenére ez erős lesz, ha nem teszik ki szívatásoknak, könnyen sok csapatot meglephet az ifjonc! :)

Dragon: Ejtek magamról is pár szót. A "volt pofád mégegyszer ugyanazzal a seregeddel lenni" ahogy Magix mondaná seregről! :D Seregem alapötlete a SEBESSÉGBEN volt, valamint abban, hogy majdnem sikerült ugynazt a sereget összevenni mint anno egy BB-n, ahol sikerült nyerni vele. A nagy speed ezúttal is nagyon nagy segítségemre lesz, sajnos mágiaellenásra nem fért be mint legutóbb, illetve 15% speed hátrányban vagyok. Nagyon kíváncsi vagyok Dragon mit alkot az új "Fehér Vadász" garmadával! :D

Dreegar: A nemrég avatott H3 támadásbajnok H5-ben is próbálkozik megvetni a lábát, első szerzeményét tekinthetitek meg itt, mely szinten griffes (fura majdnem mindig egyforma csapatunk van az utóbbi időben, utoljára BB-n H3-ban most meg Táborban H5-ben), de ezek a griffek nem tudnak a levegőből támadni, de tény, hogy nekik is van egy kellemetlen specük, mely nagy probléma lesz annak, ki nem tudja őket egybe levenni, csak darabosan. Van egy kis mágikus támogatottság is, jól fognak szólni a fiúk azért! :) Mivel ő is griff, én támogatom sorstársamat! :D

Jou: A támadás ezen formájának Mestere ezúttal megáltalkodott mannaszívókban látja a megoldást, melyek igen könnyen duplájukra növekednek majd a gatingtől, amit biztosított magának. Található még pár apróbb skillfa trükk itt, nem akarom lelőni a poént, de túl nagy Attackra ne számítsatok a Mester ellen. A mágusoknak pedig slusszpassz no chance. Átgondolt csapat, mindenképpen top 3!

Kiki: És egy újabb lövészcsapat, a legkissebb HP-jú de igen nagyot sebző Xbowmanok lépnek a színpadra Kiki vezetésével. Fal nem sok van, init annál inkább, nagy sebzés, leadership, nagyot fog szólni. HA első körben nem ütik be, igen nagy fájdalmakat fognak okozni a vaskalaposok! :)

Lord Shaba: Ős nemezisem ezúttal is olyan sereget talált, ami nagyon megfog engem szívatni, de mást is, aki nem szedi le időben a gargókat! :) Lesz power, lesz manna, lesznek nagy sipítozások, mikor 20-30 gargó fennmarad majd a csata végén! :D XD Jó játékot azért Csabinak, szokásához híven jót alkotott! :wink:

Magix: Veteránunk egy tesztseregemhez veszélyesen közelálló sereggel indult el, ezen az ötleten magam is gondolkodtam. A 16-os inittel a pacik száguldozni fognak és mivel dwarven subterra a talaj, a terepakadályokkal sem lesz semmi gondja mágusunknak. Könnyen sok lehet belőlük a gating ára miatt és bevan készítve egy slow is, mely szintén hasznosnak fog bizonyulni. Nem tudom, szerintem ez egy nagyon erős sereg, top 6 tutira megvan, a 3-ért küzdenie kell azért majd a pokoli csődöröknek! XD :lol:

Rt: Szintén új arc ezen versenyformában, ki a vasgólemekben látott valamit járkáló bádogembereken kívűl! :) Van itt luck, unluck, magic ellenállás, minden mi szem szájnak ingere, csak a létszámot keveslem a fizikus seregéből! :D Meglátjuk mit alkot ezen újjoncunk! :)

Sorceress: Fúj. Erre csak ezt tudom mondani. Igazán strapabíró mágiaimmunis black dragonok, akik kevesen vannak, de nemkell sokan lenniük ahhoz, hogy bebizonyítsák a lvl 8 kateg ők maguk. Lethos pedig majd adja hátulról az áldást, bár poén hogy ANNYIRA nincs sok mannája. Na erre a seregre igen kíváncsi leszek, top 6 megelőlegezve!

Ssth: A stratégiák nagymestere egyszer már próbálta a H5 támadás műfaját, most újra próbálkozik és ismét démoni hadosztállyal! :) Pit Lordok, tűzlabdák, jókis durrantások lesznek, azt leszámítva, hogy a pit lordoknak nem túl nagy a HP-juk és lassúak, de ugye itt elsősorban nem is nekik kell érvényesülni, hanem Nathirnak. Meglátjuk ezekkel mit fognak tudni a többiek kezdeni! :)

Szilupa: És ezen a támadáson is lesznek vérszívók, mely már-már lassan tendencia, de nem probléma! :) Nagy sebzés, luck, feltámasztás és vakítás, röviden és tömören ennyi mondható el erről a seregről, mely valószínűleg fog okozni pár kellemetlen percet azoknak, akik nem rendelkeznek mágiával és közelharcosok. Azonkívűl viszont meglátjuk! :wink:

Teki1986: Lelkes veteránunk ismét megpróbálkozik egy elég hasonló sereggel az utóbbihoz a csúcsra törni, meglehetősen erős lesz szerintem az 500 skirmisher klónozva, de minden attól függ, tudja-e Teki használni a dárdahajítókat a megfelelő helyzetben, mert pár sereg igencsak megtréfálhatja bátor harcosunkat! Mindezek ellenére tuti top 6!

Titi: ATTACK mester tanítványa ezúttal inkább defendel, de azt iszonyú erővel, ezek a sárkányok bivalykemények lesznek és biztos, hogy nem lehetlesz egyszerűen megölni őket! Dwarven talaj miatt szaladgálás se nagyon lesz előlük. Ez nagyon érdekes csapat, nem féltem Titit, jól tudja irányítani mindig a seregeit, biztos nagyon sok kényelmetlen percet fognak okozni a magma sárkányok, érdemes rájuk odafigyelni!

Vologya: Mr. 5 perces sereg ezúttal sem kukából szedte a seregét, a Thane-ok erős lények és a rúnával kellőképpen meg is vannak támogatva, a kérdés csak az, elegen vannak-e 60-an a csodához, vagy túl hamar elfogynak a kondásmester vezérei? Kiderül odalenn! :) Egy dolgot senki ne becsüljön le! Akármekkora morál és luck van a Mesternél, azt mindenki kezelje úgy, mintha 5-ös morál és luck lenne, legalább annyiszor befog jönni, ha Vologya a játékos! :lol: :wink:

Zsombor: Zsombor a jól bevált régi esszenciát alkalmazza, az angyalok luckkal és morállal ismét támadásba lendülnek és szavamra (mivel személyesen tanúja voltam, ahogy 35k HP-t felszecskáztak régebben) ezeket az angyalokat nem szabad lebecsülni, pár jókor jövő luck és morál, és bárki komoly problémában lehet az ifjú harcos csapatai ellen! :) :wink:

Ennyi lenne tehát a 2010-es jubileumi Heroes Tábori H5 támadás elemzése, mindenkinek jó játékot és sok sikert kívánok odalenntre! :)

Üdv! Dragon

Thomas Edison

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dragon 2010 júl. 26 hétf., 22:09-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 26 hétf., 21:48 
Heroes Team

Magix írta:
Mi hol mit merre ????
Mi az, hogy a phantom force-ot csak egyszer lehet elnyomni 1 seregre? Ez mikor, hol lett leírva és mint szabály bevezetve??? (én nem látom sehol a h5 árlistában, tájékoztatóban)

NEm szabály, játék korlátozás, de ezek szerint csak sokat játszom az onlinesített H5-tel, ahol 1 unit 1x klónozható, így akkor elnézésedet kérem :)

Frechaut írta:
Sziasztok!

Tudom, hogy nem kapcsolódik szorosan ide, de mivel itt elég nagy a forgalom, megkérdezem itt is engedelmetekkel. :oops:

H5 támadásnál hogyan szabályozott az egyszeri bónuszok kérdése? (pl. Inga spec képessége, secrets of destruction, battle commander, vmelyik sorcery képesség, ami +100 manát ad)
Ezeket ki se lehet választani, vagy nem lehet használni pl. az ezzel kapott egységeket/varázslatokat, vagy hogyan működik?

Köszi a válaszokat.

paff.

Inga spec képességével nemmégy semmire nyersanyag vétel nélkül, randomszerűen meg lehet akár nagy pénzkidobás is belőle...

Sec. of destr. : megvan hagyva h ha kihúzod, használhatod amit kaptál. Sűrűn jött össze hogy semmi értelmes nemjött, stone spikes, eldrich arrow és társai :)

Battle Commander: az a 10 fucker amit kapol a tied lehet, világokat nemdöntött akkor sem mikor ezzel voltam taktikázni, mellesleg nemkönnyű kihúzni se mindig...

Arcane Excellence: ajándék mana, lovagnál ált sorcery fölös, nekrónál meg már kicsit rizikósabb kihúzni is, szal megérdemled ha betárazod és összejön, akk 110 manád lehet, ha meg nemjön be meg marad az amit vettél, vagy a 20-30 ami talán lesz XD

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 27 kedd, 7:42 

Frechaut és Dragon: köszönjük, hogy elemzésetekkel emeltétek a X. tábor színvonalát! ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 27 kedd, 8:26 
ISTEN

Harcostársak!

A nyári mikulás márpedig létezik!
http://heroes.hardwired.hu/letoltesek/egyeb/surprise.xls

Az állomány használatának feltétele a Csevejfarm tippversenyében való részvétel. :wink:
Szánjatok már rá néhány percet (eddig csak Süni tette meg), ez mégis a Jubileumi Tábor lesz!

szilupa

update: dragon titánjai javítva

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiki 2010 júl. 27 kedd, 13:30-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 27 kedd, 11:05 
ISTEN

Sziasztok!

Szuper ötlet ez a tippverseny. Jelentkezzetek minél többen!

Kiki [El Loco]

Update:

Hello!
A halállovagok aratnak a 25% felezéssel. Ami morált illeti ellene nem tehetek semmit. De hátha bejön az egy tüzelementálnak a morál. :D :D
Bic, az újonc

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 27 kedd, 12:20 

kiki írta:
Harcostársak!

A nyári mikulás márpedig létezik!
http://heroes.hardwired.hu/letoltesek/egyeb/surprise.xls

El Loco

Egy dolgot javíts ki : Dragon a titánjait kettészedheti, mivel 275 gold a felár, de a titánok mellé 550-et írt (2 stack) mivel nem volt elég hely az excelben :) Gondolom az exceledben a zárójelbe tett szám jelzi, hogy hány stackba szedhető max az adott lény.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 27 kedd, 12:48 
Heroes Team

lordshaba írta:
Frechaut és Dragon: köszönjük, hogy elemzésetekkel emeltétek a X. tábor színvonalát! ;)

Üdv Bátor Harcosok!

Csatlakozom Bátor Harcostársamhoz a köszönet terén, de én azért még hiányolnám Frechaut H3 támadás utolsó 7 emberének az elemzését és persze ha kedve tartja és netán máshogyan látja, mint Dragon kartács, akkor a H5 támadás elemzését is szívesen olvasnám, ahogyan bárki másét is, aki kedvet érez hasonlóra... :P (pl. Nimbus?) Baráti üdv!

ui: Kikik: Ha 11-e éjfél a tippversen a beküldési határidő, akkor a helyszínen is odaadhatom a tippjeimet? Mert szerintem a 2vs2 versenyben a kialakuló párokra kellene szavazni, az meg 11-én este derül ki... Vélemény?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vologya 2010 júl. 27 kedd, 13:12-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 27 kedd, 13:12 
Heroes Team

Sajna nem vagyok érdekelt a versenyekben idén, és a mezőny egy részét nem ismerem a másik része meg mint a gyorsvonat haladt el mellettem. :) Mindenesetre, vmi esti mesét összeütök 1vs1-re, ha már így többen is megneveztetek. :) 2vs2-re nyilván nem, hiszen ahhoz nem ártana a csapatok ismerete. ;)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 27 kedd, 14:13 

Vologya írta:
lordshaba írta:

Üdv Bátor Harcosok!

Csatlakozom Bátor Harcostársamhoz a köszönet terén, de én azért még hiányolnám Frechaut H3 támadás utolsó 7 emberének az elemzését és persze ha kedve tartja és netán máshogyan látja, mint Dragon kartács, akkor a H5 támadás elemzését is szívesen olvasnám, ahogyan bárki másét is, aki kedvet érez hasonlóra... :P (pl. Nimbus?) Baráti üdv!

ui: Kikik: Ha 11-e éjfél a tippversen a beküldési határidő, akkor a helyszínen is odaadhatom a tippjeimet? Mert szerintem a 2vs2 versenyben a kialakuló párokra kellene szavazni, az meg 11-én este derül ki... Vélemény?

Hétvégén úgy néz ki, lesz egy szusszanásnyi időm, a H3at legkésőbb péntekre be akarom fejezni, aztán meglátjuk, hogy marad-e manám a H5höz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 27 kedd, 15:07 

Nimbus írta:
Hogy odatolom a képem az 100%, hogy mennyi időre az még kérdés.

Valamivel engesztelj ki minket, egyelőre egy frappáns elemzés is megteszi :)

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 27 kedd, 15:25 
Heroes Team

Nimbus írta:
Sajna nem vagyok érdekelt a versenyekben idén, és a mezőny egy részét nem ismerem a másik része meg mint a gyorsvonat haladt el mellettem. :) Mindenesetre, vmi esti mesét összeütök 1vs1-re, ha már így többen is megneveztetek. :) 2vs2-re nyilván nem, hiszen ahhoz nem ártana a csapatok ismerete. ;)

Üdv Bátor Harcosok!

Cimbi: 2vs2-re tudod már Te a párokat, hiszen lelki szemeid előtt látod... :P Nem? :lol: Szóval azt is csak tessék elemezni kellő komolysággal! :lol:

Frechaut: Várjuk az elemzést... :wink: Szólj, mivel csinálhatnánk Neked manát és küldöm! :lol: Szóval H5 elemzésre is fel! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 27 kedd, 17:38 
Heroes Team

1 vs 1 torna:

1. Vologya Mester
Bár idén kinevezte magát 1. számú tartaléknak, elárulom, hogy ez valójában a szuper titkos kódneve annak a nagyszabású projektnek, melyet a Mester több mint 1 évtizede készít elő a legnagyobb homályba burkolva. Most azonban ezennel leleplezem: VoGYoLa nem másra készül mint a jubileumi kupa elhódítására. Javaslom vegyétek ezt komolyan! :wink:

A továbbiakban ennek megfelelően már mindenki csak a 2. helyre lehet esélyes hiszen Vogyi lesz a Bajnok ez nem lehet kérdés! :)

2. Titi
A nemzetközi mezőnyben edződő bajtárs, bizony idén is eséllyel pályázik a Torna dobogós helyeinek egyikére. A leghúzósabb helyzetekből is sikerrel kivágja majd magát egy-két bűvésztrükkel és szemfényvesztéssel, melyet litván barátaitól les el nap mint nap. :)

3. ssth
Csabink sajnos még a jubileumi tábort sem tiszteli meg azzal, hogy egy normális nevet talál ki magának, így aztán durva mass curse mellett vajmi kevés eséllyel küzd majd hazánk legjobbjai ellen. Kétség nem férhet hozzá hogy minden másképpen alakulhatna, ha valami impozáns nevet választana magának ehelyett az erősen szélső jobbos mozaik név helyett. Itt van pár javaslat rögtön: Nietzsche, NomenEstOmen :P:)

4. Bogpista
Pityu két sör betöltése közt bárkit lever, na de közben már becsúszhat némi homok a gépezetbe. Igaz ha akad 1 Arch Devilje refuból akkor képes olyan sebességre kapcsolni, hogy még a főhőse is csak pislogni tud, míg végül: „Bammeg az ott középen szürke?? Az.... sebaj tolunk egy waitet... Hogy azt a morálos jó k.... a....t!!!!” :lol: :lol:

5. Adler
Az Isten. A Gigacsászár. Sajna a nagy öreg már nem mindig tudja, h éppen hol van... és az amit tol éppen WoW, vagy esetleg más. Persze ha kap néhány instrukciót telefonon az (még) otthon hagyott instruktorától (kislánya), akkor még a Dreegar féle félisten emorockerek is felköthetik a liberót, ez nem kétséges. :wink:

6. Pumpás
Pumpás a kegyetlen, Pumpás a rettegett, Pumpás a szekrények szörnyű réme. Kiáltásától, „ATTACK!” a falak is megremegnek. Félelmet nem ismerő harcos, akivel ha pl. úgy találkozol csata közben, hogy kinyitotta azt az átjárót amihez neked nincs kulcsod és megáll a 3 db relic előtt egy lépésre ott ahol már éppen nem cursed ground van, majd átadja a kört, az tutira CSAPDA!!! :lol:

FOLYT. KÖV.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 28 szer., 11:37 
Heroes Team

7. Dani
Gyanítom Te a “Pumpás féle” Dani vagy. Fogalmam sincs mennyit játszottál és fejlődtél tavaly óta, de ha mondjuk háromszor olyan jól játszol mint tavaly, akkor Süni ellen szerintem már akár arra is képes lehetsz majd a főcsatában, hogy 1 db lvl 7-es egységet leüss tőle. Ha nem az a Dani vagy akire gondolok, akkor még ennyire sem. Ahogy Adler mondaná: „Csodák nincsenek!” :wink:

8. Karesz
Editor Karesz, bizony a kemény magba sorolható már évek óta. Komoly kihívást jelenthet a feltörekvő titánoknak, ha elkapja a fonalat, de az a fonál bizony néha olyan távolságba kerül, hogy bizony esély nincs rá elkapni és olyankor marad a csövezés. :)

9. Süni
Süni, alias Lord of the Rules olyan könnyedséggel néz le bárkit játék előtt/közben/után, hogy néha még maga is meglepődik rajta, amit tulajdonképpen az egyetlen emberi tulajdonsága a játék tekintetében, mivel eszméletlen sokat gyakorol és számol.Minden pályán, minden helyzetre van legalább 10 megoldási alternatívája. Pillanatok alatt elemez, felmér és a legjobbat választja. Egy gép aki nem ismer könyörületet, átgázol bármin és bárkin, hogy végső célját elérje. :P

10. Jou
Miskóc Gyöngye ismét megkísérli a lehetetlent és szembe száll a tábor legjobbjaival. Kegyetlen elszántsággal tud küzdeni, ha Fortuna mellé áll, és bizony sokszor okoz meglepetéseket. Tipikusan a komoly meccsekre képes felszívni magát, míg máskor a lazábbnak vélt meccseit bukja be könnyűszerrel. :)

11. Dragon
A legsötétebb (értsd: legdarkosabb) rock&roller a társaságban. Érti a humort, még az ilyen idióta szóviccen sem sértődik meg, vegyen is róla mindenki példát aki esetleg bármelyik megjegyzésemen megsértődne. Ja hogy Dragon az 1vs1 tornán? Lelkes kétségtelenül, és a csillagok kedvező együttállása esetén veszélyes ellenfél lehet. :P

12. Dreegar
Az Emorocker olyan durván tolja, hogy neki elég az egyik szeme is a játékhoz, bár azért húzósabb meccsekre érdekes mód copfba fogja sörényét. Ha tömör akarok lenni vele kapcsolatban akkor úgy jellemezném: A „másik” gép. Nagyon durván játszik. Olyannyira, hogy amikor egy über csöves mapon az ember egy impre is kuporgatja a rávalót, ő már a harmadik várban húzza fel a lénytermelő helyeket. Persze, hogy minek azt sokszor ő sem tudja, talán, hogy még jobban fitogtassa nyilvánvaló fölényét. :D

13. Zsombor

Zsombi is elérkezettnek látta az időt, hogy a hosszú, Vologya mentorálása mellett eltöltött tanulási időszak után belecsapjon a lecsóba és bucira verjen mindenkit. Tutira készül ezerrel, és biztos vagyok benne, hogy más is ragadt rá a korábbi táborokban a koszon kívül is. :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 28 szer., 19:11 

Kingslayer title kimarad, de a jellemzések ütnek, hogy egy igazi klasszikust idézzek " ilyen a popszakma".

Sorok között olvasva, Süni a nyerő:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 28 szer., 19:14 

Én nem fogadnék magamra, kétszer már nyertem, most nem erőltetem annyira :)
Különben is 4 hónapja nem volt befejezett meccsem, és néha csodálkozom milyen megoldásokat produkálok :lol:

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 28 szer., 19:20 

"Sorok között olvasva...."
mindannyian tudjuk - akik régen játszanak - hogy ezen a szinten, nem kell más csak expert önbizalom.
Ha Dani, Zsombor, Dragon is unlockolja az expert önbizalmat - ennek azért feltétele a 3P jó megismerése - akkor bármi elképzelhető.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 430 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]