Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 430 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 22  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 18 vas., 21:34 
Heroes Team

kard001 írta:
szeretne valaki velem multizni?

Üdv Bátor Harcos!

Javaslom a bal oldali menüben az Online menüpontot, majd a Heroes Multiplayer Klubbra katt és ott találsz msn, icq és skype elérhetőségeket, ott találsz játszópartnert biztosan. Vagy töltsd le a GAMERANGER klienset (keress rá a neten), telepítsd fel és az ott található szobákban biztosan találsz játszópartnert... Remélem tudtam segíteni... :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 18 vas., 21:59 

Érdeklődnék: Heroes táborban a játék elején a játékosok nyersivel vagy nersi nélkül kezdenek, mer én még nem voltam heroes táborban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 18 vas., 22:26 

köszi
akkor maradnak a geniek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 19 hétf., 0:01 

12-ére keresek fuvart le a táborba. Budapest vagy Szolnok indulással.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 19 hétf., 10:54 

a Tábor 11 én kezdődik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 19 hétf., 11:16 

De nekem este még programom van. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 19 hétf., 14:33 

Teki1986 írta:
12-ére keresek fuvart le a táborba. Budapest vagy Szolnok indulással.

Budapesti 12.-i délutáni indulással Teki ha megfelel :)

Adler írta:
a Tábor 11 én kezdődik.

A TT-k 13.án és 14.én lesznek ... ergo Teki is arra megy ... meg pókerezni :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 19 hétf., 15:27 
Heroes Team

Dreegar írta:
Adler írta:

más
támadás, ha van a csapatomban master genie, akkor nem vehetek/használhatok anti magic varázslatot?

De igen, csak basic antimagic hatása alatt álló egységedre nem varázsolhatsz a dzsinnekkel.

Üdv Bátor Harcosok!

Adler, Dreegar: Idézet a H3 támadás tudnivalóiból:

"Anti Magic+Master Genie kombót nem lehet megvásárolni!!! Vagy az 1ik, vagy a másik vehető csak meg..."

Pontosan így szól a szabályzat, kéretik e szerint értelmezni... :P Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 19 hétf., 16:26 
Heroes Team

Vologya írta:
Dreegar írta:
Adler írta:

más
támadás, ha van a csapatomban master genie, akkor nem vehetek/használhatok anti magic varázslatot?

De igen, csak basic antimagic hatása alatt álló egységedre nem varázsolhatsz a dzsinnekkel.

Üdv Bátor Harcosok!

Adler, Dreegar: Idézet a H3 támadás tudnivalóiból:

"Anti Magic+Master Genie kombót nem lehet megvásárolni!!! Vagy az 1ik, vagy a másik vehető csak meg..."

Pontosan így szól a szabályzat, kéretik e szerint értelmezni... :P Baráti üdv!

Jó tudni, ez a szabály is akkor jön pont ki, mikor használnám... Ejnye... De egyébként miért van ez a szabály, jobb esetben jön egy dispel és vége az összes buffnak, ezt miért nem lehet megjátszani?

Nyilvánvaló aki ilyen seregre épít az vesz dispel elleni gömböt, de akkorsem értem mirefel a tiltás, nem valami egyszerű összevásárolni mindezt, hogy jó legyen, a master geniet csakis Tower sereggel lehet kombinálni, tehát ezt így most nem értem... A lehetősége, hogy valaki ilyen sereget építsen sztem az utóbbi időben lekorlátozódott.

Üdv! Dragon

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 19 hétf., 16:32 

Azért korlátozták le, mert Sorceress ezzel a kombóval nyert tavaly a táborba. Vissza kellene nézni az eddigi kombóit és mind tiltani :lol: :P :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 19 hétf., 16:40 

semmi gond, akkor másképpen variálom majd

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 20 kedd, 0:09 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Az eddig beérkezett támadás csapatok: (Frissítve 2010.07.20. 14:45 óra)

H3 Támadás:

1. Vologya Mester
2. Ati
3. rt
4. Titi
5. Bogpista

H5 Támadás:

1. Vologya Mester
2. Ati
3. rt
4. Titi

Várom a további csapatokat! Beküldési határidő: 2010.07.23. 20.00 óra!

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 20 kedd, 15:00 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Megkaptam Tititől a 2vs2 térképeket, rájuk nézek és továbbítom Gepynek, hogy linkelje ki a fórumra. Az 1vs1 térképeket legkésőbb hétvégére lejavítjuk Titivel és remélem addig ssth-tól is megkapom a Tourney torna ROE-es térképét. Aztán lesz még több, mint 10 napotok, hogy véleményezzétek, megnézzétek a térképeket és ha hiba van benne, javíthassuk! A tábori programba végül is 10 fix és 2 random térképnyi időt tudtam beleszorítani... Ez benne lesz a szabályzatokban, amit reményeim szerint legkésőbb hétvégén szintén letölthettek innen a fórumról... Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 20 kedd, 19:15 

Belekukkantva a mapokba a 2vs2-ben nem látok változást (nemzetek csatáját vegyük ki pls :lol: ) 1vs1 mapok terén meg némelyek láttán elgondolkodtam, hogy az ott generált randomnak mégis sokkal több értelme van :) :P

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 20 kedd, 19:35 

Egyetértek Sünivel.
2vs2-ben is legyen 1 random map (Jebus XL), valamint legyen több random mint kettő. Ha 12 meccs van, akkor 3 részre lehetne osztani, amiből egy harmad random 1 harmad old school, 1/3 pedig egyéb

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 20 kedd, 21:17 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Süni: Miben nem látsz változást a 2vs2 térképekben??? A tavalyihoz képest? Szerintem igen is van változás! 2 térkép van csak benne a tavalyiból, a többiből is 4 szerepelt korábban, a többi új javaslat... (50-50%-os új-régi arány!)

Bogpista: Ezt már írtam korábban, nem hiszem, hogy ez a tábor a kísérletezések tábora kellene, hogy legyen... Nem vagyok random ellenes, de a vártípusválasztás már egy nagy akadály, ami kissé nehézkessé teszi a random bevezetését. A napi játékidőbe még beleférne, de milyen lebonyolítás alapján??? Javasoljatok működőképes alternatívát, aztán majd meglátjuk... (Szavazás???)

1vs1-ben más a helyzet, de 5 nap alatt 4 randomot beiktatni 6-8 órás játékidővel szerintem eléggé megoldhatatlan vállalkozás... Illetve ha gondoljátok szavazzatok, ha a többség úgy gondolja, felőlem lehet, de volt egy ígéretem, hogy nem fogunk napi 15-18 órát játszani, hanem kicsit lazítunk a meccsek időtartamán, de ha ezt szeretnétek... Döntsetek Ti és javasoljatok működőképes lebonyolítási módot a 12 fordulóra, aztán majd meglátjuk... (Szavazás???)

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 20 kedd, 21:49 

Vologya:
2vs2-vel kapcsolatban a 11-ből 2 hirtelen nem ismerős, a többi igenis tavaly vagy tavalyelőtt benne volt a térképek között, nem feltétlenül játszottunk mind a 9-en, hanem ezekből válogattunk.
Nehezen jön ki az 50-50%-os arány :)

1vs1
Egy random map 6-8 óra alatt(balance,jebus,panic L) , nekem ezt ne mondja senki, ennyi ideig én sem tökörészek a csöves híróimmal :lol:
Meg kell szabni, hogy 4 és fél óra leteltével ütni kell egymást és kész, nem kell ekkora feneket keríteni ennek.

2vs2 random meccseket is le lehet vezetni, all random kezdéssel, meghatározott időpont után meg főcsata, a szabályok pedig hasonlóak lennének az 1vs1en tapasztalt random mapos elképzeléssel, néhány plusz kikötés szükséges lehet.

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 20 kedd, 22:03 
Heroes Team

Süni írta:
Vologya:
2vs2-vel kapcsolatban a 11-ből 2 hirtelen nem ismerős, a többi igenis tavaly vagy tavalyelőtt benne volt a térképek között, nem feltétlenül játszottunk mind a 9-en, hanem ezekből válogattunk.
Nehezen jön ki az 50-50%-os arány :)

1vs1
Egy random map 6-8 óra alatt(balance,jebus,panic L) , nekem ezt ne mondja senki, ennyi ideig én sem tökörészek a csöves híróimmal :lol:
Meg kell szabni, hogy 4 és fél óra leteltével ütni kell egymást és kész, nem kell ekkora feneket keríteni ennek.

2vs2 random meccseket is le lehet vezetni, all random kezdéssel, meghatározott időpont után meg főcsata, a szabályok pedig hasonlóak lennének az 1vs1en tapasztalt random mapos elképzeléssel, néhány plusz kikötés szükséges lehet.

Üdv Bátor Harcosok!

Süni: Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, de én az elmúlt években (utóbbi 3-4 tábor) játszott 2vs2 térképekre gondoltam az 50-50%-os arányt... :oops: Egyébként pedig a térképválasztás kapcsán ssth-nál és Titi-nél lehet reklamálni, ugyanis Ők voltak a segítségemre a térképválasztásban! :shock:

1vs1: Elhiszem Neked, életemben talán 5 random térképen, ha játszottam! :P És mi van akkor, ha 4,5 óra alatt mégsem ér véget a meccs valami miatt? (pl. pályagenerálási hiba, ami pár óra elteltével derül ki vagy bármi más?) Nem "csak" profik fognak ezeken a térképeken játszani!!! :roll: Itt nem lehet 4 óra után azt mondani, hogy itt, meg itt főcsatázz... Ezt tessék figyelembe venni!!! :shock:

2vs2: Nem látom a konkrét lebonyolítási javaslatot... :oops: Bocsi... Hasonló lehet, meg 1-2 plusz kikötés szükséges lehet... :roll: Ezek meg mi a fenét jelentenek pontosan? :shock: Kérlek úgy magyarázd el, mint egy olyan játékosnak, akinek fogalma sincs mi is az a Heroes... :shock: Ennél azért építőbb hozzászólásokat várnék! :? Köszönöm!

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 20 kedd, 22:06 

Randomnál is lehet várat választani. Ez nem lehet akadály, sőt én azt támogatom, hogy a random mapokon a várakat magunknak válasszuk. Az all random indulást kimondottan ellenzem.

Nincs az 6-8 óra, 5-6 óra elegendő szerintem, de van hogy sokkal hamarabb vége van. De itt is lehet időkorlátot szabni.

A 2vs2 JebusXL sokkal színesebb mint az eddig játszott 2vs2 mapok. Igaz elmegy rá az egész nap, de nagyon élvezetes game lenne. Itt is lehet várat választani ne akarjunk all random marhaságot állandóan, vagy akkor mindenhol legyen az.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 20 kedd, 22:23 
Heroes Team

bogpista írta:
Randomnál is lehet várat választani. Ez nem lehet akadály, sőt én azt támogatom, hogy a random mapokon a várakat magunknak válasszuk. Az all random indulást kimondottan ellenzem.

Nincs az 6-8 óra, 5-6 óra elegendő szerintem, de van hogy sokkal hamarabb vége van. De itt is lehet időkorlátot szabni.

A 2vs2 JebusXL sokkal színesebb mint az eddig játszott 2vs2 mapok. Igaz elmegy rá az egész nap, de nagyon élvezetes game lenne. Itt is lehet várat választani ne akarjunk all random marhaságot állandóan, vagy akkor mindenhol legyen az.

Üdv Bátor Harcosok!

1vs1: Értem, hogy lehet időkorlátot szabni randomban is és lehet várat is választani, de hogy mondhatom x idő után, hogy végcsata, ha mondjuk még egymást sem látják a játékosok? (feltétlezés, de nem lehetetlen!)

2vs2: Ha lehet itt is várat választani, akkor a döntőre és a többi helyosztóra ha a többség támogatja, akkor lehet 1 random map, de azzal a várral, amit utoljára hagynak az emberek. Így megmarad a lebonyolítás és a várválasztás is... 1 egész nap van úgyis a játékra... (De azért remélem az ebédre/focira/vizilabdára marad idő...) Szóval emberek szavazásra fel! És ki vállalja majd be a térkép generálást és a térképek átnézését??? Mindenkinek külön térképet generálnátok??? Nem szeretnék olyan meccset, ahol egy kisebb vagy kardinális térképgenerálási hiba miatt keserű szájízzel távozik valaki a 2vs2 versenyből... :( Hiszen csak X. Jubileumi tábor lesz... :P Ezt a hagyományt jó lenne már végre elhagyni... :roll:

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 430 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 22  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]