Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 11 vas., 8:58 

Köszi a gyors válazst
most már csak az a kérdés hogy holl tudok az alapjátékkal online jáccani?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 11 vas., 11:15 

Legfeljebb hamachi-n keresztül haverokkal, mert az ubi.com-on már csak 3.1-es verzió val nyomják, vagy ha szerencséd van, akad néha 1.6-os szoba, de ritka.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 12 hétf., 8:28 

Lehet, hogy hülyeség lesz amit kérdek, de meg kérdem.
Mire jó az anizotróp szűrés és az elsimítás a Heroes 5-ben?

Válaszokat előre is köszi :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 12 hétf., 8:46 

T-Rex írta:
Lehet, hogy hülyeség lesz amit kérdek, de meg kérdem.
Mire jó az anizotróp szűrés és az elsimítás a Heroes 5-ben?

Válaszokat előre is köszi :D

Az anizotróp szűrés annyit tesz, ha jól rémlik, hogy a kép közepétől kifelé haladva perifériálisan egyre homályosabb lesz a grafika a játékoknál, a szorzó mértékével fordítottan arányosan.
Pl egy 2x szorzónál már a középtől kicsit kifelé haladva is észlelhető vmennyire a változás, míg egy 8x-osnál már inkább csak a képernyő szélei tűnnek homályosabbnak kicsit, és így tovább, kb.

Az élsimitás pedig mint ahogy a neve is sejteti, a textúrák szögleteit, éleit kerekíti le, egyenesen arányosan a szorzók mértékeivel.

Bár ezt a két beállitást csak akkor érdemes piszkálni, ha erőműved van, egyébbként hagyd úgy, ahogy a gép beállítja automatikusan.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 12 hétf., 14:33 

Kösz a választ :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 13 kedd, 21:31 

Van még egy kérésem :?
Valaki gyors összefoglalóban leírja a H5 tolvaj céhének értelmét :roll:
Mert nem hiszem, hogy a három legjobb lény résznél a 7-dik szintű szörnyeknél erősebb a vámpírúr vagy a mágneses gólem.
Le tudjátok nekem írni, hogy ez hogy mükődik?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 13 kedd, 23:08 

T-Rex írta:
Van még egy kérésem :?
Valaki gyors összefoglalóban leírja a H5 tolvaj céhének értelmét :roll:
Mert nem hiszem, hogy a három legjobb lény résznél a 7-dik szintű szörnyeknél erősebb a vámpírúr vagy a mágneses gólem.
Le tudjátok nekem írni, hogy ez hogy mükődik?

Hát szerintem egyértelmű - ha van 10 000 csontvázad, akkor nem 3-4 lich a legerősebb elem a hadseregedben

T-Rex írta:
KenDenedis: Ha kódot akarsz a H5-ben beírni, akkor emlékeim szerint a TAB lenyomásával teheted, mint a többi részben, beírod és utána nyomsz egy ENTER-t.

solmenir: a gondom az, hogy sajna nem sikerült a teljes MM sorozatot még végigtolnom, de annyit elárulok, hogy én sem tudnám ezt jobban elmagyarázni, minthogy te leírtad. Amúgy nem nehéz elképzelni azt, hogy egyik hősnek Sandro lehetett a mestere. Most gondoljunk csak bele meteoritokat idéznek meg, Kreeganok más bolygóról jöttek, így egy jó mágus képes utazni a világok között. Esetleg az is lehetséges még, hogy Sandro és Solymir tovább jutott a H5 világába és ők már inkább tanítanak, mint mostmár harcolnak. Sandro nekromanta, míg Solymir egy dzsinn és ezért örök életet kaptak.De, most vonattkoztasunk el attól, hogy a Heroes-ek világa eltér (például) a Baldur's Gate világától, épp ellenkezőleg összefüggenek. Így nem lehetettlen, hogy egyik kedvenc hősünk a H5-ben, nem volt-e az egyik legnagyobb varázslómester tanonca.

Na igen, mellesleg vicces lenne, ha összemosódnának a különböző cégek világai. Például kikapcsolódásból Elminster átugrana egy kicsit hadat vezetni, be lehetne tenni Academy-be :-) Szass Tamot a nekromantákhoz, Drizzt meg mehetne dungeon-be :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 14 szer., 0:07 

Semmi sem lehetetlen :lol:
Mellesleg minden világ kapcsolódik, és nem úgy kell venni, hogy mindenki át tud menni, hanem csak egy-két hős, de ők nem osztják meg, hogy hol voltak. A végén még eretneknek néznék őket.

És köszi a segítséget:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 15 csüt., 0:31 

Akadt még egy dolog...
A ToE pályaszerkijében, hogy kell kijelölni a lényt vagy az adott objektumot?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 15 csüt., 6:20 

Ez bizony jó kérdés, egyébként a pályaszerkesztővel rendkívül macerás boldogulni. Nekem legalábbis vagy 2-3 órába tellik a terep megalkotása, a többi ezután meg hab a tortán. Pedig az elöző részekben nagyon jó pályákat csináltunk a haverokkal lan-party-kra.
Lehet a kérdés nem ide való, de a pályaszerkesztőhöz van vhol részletes leírás halandó felhasználónak, mint nekem? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 15 csüt., 23:40 

Nem tudjátok-é, hogyha feltelepítem a H5 HoF-et, akkor a neutralok és a rebelsek benne lesznek a ToE-ben?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 16 pén., 20:19 

T-Rex írta:
Nem tudjátok-é, hogyha feltelepítem a H5 HoF-et, akkor a neutralok és a rebelsek benne lesznek a ToE-ben?

Elég furán van megoldva, én sem értem egész pontosan. De ha minden igaz, ugye van az alapjáték, amire épül a HoF, de ettől függetlenül két külön játék, tehát nem tudod például HoF-tel az alap kampányt végigjátszani. A ToE-hez pedig még az alapjáték sem kell.

Szóval konklúzió, nyugodtan telepíthetsz bármit, egyik rész a másik részt nem fogja befolyásolni (szerintem)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 20 kedd, 15:02 

Hello.A h5-höz kéne segítség:Amikor rákattintok az ikonjára a játéknak, elkezdi megnyitni.Amikor már éppen behozná az intrókat stb. egyszercsak leáll és magától visszalép az asztalra és nem történik semmi.Eleinte pedig még futott rendesen a játék.Ilyenkor most mi van??? :shock: :x :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 20 kedd, 17:13 

Próbáld uninstallálni és vissza.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 20 kedd, 18:08 

Kössz.Elég bosszantó, mert már egy jópár küldetést megcsináltam.Lehet hogy az is közrejátszott, hogy napi 3-4 órákat játszottam vele állandóan.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 20 kedd, 19:14 

Attól, hogy magát a játékot törlöd, a mentéseid, beállításaid megmaradnak, csak nem emlékszem már, hogy hova menti a gép. De ha utána rögtön vissza is installálod, akkor szerintem automatikusan be is tölti.
Egyébként ha ez a megoldás nem működik, akkor valszeg nem a játéknak van baja, hanem vagy az operációs rendszernek, vagy a vasnak.

Nekem volt egy olyan hét, amikor napi 8-10 órát játszottam vele, szóval nem hiszem, hogy ezzel lenne gond :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 20 kedd, 21:07 

A mentéseid a dokumentumok mappádban találod egy ilyen nevű mappában: Dokumentumok/My games/Heroes of might and magic V

Csak azt szeretném kérdezni, hogy letöltötted a játékot vagy eredeti? Ha, letöltötted, akkor lehet, hogy rossz crack-et telepítettél fel neki. Pl: 1.0 verziójú a játékod és rá raktad a 3.0 verziót.
Vagy pedig nézd meg azokat a lehetőségeket, amiket solmenir leírt. Esetleg az is lehet a hiba, hogy karcos a cd-d vagy a dvd-d, vagy egyszerűen piszkos az olvasó fejed és az nem tudja beolvasni az adatokat. Természetesen ezt, csak akkor nézd meg, ha kell a játék futtatásához cd/dvd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 21 szer., 10:43 

SZiasztok!

Meg akarom kérdezni h H5-en a letölthető térképeket hova kell bemásolni?

Előre is kösz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 21 szer., 10:58 

Ok, köszönöm a tanácsokat.Lemezről telepítettem a játékot, és ahogy megnéztem, megvannak a rendszerkövetelményeim is.Asszem újra felteszem akkor.

Ja és még 1 kérdés:hol lehet leszedni H5-höz a magyarosítást?Előre is köszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 21 szer., 11:51 

Én úgy vettem észre, hogy magyar H5 vehető, illetve letölthető, de magyarítás nincs hozzá.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára T-Rex 2010 júl. 21 szer., 22:44-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]