Szerintem a dolog oka leginkább, hogy a random gamek hosszúak. Mármint, nagyon. Egy átlagos balance meccs 2 top player között 6-7 óránál kezdődik, jebus esetében ez kitolódhat akár 10re is. A World Cup első meccsem pl 17 órás volt, 2 napra elosztva. Viszont azzal 100%ig egyet értek hogy random felé kellene orientálódnunk, ugyanis az az igazi kihívás, és visszajön a sokak által hiányolt újdonság a heroesba, + nem lehet begyakorolni a pályát, így nincs előnyben egy pszichopata kocka sem. A gond inkább az, hogy minimum 6, de sokkal inkább 8 perces köridőket sokan nem tudnak tolerálni, pedig a legtöbben ki sem állnak már 6percre sem, főleg jebuson (azon mondjuk én sem)
Tehát, az ötletet üdvözlöm, jó lenne több magyart látni az élvonalban
Nerevarine írta:
Tetszik, szimpatikus... alapvetően én Warcraft 3 közegből jövök, ott ez úgy néz ki, hogy az ember rászán egy nap mondjuk 3 órát gamera, munka vagy suli után, felmegy bnet-re és külföldiekkel, magyarokkal, akárkikkel nyomja a gameket orrvérzésig, fejlődik, új taktikákat próbál ki, meccsismétléseket néz stb. Ez ahogy látom itt nem nagyon van meg, pedig ha rendezik a nemzetközi versenyeket, és Magyarországon "profi" játékosok "felbukkannának" akkor lehetne ezt nemzetközi szintre emelni. Ha a világ random mapokon játszik, hát "alkalmazkodni kell a nyugathoz"

én támogatom, egy S-es random mapos party ráadásul nem nagyon nyúlik el naphosszat!
hajrá
Csak nem tudsz róla : ) Pl a ha ráérek ált élőben nézem a profi meccseket, és az enyémeket is pont ugyanígy observelik a világ legjobb játékosai : )
Sajnos itt a legtöbben erre nem érnek rá, munka és hasonlóak miatt, de mivel a heroes jórészt logikai és nem ideg játék, bőven van esélye legalább 6-7 magyarnak akiket ismerek hogy a legjobbak közé kerüljön...