Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 229 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 09 szer., 18:12 

szerintem nem kellen változtatni,nem attól jó egy game,mert sokáig tart.

Azért mondom,mert halál idegsitő,hogy kivégzed a mappot,már nincs mit csinálnod,de az ellenfélhez még nem tudsz átmenni,mert lots of titán figyel az átjáróban,akkor vagy két hétig csak téblábolsz,s várakozol,etől nem lesz,jobb a game,sőt :x

Ami eleve open map,azt minek átváltoztatni closed mapra? elveszti az értelmét,ugyanis egyértelmű,hogy más taktikát nyomsz egy closed mappon,mint egy openen,elvesziti a játék az izét.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 09 szer., 20:07 

Szerintem nem jó ha szabad a map mert pl. én nem vagyok igazán hozzászokva a gyors játékhoz.Szeretek tervezni és ha valaki a harmadik héten át jön akkor nem nagy dolog megverni engem. Vagy akkor csak az a lényeg igazából hogy mennyire jól tud csatázni és arra ott van a tábori támadás verseny szerintem.

Vologya: legközelebb borítékba adom fel mert 500 Ft-ot kértek a feladásért a bélyeg meg csak 40 FT kis különbség.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 09 szer., 20:12 

Teki1986 írta:
Vologya: legközelebb borítékba adom fel mert 500 Ft-ot kértek a feladásért a bélyeg meg csak 40 FT kis különbség.

Nem akarok off lenni, de ez végiggondolandó... A postás felbontja... és ugrott a húsz rugó... eszébe se jusson senkinek ilyet csinálni...

Cooper

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 09 szer., 20:41 

Adlernek igaza van.....
Open mappeken totál más a taktika és totál más closed-on, a tohos mappek úgy jók,ahogy vannak, nem amatőrök szerkesztették a mappokat, jó pár ezren tesztelték már.....

petrus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 10 csüt., 0:49 
Heroes Team

ráadásul az elzárt pályák nem a gyengébbeket védik (hogy kifejlődhessenek) hanem a profiknak kedveznek, mert a profik fognak hamarabb áttörni a védelmen és az ellenfél területén tovább fejlődve letámadni az ellent. 1-2 7-es lény kell hogy gagyi cuccszedő hősök ne mehesenek át rögtön a másikhoz szedegetni meg az utópiákhoz nagyobb védelem de másra nincs szükség.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 10 csüt., 5:32 

Teki1986:
"Szerintem nem jó ha szabad a map mert pl. én nem vagyok igazán hozzászokva a gyors játékhoz.Szeretek tervezni és ha valaki a harmadik héten át jön akkor nem nagy dolog megverni engem. Vagy akkor csak az a lényeg igazából hogy mennyire jól tud csatázni és arra ott van a tábori támadás verseny szerintem. "

Először nem akartam erre reagálni,de mégis megteszem,s főleg azért,hogy a szerzőjének segitsek,remélem elfogadja :?:

Az mp ben van egy fontos jelszó vagy mondás,ime:
Gyorsan,Gyorsabban,Leggyorsabban, ez legyen a taktikád alapja,tervezni akkor tervezel mikor az ellenfél lép,lesz rá időd,amikor te lépsz,nem tervezel,hanem cselekszel,100% os odafigyeléssel és expert önbizalommal,ugy csatázol, a gép ellen is,hogy nem hibázhatsz,mert akkor lehet elbuktad a gamét.
Aki átjön a 3. héten az ismerte és jól alkalmazta a fenti mondást,ha jön,áttud jönni a 7. szintű egységeken akkor készülhetsz a legrosszabbra,hacsak nem áltok egy szinten,mert akkor 50% hogy Te nyersz.
A Csata:
ez külön tudomány,bár az AI is jól csatázik,de az emberek még jobban,a Tábori támadás és egy ingame csata között óriási különbség van,kb Lada és a Mercedes :idea:

Az irásodból számomra kiderül,hogy igen járatlan vagy az mp ben,ez végülis nembaj,senki sem igy születik,s remélem a Tábor után sok,hasznos tapasztalattal leszel gazdagabb.Elkeseredni nem szabad,feladni meg föleg nem,türelem és sok gyakorlás a titka az egésznek.

damagepy:
nem értelek,ha egy map closed,akkor ott vannak unitok,hogy ne lehessen átmenni a scoutokkal, az utopiában van elég ellenfél,tehát ahol nincs "gyárilag" aka Desert War,oda minek tenni,egyetértek Petrussal,sokan játszanak ezeken a mappokon,ami jó nem kell elbaszaszni,csak azért mert magyarok vagyunk :shock:

A mappokat mindenki letöltheti,nem nagy titok,hogy a ToH medium mappok közül lesz az a néhány map,amin játszani fogunk.

más
mekkora táp ez az Elixir of Life,most nyomok North vs South on sikerült összerakni,giga,hogy a Black hp je 379:),s mindig gyogyit,ha megsérül,hogy mik vannak,persze csak a sod ban :idea:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 10 csüt., 10:58 
Heroes Team

Haller!

Teki: Hogy mész le Szegedre, csak azért kérdem, mert nem igazán reagáltál felajánlásomra... A részleteket mielőbb jó lenne megbeszélni!

Adler: OK! A fair játék mindenekelőtt... :D

Érdekes kérdés ez a „nyílt mapvs.zárt map”, de szerintem felesleges ezen ennyit törni magunkat. A menők nyílt mapon éppen akkora előnnyel bírnak mint zárt mapon, csak a játékidő változik/hat. Aki gyorsabb az így is úgy is gyorsabb. Egyébként Adlerrel ellentétben én ha összegyűjtöttem már mindent, nem tétlenkedem, amolyan Petrus módszerrel neki megyek akár a Lots Titánnak is. :D .. többnyire bejön... persze van hogy nem, igaz Zizi? :lol: :lol: (ellene bebuktam a főhősöm, Helmet védő Titánok kifogtak rajtam... :shock:

Tudom miről beszél Teki amikor tervezgetésre gondol, én is így mentem az első táboromba. :lol:

A legelső tábori meccsem alkalmával, elkezdtem ugyanúgy játszani, mint korábban a gép ellen, úgy gondolkoztam, hogy majd kb. a 3. hónapban tudok támadni :lol: , addig egy hőst tápolok igazán de a másik szedegető hősöm is csatázik a bányákért, és kisebb dolgokért. Emellett állandóan full csapattal mozogtam, még a rettentő gyors töpéket is vittem... :lol: Éppen már azon gondolkodtam a 3. héten hogy tök jól állok :lol: , mindjárt felhúzom dragonokat is... Ám akkor beütött a KRAKK, akit Botinak :shock: (igen pont vele jáccottam az első meccsem) hívtak 4. hét 1. napján át jött egy rakás Dragonnal (6db) és úgy szedte szét „fantasztikus” seregeimet, hogy még csak moccani sem tudtam... Neki már 1200-as C.Lightning-ja volt... :roll:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 10 csüt., 14:08 

Hello!

Én itt uj arc vagyok! :roll:
Lehet hogy elugranék ebbe a táborba bár még nem 100%.
gépet tuok vinni bár eléggé ocska :oops:
[H4] fut bár én leveszem az animáciot amikor játszok és igyis
ugy 30-40perc után már nagyon akad.
Szoval van még hely? vagy ne is fárasszam magam!
és hozhatok-e valakit???

Amugy már vagyok 16 :D :D :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 10 csüt., 16:13 

Akkor asszem meghagyom a helyet másoknak ugyanis a [H3]-at eggyáltalán nemismerem!
Egyszer megprobáltam feltenni EREDETI cd-röl de még csak nem is olvasta ,söt le is fagyott!
Na mind1 azért szólok [H3]-azo srácoknak öket hátha érdekli.
Azért köszi hello.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 10 csüt., 19:53 

lots titán hmm, szeretem őket:P lealázni 3. héten:) dw-on 10-ből 5ször jó hőssel verni lehet az utopiát:), rekordom online meccsen 10. nap tazarral 3 arkangyallal meg a többi;
Adler nem nyomunk egyet vmikor, mondjuk ma?:)

petrus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 10 csüt., 19:55 

akartam volt mondani 10-ből ötször második héten....... De ammég fénykoromban volt.... Bocs a 2 hozzászólásért. 1ébként nem tudja vki mi van puskinnal meg benyóval?!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 10 csüt., 20:06 

Nimbus jó lenne ha bejönnél! Mennyire ismered szolnokot?
A széchényin lakok ha kell küldök térképet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 10 csüt., 22:41 

Haller .

Benyó és Puskin él még. Benyót rá lehet venni egykét online partyra. Sajna a táborba nem tud jönni mert most próbaidős a munkahelyén és nemigazán adnak neki szabit , + nem is lenne arca hozzá.

Petrus jössz a táborba vagy nem ?? Ez itt a kérdés!!! :idea:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 11 pén., 4:26 

hát senki sem hitte köreimbe,hogy az első héten ki lehet menni középen a dw-n :shock:

mikor petrus, éjszaka vagyok csak,gondolom te akkor alszol :D

esetleg hétvégén kora este,de az is kilőve,mert meccset nézek,itt az eb.
de ha vagy éjjel akkor állok elébe :D

szotyi is irta,hogy back, nálam ez azt jelenti,hogy nyomja,de mikor és kivel :shock: na mindegy,csak én gyurok egyedül?
frankón,tudom,hogy olyan mint az uszás,de akkor is.

De tényleg petrus,jössz vagy sem? tudnom kell,hogy mik az esélyeim,szeretek én is tervezni,mint feljebb irták :roll:

armorer nagyon kemény,bm, mephala vs alamar, 14 black vs 14 black,s kb a statok is egyformák voltak,mephala 3 blacket vesztett.......

közben most ütök egy arcot a 3. héten a Heartland mappon,Mephalaval és 6 golddal átmentem mindenen,most kopogtatok,csak angyala van Loynisnak.......igy mulik el a világ dicősége 1 óra 40 perc

gl mindenkinek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 12 szomb., 0:12 

VÉGE A SULINAK!
Most már megy a Heroes 1000-rel én szívesen játszok multit mostmár minden nap éjfél után csak mondjátok meg mit kell felrakni. Remélem a Heroes mellet egy Condition Zero party is belefér.
:D :D :D
Amúgy igazad van nem sokat játszottam eddig multiban csak unokatesóm ellen egy kettőt.
Azokat a Toh-os pályákat honnan lehet letölteni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 12 szomb., 4:13 

Teki1986 írta:
VÉGE A SULINAK!
Most már megy a Heroes 1000-rel én szívesen játszok multit mostmár minden nap éjfél után csak mondjátok meg mit kell felrakni. Remélem a Heroes mellet egy Condition Zero party is belefér.
:D :D :D
Amúgy igazad van nem sokat játszottam eddig multiban csak unokatesóm ellen egy kettőt.
Azokat a Toh-os pályákat honnan lehet letölteni?

semmit,attól függ mid van,a legutolsó patchet és hajrá.
http://www.toheroes.com/h3maps/maps.html
a mediumokra koncentrálj

miért csak éjfél után?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 12 szomb., 12:20 

hi all!
Paul vagyok (Boti haverja ,zoneon hun_Paul), és a gyengébb játékosok nevében szólok hozzátok :)
Az átjárók megerősítése nem biztos hogy a legjobb megoldás (annyira jó hogy nem a 2. héten kapunk ki).
Valami olyasmi lehetőség kellene mint pl: logisztikes fa a vár előtt-ezzel mi is kicsit gyorsabbak lehetnénk..

A zone-ra nem lép fől közületek senki ?
Mostanában nagyon kevés magyar van :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 12 szomb., 20:57 

Adler ma?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 13 vas., 1:53 

Azért éjfél mert modemes vagyok és akkor olcsó nekem máskor nem engednek fel játszani. szóval aki fent lesz addig az irjon és egyeztetünk időpontot.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 229 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]