És akkor az 5, amiben feltűnően nagy lett a necrosok száma, dehát ittvolt már az ideje, hogy valaki ezt a várat is használja!
Bogpista: Ghosta Pista és a Kartell elég kreatívat és brutálisat alkotott ezúttal, ez a Warlock mákos-fireballos-misses ghostos történet nagyon ronda lesz!
Top 3-ba várom ezen sereget, ez vmi elképesztően brutális lett, grat Pista!
Dragon: Ejnye-ejnye... Jó sereg lett volna, csak nem ebbe a mezőnybe... A mezőny fele necro, nem hat a frenzy, a másik fele repül, nincs fire-trap, a harmadik fele (tudom jó vagyok matekból ^^) lever közelből, Magix immunis a lightningomra, Vologya a frenzymre...
Undorítóak vagytok tudjátok?
Ezekután ne várjatok tőlem jó hellyezést.
HZsolt: Zsolti ugyanúgy járt mint én... Jó sereg, csak nem ebbe a mezőnybe. A grim raiderek nekifutásból és gyíkharapással brutálisat sebezhetnének, kár hogy a sok spelles sereg szétfogja szaggatni a lovasokat. De aki nem varázsol... Hát annak lesz gondja Zsoltival!
Jou: Lógott a levegőben, hogy sok lesz a necro Jou szerint, ezért bekészült Sandro köpenyével, ami elképesztően jó döntésnek bizonyult, ennek a tárgynak köszönheti ezen sereg most sikerességét. Kemény és átgondolt sereg, top3-ra kárhozattatott!
k2ati: 15k-nyi életerő áll a porondra a dícső Lazlo old... várjunkcsak Lazlo? Na ezt a részt mondjuk nem teljesen értettem. Meglepő hősválasztás, fura sereg annyi szent. erről most így többet nem tudok mondani...
Lord Shaba: Lőjjétek le, lőjjétek le!
Csaba mester, elismerésem, ezúttal durvát alkottál!
Engem miszlikbe apritott ezen sereg, kíváncsi leszek mit nyújt majdan a többiek ellen! Kreatív, jól átgondolt, tetszik!
Magix: És igen! Napvilágot lát ismét az IMBUE ART, fura körítéssel, deh megmutatja a mágikus ballista mire is képes!
Durva sereg lesz, a gargóra nem hat a villám (de jó nekem), semmit se sebez, dehát nem is kell, a lényeg a mágiában van ugye. Ha nem fogy ki a mannából, vagy nem lesz övön aluli a spellpower, erős lehet!
Sorceress: Ballistamester meg "úgyislefelezlekbameg" DK-k. HA felez, akkor jólesz, HA nagyot lő a ballista, akkor jó lesz, HA a HA eldől, az is elég jó lesz...
Teki1986: Hát igen. Ez egy olyan sereg, amiből nem tudom mi hozható ki, tekintve hogy nem teszteltem semmit és így azért elhamarkodott lenne bármit is kijelenteni. Szerintem nagyot fognak sebezni a skirmisherek, meg ott az ICE diszkont, hát meglátjuk!
Titi: Kreatív tagunk okosat talált ki. Az ötlet jó... LENNE, de megintcsak az a gond: nem ebbe a mezőnybe!
Confu nélkül a sereg sokat veszít a használhatósági értékéből, így nem lesz könnyű alkotnia az ifjú mesternek, bár Titit sosem kellett félteni. Ha nem megy az alapkoncepció, akkor B terv... ATTACK!!!!
Vologya: A FUN maga. megyünk, ütünk, morálozunk, luckolunk, mert mi törpök vagyunk!
Vicces kamikáze sereg lesz!
Frechaut: Csúnya lett volna a bábjátékos, lassítós vámpírhad, annyiban marad el a 2 ezúttal igen erős támadótól, Joutól és Bogpityutól, hogy nem rendelkezik a MISS erővel, fogják a magicek és Jouval ellentétben a bábjátékos mellett nincs spellnegáló köpeny. Ami a mostani vezőnyben nagy kulcs. De az ötlet egész jó volt, legközelebb várjuk az újjabb ötletet, részvétellel egybekötve!
Ennyi lenne, köszönöm a figyelmet, türelmet, érdeklődést, holnapután találkozunk!
Dragon