Üdvözletem!
Nos, kaptam a nádpálcával, hogy miért nincsennek még elemezések, egyesek már csorgatják a nyálukat, stb. szóval most pótolom a dolgot. Sajnálatos módon nincs olyan sok szabadidőm mostanság mint kellene, ez a helyzet. Akkor nézzük mit is láthatunk 2010 / 1 LAN-ján.
Először H3-al kezdenék rendhagyó módon. Itt már korábban is leirtam, hogy meglepő a csapatok változatossága, kivételesen egész széles ötletek tárházát láthatjuk. Na kezdjük is!
Adler: A 3p mestere, serege a megszokott lazaságú, only fun sereg, ahogy nagy öregünk korábban fogalmazott: "Aki nem készült casterek ellen, az beszívta." Teljesen igaza van, 15 blekket nem sok idő leverni, deh aki lassú vagy nincs magic ellenállása, azt a mennykő fogja megverni.
Dragon: Agyatlanságom határtalan, törtem kicsit a fejem mit is válasszak, a zombik tűntek jó megoldásnak. Kis támogatottság, egy dispell elleni védelem, 3 ghost dragon, pár védelmező spell... És mivel mindig megszivom a visszaütésekkel, most bekészültem ezellen counterstrike-al!

Meglátjuk mire elég 10k tömör gyömör! ^^
Dreegar: Ha már zombi, legyen kövér alapon kapásból még 1 zombi csapat, csakhogy változatosak legyünk!

Ez a sereg inkább a brutális előregázolásra és HP tömegre épitett, a mágikus támogatottságban nem igazán értettünk egyet, de az biztos, hogy a zombikat csipkedni fogják a támadóspellek rendesen!

Egyébként jó ötletnek tartom, sokan vannak a fiúk, töményebb 15k gyönyör! ^^^^
HZsolt: Fiatal veteránunk egy régi serege reinkarnációját hivja életre a húzottszemű (japán / kinai) fallal ellátott grand elfeket. Gyorsak a fiúk, blesselve vannak és nincs távolsági levonásuk. Ez egy jó ötletet, két hibát leszámitva: Vannak mágusok és kevesen vannak a grandok, igy a sebzés redukálódik. De az ötlet nem rossz, csak kár, hogy drága a fal meg az artik!
Jou: Kreativ mesterem ezúttal is érdekeset mutat: Mire is képes 1,2k ice blast és 750 kenta?

Ez a központi kérdés, szerintem elég jó lett ezen sereg, ahogy már megszokhattuk Joutól, lehet hogy fun célzattal mutatta be ezt, de szerintem egész jóra sikerült! Top 6-ra esélyes! Gyengéje: Mágiaimmunitás hiánya és talán az, hogy a kenták nem vmi erős harcosok jelen esetben.
Lord Shaba: Mr. Expert Fun serege Adler 2 valójában, csak immunitás nélkül

Vicces ütközetük lesz annyi szent!

Csabi szintén azokra veszélyes akik nem készültek magic ellen, illetve sárkányai kicsit gyengébbek mint Adler óriáshüllői. Sztem a végső rendszerezésben közel lesz egymáshoz kettejük serege, amit egyik behúz azt valszeg a másik is befogja!
Magix: Ennek a seregnek a láttán mondtam, hogy OH MY GOD!

Furának tűnik nekem, bízás lesz a resistben erősen, meg az is fura, hogy nem lett haste véve, de valszeg akit megütnek a familiarok, azok le is fekszenek egyből. Ez megint fura, mert viszont sebzés vagy def növelő arti nem áll Magix mágus rendelkezésére... Na erre a seregre kíváncsi leszek, egyelőre megelőlegezném a top 6-ot neki is!
NG: HZsolt tökéletes seregellentéte: Fal az nix, de van sok elf, ami brutálisat sebez! Szép lenne az ötlet, csak pár fokkal lenne erősebb a fal!

Továbbá hiányzik a dispell még és a magic resist. Hát ez az egész így mindenesetre elég érdekes lett... XD
rt: Naga. Favorit. Nagyot üt. Szétlesz lőve. Top 6. GG. ^^
Sorceress: Varázslónk ezúttal böhöm death stare-olós bikákat vonultat fel a BB állatfarmjára! A csorda keménynek tűnik annak ellenére, hogy nincs nagyon ellátva artifacttal, rápótol a spellarzenál, ami gondosan kilett találva viszont!

Háth meglátjuk mire képes a főkolompos!
Teki1986: És mégegy black dragon mágus!

Ez funny lesz, HP az nemsok van, sem sebzés, de a spellarzenál magáért beszél!

Szórakoztató sereg az biztos, élvezet lesz ellene játszani!
Titi: A ghost dragon sereg might variánsa, erősek lesznek a sarik, de vajon eléggé? Tudvalévő a ghost dragon a leggyengébb lvl7-ek, de elég durván megvan emelve a statjuk, van egy fortune spell is

ami elég funny lesz amikor működésbe lép! Ha pedig bejön a felezés... Na az fájni fog! Ez is vicces sereg, annyi szentségtelen!
Vologya: A naga királynők második divíziója, ezek is elég brutálisak lesznek, jól bevannak készülve mágikusan, top 3-ba mindenképpen ottlesznek a mutáns csajok szerintem!
Warheart: A necro hordából a vámpírok is képviseltetik magukat, elég jó létszámban, elég nagy sebzéssel, elég nagy speeddel!

Tetszik az ötlet, egy top 6-ot ide is böknék, meglátjuk hogy használja ifjú harcosunk seregét!
Frechaut: Újjoncunk bár nem tud eljönni, azért szólok pár szót róla is: Serege meglehetősen keményre sikerült azt leszámitva, hogy egyszerű mint az 1x1, ott a gömb, ami sok mindenkit megszívatna, csakúgy mint a csorda szívóssága. Kár, hogy harcosunk nem lehet jelen, mert erre a seregre is NAGYON kíváncsi lennék!

Grat egyébként, elsőre szép sereg!