Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 812 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 41  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 28 vas., 11:14 

http://adler882.freeweb.hu/Lords/lords.html

Itt megtalálod a játékszabályokat.
Kezdőként választanod kell két földterületet és két hős tulajdonságot a szabadok közül.

Egy részlet a szabályzatból:

Erathia területén 40 tartomány található. Ahhoz, hogy elfoglalj egy tartományt, fel kell venned a kapcsolatot a mindenkori föld tulajdonosával és a tartományán kell játszani (normál fokozaton) egy partit. Ha a játékot megnyered, a föld is a Te birtokodba kerül. Ügyelj arra hogy a támadni kívánt terület határos legyen a te földeddel vagy rendelkezz a megfelelő skillel (logistics, navigation) hogy megtámadhasd.

A Lords III körökre osztott, Heroes III 1.4, 3.2 vagy Complete-val játszható verseny. Egy kör két hétig tart, minden második vasárnap éjfélkor ér véget (páratlan heteken). Az új kör hétfő 0:00:01-kor kezdődik, ettől az időponttól számítva lehet a kihívásokat megejteni. A Kihívást a fórumon kell bejelenteni (Lords III topic) a kör megkezdését követően. Egy körben egy Lord összesen egy kihívást tehet meg. Amennyiben visszavonja a kihívását (a játék megkezdése előtt), élhet új kihívással.

Ha egy Lord-ot többen hívnak ki, a kihívásokat a bejelentés időpontjának sorrendjében kell lejátszani. Előfordulhat, hogy a Lord-nak nincs ideje az összes kihívást lejátszania az adott körön belül, ekkor a kihívások áttolódnak a következő körre (amennyiben nem vonják vissza őket) és elsőbbséget élveznek az akkor bejelentett, Lord ugyanazon tartományára vonatkozó kihívásokkal szemben. Ha egymást követő 2 körben is kihívták a Lord adott területét (a kihívó nem számít), akkor a Lord köteles, vagy 1 kihívást, vagy egy ellentámadást elfogadni, vagy First Aid skillel hárítani a kihívást vagy ellentámadást. Ellenkező esetben a terület a senki földjévé válik, és kiosztható lesz a földnélküliek közt, vagy ha nincs ilyen, akkor kisorsolható a földesurak közt.
Amennyiben az adott tartományon elkezdték a parti lejátszását a felek, nem intézhető több kihívás, amíg az be nem fejeződik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 28 vas., 12:42 

A szabalyleirast mar elolvastam, de tovabbra sem vilagos nehany dolog:
1) Nem latok szabad teruletet, sem azt, melyik ellen lehet invaziot inditani
2) Ha kivalasztottam egy host, esetleg tartomanyt, akkor itt a forumon kell bejelenteni?
3) A mapokat a szervezok kszitik elo? Ertem ez alatt, hogy bizonyos elonyok hatranyok vannak indulasbol.
4) A lebonyolitas modja ? Van egy kozponti szerver amelyre fell kell jelentkezni?
5) Lehet-e elore egy teruleten gyakorolni? Jo lenne ismernem, hogy milyen eszkozottel lehet elonyoket-hatranyokat betenni a mapra.
6) Minden mas, amely hasznos lehet, mivel multiban starcraftoztam, de heroessel sosem jatszottam csak hot-seat beallitassal.
7) Masokkal a kapcsolatfelvetel privatban vagy a forumon tortenik?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 28 vas., 13:42 
Heroes Team

Sandrix írta:
A szabalyleirast mar elolvastam, de tovabbra sem vilagos nehany dolog:
1) Nem latok szabad teruletet, sem azt, melyik ellen lehet invaziot inditani
2) Ha kivalasztottam egy host, esetleg tartomanyt, akkor itt a forumon kell bejelenteni?
3) A mapokat a szervezok kszitik elo? Ertem ez alatt, hogy bizonyos elonyok hatranyok vannak indulasbol.
4) A lebonyolitas modja ? Van egy kozponti szerver amelyre fell kell jelentkezni?
5) Lehet-e elore egy teruleten gyakorolni? Jo lenne ismernem, hogy milyen eszkozottel lehet elonyoket-hatranyokat betenni a mapra.
6) Minden mas, amely hasznos lehet, mivel multiban starcraftoztam, de heroessel sosem jatszottam csak hot-seat beallitassal.
7) Masokkal a kapcsolatfelvetel privatban vagy a forumon tortenik?

Szia,

1.) Szabad terület az, amelyiknek nincs gazdája (Tulajdonos-nál nincs név; Pl.: Moulder...);
2.) Igen
3.) A térképeket a Lords kitalálói készítették, mi csak átvettük. Letöltöd, bemásolod a Maps könyvtárba és tudsz rajta játszani;
4.) Hamachin vagy Gameranger nevű progit feltelepíted, létrehozol Te vagy a játékostársad egy szobát, a másik csatlakozik és indulhat a játék;
5.) Persze, sőt ajánlott. Ahogy korábban írtam letöltöd a térképet és játszhatsz rajta, egyedül gép ellen, majd ha felkészültél, akkor ember ellen is. A térképen nem szabad editálni semmit, ez tilos. Ha a képesség, amit vásárolsz (vagy ami az ellenfelednek van), lehetővé teszi, hogy beeditálj nyersanyagot vagy lényt stb, akkor megengedett.
6.) Erre azt tudom mondani, hogy gyakorold be a kiválasztott pályát. Ez azért is fontos, mert sok jó játékos van és ha nem vagy elég felkészült, könnyen elveszítheted a tartományodat. Akkor indulj neki az éles meccsnek, amikor úgy érzed, ismered a pályát és felkészültél.
7.) Fórumon is lehet, privát üzenetet is írhatsz, de email vagy MSN is jó kapcsolatfelvételi mód. Profilokban vannak az elérhetőségek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 01 hétf., 2:47 

Sziasztok!

Jelentkeznek a Lords-ra az alabbiak szerint:

1) Hos: Adela: -tactics, -logistics
2) Szabad teruletek: -Deathknell 13, -Spyre 10

Ezek a teruletek akkor elfoglalhatoak?
Kerlek irjatok meg, hogy a jelentkezes sikeres-e vagy ha gond lenne a beallitasokkal.

Allandoan valtoznak a teruletek gazdai.
Irjatok meg akkor melyik teruletek szabadok?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 01 hétf., 13:45 
Heroes Team

Sandrix írta:
Sziasztok!

Jelentkeznek a Lords-ra az alabbiak szerint:

1) Hos: Adela: -tactics, -logistics
2) Szabad teruletek: -Deathknell 13, -Spyre 10

Ezek a teruletek akkor elfoglalhatoak?
Kerlek irjatok meg, hogy a jelentkezes sikeres-e vagy ha gond lenne a beallitasokkal.

Allandoan valtoznak a teruletek gazdai.
Irjatok meg akkor melyik teruletek szabadok?

Szia Sandrix!

Jelentkezésed rendben van. A Lord és a területek, amelyeket megjelöltél, elfoglalhatóak, így mostmár a Tiéd.

A szabad területeknek nincsenek gazdái, így nem is tudnak gazdát cserélni :) Úgy kerülnek be a játékba ezek a területek, hogy valaki jelentkezik (mint most Te) és lesz gazdája.

Támadni azokat a tartományokat tudod, amelyekkel határos a Te földed vagy a Logisztika szabály elérhetővé teszi (esetleg szövetséget kötsz valakivel és akkor új lehetőségek nyílnak meg előtted).

Üdvözöllek a játékosok között, sok sikert kívánok! Gyakorold be ezt a két pályát, legyen jó taktikád rájuk, hogy meg tudd védeni. Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 01 hétf., 14:56 
Heroes Team

Pista: fenntartod a kihívásodat továbbra is Tularean Forestre? Ha igen, próbáljunk meg ismét időt egyeztetni, hátha összejön ezúttal.

Süni: ellentámadásomra továbbra is igényt tartok, jelentkezem ha tudom mikor fogok ráérni.

Merlin, Karesz: Lehetőségetek van lecserélni mostani földeteket egy másikra, amely még szabad.
Azért kapjátok ezt a lehetőséget, hogy kicsit aktívabbak legyetek és többet játszatok. Így, ha továbbra is szeretnétek játszani, akkor kérlek válasszatok másik tartományt és hajrá!

Lesznek majd változások skilleket illetően, jön pár új, módosul néhány, amely nem túl kelendő. Szabály is kiegészítésre fog kerülni. Ezeket a pontokat én gyűjtöttem össze, egyelőre várom Süni és Titi reakcióit, véleményét.

Titi, Süni: kérlek titeket, hogy - lehetőleg - még a következő 2-3 napban válaszoljatok, ne húzzuk el nagyon. Köszönöm!

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 01 hétf., 15:21 

Sziasztok!

Erdekelne, hogy a jelentkezesi adatok, kor utan valtozott adatok kb. mennyi ido alatt lesznek a honlapon is lathatoak. Tudnom kellene, mert elsosorban a szomszedokra kell figyeljek, es jo lenne tudni a tenyleges allast.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 01 hétf., 16:00 
Heroes Team

Sandrix írta:
Sziasztok!

Erdekelne, hogy a jelentkezesi, kor utan valtozott adatok kb. mennyi ido alatt lesznek a honlapon is lathatoak. Tudnom kellene, mert elsosorban a szomszedokra kell figyeljek, es jo lenne tudni a tenyleges allast.

Vasárnap mindig szoktam frissíteni. Nem tudok pontos időpontot mondani, mert ez függ az aktivitástól is; van amikor nincs mit frissíteni, mert alig játszanak. Ha mindig a legfrissebb információval szeretnél rendelkezni, ajánlom figyelmedbe a fórum ezen topicját. Itt értesülhetsz a terület változásokról, a meccs után szoktak élménybeszámolót írni a srácok, valamint Süni mindig összefoglalja az adott kör eseményeit. Ha ezeket követed, nem maradsz le semmiről :)

Pár perc és fent leszel Te is az oldalon!

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 01 hétf., 20:52 

Latom, hogy bizonyos cimek ala vannak huzva. Ezek tamadhatoak azok altal akiknek nincs teruletuk?

Elsosorban az alahuzott teruletre szamithatok tamadasra, vagy akarmelyikre?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 01 hétf., 21:23 

Üdv!

Rendben Csizu, várom már az izgalmas csatát :)

Sandrix: Bárhonnan támadhatnak, ha valaki úgy érzi, képes elvenni a földedet, akkor nem fog várni, kihív :) Éppen ezért Te tedd meg az első lépést, hívd mi valamelyik szomszédodat, hátha sikerül meglepned :)

A 13.kör eseményei:

A 13.kör március 1-től (hétfő) március 14-ig (vasárnap) tart.

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 03 szer., 16:38 
Heroes Team

Pista, Süni: holnap késő du. ráérek és jó a péntek is egész nap, valszeg a 7vége is. Nektek mikori időpont felel meg?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 04 csüt., 17:36 

Továbbra is fenntartom a Csizu elleni kihívásom. Az előző fordulóban sajnos nem tudtunk időpontot egyeztetni. A Tularean Forest elleni kihívásom tehát továbbra is él Pierpontról kiindulva.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 05 pén., 19:13 

Meg is volt a támadás az erdőségben. A sűrű dzsungelben lassan haladtam, az advanced tactic ami Ramonenak volt se segítette haladásomat. Így csak a 4. hétre értem csak át, de Csizunak a lénytöbblete ellen nem tudtam mit csinálni.
Ellentámadás majd Pierponton.

Vettem Advanced Luck skillt. Yeah. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 05 pén., 19:59 

Üdv!

Én pedig advanced resistance skill-lel gazdagodtam, hátha meg tudom védeni Harmondale-t Ramon ellen :) .

A 13.kör eseményei:

A 13.kör március 1-től (hétfő) március 14-ig (vasárnap) tart.

Pierpontról Bogpista kihívta Csizut Tularean Foresten SIKERTELEN TÁMADÁS
Csizu ellentámadása Bogpista ellen Pierponton
Csizu ellentámadása Süni ellen Harmondalen SIKERES TÁMADÁS
Spyreről Sandrix kihívta Ssth-t Erathia Majoron
Infernal Jungleról Ssth kihívta Csizu Barrow Downson

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2010 márc. 06 szomb., 19:11-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 05 pén., 23:02 

Sziasztok!

Szeretnem tudni, hogy Bozso a tulajdonosa Ajit-nak?
A terkepen igen, a hosoknel nem latom a tartomanyt a neve alatt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 05 pén., 23:04 
Heroes Team

Sandrix írta:
Sziasztok!

Szeretnem tudni, hogy Bozso a tulajdonosa Ajit-nak?
A terkepen igen, a hosoknel nem latom a tartomanyt a neve alatt.

Elfelejtettem kijavítani, elnézést. Ajit tartománynak nincs gazdája, Bozso nem játszik Lordsot egy ideje és ki tudja mikor fog legközelebb...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 06 szomb., 0:34 

Ha jol latom szinte a fele terulet ures?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 06 szomb., 9:47 
Heroes Team

Sandrix írta:
Ha jol latom szinte a fele terulet ures?

Nem egészen. A 40 földrészből 9-nek nincs gazdája, kevesebb, mint a tartományok 1/4-ének. Ezeket a földeket az új belépőknek tartjuk fenn.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 06 szomb., 18:20 

Sziasztok!

Legyen egy kis erdekesseg.

Kihivom SSTH-t az Erathia Major mapon.
Ugy szamoltam z lehetseges a logisztika miatt es nincs eppen elfoglaltsaga :)
Kerdes: amennyiben elfogadja a kihivast akkor 1 het alatt kell lejatszani, vagy maradhat a kovetkezo korre?
Ha elszamoltam valamit kerlek javitsatok ki.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 06 szomb., 18:21 

Indulas Spyre.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 812 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]