Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 463 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 24  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 09 kedd, 20:42 

Ha magyarul jött volna, megvettem volna ezt is, úgy mint az alapot, még 7rugó feletti áron is, de így...csak letöltöm.
Legközelebb, ha lesz még folytatása, talán nem ba...ltázzák el a kiadását.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 09 kedd, 20:45 

Hát ez az, és nem késik több hónapot sem.
Majd szol hiperwolf ha kész van a fordítása.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 09 kedd, 21:12 

Arra még lehet várni... :) De kaptam Krityótól email-t, hogy segítene, szólval gyarapodunk és már sok szöveg készen van. Nem tudom, hogy megérné-e félkészen közzétenni demo-ként. Vélemény?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 09 kedd, 21:44 
Heroes Team

Hiperwolf írta:
Arra még lehet várni... :) De kaptam Krityótól email-t, hogy segítene, szólval gyarapodunk és már sok szöveg készen van. Nem tudom, hogy megérné-e félkészen közzétenni demo-ként. Vélemény?

Üdv Bátor Harcosok!

Az én véleményem, hogy a fél munka sosem jó... Szerintem várjuk ki a fordítások végét... Aki nem bírja kivárni, talán beszáll fordítani... Baráti üdv!

ui: Haladok, de nagyon lassan a saját részemmel, de a segítség a vizsgaidőszakok után néhány új arc segítségével remélem meglesz! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 26 pén., 15:53 

Hogy kell a csatazenéket belerakni a játékba?, mert a heroes 3-nak és a 4.-nek szeretném belerakni a csatazenéit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 máj. 25 kedd, 19:55 

Már megoldottam, az ősszel jön a következő kiegészítő.
Annyira várom mint egy messiást. :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 31 szomb., 19:25 

Sziasztok!
Csak most tudtam meg, hogy van ilyen játék. A videók alapján azt kell mondam ez a Heroes 5 nem az ubi féle. Szóval azt szeretném megkérdezni, hogy el indul-e a kiegészítő az eredeti nélkül is mint a Heroes-ok esetében vagy itt kell az apaljáték?
A választ előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 02 hétf., 12:02 
Heroes Team

Igen, indul.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 02 hétf., 12:09 

Köszönöm a választ, ez esetben rögtön a kiég-et veszem meg. Egyébként a feleségen és a real time lovagláson kívül még milyen fontos különbség van a két játék között? Azt tudom, hogy itt fajokra bontják a lényeket (mondjuk a H5-nél is) és van egy pici pet sárkány aki varázsól. De van még valami amit tudnom kell?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 02 hétf., 19:47 

KB-ban nincs várad, egy hősöd van, mivel inkább rpg. Csak a csata körökre osztott. Feleség mellett gyerekeid is lehetnek. Küldetések tömkelegét kell teljesíteni, nagyon sok arany, xp, egyéb cucc jön onnan. Alapjátékban 3 kaszt van, mágus, lovag, és a kettő keveréke: paplovag. Grafikája sokkal kellemesebb, mint a Heroes 5-é, notebookokat is sokkal jobban kedveli. Lényei elég változatosak, nem a Heroes szériából valók, csak pár hasonlóaság van, mivel azok szinte minden ilyen stílusú játékban szerepelnek. Még valami, ne pályákra számíts, amit lejátszol, és kezdesz egy újat, hanem egy birodalomra, melynek sok területe/tartománya van, ahol rendet kell tenned, királyod utasítása/saját belátásod szerint. Még van egy nagy különbség, a harag rendszer. Előző oldalakon ha jól emlékszem ezt már leírta valaki hogy pontosan mi is, hogyan működik, illetve hogy miért nagyon jók a harag szellemei.
Az a mondatod hogy ez egy másik Heroes 5, nagyon nem tetszett, de úgy gondoltam, inkább felvilágosítalak, nem pedig leoltalak. :D
Ez nem Heroes, csak sokan azt hiszik, mivel a Nagy Ős újragondolása.
Az alapjátékot szerintem ne hagyd ki. Bár nincs meg a kieg., de szerintem az alap nélkül sok minden nem lesz világos, főleg a történetben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 02 hétf., 21:53 

Köszönöm a felvilágosítást egyre jobban érdekel a játék.
Azt én nem úgy értettem, hogy olyan mint a H5 :oops: csak valami ilyesmit szerettem volna H5-nek, ezért ez az újra gondolt KB szimpatikusabb, hangulatosabb, sok-sok egyedi ötlet (pl. ez a feleségezés, már most tudom melyik csaj lesz az) ami tetszett.
Ha nincsenek várak akkor gondolom az úton lesz majd módom toborozni a seregemet. De gondolom akkor a sereg repertoár is változatosabb lehet, vagy vannak olyan kritériumok, hogy paplovag nem használhat T-rexet vagy orkot? Bocsánat, hogy ennyit kérdezek csak még nagyon noob vagyok, ez nekem még új.
UI: Jogos érv az eredeti mellett, plusz még olcsóbb is valamivel, szóval azt fogom megvenni. :lol:
És mégegyszer köszönöm a felvilágosítást és elnézést újfent a hasonlatért.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 02 hétf., 22:06 

Ebben a játékban a sereg toborzása kicsit máshogy történik. A karakternek külön pontja van a lényekre, ez határozza meg, melyikből mennyi lehet. Minden lénynél meg van határozva, egy dbhoz hány ilyen hadvezetési pont kell. Pl. egy alap lénynek mondjuk 30, míg egy küklopsznak 1400. Ilyen pontokat kaphat a hős több forrásból is: szintlépés, passzív skill, zászlók begyűjtése, artik. Lényből bármilyet lehet használni, azokat különböző épületekben lehet kapni, ahol általában küldetés is van. Várakban pl. még van helyőrség is, aminek csak annyi a lényege, hogy oda beteheted az éppen felesleges stackodat. Így lesz helyed egy jobb lénynek, és nem kell elküldened a megunt lényeket sem.
Nekem most a lvl12 körüli mágusomnak vannak papjai, inkvizítorai (feltámaszt egy kevéske elesett lényt, de csatánként csak 1X), pár külkopsz (sok hp, pár jó képesség közelharc esetén), ágyúzó törp, és alap kardforgatók. Mostanság már a pap és a piros ruhás haverja nem sokat ér, meg amúgy is 2-es az attackom, a defense 20+, szellemi képesség is közelít arra. Varázslatok mennek ezerrel. :D
Feleségek közül nekem egy korai választás van, ami pont jó, növeli a szellemi képességem, a két gyerek meg védelem %-ot ad, meg még valamit. Vannak feleségek, melyek mondjuk a törpéket, vagy az élőholtakat erősítik. Gyerekeknél is van talán hasonló.
Amúgy érdemes a játékban kihasználni, hogy az ellenséges csapatok elkezdenek üldözni, ha a közelübe érsz. Sokszor csaltam el így olyan csapatot egy tisztásra, ami még túl erős volt és lezárt egy csinos ösvényt. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 02 hétf., 22:51 

Na akkor most már tuti vétel lesz.
Köszönök minden infót a játékkal kapcsolatban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 02 hétf., 23:47 

Vedd meg a 2009/9-es Pc-Guru-t. Akkor ez volt a teljes játék, nekem onnan van meg. Pesten az ITMedia boltban szerintem kapható, vagy a terjesztés is tud küldeni ha még van belőle.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 05 csüt., 18:56 

Abban esetleg nem tudtok segíteni, hogy a demo-t hol tudnám letölteni használható formában? Szeretném tudni elég erős-e a gépem a játékhoz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 05 csüt., 19:32 

Google, vagy hasonló keresőoldal használata. :D
Amúgy a játék szerintem jól skálázható.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 05 csüt., 20:30 

Nem szeretem ezt a Google választ mert nyílván kerestem már és azért kérdezem :twisted: és nem az volt a baj, hogy nem tudtam demót letölteni, hanem az, hogy nem indult el egyik se.
Na de mindegy, holnap megveszem, hát csak jó már a gépem hozzá.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 06 pén., 6:24 
Heroes Team

Hali!

Itt megvan a minimális konfig:

http://cdgalaxis.hu/PC/15998/kings-boun ... egend.html

Bye

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 06 pén., 10:21 

Köszönöm, akkor jó lesz, mostmár biztos megveszem :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 30 hétf., 13:47 

Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a kiegészítő fordítása hogy áll? Mivel nem vagyok egy nagy angol guru (az oroszt meg már elfelejtettem :), így kitartóan várok a fordításra.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 463 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 24  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]