Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 229 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 26 szer., 15:08 
Heroes Team

Hali!

Igazad van Boti, szerintem is jó ötlet a döntőbeni körmeccs! Óriasi mák??... nem értelek :lol: ... az hogy strongholdosként recanter’s cloak-ot kaptam a kriptából, vagy, hogy a küklopszaim elsőre bedobták a várkapud a behemótjaim előtt..., szerintem ebben semmi különös nincs... :lol: :lol: :lol:

A párok összeállítása szerintem jobb lenne sorsolással, bár abban amit leírtál van igazság, De nagyban függ azért a játék tudástól a 2vs2 is én pl. telerotyiznám a gatyóm, ha mondjuk te összeállnál egy másik „Botival” :lol: ! Különben meg ki fogja megmondani kik az azonos képességű játékosok, az új játékosok esetében... (ez egyébként az 1vs1 csoport beosztására is igaz...)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 27 csüt., 11:42 

Boti ötlete sem rossz,csak normálissan meg kell szervezni.

egy kérdés csak H3 lesz,ugye? :D

2vs2:
én már választottam párt,csak nem árulom még el.
itt viszont minél hamarabb vitára kéne bocsájtani a szabályokat.
Ne ott kelljen matekozni.

Éjszakánként vagyok a Zone -on akit érdekel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 27 csüt., 13:15 
Heroes Team

Hali!

Baj van srácok! Szerintem az utóbbi néhány hozzászólásunkkal az esetleges új táborozókat(remélem lesztek bőven) riasztjuk el! Mindenki megnyugtatására nem vagyunk mi verhetetlenek, csak a szánk jár aztán meg jól levernek minket :lol: ... Itt van pl. Sorceress esete aki teljesen ismeretlenként jött tavaly a táborba aztán H3 támadás torna győztesként távozott, sőt a másik két tornán is lerakta névjegyét :!: .. vagy 3 éve én is kezdőként érkeztem, kezdésként négyszer kikaptam, a tábor végére azonban győztesként állhattunk fel Skunklix-el (aki szintén kezdő volt) a 2vs2 döntőben. Szóval nyugodtan el kell jönni a táborba és meg lehet mutatni... :D

ui.: a kezdőt értsd: első táborozó!

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 27 csüt., 19:47 

Azért tudni kell,hogy egy mérközésen van egy győztes és van egy vesztes is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 28 pén., 9:12 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Büszkeséggel tölti el a lelkem, hogy elmondhatom magamról, én vagyok az egyetlen ember, akit a BAJNOK (NIMBUS) még nem tudott megverni a táborozások alkalmával! :D Igaz Cimbi? :wink:

Bár Hitehagyott ellen pont fordított volt a mérlegem! Otthon, mikor fun gameket játszottunk, mindig megvertem, a táborban viszont mindig kikaptam tőle! :cry: Ezért eldöntöttem, hogy elégtételt veszek és igaz elég parázs körülmények között, de szerencsére tavaly sikerült megvernem! :D

Szóval senki legyőzése nem lehetetlen! Remélem bátorításnak vettétek az általam leírtakat kedves leendő első táborozók! :wink: Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 28 pén., 12:06 

Nimbussal vagyok 2 vs2-ben , ha megyek... :twisted:

petrus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 28 pén., 12:37 
Heroes Team

Hali!

Igen eddig úgy néz ki Vogyi mester a „mumusom” :D ! Valahogy úgy ahogy Szotyinak én :D ! Vologyán kívűl eddig egyetlen egy embert nem tudtam megverni, aki nem más mint Petrus :!: . Igaz eddig mindössze egyszer csaptunk össze és akkor csúnyán kikaptam, ill. ezt a meccset már vagy 3 éve jáccotuk és azóta nem találkoztunk. Ha minden jól megy a hétvégén visszavágok :twisted: (vagy nem... :? )! Tudom azt, hogy jópár nagyon jó játékossal nem jáccottam még (pl.Adler), de ami késik nem múlik...

Petrus: Amennyiben mégis választhatóak lesznek a párok szívesen leszek veled (persze csak ha jössz, remélem így lesz!). Pláne, ha olyan párok alakulnak ki mint Boti-Adler, vagy Szotyi-Zizi, muszály lesz valakiknek megszorítani őket. Persze ne feledjük, jöhet két teljesen ismeretlen srác(vagy akár leányzó), aztán lealáz mindenkit...
Egyébként továbbra is azt tartom, h jobb ha sorsolva vannak a párok! Akkor nem lehet fújás...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 28 pén., 12:57 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

A táborban H3 1vs1, 2vs2 és H3, H4 tábori támadás versenyek lesznek. A létszám függvénye lesz, hogy melyik versenynél milyen szisztéma szerint fogunk játszani, ezért ezt majd június 15-e után tudjuk letisztázni! Egy biztos, hogy a 2vs2-ben sorsolásos párok lesznek, nem pedig szabadon választottak! Persze ennek is megvannak a hátrányai, mint annak is, ha a játékosok választják a párjukat! Higgyétek el, igazságos és megtámadhatatlan sorsolás lesz, de ezt majd Ti is látni fogjátok! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 30 vas., 0:18 

Ha mennék akkor lenne aki beugrik értem szolnokra és vissza is hoz mert FTC nem jön szóval csak akkor megyek ha minden meglesz oldva.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 30 vas., 14:33 
Heroes Team

Hali!

Teki:

Szívesen leviszlek, ui. én Tiszaföldvárrol megyek. A részleteket majd megbeszéljük!

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 01 kedd, 16:53 
Heroes Team

Én is a random párkiosztás mellett vagyok

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 01 kedd, 19:48 

Szevasztok!
hát anyám nem nagyon akar el engedni mert szerinte ez hülyeség meg túl fiatal vagyok hozzá. De remélem sikerül meggyőznöm. Amúgy a random párválasztás mellett vagyok. A póló miért kerül kb. 3000 Ft-ba a múltkor 2500 Ft-ért nyomattam pólót vagy Pesten más a helyzet?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 02 szer., 5:05 

miért mennyi vagy 18? holnap mehetsz katonának,ahhoz nem vagy fiatal? :shock:
random mellett vagyok én is, amilyen mákos vagyok,úgyis Szotyik kapom :oops:

inkább a szabályokra lennék kiváncsi,főleg 2vs2 ban,ill. a tervezetekre.

A pályákat is fixálni kéne,mind 1vs1 mind 2vs2 ban,hogy fair legyen a dolog,azok is megismerhessék akik eddig még nem nagyon nyomtak ilyen tipusu mappokon.
10-13 pálya szerintem untig elég 1vs1 ban,2vs2 ban 6-8 ami jó és játszható.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 02 szer., 8:26 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Teki1986: A kollégám fia Kady 14 éves volt, mikor 4 éve először jött a táborba. Most Ő is 18 éves és a szülei nyugodtan el merik engedni, nem vérszívó vámpírokkal lesz együtt 1 hétig! Szóval drukkolok, hogy anyukádat sikerüljön meggyőznöd! :wink: A póló ára pedig csak egy kb. összeg, az ára függ a darabszámtól és attól, hogy mennyi felirat illetve kép kerül az elejére illetve a hátuljára! Mire megyünk a táborba, addigra kiderül minden, hogy pontosan mibe kerül és ott ha minden ki van fizetve és marad pénz, akkor azt visszaadom a táborozóknak vagy közösen elköltjük valamire, amit mindenki szeretne! (pl. pizza, sör, üdítő) :D

Adler: Június 20-25 között kiválasztjuk illetve véglegesítjük az 1vs1 és a 2vs2 mappokat, aztán a táborozók között közzé tesszük! Van kb. 50 db 1vs1 térképem és kb. 25 db 2vs2 térképem, amik játszhatóak és biztosan mindenkinek megfelelnek! A szabályok és tervezetek is akkor lesznek megküldve a táborozók részére. Ha kíváncsi vagy az ötletekre, akkor beszélj Szotyival a mai sörözéssel kapcsolatban! Téged is szívesen látunk! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 02 szer., 14:15 
Heroes Team

2v2 szabályok szerintem a szokásosak, bármi megengedett, egymással való beszéd, anyagküldés, varázslattanulás egymástól illetve másik várából, kivétel: csapatok és artifactok egymás közötti cseréje tilos (mert igy pl mind2-en ugyanazzal a várral vannak és csata előtt összevonják egyik hőshöz az azonos seregeket meg artifactokat).
Emlékszem amikor Boti-val nyomtuk olyan pályán ahol eleve alig voltak nyersanyagok én voltam a bankos, pénzeltem a 7-es egységig, magamnak meg csak alacspony szintueket fejlesztettem és ugy irtottam, csak aztán elrontottuk.
Másodjára megint Boti mellé lettem kisorsolva, csak akkor meg elmaradt a 2v2 :-)

Amugy a kőépület azt jelenti, hogy a gépteremben valamivel hűvösebb lesz?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 02 szer., 20:37 

Most már egyre valószínűbb hogy már csak a pénz kell de azt csak a nyelvvizsga után kapom. 5-én vizsgázok angol írásbeliből szóval szorítsatok :D ! Amúgy 17 vagyok ha az évszámból következtetsz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 03 csüt., 5:00 

Ennyi map - 50 1vs1 és 25 2vs2 - nagyon sok,elég szerintem annyi amit előzőleg irtam,kiválaszva a legjobbakat,ahol izgalmas és tartalmas játékot lehet játszani.
Azért ennyi,hogy fel lehessen készülni,azoknak is,akik kevésbé szakitanak időt az mp. gyakorlásra.

2vs2
eddig oké,ezeket a szabályokat én is vágom,de hogyan dől el ki lesz a nyertes,az aki kivár :?:
s a csatá(k)ban legyengült ellefelet a végén leveri?
az aki nyeri az első csatát többet nem csatázhat,a másik 2nek kell vivni egy második csatát,s ha ott az ellen nyer akkor a két győztes megmérközik a maradék sereggel :!:
ez utobbinál az első csata után megáll a játék,a maradék playerek nem hóditanak,fejlődnek,gyűjtenek,hanem indulnak harcolni,max 3 körön belül.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 03 csüt., 7:33 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Teki1986: Drukkolunk a nyelvvizsgádhoz! Mindent bele! :D

Adler: Örülnék, ha felhívnál telefonon és találkozhatnánk valamikor az előleg ügyében és akkor neked is elmondanám, hogy mire jutottunk Szotyival és a többiekkel a versenyek szabályaival kapcsolatban. Szotyi tudja a számomat, majd megadja neked! Persze írhatsz mailt is és ott megadod a számod és felhívlak. Az 50 1vs1 ill. 25 2vs2 pálya az csak azt jelentette, hogy ennyi van, ebből fogok válogatni a létszám függvényében!!! És persze csak a szerintem legjobbakat... :D Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 03 csüt., 10:46 
Heroes Team

Adler írta:
2vs2
eddig oké,ezeket a szabályokat én is vágom,de hogyan dől el ki lesz a nyertes,az aki kivár :?:
s a csatá(k)ban legyengült ellefelet a végén leveri?
az aki nyeri az első csatát többet nem csatázhat,a másik 2nek kell vivni egy második csatát,s ha ott az ellen nyer akkor a két győztes megmérközik a maradék sereggel :!:
ez utobbinál az első csata után megáll a játék,a maradék playerek nem hóditanak,fejlődnek,gyűjtenek,hanem indulnak harcolni,max 3 körön belül.

Hi!

Adler: Szerintem butaság lenne korlátozni 2vs2-ben ki-kivel-mikor csatázzon. Gondolj csak bele van egy valós háborús helyzet mindkét oldalon 2-2 ország, ha az egyik ország megtámadja az ellenséges szövetség egyik országát, és legyőzi, de nagyon legyengül, akkor baromira nem fogja a legyőzött ország szövetségesét érdekelni, hogy most ő gyenge, hanem odamegy aztán pofánveri! :lol:
Pont itt van a legtöbb lehetőség a taktikázásra, és te ezt akarod kivenni a játékból, na ne viccelődjünk... :evil:
Egyébként meg ha ügyesen játszik a támadó könnyen erősebbként kerül ki a csatából, gondolok itt új artifactokra, és a legyőzött fél várára! :!:
Ha a te logikáddal kerülne lebonyolításra a játék akkor nem is 2vs2 lenne hanem kettő db 1vs1 meccs összevont eredménye...
:roll:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 03 csüt., 12:32 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Nimbus: Egyetértek veled a 2vs2 versennyel kapcsolatban... :D

A táborba jelentkezők tábora kibővült... :D
1. Vologya
2. Karesz
3. Nimbus
4. Szotyi

Akik hétvégére már biztosan gazdagítják a tábor színességét: :D
1. Sorceress
2. Lord Shaba
3. Magix

Az alábbi emberkék már jelentkeztek, de az előleget még nem kaptam meg tőlük:
1. Zizi
2. J. von Adler
3. Hitehagyott
4. DaMaGepy
5. Werul
6. KadyBoss
7. Boti
8. Boti barátja
9. Teki1986
10. Mugger (csak az utolsó hétvégére)
11. Lzo (csak az utolsó hétvégére)

Az Ő részvételük akkor realizálódik, ha az előleget megkapom tőlük! A határidő 2004. JÚNIUS 15. éjfél !!! Szóval lehet még jelentkezni bátran, az jön, aki előbb rendezi a zűrös anyagiakat! :D Várjuk új részt venni kívánó harcostársak jelentkezését is! Már csak 6 hét és ha minden jól megy, megyünk táborozni!!! :D Baráti üdv,

ui: Póló - nem póló 10 - 0 (Már nem is számolom tovább, lesz póló! :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 229 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]