Nimbus
Septienna (Necropolis - Tyris) vs. Ramone (Tower - Theodorus)
Az eddigi Lords versenyeken összesen 4-5 alkalommal próbáltam bevenni ezt a tartományt, de sosem sikerült. Ezúttal bíztam a dupla várban és hamar megszereztem az összes bányát, 5. napon a 2. tower várat is. A 2. héten fosztogattam a területemen, megpróbáltam minél több aranyra szert tenni. Tyris iszonyatos értékekkel bírt, a tengeren talált +2 to all és a +3 power, knowledge nyaklánc mellett segítette a +6 kard is. Theo értékei messze voltak nagyon, így nem mertem egy esetleges nyílt ütközetet vállalni. Titi hamar bevette a rampart várat és erősítést is hozott onnen, lett grand elves, pegasi és centaur is talán. A sereg kiegészült a necros dread knightokkal és power lichekkel megtámadta a stronghold várat a 3. hét elején. Könyörtelenül leverte az ellenállást én pedig kiléptem mielőtt lefejeznek ismét (Stone City után).
A támadás sikertelen volt, ellentámadás Tularean Foresten!
Tularean Forest
Ramone (Rampart - Ivor) vs. Septienna (Rampart - Ryland)
Ez a meccs két felvonásból állt. Az elsőben Ivor nem hozott íjászt és a másodhegedűs sem, így -14 elvessel bírtam Titivel szemben, aki az expert archery-t használta - első alkalommal. Pontosan, előre megtervezett módon játszottam, a váramtól észak-keletre ott figyelt a +2 speedes köpeny. 1-2-1-nél azonban Titit kidobta a játék így megpróbáltunk tölteni, de nem sikerült. Sem hot seatben, sem singleben, bárki hostolt, mindig az volt a probléma, hogy a játék leáll... így nem tudtuk folytatni, elküldte Titi nekem a save-jét én pedig figyelmetlenül felülírtam a sajátomat... így egy autosavenk volt, az pedig nem működött, még Jou is megpróbált segíteni, de nem ment. Restart.
A második felvonás rendben lezajlott. Ezúttal 13 íjászt hozott Ivor és Mephala is jött még 4-gyel. Titinél Ryland volt a helyi menő csávó, így ő lett a góré. Ugyanazt a játékot játszottam, napra pontosan sikerült mindent kivitelezni, a +2 speed helyett ezúttal a golden bow figyelt. Ezt ki is vettem és amikor áttört Titi 1-2-3-nál, akkor mindent beváltottam, s megtámadott engem:
Ryland lvl 7
8-4-3-1
10 War Unicorn, 6 Dendroid, 11 Pegasi, 45 grand elves, 3 gargoyle, 39 gremlin. - nincs varázskönyv.
Ivor lvl 4
3-6-1-1
2 green dragon, 10 War Unicorn, 6 Dendroid, 45 grand elves, 9 dwarves, 60 centaur - nincs varázskönyv.
A kezdeti waitelgetéseket követően én következtem az íjászokkal. A 45 grandból 4 maradt Titinél, amikor szóhoz került. Jött előre mindennel, a gremlin még morált is kapott, az unicornokat elkezdtem bontani, íjászt bevédtem, s ekkor Titi feladta a játékot.
Nem fért hozzá a grandokhoz, így szép lassan lebontottam volna. Ryland skillfölénye ellenére nem ütött akkorát, mint én, nem volt offense-je.
Az első menetben Titi jobban állt és több esélye lett volna, Dace volt a góré és jobb skilljei voltak, de nem tudtuk folytatni. A második partiban több szerencsém volt és ezért sima főcsata volt.
Az ellentámadás sikertelen volt!
Csizu
_________________ "Fix pályán játszani olyan, mint végigmenni ugyanazon a labirintuson többször" - angelito_HC
|