Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 812 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 41  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 28 szer., 18:54 

igaza van Pistának, ezek a meccsek elmaradtak, ezért vagy azért, igy lekerülnek a listáról, új kör, új kihivások.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 28 szer., 20:46 

Szerintem se lehessen átvinni a következő körre a le nem játszott támadásokat. Ezért: Süni hívj ki újra :)

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 28 szer., 20:50 

Ha lehet szavazni, vagy számít a nép akarta, szerintem se lehessen átvinni támadást következő körre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 28 szer., 20:58 
Heroes Team

bogpista írta:
Na most tudtommal csak az ellentámadás vihető át a következő körre. Az hogy 1 meccs meghiúsul nem jelentheti azt, hogy a következő körben is le lehet játszani. Újra meg kell ejteni a kihívást véleményem szerint, nem jelent automatikus folytatást. Mindezt a kihívónak kell szorgalmazni, ha a meccs nem az ő hibájából nem jött létre. Különben semmi értelme akkor a körökre osztásnak. Kéretik ezt átgondolni és megfontolni hogy is van akkor ez.

A kihívás a következő körre csak és kizárólag úgy vihető át, ha a játék a védő hibájától nem jött létre (nem volt ideje, internet elérhetősége stb.).

Idézet a szabályzatból:

"...A védő nem köteles az összes, tartományára irányuló támadást elfogadni, de akit visszautasít (nem áll ki ellene), azt a következő alkalommal előnyben kell részesítenie és játszani vele (ha még akkor is szándékában áll megtámadni a tartományt és a tartomány nem cserélt gazdát. Ez utóbbi esetben a kihívás meghiusúl)..."

Tehát: Ha Merlin továbbra is ragaszkodik Harmondale megtámadására, akkor azt be kell jelentenie és Pista akkor várólistára kényszerül.
Nincs arra szabály meddig kell bejelenteni a szándékot, meg fogjuk határozni --> Sorcy, Süni: írjátok meg ebben a kérdésben az állásfoglalásotokat!

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 28 szer., 21:06 
Heroes Team

Ez mind szép és jó, de itt szerintem az okoz tévedéseket, hogy a támadást áthozva gondolták itt 1esek. És ezt érdeklődnék meg most, hogy mivan, mert 1értelműen nincs benne az idézett szövegben SEM, hogy most a támadás is átjön vele vagy nem... De szerintem elég 1értelmű hogy az a támadás akkor elveszett, mindössze 1 előnyszabály lép életbe, miszerint addig mást nem csinálhat a védő, amíg a támadást le nem játszották, HA él még a kihívása a támadónak... Jól gondolom??

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 28 szer., 21:06 
Heroes Team

Adler - sierra

sierra semmilyen formában nem vette fel velem a kapcsolatot (tudtommal Sorcy-val és Sünivel sem), a meccs lejátszásának időpontját illetően sem. Így a mentés tanulmányozásának és a szervezőbrigád állásfoglalása értelmében Barrow Downs új tulajdonosa: Adler.

Szeretném az ehhez hasonló szituációkat elkerülni és megkérni Mindenkit, hogy tisztelje játékostársa idejét. Ha extrém oknál fogva nem érsz rá hosszú ideig a meccs lejátszására, akkor a legkevesebb, hogy az ellenfeleddel tudatod és esetleg a szervezők valamelyikével is (vagy fórumon), hogy tudjunk róla és bevédjed a hátsódat, egyúttal biztosíts minket arról, hogy elfoglalt vagy, nem pedig gyáva, aki megfutamodik a meccstől, csakhogy ne kapjon ki.
Köszönöm!

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 28 szer., 21:10 
Heroes Team

Jou írta:
Ez mind szép és jó, de itt szerintem az okoz tévedéseket, hogy a támadást áthozva gondolták itt 1esek. És ezt érdeklődnék meg most, hogy mivan, mert 1értelműen nincs benne az idézett szövegben SEM, hogy most a támadás is átjön vele vagy nem... De szerintem elég 1értelmű hogy az a támadás akkor elveszett, mindössze 1 előnyszabály lép életbe, miszerint addig mást nem csinálhat a védő, amíg a támadást le nem játszották, HA él még a kihívása a támadónak... Jól gondolom??

Igazad van, a támadás nem tolható át következő körre, tehát nincs Merlinnek 2 támadási lehetősége, csak egy. Amit áthozhat előző körről, az nem más, mint előnyben részesítés Harmondale támadásával (és Deyja meg nem támadásával) kapcsolatban, ha még mindig élni kíván a lehetőséggel, miszerint Harmondale-t megtámadja.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 28 szer., 21:48 

Csizu írta:
Igazad van, a támadás nem tolható át következő körre, tehát nincs Merlinnek 2 támadási lehetősége, csak egy. Amit áthozhat előző körről, az nem más, mint előnyben részesítés Harmondale támadásával (és Deyja meg nem támadásával) kapcsolatban, ha még mindig élni kíván a lehetőséggel, miszerint Harmondale-t megtámadja.

Csak ne az új kör közepén kezdjük el kérdezgetni, hogy most mi is a helyzet. Kéretik majd szabályozni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 28 szer., 21:54 

Visszavonom a kihívási szándékom Deylára.

Ensormay az óriások földjének térképét tanulmányozza. Megtetszik neki a terület varázsa és mesés kincsei, ezért inkább a támadás megindítását ebbe az irányba indítja.

Titi kihívlak Land of The Giants-en. Nimbus a kiindulási tartomány.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 28 szer., 22:04 

Kérdés: az előző körben Süni kihívott Land of the giantsen. Megbeszéltem hogy lejátszom vele a meccset. Ez érvényét vesztette vagy elsőbbséget élvez Pista kihívásával szemben?
Valaki mondjon egy választ, mert nekem fogalmam sincsen. Játszok én mindenkivel :)

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 28 szer., 22:10 

A szabályzat szerint itt a fórumon kell jelezni a kihívási szándékot. Az előző köri kihívása a kör végeztével lejárt. Egyedül Merlinnek van lehetősége a kihívásának átvitelére, mivel Süni jelezte, hogy nem ér rá az előző kör végén.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 28 szer., 22:31 
Heroes Team

bogpista írta:
Csizu írta:

Csak ne az új kör közepén kezdjük el kérdezgetni, hogy most mi is a helyzet. Kéretik majd szabályozni.

Ha az előző oldalra visszalapozol Pista, akkor láthatod, hogy mindenkitől függetlenül vetettem fel a témát, minél előbb lezárva és elkerülve a vitás szituációkat. Mindezt a kör elején (2. napján), nem pedig a kör közepén, a 7. napon. Merlinék helyett nem tudok válaszolni, csak bízom benne, hogy minél előbb felnéznek a fórumra és jelzik szándékukat.

Titi: a szabály jelen esetben úgy rendelkezik, hogy a kihívási szándék átvihető, ha a védő miatt nem jött létre a játék. Nem tudom, hogy a Land of the Giants-i küzdelem közted és Süni között ki miatt nem jött létre, ezt tisztázni kellene. Ha Te ráértél, de Süni nem tudta magát szabaddá tenni, akkor a kihívási szándéka elveszett, Pistáé a lehetőség.

Nem vagyok jogász, mindig van valami kibúvó a szabályok alól, mert még most sem egyértelmű néhány pontja, de kértelek Titeket, hogy olvassátok át, még a 2. körben is, hátha van valami. Több szem többet lát és mindenki kicsit másképp értelmezi egyik-másik pontját a szabályzatnak. A munkákat segítitek és a vitás helyzetek kerüljük el, ha hasznos észrevételeiteket megosztjátok velünk.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 28 szer., 22:38 

Akkor Pistáé a kihívás joga. Pista kihívása elfogadva. Írd meg légyszives privátba hogy mikor lenne jó neked a meccs! (csütörtök délelőtt nekem jó, még délután is, pénteken nem érek rá, szombat délelőtt is jó lehet)

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 29 csüt., 2:02 

- Ki ez a nő?
- Sylvia, az Erathiai Gárda egyik ifjú tisztje.
- Micsoda hely lehet, ahova nőket is felvesznek, mit akar?
- Nem az a kérdés, nagyuram, hanem, hogy mi mit akarunk tőle, ismeri Deyja földjét, mint a tenyerét, jó vezető, mellesleg a hajózáshoz is ért.
- Hajózáshoz? Deyjaban hajózni, az igen bámulatos dolog, reméljük nem téved el a tavon.
- Nem kér előre semmit, van vele 15 jó elf ijász, adunk pár embert Harmondale Castle ből, aztán hagy menjen, ha győz, benyujtjuk a számlát, ha nem, sosem ismertük, a pár iszákos, nagyhangú kardforgatót meg kihuzzuk nyilvántartásból, ennyi.
- Ennyi, máris indulhat, legalább egy megbizható emberem legyen a csapatában, nehogy megtévedjen útközben.

Kihivom Merlint, Deyja a célpont, HC ből.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 29 csüt., 2:52 

Úgy látom Deyja nagyon keresett földterület kezd lenni.

A 3. körben elmaradt támadásomat fenn kívánom tartani Harmondale tartományra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 29 csüt., 10:02 

Sziasztok!

Jogos a felvetés, azt gondoltam, automatikusan átvihetem a támadásomat, de a körülmények miatt ez nem lett volna tisztességes.

Sierra esetét már nem kommentálom, én javasoltam neki, hogy nevezzen a Lordsba, hát...

Ha már így alakult, Pista után én is kihívom Titit Land of Giants földjén, Lord Haart nem adja fel, újabb tartományokat akar bezsebelni :).

A 4.kör október 26.-tól (hétfő) november 8. éjfélig (vasárnap) tart.

4. kör eseményei:

Deyláról Merlin kihívta Sünit Harmondalen* SIKERTELEN TÁMADÁS
Süni ellentámadása Merlin ellen Deylán
Süni ellentámadása Thunder Mountainsen Csizu ellen*
Elysian Fieldsről Süni kihívta Titit Land of the Giantsen*
Steadwickről Dreegar kihívta Botit Erathián* ???
Harmondale Castleról Adler kihívta Sierrát Barrow Downson* SIKERES TÁMADÁS

Nimbusról Bogpista kihívta Merlint Deylán TÖRÖLVE
Nimbusról Bogpista kihívta Titit Land of Giantsen SIKERTELEN TÁMADÁS
Titi ellentámadás Bogpista ellen Nimbuson
Erathia majorról Ssth kihívta Jout Vermillion Borderen SIKERES TÁMADÁS
Tularean Forestról Csizu kihívta Dreegart Deathknellen
Harmondale Castleról Adler kihívta Merlint Deylán
Elysian Fieldsről Süni kihívta Titit Land of the Giantsen

*: az előző körben le nem játszott mérkőzések

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2009 okt. 31 szomb., 15:04-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 31 szomb., 12:06 

Sziasztok!

Harmondale

Süni Castle Arlach 11 11 7 10
Merlin Gretchin 5 4 1 1

Mivel nem készültem fel, az első hét elég gyengére sikeredett részemről, azonban sikerült kiűzni a betolakodókat. Merlin elég sok gondot okozott, jópár ládát felszedett, kivette a lényeimet...
2.héten viszont már beindultam, Coronius elment meghódítani a nekro várat s környékét, Sylvia egy másik csapattal a bányákat verte be, plusz a tengeren összeszedett minimum 15k pénzt a hajóroncsokból...
Arlach pedig 3 angyal társaságában, beállt melléjük 16vámpír lord fejlődött, csizma, +6def pajzs, 2/2es kard, +2power mellvért
Nem rossz, de sejtettem, hogy érdemes lesz az ellenfél artijait is megnézni, +4att,+1,2 hp amiket kivettem, így már elég erősnek éreztem magam. Napi 12287 bevételből egy másik várat is húztam.
Adela diplóját fejlesztettem, mire belejött, 15 zealot csatlakozott, de találtam volna még griff, crusader csapatokat
Kb 1.3.4nél jártunk, amikor Merlin feladta a játékot, mert nem tudott elég jól haladni... Az én hősöm evégre alkalmas skilleket kapott, exp earth, exp log, exp offense, exp tactics, exp artillery 14.szintig tornáztam fel
A földünket megvédtük, ellentámadás Deylán akár még ezen a héten :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 31 szomb., 12:10 

Üdv!

Dreegartól kérdezném, fenn tartja-e a támadási szándékát Boti ellen,

Titi vagy Bogpista pár mondatban összefoglalhatná mi történt az Óriások földjén, engem különösen érdekelne :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 31 szomb., 13:06 

-Úrnőm egy beastmaster várakozik a sátor előtt. Bebocsájthatom?
-Küldd be!
Egy páncélos, gyíkember lépett be. Ruházata csupa vér és por. A nyakában egy dungeon nagyurakat szimbolizáló medál lógott, kezében pedig egy méretes kasza volt. A harcos meghajolt, és jelentést tett:
-Úrnőm! A támadók Thant mágust bízták meg a támadással, és szerencséjüknek köszönhetően az élőholtak városát foglalták el. Én kezdetben nekromanták segítségével próbáltam meg életben maradni ezen a földön. Az égieknek köszönhetően a dungeon város harcosai készek voltak mellettünk harcolni. Harci moráljuk nagyon magas volt, így seregem biztosan haladhatott előre. Az ellenfél nem tudott sokat tenni a helyismeretem ellen. Ensormay nagyúr visszahúzodott Nimbus tartományba. Amint kívánod megindítjuk az ellentámadást.
-Köszönöm a beszámolót Broghild! Örömmel tölt el hogy ismét megtartottuk ezt az értékes földet. Üzenetet küldök az Óriások földjére, és az ott állomásozó csapataimnak, szállj fel egy wywern hátára és tüstént repülj vissza! Halld az üzenetemet: egy hatalmas és becsvágyó ifjú nagyúr, Lord Haart is szemet vetett az Óriások földjére. Remek stratéga és taktikus. Minden harci tapasztalatunkra szükség lesz ellene. Az Óriások földje nem eshet el!
-Azonnal indulok és elviszem a parancsodat!
-Még valami Broghild! Az általad alkalmazott stratégia megfelelő volt, ehhez tartsa magát mindenki!
A gyíkharcos elmosolyodott, mélyen meghajolt, és távozott.
Septienna elégedetten ült vissza a székébe...

Land of the Giant megvédve Pista ellen, Süni kihívása elfogadva! Előbb Pistával játszom le az ellentámadást, légyszi írd meg hogy mikor jó neked a következő héten!

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 31 szomb., 14:41 

Vermillion Border ismét gazdát cserélt. Visszaszereztem ősi földemet. Beszámolót fölösleges írnom szerintem. Majd akkor írok ha valami csoda folytán sikerül megvédeni, ugyanis Gunnar ellen esélytelen a védő.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 812 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]