Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1400 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 70  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 14 pén., 20:15 

Hát úgy próbáltam hogy jobb gomb/tulajdonságok/kompatibilitás, ott bejelöltem a 95/98at de ugyanúgy nem megy. Egyébként nézegettem az utóbbi időkben a SOD-os letöltést, ott a kompatibilitás XP-t nem írt, csak 98-at, de ha minden összejön mára már meglesz az az oprendszer, már csak a haveromtól kell elkérni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 14 pén., 20:17 

No igen, meg még annyi, hogy AB-re is ezt írta :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: H4+chkreqs.dll
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 14 pén., 21:32 

Sziasztok!

Lenne egy kis gondom, adott a köv konfig:
P4 2.6G/HT proci 1G RAM WinXP Prof Hun oprendszer.

A H4 telepítese kozben ugyanugy chkreqs.dll hibával elszáll az Install Shield Engine, mint a H3 közben. de utóbbinál megoldás volt, h kitöröltem az emlitett file-t. Ellenben a H4 telepítése közben nincs ilyen.
Próbáltam a letölthető chkreqs.dll bemásolásával (local settings/temp/megfelelő könyvtár) de ugy sem ment fel a H4 :(

Ha valaki tud segitsen pls.

Előre is köszi
GH

PS: lehet az is megoldás lenne, ha valaki elküldené betömörítve azokat a fileokat amik település közben a temp mappában létrejönnek. Hátha azzal má menne.
Privát üziben megbeszéljük, ha megy ez a dolog ok?

PS2: akitől kaptam a game-t annál ment simán

Bye
Hart

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 15 szomb., 14:00 

Aky írta:
HI!!!!

Szeretném vki segítségét kérni!!!! Letöltöttem a Blademan-es Heroes3mapot és sztem ki****** jó!!! :twisted:
De!!! :!:
Elekadtam ott, hogy kíértem a labirintusból a pálya alján, ahol ott az 5000 hydrás szemét és...... és ott vagyok a sivatagban a föld felett és el kéne jutnom 1 teleporthoz, de csak 1 fele tudok menni ahol9999 bone dragon :shock: meg hasonlókkal találom magam szemben!!! Persze megölhetetlenek és nem tudom hogy van e más út!!! mert a mapeditorban nézegettem de nem találok semmit!!!!!
Lécccci segítsetek!!!!
Elöre is kösz!!!

Ezt régebben írtad,csak most tudok válaszolni,remélem még látni fogod: Azt a soksok halottat sajna MUSZÁJ legyőzni,1 tipp: ha van berserkered és pár nyilasod,nyertél.A lényeg,h a bone dragont egész végig berserkerezd,míg kiüti a többi nekrót.ha már csak ő van(9999 élettel) akkor lassítsd le,a nyilasodat klónozd és gyorsítsd,oszt menekülj+néha tucc lőni is.. nem lehetetlen,csak pár sárkányt meg Arkangyalt vesztettem,igaz vagy 20. próbálkozásra :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 18 kedd, 17:18 

Kössz Cimbalmos, már azóta végigvittem! :D

Különben a Heroes 4ben mi a halálért akadozik a hang??? Rohadtul idegesítő!! :evil: Vagy patch-csel yó :?: Még nem töltöttem le, mert kell hozzá cd!És hát csak játék van... :roll: cd nincs... :(
Na pákó!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 18 kedd, 17:25 

Lehet, hogy azért, mert a memóriád kevés, vagy a hangkártyád úgyszólván gagyi vagy valami más is fut a 'háttérben' :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 21 pén., 15:25 

A sima Heroes 3-ra feltettem a magyarítást és eltűnt a Myth and Legend pálya.Nemlehet valahogyan visszahozni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 22 szomb., 18:23 

Fiúk , segítség kéne .
Szeretnék elküldeni két pályát a :krityo@heroes.hardwired.hu címre ám a malier domain figyelmeztetett, hogy nincs ilyen cím . Én még két próbálkozást tettem de feladtam a reményt . Akkor mi a pontos cím a Heroes 3 pályák elküldésére?. Köszönöm a válaszolóknak a segítséget

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 22 szomb., 19:07 

Hali! Na de jó... Az előbb léptem be az 1ik várban a börtönbe, erre kidob a windowsba!!! :evil: Ez mitől van?? Másnál nem volt ilyen?? + hát az ugráló hang is "kellemes"!! :x Ha vki tud az segíteni az yó lenne! thanx

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 22 szomb., 19:37 

Aky írta:
Hali! Na de jó... Az előbb léptem be az 1ik várban a börtönbe, erre kidob a windowsba!!! :evil: Ez mitől van?? Másnál nem volt ilyen?? + hát az ugráló hang is "kellemes"!! :x Ha vki tud az segíteni az yó lenne! thanx

Rakd fel újra a játékot, az lehet, hogy segít :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 22 szomb., 20:42 

Az szerintetek jó taktika a hadjáratban , hogy megveszem 7.szintig a lényeket az első vagy a második héten , és amikor összegyült kb 5 7.szintű lény (meg a többi)akkor a pálya gépi ellenségét legyőzöm , és utána csinálom a feladatot?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 22 szomb., 21:17 

Hali! Na de jó... Az előbb léptem be az 1ik várban a börtönbe, erre kidob a windowsba!!! Ez mitől van?? Másnál nem volt ilyen?? + hát az ugráló hang is "kellemes"!! Ha vki tud az segíteni az yó lenne! thanx

Halihó.

Gondolom 1.0-ás H4. Patchelni kell, az megoldja mindkét gondot. Különben ne nézegesd a börtönt (ugysem jó semmire...)
:D
judicator

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 23 vas., 9:29 

Fiúk , segítség kéne .
Szeretnék elküldeni két pályát a :krityo@heroes.hardwired.hu címre ám a malier domain figyelmeztetett, hogy nincs ilyen cím . Én még két próbálkozást tettem de feladtam a reményt . Akkor mi a pontos cím a Heroes 3 pályák elküldésére?. Köszönöm a válaszolóknak a segítséget

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 23 vas., 11:12 

:D :D :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fantom 2004 máj. 23 vas., 14:11-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 23 vas., 12:41 

Már kb. 6szor újraraktam! Mert ugye letöltöttem a multipalyer-patch-et és akkor kéri a cd! Csak hát nem jó 1ik cd sem! És nem találtam nocd cracket a gamecopyworld.com -on.
És a patch... Van magyar patch?, vagy felrakhatom az UK v. többi verziót is?? Nem akarom megint el****ni mert vissza kell vinnem a cd-t holnap és nem fogom tudni újból felrakni!!
Na azért kösz!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 23 vas., 18:05 

Hali! Nekem lenne egy problémám, fenn van a
Heroes Of Might And Magic IV
Heroes Of Might And Magic IV - The Gathering Storm Expansion
Heroes Of Might And Magic IV - Wind of War HU Expansion
és minden "Up to Date"
nos a probléma akkor jön elő amikor a várban csak !egy sorban! jelennek meg a seregeket, nem lehet senkitsem "kivenni" kivinni a várbol
Ha megynomom a levele nyilat kidob a Winbe a Game.
csak akkor ha valaki belép, de most közel-továl senki, és kellene az erösítés, a karaván sem nyujtott megoldást, találkozott valaki ilyen problémával? Ha igen mi a megoldás??

elörre is THX

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 24 hétf., 8:47 

_Lord_B_ írta:
Hali! Nekem lenne egy problémám, fenn van a
Heroes Of Might And Magic IV
Heroes Of Might And Magic IV - The Gathering Storm Expansion
Heroes Of Might And Magic IV - Wind of War HU Expansion
és minden "Up to Date"
nos a probléma akkor jön elő amikor a várban csak !egy sorban! jelennek meg a seregeket, nem lehet senkitsem "kivenni" kivinni a várbol
Ha megynomom a levele nyilat kidob a Winbe a Game.
csak akkor ha valaki belép, de most közel-továl senki, és kellene az erösítés, a karaván sem nyujtott megoldást, találkozott valaki ilyen problémával? Ha igen mi a megoldás??

elörre is THX

8 lovagnal tobb nem lehet kint a terepen. Menj be 1 lovaggal 1 ures varba
es lepj be a belso sorba, vagy dissmisselj egy folosleges lovagot.
Ha 8-nal kevesebb lovagod volt kint, akkor :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 24 hétf., 19:30 

Lenne:
1 kérdésem és 1 kérésem:
A kérdés - Hogy lehet egy campet "beconfolni" az ABhez?
A kérés - Küldjön nekem valaki NoCD cracket, AB-hez, pls!
Köszönöm, bye

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 25 kedd, 8:08 
Heroes Team

Tobi írta:
Fiúk , segítség kéne .

Üdv !

Bár nem teljesen tiszta előttem milyen jellegű pályáról van szó (térkép vagy verseny), a : véletlen vagy direkt ? (biztos, hogy nem kell).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 25 kedd, 8:23 

cimbalmos írta:
Aky írta:
HI!!!!

Szeretném vki segítségét kérni!!!! Letöltöttem a Blademan-es Heroes3mapot és sztem ki****** jó!!! :twisted:
De!!! :!:
Elekadtam ott, hogy kíértem a labirintusból a pálya alján, ahol ott az 5000 hydrás szemét és...... és ott vagyok a sivatagban a föld felett és el kéne jutnom 1 teleporthoz, de csak 1 fele tudok menni ahol9999 bone dragon :shock: meg hasonlókkal találom magam szemben!!! Persze megölhetetlenek és nem tudom hogy van e más út!!! mert a mapeditorban nézegettem de nem találok semmit!!!!!
Lécccci segítsetek!!!!
Elöre is kösz!!!

Ezt régebben írtad,csak most tudok válaszolni,remélem még látni fogod: Azt a soksok halottat sajna MUSZÁJ legyőzni,1 tipp: ha van berserkered és pár nyilasod,nyertél.A lényeg,h a bone dragont egész végig berserkerezd,míg kiüti a többi nekrót.ha már csak ő van(9999 élettel) akkor lassítsd le,a nyilasodat klónozd és gyorsítsd,oszt menekülj+néha tucc lőni is.. nem lehetetlen,csak pár sárkányt meg Arkangyalt vesztettem,igaz vagy 20. próbálkozásra :)

OK, KÖSZI!!!!!!!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1400 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 70  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]