Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 19 hétf., 8:52 

Csizu írta:
[Anélkül, hogy megbántanék bárkit is (távol álljon tőlem), elmondanám, hogy nekem sem jött be a pálya, jobban át kell gondolni milyen mapon folyik egy olyan verseny, ahol elvileg a legjobbak (kis hazánkból) játszanak. Ha úgy lehet nyerni, hogy 2/3-ad annyi lvl7-e van az ellenfélnek és fele annyi lvl 6-ja, wisdom nuku, hősök értékei közel azonosak, akkor nem lehet a pályát nem hibáztatni.

Pedig szerintem nem lehet. Az exp tactics az pálya független. A mass haste is pálya független. A plusz egy speed nyaklánc az nem lvl3 as arti az kb az egyetlen pályán lévő letett lvl1-esből jött össze. Mint te is mondtad a skilljeink kb ugyanakkorák voltak. Ha nincs meg a plusz két speed köpeny, akkor is mindenképp én kezdek. Lehet egy-két lény nem ér el majd a végcsatában. Lehet úgy sokkal szorosabb lett volna a végcsata és te nyertél volna. DE ez nem a pálya hibája. A végcsatában moráloztam meg mindent csináltam, ez is teljesen mapfüggő és ezek okozták a győzelmemet. Szerintem egyszerűen sokkal szerencsésebb voltam ami bármelyik mapon előfordulhat, emiatt én úgy vélem fölösleges ezt a jó mapot okolni. Nekem tetszett a pálya.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 19 hétf., 9:20 

Tegnap lejátszottam Botival az OB meccsem. A Heads on nevü mapon. Ezt jobban fogjátok majd szídni szerintem a végén :)
Első héten nem húztam castlet, mert inkább felfejlesztettem a golyós csávókat. (utólag megjegyzem jó nagy hülyeség volt a részemről) Szerencsére nem kerültem nagy hátrányba miatta, mivel Botinak Arch magik védték a marketplacéját, amit mindenképp be kellett volna vennie, ahhoz hogy meglegyen a devil. Ez nem sikerült neki így bukta az efreeteket meg a deviljét is. Ezekután elég lassan haladt. Én kaptam csizmát meg logot is idővel, taroltam a pályát. Bementem harmadik héten középre, majd kiszedtem alul a pandorát. Ezek után Boti feladta a küzdelmeket a jelentős skill előnyömnek köszönhetően.

Köszönöm a meccset mindenesetre, én élveztem!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 19 hétf., 13:22 

ssth írta:
Csizu írta:
[Anélkül, hogy megbántanék bárkit is (távol álljon tőlem), elmondanám, hogy nekem sem jött be a pálya, jobban át kell gondolni milyen mapon folyik egy olyan verseny, ahol elvileg a legjobbak (kis hazánkból) játszanak. Ha úgy lehet nyerni, hogy 2/3-ad annyi lvl7-e van az ellenfélnek és fele annyi lvl 6-ja, wisdom nuku, hősök értékei közel azonosak, akkor nem lehet a pályát nem hibáztatni.

Pedig szerintem nem lehet. Az exp tactics az pálya független. A mass haste is pálya független. A plusz egy speed nyaklánc az nem lvl3 as arti az kb az egyetlen pályán lévő letett lvl1-esből jött össze. Mint te is mondtad a skilljeink kb ugyanakkorák voltak. Ha nincs meg a plusz két speed köpeny, akkor is mindenképp én kezdek. Lehet egy-két lény nem ér el majd a végcsatában. Lehet úgy sokkal szorosabb lett volna a végcsata és te nyertél volna. DE ez nem a pálya hibája. A végcsatában moráloztam meg mindent csináltam, ez is teljesen mapfüggő és ezek okozták a győzelmemet. Szerintem egyszerűen sokkal szerencsésebb voltam ami bármelyik mapon előfordulhat, emiatt én úgy vélem fölösleges ezt a jó mapot okolni. Nekem tetszett a pálya.

A probléma a mappal elsősorban azzal van (szerintem), hogy hiába sokkal gyorsabb az egyik játékos, egyszerűen nemtud időben átérni hogy érvényesítse a fölényét, így végső soron azon fog múlni, hogy milyen artikat dobott a gép, mennyi a morál, luck stb. Sokkal jobb lenne, ha vagy át lehetne menni valami különösen erős blokkon egy térkapun gyorsan és egyszerűen, vagy pedig lenne egy, esetleg több fix relic középen, vagy a vizen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 19 hétf., 16:13 
Heroes Team

Dreegarnál a pont. A gyorsaságodat nem tudod kamatoztatni, így az nyer, akinek jobb a leosztása. A +2 speed döntő volt, mert ha az Neked nincs, akkor tolok egy mass hastet és a köv. kört én kezdem, mert az arkoktól meg tudlak szabadítani. De ha nincs a Velocity el sem érsz a crusival és a halberdierrel sem, lehet más lett volna a játék lefolyása. Kár, hogy nem volt még Recantered is, akkor feladtam volna az 1. kör után :)

A morál, luck ellenére nyerhettem volna, ha nincs a +2 speed, az übertáp cucc és ne feledkezz meg a golden bow-ról sem, mennyivel nagyobbat ütöttél már. Funnolni jó pálya, versenyre szerintem nem alkalmas, de mostmár mindegy.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 19 hétf., 16:21 
Heroes Team

Jou írta:
Én azon a pályán legalább 50ezret hagytam a piacon azért, hogy Pista über hősét beérjem (összesen +10 A +4 D +1 P +1 K), és 1ikünk se kapott 1-2 skillnövelő artinál többet a fejenként 8-ból vagy mennyiből...

Bár tudom Téged ez nem vigasztalhat Csizu :)

Persze, mivel a Stronghold olcsóbb vár, mint a Tower. Ráadásul egy kúrva hasznos cucc nem volt egyik merchantban sem nálam, így semmire se mentem vele.

Nálunk nem az volt a törekvés (valszeg férlreértettél), hogy beérjem TH hősét, vagy ő az enyémet, hiszen nem volt jelentős különbség kettőnk között.

Az pedig korántsem biztos, hogy skillnövelő arti kell mindenképpen. Levegőgömb, Velocity, GB, Recanter sokkal többet ér olykor. Amúgy nem 8 lvl 3-as arti volt, hanem összesen 21 (de feljebb írtam már).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 19 hétf., 16:40 

Azzal is nyert Jou ellenem, hogy ott virított a recanter nála, így tornyokat nem is kellett neki húzni, wisdommal se kellett törődni, air gömbbel ütött vagy 800-at a villámja Goldenbowwal meg szarrá lőtt hátulról. Az ágyúja lelőtt majdmem két ArchDevilt. Az hogy nálam volt egy +6 Defencés pajzs, az nem jelentett semmit. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 19 hétf., 19:45 
Heroes Team

Csizu írta:
Persze, mivel a Stronghold olcsóbb vár, mint a Tower. Ráadásul egy kúrva hasznos cucc nem volt egyik merchantban sem nálam, így semmire se mentem vele.

Gondolom az nem baj hogy Castle-el voltam itt ugye ?? Az nem túl olcsó vár már :D

Az alapvető dolog meg az, hogy az tud gyorsabb lenni szintén, akinek kedvez a leosztás 1x --> jobban széttudja szórni a kezdeti útvonalat több hősre, meg van földmágiája a slow-hoz hamar...
Én mehettem a 40 pikással az íjjász bányaőrök ellen oda ahova akartam, ebből 1x fullos volt a lizard sereg, meg 2 kupac marxman... aztán 13 pikással sok mindent nem lehet tenni, amíg nincs angyal, ami szintén nem lett 1xerű hiába voltak tűrhetőek a ládák, hiába volt 3-án vagy 4-én meg a secvár, még a TP is kishíjján keves lett volna... Ez az ami gyorsasági különbséget tud tenni, lévén Pista 5. én feltudta tolni már a devilt asszem (Ugye az 20 higany 10-15 fa és érc, meg 15k lóvá a 10 ritka nyersi és a 20k golddal szemben... ), én meg 7-ére izzadtam ki nehezen az angyalt mindössze 13 pikással meg 4 kardossal( +ágyú )... Már csak azért hogy nemcsak mindig a makkos dolgokat lássuk már, aztán kiderül itt is hogy nem tudok játszani ( Mint Süni őszintén elmondta nekem előző meccs végén h looser vagyok majdnem konkrétan:) )

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 19 hétf., 21:06 

Üdv!

Ezt a mapot Th javasolta, én picit módosítottam rajta, de mindenki láthatta időben az összes mapot, lehetett javaslatokat tenni, tehát a mostani panaszkodást nem tudom hova tenni.
Az már más kérdés, hogy Th állandóan bemákol valamit, ezt el kell viselni...
Jou te pedig no comment, 1 hét sikerült egy csöves hőst ennyire felhúzni, nekem pedig legalább egy lehetőségem volt a meccs eldöntésére, tehát én vagyok a looser, levertél ahogy kell.

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 20 kedd, 0:12 

Titi ellen elbuktam az OB meccsem. Káosz volt amit művelt velem a gép.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 20 kedd, 0:58 
Heroes Team

Bővebben nem akarsz írni róla Th? Add ki magadból, ne szégyeld :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 20 kedd, 9:12 

Annyit mondanék csak hogy innentől félve támadok majd minden olyan lényt, aminek van valami speciális képessége. A basiliskus folyamatosan kővé válltoztatott, a medusa is, az unicornis leblindolt, a ghost folyamatosan befelezett, a wyvern monarch megmérgezett még a zombi is leszart mindig. Ami meg nem tudott csinálni semmit az morált kapott. Ennek hála hihetetlen csatákban buktam szép lassan a lényeimet. Ennek hála kicsit dekoncentráltá válltam és megtámadtam a bone dragonokat, amikről azt hittem hogy csak 30-an vannak. Hát 49-en voltak és volt bennük 7 ghost. Még ez se lett volna probléma, de egy idő után a pár megmaradt ghosnak sikerült úgy repülni, hogy bezárt engem és mindenképp elért egy 7-es kupac bone. Én pont nem öltem volna meg a ghostot, de mondom sebaj nem ölnek meg. Erre befelezett a szemét a bone meg kigyakott a fenébe. Szóval itt inkább feladtam a játékot. Gratula a gépnek, jól tolta!

Amúgy Titi is jól tolta megnéztem a loadot utána, szóval neki is gratula :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 20 kedd, 10:43 

Hova jutott a világ? Th-t megalázza a gép? :lol: :shock: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 20 kedd, 11:14 
Heroes Team

Th, az a Bone Dragon alapból 40en volt (én annyinak láttam ), nem 30 on, szóval már itt is hibáztál akkor. Kérdés már csak az, hogy mi történt veled de tényleg? Elhagyott pár napra a mákod??:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 20 kedd, 12:20 

Most gúnyolódtok, de szerintem igenis fejlődik a gép. Annyi ideje játszik a heroessal mint én és sokkal több gamet lenyomott. Örüljünk, hogy eddig sikerült párszor elverni. Most itt az ideje, hogy visszavágjon.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 20 kedd, 17:22 

Ahogy Th is írta igen érdekes dolgokat művelt vele a gép. Th naponta írta, hogy mi történt vele tegnap. Mosolyogtam rajta elég sokat.
Én a magam részéről nem toltam rosszul, elfoglaltam a Th arany, kristály és kén bányáit. Aztán meg gyűjtögettem a csontikat meg felszedegettem a küldetés artikat. Jól haladtam, volt meteorom animate nyilván nem volt. Nagyjából 600 csontit tudtam volna összeszedni. 350 körül jártam mikor 132-nél a Th feladta. A leggyengébb lvl7 lények leverték :P Igazából mivel necro voltam így segítettek nekem a fiúk :)
Th-nak a pályán talált artikkal és spellekkel mákja volt, viszont cserébe a gép szivatta rendesen.
Én mondtam neki h játszunk máskor :)

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 20 kedd, 20:02 
Heroes Team

Süni: a puding próbája az evés. A térképeket megnéztük, jeleztük is észrevételeinket, gyorsan lejavítottátok. Az átjárhatóság így sem volt tökéletes a térképen, de ezt nem is említettem, mert kukacoskodás lett volna és annak nem látom értelmét. De azt, hogy mennyire lehet egy térképen versenyszinten játszani, azt nem a résztvevőknek kell eldönteni a bajnokság indulása előtt, hanem a szervezőknek vagy térképfelelősöknek észrevenni. Amikor én határoztam meg a mapokat, sokmindent igyekeztem figyelembe venni, idővel a kritikák és a tapasztalat ebben segített. Nem lehet és nem is kell olyan térképeket csinálni, hogy mindenkinek megfeleljen (ilyen nincs is), de az a minimum, hogy lehessen rajta minél többet taktikázni. Nos, itt nem lehetett, mert mire átmegyek az ellenfélnek is van mindene (nincs a játékosok között akkora különbség, hogy ne így legyen). Ergo nem tudom megakadályozni, hogy kivegye az illető artifactot. Az más kérdés, hogy elront egy lépést vagy taktikai hibát vét és ezért nyersz, de ezzel nem lehet előre kalkulálni, ha fel akarsz készülni a meccsre és tesztelsz. A 21 random lvl 3 artifact meg... ennyi erővel lehetett volna az összes relik randomon bent és hajrá. Egy árva szót sem szólnék, ha 2 órát venne igénybe a játék és kikapok úgy, ahogy most, de ha nagy nehezen szakítok rá időt, 5-6 órát, akkor ne ez döntsön már.

Annyit kérnék csak, hogy a későbbiekben jobban ügyeljetek oda a térképekre, amit versenyeztetni akartok. Ha már egyszer verseny és sok időt ölünk bele, akkor a taktikai elemek, pontosság stb játsszon döntő szerepet, ne a szerencse. És mielőtt még megköveztek, nem azt akarom mondani, hogy ki kell a szerencsét venni, dehogy is, de értelmetlen dolgokat (mint pl 21 random lvl 3) nem kell csinálni.

Úgy értelmezd a hsz-emet, mint építő jellegű kritikát, nem szapulást vagy kötekedést, azt mindenki tud és volt már rá ezer példa.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 20 kedd, 20:58 

Halihó!

Csizu:
Így már érthető a kritika, a Te ténykedésedet, munkádat az eddigi BB-ken, illetve az itt futó bajnokságokon kevés kritika érheti, kevés ember tudott eddig letenni az asztalra, mint Te, érdemes hallgatni rád.
Jelenleg a következő problémáim vannak, ami miatt állandóan elővesznek engem: megbízhatóság, pontosság, ésszerűség
Anno, amikor még itt sem ismert senki, mindhárom jellemző volt rám, csak történt valami...
Nade ezentúl nem ígérek semmit, tettekkel akarok bizonyítani!
A maphoz konkrétan:
Úgy gondoltam, legyen egy újabb map, amin nincs relic, a devilek számát levettem, de ha az előző változatot nézzük meg, az sem a több taktikai lehetőségről volt híres.
Valami mindig eldönti a csatát, és a vesztes fél elég sokszor érezheti, hogy mindent megtett a sikerért, de a másik ezt és ezt mákolta stb...
Át lehet alakítani a mapot a mostani igények szerint, de ezzel már elkéstem.
Mostmár látok pár pontot, amit módosítani kell, kulcsfontosságúak, de azért nem gyakori az, hogy átmegyünk korán a másikhoz, rush és lesz ami lesz.
Ezen a szinten nem tapasztaltam sokszor ilyet, vannak kivételek, de a lehetőséget meg kell adni erre is.
Mondhatnám, hogy bezzeg ott a Lords, ott aztán tényleg sokszor nem tudhatod, mi lesz a vége, igazi lutri a végjáték, de külön kell választani az OB-től és itt pont az lenne a lényeg, hogy a "jobb" nyerjen, aki gyorsabb, pontosabb...
De én már nem érzem azt a nagy versenyszellemet, azt az óriási tétet, mint régebben, szvsz már nem a hatalmas csatákról,versenyzésről szól a történet, hanem hogy 5-6 órát kikapcsolódjunk, és vidáman játszunk egyet a másikkal. De javítsatok ki, ha nem így van.
Hiszen csak a kupák továbbadását említsem, ha ennyire vesszük komolyan, akkor...
Sőt, ha jobban megnézzük, 2:5 az aránya a "nyitott" és "zárt" mapoknak, ez is mutatja az én ízléseme :)
Eleget írtam, megyek meccset nézni, hajrá LIVERPOOL 8)

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 20 kedd, 23:41 

Csizu: Ezt a térképet én választottam. Elég sokból szedtem elő, hogy legyen valami újdonság. Szerintem teljesen versenyképes a map. Az érveidet persze meghallgattam és köszönjük szépen a jó tanácsokat, de ha lehetne új térképeket választani én akkor is újra beválasztanám. Engem nem győztél meg az érveiddel. Máshogy állunk hozzá a mapokhoz és ez így van rendjén. Nekem ez a stílus jobban tetszik, mint a te mapjaid, de semmiképp se akarom kritizálni a te választásaidat sem. A heroes szerintem pont ezért szép, mert rengeteg féle map van. Nekem az ilyen zárt nagy blokkok jobban tetszenek. Szóval én direkt ajánlottam ilyen stílusú mapokat KTibszának. Jövőre ha megint ő csinálja és elfogadja a segítségemet ugyanilyeneket fogok javasolni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 21 szer., 0:14 

A nagy blokkokkal semmi baj. A closed mapokkal sincs. Csak legyen valami, amit kiszedve el lehet dönteni a meccset...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 21 szer., 0:17 

Hát Ssth ellen rosszul alakult a játék, nem kaptam szinte might-os hőst a végén a két inteligencia speckós hős között kellett választanom és a végén a rampartos fickó lett.
A bányáimat főleg lövős egységek védték ezért eléggé elhulott az apraja az elején. Hét végére hagytam a piacot amit pack magi védett, de sajnos 18 mágus volt ott és így el kellett menekülnöm miután az efretek elbuktak és már csak pár egység maradt talpon. Akkor beírtam Ssth-nak hogy feladom mert nem sikerült befognom a piacot így nem lesz devil, de a végén meggyőzött hogy folytassam mert még hosszú a játék és bármi lehet. Mivel időközben lejárt a köröm ezért egy autosave-l folytattuk hogy tudjam megvenni a hősömet mert épp 7-ik nap volt. De utána sem ment a legjobban, elég kevés pénzem volt mert pár ládából artikat kaptam igaz nem nagyon volt jó köztük. A relicket a fekete gömb lett volna ezért ki sem szedtem. A második váram stronghold lett, de a fővárban kaptam 4-ik varázslatnak chaint majd gondoltam egyett és felhúztam a lvl 5-t is ami implót adott. Csak épp a főhős volt elég gyengécske. Igaz exp. föld, levegő, inteligencia skillekkel rendelkezett de mightban gyenge volt, Ssth-nak pedig Arlach eléggé megizmosodott miután bement középre.
Így még egy kicsit húztam a játékot de miután láttam hogy a végső harc kilátástalan lenne, főleg hogy TH már valami piros gömböt emlegetett, inkább feladtam a játékot mert nem láttam értelmét tovább húzni az időt.
Kösz a játékot Ssth, és grat!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]