1. A Palacsinta úgy jó, ha sokáig kitart, így sokáig lehet élvezni...
2. A TOH-on beváltak a TOH-os pályák ahol nincsenek egymástol elzárva a játékosok, szal ezt kéne követni
3. Az egyenes kieséses dolgot is rengeteg helyen használják, jól bevált dolog, ha megfejeljük mondjuk egy 3-4 "élet"-es dologgal akkor működhet. Az meg lehet hogy pl. egyik ágban pl gyengébbek vannak a másikban meg erősek, de ha valaki eljut az 5. 6. meccsig az azt jelenti hogy bizony megvert már pár játékost, igy semmiképp se lehet béna. Aki 6x veszit annak felesleges tovább játszania, nincs sokkal több esélye 7.-re se vagy ha igen akor se igen lesz legelső. Plusz a profik is hibázhatnak dehát mindenkinek 4 élete van, igy 3x lehet hibázni.
4. A párosításos egyenes (majdnem) kieséses dolgot meg úgy képzeltem el, hogy minden sorozat után új párosítások lennének (akár mint anno a h3 offline támadásnál, ahol mindenki megadott egy számot 1..1000-ig, amiket sorba állitottunk és igy kijött a sorrend, emelkedő sorrendben játszott mindenki a köv. párjával, és nem lehetett minket szidni, hiszen mindenki magának választotta a számot)
5. 2v2 8 óra? Botival Nimbus és Skun ellen nem tartott tovább 1 óránál (vagy max 2)

. Igaz ott elszúrtuk az épitkezést, ezért vesztettünk ilyen gyorsan, hehe
6. Én a köv táborra főleg a támadások és a 2v2 miatt várok nagyon, ezek tudnak leginkább ujdonságot jelenteni, a magam részéről megelégednék egy, a tavalyihoz képest kevésbé zsúfolt 1v1-el.
7. Gépet fix hogy nem viszünk (tavaly óta még nőtt egy keveset a ház, szal vonattal nem megoldható), kivéve ha valaki levisz Miskolc-ról, és aztán visszahoz Hajdúszoboszlóig (ott csatlakozunk a szüleinkhez plusz 1 hetes nyaralásra).
8. Remélve a régiek közül is sokan eljönnek a táborba (Adler, Petrus, ésatöbbi nameg Menyus is benéz)
9. Mivel nem most kezdtük, nem kell megismerni a várakat, szerintem majd szavazzunk, hogy minden várral kelljen-e lennünk, vagy mindenki azzal megy amivel akar, amivel (az adott pályán) erősnek hiszi magát. Igy nem lenne olyan hogy már csak 2 vagy 1 vár közül lehet "választani" ami agyhalál az adott pályán. Pl. én és kadi egy olyan pályán játszottunk ahol még necroval se tudtunk boldogulni, semmi bánya (volt ami nem is volt), 1 hét alatt bejárható terület, 7-es archdevilek őrségnek, és 8 hét után tudtunk áttámadni. Bármi más vár totál halál lett volna. Utána meg direkt nem játszottunk addig más erős játékosokkal amig valaki gyengébben el nem játszottuk a maradék várat (azelőtti táborban meg szegény kady-n meg tesómon avatta fel mindenki a fortresst, a végére nagyon megutálhatták ezt a vártipust)
10 Amondó vagyok, bocsássuk majd szavazásra a különféle ötleteket (más is irhat ilyet) és majd a többség eldönti mi a jó, és milyen feltételek mellett lesz igazán változatos és élvezetes a 4. heroes tábor.
11. Tizenegy.

Táborra fel! Támadááááás...
12. Elmúlt éjfél, ideje aludni...
Zzzzzz