Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 05 hétf., 21:07 
Heroes Team

Sziasztok!

turbokukac:
Hellblooddal alapvetően egyetértve - mármint a játék megvétele ügyében -, azért én a peccselést kipróbálnám, mert az eredeti H5 SEM műxik rendesen laptopokon... Szép egymásutánban 1.6 -ig próbáld meg felrakni a peccseket, hátha segít.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 06 kedd, 11:47 
Heroes Team

Nem hátha, hanem 1.3 ig a laptop verziójú videókártyákkal és chipkészeltekkel a játék nem igazán áll szóba ... Ennyire 1xerű a dolog, énis várhattam az EREDETI H5ömmel míg megjelent pár patch anno. Szóval ha laptopon akarod tolni, szépen pakold fel őket, ahogy Mugger Bátyó is javasolta, 1.1től 1.6 ig mindent, szépen libasorban...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 10 szomb., 10:32 

Sziasztok !

Azt szeretném kérdezni, hogy hogy kell multiban heroes 4-ezni ?
Eddig csak Single-ben nyomtam, de most már jó lenne neten is :)
Előre is köszi a segítséget.
(Eredeti a Heroes-om)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 10 szomb., 11:31 

Sziasztok! Heroes of Might and Magic 4-el szeretnénk multiban játszani. A játék eredeti, magyar szinkronos. Mikor a multi gombra kattintunk akkor azt írja ki a játék, hogy frissítsem és utána elérhetővé válik a multi, vagy pedig játszak a régebbi verzióval.
Mit tegyünk, mit kéne letölteni? Segítséget előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 10 szomb., 20:32 
Heroes Team

DjSuperman92 írta:
Sziasztok! Heroes of Might and Magic 4-el szeretnénk multiban játszani. A játék eredeti, magyar szinkronos. Mikor a multi gombra kattintunk akkor azt írja ki a játék, hogy frissítsem és utána elérhetővé válik a multi, vagy pedig játszak a régebbi verzióval.

Üdv Bátor Harcosok!

Javaslom a Heroes 4 Complete játék megvásárlását és a Winds of War kiegészítő felrakását. Ez az egyetlen (majdnem 100%-ig) tökéletes magyar verzió, ezzel már a multi sem fog gondot okozni... Persze az oldalunk bal oldali menüjében Letöltések fül alól letölthető a H4 alap játékhoz a H4 multi patch, de sajnos nem tökéletes... Remélem, hogy tudtam segíteni... Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 10 szomb., 21:14 

Vologya írta:
DjSuperman92 írta:

Üdv Bátor Harcosok!

Javaslom a Heroes 4 Complete játék megvásárlását és a Winds of War kiegészítő felrakását. Ez az egyetlen (majdnem 100%-ig) tökéletes magyar verzió, ezzel már a multi sem fog gondot okozni... Persze az oldalunk bal oldali menüjében Letöltések fül alól letölthető a H4 alap játékhoz a H4 multi patch, de sajnos nem tökéletes... Remélem, hogy tudtam segíteni... Baráti üdv!

Letöltöttem a patcht, de telepítés után kéri a játék cdjét. Berakom a cd-t és nem ismeri fel. Sem a play-t sem az installt. Ezek után el se tudom indítani a játékot, hiába van benne a cd... Egyébként a Complete van meg . Ha felrakom a Winds of War kiegészítőt, akkor azt mondod, hogy működni fog?
Jah, és köszönöm a segítséget!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 10 szomb., 22:55 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Tedd fel a Winds of War kieget és biztosan tudtok multizni! Csak a haverodnak is az legyen fenn! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: ...
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 11 vas., 19:10 

sziasztok vki segitsen máááááááááár megvan a heroes 3 roe1.4 sod 3.2 hamachi felrakva és nemtudom kel játszani másokkal vmi msn kell megadni v mi?????SEGITSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG v heroes 5-tel köszi:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 11 vas., 20:01 
Heroes Team

Sziasztok!

CARLOS: Látom minden technikai feltétel adott. Ellenfeled az van -e, mert a multihoz legelőször az kell...

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: ...
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 11 vas., 20:39 

csináltam hamachoin egy szobát neve KARESZ777 jelszó 777 nemtom h most várjak amíg vki felvesz v mi v nekem kne szoba v jelszó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 12 hétf., 23:46 
Heroes Team

Szép estét!
Carlos, két lehetőséged van:
vagy az általad létrehozott szobához keresel ellent, vagy egy másik személy által létrehozott szobába kapcsolódsz be :arrow: az utóbbit javaslom. Ellenfelet találsz a Multiplayer! topikban, de itt van segítségül két nem olyan régi hsz:

man4gep írta:
HALI

Csináltam énis H3-hoz hamachin 1 szerot:)Minél többen gyertek:D

Hálozat neve:hősök3

Pass:game

David_az_Atreides írta:
Hát nem nagyon találtam heroes 3-as hamachi szerót, amely ne lett volna telített , úgyhogy csináltam én egyet
név:hirozofmájtendmedzsik3
pass:hirozofmájtendmedzsik3

hajrá, csináljatok ti is szerókat, ha az enyém betelik!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 13 kedd, 12:25 

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Nagyon régen játszottam már a Heroes 4-el, pár napja elkapott egy nosztalgikus érzés. Végigjátszottam az egyik hadjáratot-élőhalott-. Eddig minden rendben, de mikor akasztottam a hadjáratablaknak a jobb alsó sarkában megjelent egy kis pipa!
Kérdésem: mit jelent ez? Ha megfelelő sorrendben játszom végig a maradék ötöt, akkor lehetőségem van egy hetedik végigjátszására?
Arra emlékszem, hogy a másik két kiegészítőnél-Wow, TGS-így működott, ötöt végigjátszani, majd elérhetővé vált a hatodik is. De viszont itt mind a hat elérhető alapból.
Valaki tud segíteni?

Előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 13 kedd, 13:42 
Heroes Team

Az csak jelzi számodra, melyi kampányt vitted végig, ha jól emléxem.

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 13 kedd, 14:00 

Jou, a többinél amiket közbe teljesítettem, mért nem jelzi?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Heroes4
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 14 szer., 7:12 

A Heroes4-ben csak (én alapot tudom mondani) 6 kampány van, amik külön pályákra vannak osztva, ha végig vitted az egyiket, akkor a sarkában megjelenik egy pipa, ha a többit is kijátszottad ugyan-úgy egy pipa jelenik meg, de nem lesz egy hetedik küldetés, viszont bármikor előlről kezdheted...

S most tőlem eg kérdés:
A heroes3-ban a (Restoration of Erathia) barbár vs gyíkoknál az ellenség elfoglalta a váram, ezzel nincs sok bajom, de azt hogy csinálja, hogy a várban van 9 archer és 14 pikeman és a serege, ami kint áll a vár ajtajában fullos (mind a hét tele van neki), a kérdésem, az hogy ő hogy csinálja ezt és mi játékosok, hogyan tudjuk utána művelni:)

Üdvözlettel:
T-Rex

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 16 pén., 14:41 

Sziasztok!

Hogy lehet egyszerre a csatában lévő összes egységemre varázsolni, az ellenfél tud én pedig nem tudom hogy kell.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 16 pén., 15:21 

syam ahhoz, hogy ilyet tudj először is felkell fejlesztened például a tűz mágiádat expert szintre és utána tudod használni a megfelelő varázslatokat, mint a bloodlust vagy a protection from fire-t...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 19 hétf., 20:18 

Valaki meg tudna mondani konkretan milyen porto(ka)t hasznal a H3? Koszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Segítsetek
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 20 kedd, 21:40 

Sziasztok most regeltem a forumra már a Heroes 3 megjelenése óta erathia fogja vagyok. De most le eset az állam amikor megláttam a Heroes 3 negyedik kiegészítőjét a Horn of the abyss-t esetleg tudnátok adni egy linket ahonnan letölthetném ha kell akkor küldök a link küldőnek 10 liter somlai bort

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 20 kedd, 23:32 

Nem tudod letölteni még nincs kész.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]