Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 463 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 24  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 31 pén., 22:12 

Na sikerült megszereznem a játékot magyarul, mivel a pc guru mostani teljes játéka ez, már csak az újságot kell megvennem. :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 05 szer., 23:59 

Gratulálok! Az újságot pedig vedd meg, és olvasd végig. Legalább kicsit csöndben leszel addig. :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 08 szomb., 17:41 

Én attól félek, hogy ha az alapjáték egy év (se) elteltével PC Guru mellékletként köszön vissza, az azért volt, mert szép hazánkban nem fogyott valami nagyon... Így a kiegre szerintem hivatalos kiadásban nincs sok esély... :cry: Talán a jövő évi ilyenkori Guru mellékleteként... :reménykedik:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 08 szomb., 18:24 
Heroes Team

Hmmm, ezer és egy éve volt, mikor utoljára itt jártam!
Sziasztok mindenkinek, öregeknek és fiataloknak is, külön is üdvözlet a nagy Beorn bátyónak, hogy még kitart a lendülete! Meg Hellnek is, meg Kivagyoq-nak, stb.
Szóval: Muggernek köszönhetően én is játszottam a Kings Bounty-val és bizony le a kalappal előtte! Azzal a felkiáltással adta oda, hogy semmi előzmény után simán tudok vele játszani, és így is lett. Most játszom másodszor, paplovaggal, király!! ;)
Vologya azt mondta, meglehetősen nagy siker volt a magyar kiadó részéről a játék, úgyhogy Beorn bácsi, szerintem nincs igazad a kétkedéssel kapcsolatban. A mindig jól informált Vologya a kiegészítőről is tudni véli, hogy lesz magyarul, amint készen lesz! Hurrá!

Na, legyetek továbbra is szépek (hiszen okosak már vagytok! :wink: )!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 08 szomb., 22:48 

2szer én is végtoltam már amióta megvan(+még1szer nekiáltam, de lovaggal nem az igazi), és úgy vagyok vele, hogy magamhoz képest sok játék megjelenését várom idén, de míg azokat valszeg torrentről szerzem be, a kings bounty kieg ha lesz magyarul(remélem tényleg lesz) tuti vételnek tűnik nálam ugyanúgy mint az alapjáték volt tavaly évvégén.
És sikerült ismét egy szép hosszú mondatot írnom :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 10 hétf., 8:46 

Üdv, Krityó mester!

Örülök, hogy erre jártál (tedd meg gyakrabban), és még jobban, hogy eloszlattad a kiegészítő hiányától bánatos homlokom felett gyülekező sötét, keserű felhőket... :) Vagy ilyesmi...

És azt nem tudjátok, hogy mit lehet róla tudni (kis nyelvi zavar)? A csajszival lehet csak egyedül végignyomni a játékot, vagy lesznek más főszereplők is? Ha csak a csajszi lesz (ami egyébként nem gond), akkor megoldják valahogy, hogy több irányba lehessen fejleszteni? (beállítható a szintlépésnél kapott rúnák eloszlása pl.) Meg úgy egyáltalán?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 10 hétf., 13:45 
Heroes Team

Vigyázz a nagy mackó homlokodra, rá ne essen az a fránya jég a sötét felhőkből, mert eloszlatni én nem tudom azokat! :wink: (ez sem volt rossz mondat azért???)
Nem tudok én ennyire komolyan a következőről, csak múltkor Vologyánál voltam a H5Complete bizniszelése ügyében és akkor került szóba néhány perc erejéig a Bounty... Akkor mesélte ezeket, amiket leírtam vala...
És mivel én türelmes gyerek vagyok, ha karácsony helyett jó volt augusztusban az alapjáték, jó lesz majd pár hónappal a megjelenés után az armored princess is! :wink:
Olvasni gyakran betérek ide egyébként, csak sokszor egyből a szerkesztős témára, ami nem frissül túl gyakran...

Szia,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 11 kedd, 23:06 

Volt szerencsém beszerezi a "kieget" igaz ez még az orosz változat amihez van egy nem túl jó de használható angolositás. Szerintem nehezeb mint az alapjáték.
Megvan a warrior/paladine/mage inditási lehetöség mint az alapjátékban és kicsit más a föszereplő kinézete. A skill fák megváltoztak és a legnagyobb ujdonság bennük hogy a föjelemzöket is a skillekből kapjuk. Szintlépésnél csak runákat és leadership pont a jutalom.
Van egyébb jutalom is ami a játékban lévő teljesitményed után jár. Pl 10 csata veszteség nélkül 200 leadership 30 csatánál már 500. Ez fel is van tüntetve van 8 fix és két kaszt függő és mindegyiknek 3 szintje van természetesen a legtöbbnél egyre többer kell teljesiteni a sikerhez
A sárkány viszont elégé jopofára sikeredet és már a legelejétől megvan.
Sok régi egység megváltozott vagy csak rosszul emlékszem rájuk de pl a kalozoknak és a swordmeneknek is van kitérése. Van olyan ami csak grafikusan változott meg. Az igazi kihivás az hogy már az első szigeten vannak/lehetnek 4 szintü ellenséges lények viszont ilyet felvenni normális menyiségben csak a 3-4 szigeten lehet elöször. A normális mennyiség 10+ darabb. A 4-5 ös szigeten járrok és eddig csak ember semleges élöhalott és 2 féle uj törpe egységet tudtam felveni.
Rengetegett kell harcolni elenséges hösökkel igaz a legtöbb hösért jár vérdij küldetés keretén belül.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 12 szer., 14:39 

Én tök jól elszórakozok vele, elég nehéz a játék, de megéri. :D
Jó sok küldit megoldottam már.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 14 pén., 13:05 

Az armoured princessben találkoztam az új nép a gyikok egyes képviselőjével. Elégé undoritoak lettek azt megkell hagyni a legtöbbnek van egy olyan speckoja hogy 50%-os védelem lövésekkel szembe. Van egy szárnyas dög amolyan teradon speckoja hogy lerak egy tojást ami ha tulél egy kört kimászik belöle felanyi szárnyas dög mint amelyik lerakta a tolyást. Van egy lándzsás amelyik nagyon gyors és sárkány modjára 2 hexán sebez de barátokat nem bánt Vagy ott van a varázslójuk aminek az egyik spcko képesége/varázslata hogy a cépont model duplán sebződik. Nem auto kritikus csak dupla sebzés. A t-rexükbe még nem tudtam belekötni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 16 vas., 9:59 

De milyen jó lesz majd, ha az oldaladon fognak végre harcolni... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 29 szomb., 8:57 

Lehet már tudni, hogy mikor jelenik meg az armored princess és hogy mennyibe fog kerülni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 07 szer., 15:31 

Én úgy tudom, hogy karácsonyra jön meg.

Na most kezdhetem előről az egészet, mivel már nem tudok kinyírni belőlük senkit sem a démonok földjén. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 07 szer., 15:42 

Vass Gábor írta:
Én úgy tudom, hogy karácsonyra jön meg.

Na most kezdhetem előről az egészet, mivel már nem tudok kinyírni belőlük senkit sem a démonok földjén. :(

Csak attól függ milyen nyelven..mert ha csak az angol érkezik meg karácsonyra, akkor itt 2010 első negyedévnél előbb nem lesz magyar verzió.
Torrenten folyamatosan nézem, hogy van-e english(mert ugye ha kijön akkor pár napon esetleg héten belül feltörik és kiteszik), de nem igazán látni, vagy fake. Szóval egyelőre csak cirilbetűs van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 07 szer., 15:56 

Ez szerintem angolul lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 nov. 11 szer., 22:16 

Nekem a hétvégén olyan volt, hogy nem bírtam csak a golyóval megnyerni egy csatát, mivel az összes emberemet kinyírták.
Nálatok volt-e hasonló?
Már jöhetne infó a kiegjéből. :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 nov. 14 szomb., 10:21 

Én úgy tudom hogy november 20.-án jelenik meg Amerikában. :D Szóval akkor kb. karácsonyra kijön szerintem

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 nov. 17 kedd, 21:06 

Az nagyon jó lenne, én is láttam, hogy pénteken jön csak azt nem tudtam, hogy itthon vagy hol.
De most már tudom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 nov. 20 pén., 22:35 

Vki tud vmit a kieg (esetlegesen magyar nyelvű) hazai megjelenéséről?
Azon kivül hogy az angol verzió már kijött a mai nappal.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 nov. 22 vas., 14:54 

És valami gépigényről?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 463 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 24  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]