Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 812 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 41  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 24 csüt., 20:28 
Heroes Team

Boti írta:
A következő fordulót sajnos ki kell hagyjam mert két hétre franciaországba küldtek a cégtől, de utána igyekszem majd én is játszani. Ez a heroes bajnokságra is vonatkozik, KTibsza ha lehet kérnék 2 hét halasztást.
Addig is mindenkinek jó játékot és nagy kalappal.

Természetesen lehet. Sőt 21 nap áll rendelkezésre, de persze ha korábban be tudjátok pótolni az csak jó. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 24 csüt., 21:42 
Heroes Team

Thunder Mountains

Csizu (Stronghold - Dace) vs. Süni (Tower - Neela)

Már-már szokásosnak mondható kezdés a részemről, mely pénzgyűjtés, várfoglalás és bányák foglalásában merült ki. Süni gyors várfoglalásokba kezdett, a Strongholdot fel is építette. 3. hétre már 4 vára volt, köztük 2 stronghold, de építeni a másikat nem bírta és idő sem volt rá igazán. 1-3-2nél Süni nem akarta folytatni a játékot, kilátástalannak ítélte meg helyzetét. Neela Dacehez hasonlóan 6-os színtű volt, de az utánpótlás megoldása és a barbár földre való betörés váratott még magára, míg én már a középső területet kezdtem volna el tisztogatni.
Süni a többiektől eltérő taktikával próbálkozott, ami szerintem jó volt, de a borzalmasan hosszú déli, félig sivatagos terep lassította és körülményessé teszi az utánpótlást. Sietni pedig kell, hiszen a védő nagy előnyre tesz szert középen, minden ott eltöltött nap növeli az esélyeit.

Az ellentámadás sikertelen volt.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 24 csüt., 23:06 

Ensormay éppen hadmérnökeinek a beszámolóját hallgatja a vártorony tanácstermében, amikor megpillantja a vágtató lovast, akit elárul a porfelhő amelyet a lova patája ver fel. El is tereli a figyelmét a mérnökök beszámolójáról egy pillanatra, hiszen híreket várt Tidewater felől.
Oda is szól a kancellárnak, hogy küldje a lovast a színe elé tüstént.

A lovas földig hajolva lép a terembe nem mer ura szemébe nézni.
- Hallgatlak, mi hír Tidewater felől lovas?
- Őfényessége! Sajnos a seregeink kifáradtak az üldözésben és nem maradt elég átütőerő a 3 káoszszörnyeteg legyőzésére az elfoglalt kastély előtt. Odalett a sereg, Arlach hadvezér maga is odaveszett a 3 szörnyeteggel vívott csatában. Kettőt leöltünk, de a harmadikat már nem sikerült, így seregünk színe-java odalett. Malekith és Sepinroth még próbálkozott, de egy hajóroncsban élő szellemek megtréfálták őt is, túl sokan voltak uram. Elsüllyesztették hajóját a Manticorokkal együtt elvesztek. Nem maradt seregünk és zsold híján többen nem akartak csatlakozni a veszett ügyhöz, így el kellett hagynunk a területet...

Ensormay egykedvűen halgatta a lovas beszámolóját, majd csak ennyit közölt a kancellárnak:
- Tömlöcbe vele! Majd eldöntöm mi lesz a sorsa később.

Vereség. VERESÉG!!!

- Kancellár! Hívd vissza a hadmérnököket, meg kell oldaniuk, hogy ez többet ne fordulhasson elő! Várom a terveket...

Az ellentámadás Edric ellen sikertelen volt Tidewateren.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 25 pén., 6:00 

Eddig nem is néztem, de ez a Thunder Mountains ez mitől ér 20 aranyat? Az egész 1 nagy cheat :) 20 arany az rengeteg. Csizu most látom erre építette egész taktikáját. Ügyes. Már több mint 60 aranya van. Én biztos nem foglak rajta megtámadni :wink: Más se tegye, úgy se tudjátok tőle elvenni és csak erősítitek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 25 pén., 8:45 

Baracca nagyúr hadvezérének Sorshát nevezte ki Draconic Wastelands ellen. Sorsha beválltotta a hozzá fűzőtt reményeket és diadalmaskodott Septienna (alvilági nevén titi) seregei felett.
A küzdelem izgalmasan alakult. Kisebb-nagyobb droid csatákban próbáltuk megtörni egymás lelki erejét. A végén egy utópia adományozott nekem egy levegő könyvet. Így a rég látott dimension door nevű varázslat segítségével tudtam haladni és meglepetésszerűen megközelíteni ellenfelem. Bevettem várát, majd foghíjas seregem pótoltam a lényeivel és megütköztünk. A csata így már csak formalitássá vállt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 25 pén., 17:04 

bogpista írta:
Eddig nem is néztem, de ez a Thunder Mountains ez mitől ér 20 aranyat? Az egész 1 nagy cheat :) 20 arany az rengeteg. Csizu most látom erre építette egész taktikáját. Ügyes. Már több mint 60 aranya van. Én biztos nem foglak rajta megtámadni :wink: Más se tegye, úgy se tudjátok tőle elvenni és csak erősítitek :)

Nincs ebben semmi újdonság, ez anno is köztudott volt, most is az, hogy ismét ezt a földet választotta, abszolút érthető.
Én sem jártam rosszul azzal, hogy megtámadtam, engem nem zavar ha már most ennyi aranya van, kéremszépen mindenki egyenlő esélyekkel indult, aki tud taktikázni az tud, aki nem az meg vessen magára :)
Mondtam ám Csizunak, hogy ne strongholddal legyen :D , de ígyis lett volna esélyem, csak elbaltáztam rendesen...

1. kör eseményei:

Bozso kihívta Jout Icelandián SIKERTELEN
Jou ellentámadása Bozso ellen Coroniuson SIKERES TÁMADÁS
Bogpista kihívta Sstht Vermillion Borderen SIKERES TÁMADÁS
Adler kihívta Merlint Harmondalen SIKERTELEN
Merlin ellentámadása
Titi kihívta Sorceresst Land of the Gianten SIKERES TÁMADÁS
KTibsza kihívta Csizut Thunder Mountainsen SIKERTELEN
Csizu ellentámadása KTibsza ellen Monolith Barronson SIKERES TÁMADÁS
Dreegar kihívta Merlint Deylán
Ssth kihívta Titit Draconis Wastelandon SIKERES TÁMADÁS
Jou kihívta Lordshabát Eelcoaston SIKERES TÁMADÁS
Süni kihívta Botit Elven Passon SIKERES TÁMADÁS
Sorceress kihívta Bogpistát Tatálián SIKERTELEN TÁMADÁS
Bogpista ellentámadása Sorceress ellen Tidewateren SIKERTELEN TÁMADÁS
Csizu kihívta Sünit Elysian Fieldsen SIKERTELEN TÁMADÁS
Süni ellentámadása Csizu ellen Thunder Mountainsen SIKERTELEN TÁMADÁS

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2009 szept. 26 szomb., 17:04-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 25 pén., 22:43 

Itt is van net a szállodában, csak éppen nem tudok pár órákat játszani,
majd csak ha hazaértem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 26 szomb., 8:34 

Süni írta:
bogpista írta:

Nincs ebben semmi újdonság, ez anno is köztudott volt, most is az, hogy ismét ezt a földet választotta, abszolút érthető.
Én sem jártam rosszul azzal, hogy megtámadtam, engem nem zavar ha már most ennyi aranya van, kéremszépen mindenki egyenlő esélyekkel indult, aki tud taktikázni az tud, aki nem az meg vessen magára :)
Mondtam ám Csizunak, hogy ne strongholddal legyen :D , de ígyis lett volna esélyem, csak elbaltáztam rendesen...

Nekem újdonság én nem játszottam még Lordsot. :lol: Illetve már most több meccset játszottam, mint azelőtt összesen. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 26 szomb., 16:48 

Ajantis felfogadta a legendás Nymust. A hős kitűnő hadvezérnek bizonyult, hiszen két hét leforgása alatt már az ellenfél legfőbb várát is elfoglalta. Ám olyan fordulat következett be, melyet maga Ajantis sem várhatott. A tenger felől hihetetlen létszámú sereg támadta meg a hadvezér hajóját, aki rövid - ám annál kiadósabb - ütközet után visszavonulni kényszerült. Úgy okoskodtak a démoni tábornokok, hogy az ellenfél fő várában kell újra a hadsereg soraiba állítani Nymust. Ám Christian igen erős utánpótlást hozott magával, így a hét utolsó napján még éppen megtámadta a Nymus által védelmezett Highcastle várát, hogy elkerülje a következő héten érkező angyalok démoni seregbe való csatlakozását. Ő nem tudta, de ekkor pont egy nap választotta el Nymust az erős utánpótlás megérkezésétől. Christian gyorsabb volt, Nymus elesett, az általa gyűjtött varázstárgyak pedig az embereket erősítették tovább.

Én még el tudtam menekülni a várból. Messziről láttam, mekkora pusztítás folyt. Emberek az emberek ellen. Őrült, önpusztító faj ez.

Haza indultam gyalogszerrel. Mire látótávolba érkeztem, rá kellett döbbennem, hogy hazám immár Christianék otthona, és krónikáimat már nem e földről írom a továbbiakban.

Ajantis tapasztalatlan vezetése következtében a sokat látott Neela könnyed győzelmet aratott Eelcoast felett.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 26 szomb., 17:49 
Heroes Team

Neela éppen délutáni sziesztáját befejezve bandukolt le a várudvarra, hogy a tanácsházára menjen a polgármesternek megígért találkozóra, mikor egy varázslóinas jelent meg:
-Úrnőm, a Mester küldi önnek!- majd átadta a pergament, amit szorongatott kezében.
Az Üzenetben ez állt:
"Neela Úrnő!
Támogatásodnak köszönhetően sikerült a helyi démonokat végre visszaküldenünk oda, ahonnan jöttek. Röviden a harcmenetről csak annyit tudok mondani, az ellenfél hadvezére majdnem keresztbe húzta a stratégiánkat, a 2. hét legutolsó pillanatában bevette kis szerencsével a csapdaként szolgáló Fővárosunkat, majd később tengerre szállt, hol viszont a földalatti kincses barlang kifosztása után könnyűszerrel rajtaüthettem, majd a helyzeti előnyt kihasználva, valamint az ellenfél által elfoglalt 1ik kisfalunk segítségével sikerült őt a volt fővárosunkban elcsípni elvágva minden menekülési lehetőségtől, s nagy meglepetésére itt már fölényesen sikerült végérvényesen nyugdíjazni. 1 hét felkészülés után pedig az ellenfél főhadiszállását megostromolva sikerült a tapasztalatbeli előnyömet kihasználva a pénzhiányban szenvedő démoni sereget térdre kényszeríteni. Ezzel pontot tettünk az ügy végére.

Ellenben 1 kéréssel is fordulnék Kegyedhez, az alábbi nagyléptékű gyülekezetet véltük felfedezni az 1ik kápolnánkban, akik igen heves ellenállással reagáltak testvéreik közeledésére is, kérem vizsgálják ki az ügyet, félek megfertőzte őket a démoni aura.

http://kepfeltoltes.hu/090926/Millionof ... es.hu_.jpg

Köszönettel:
Sir Christian, az V. Keresztes Hadtest Parancsnoka!"

Jó hírek megint- gondolta magában Neela, majd a válasszal elküldte az inast. Útközben viszont azon tűnődött, hogy vajon mi tervei lehetnek az isteneknek, idáig túlságosan prímán alakulnak a dolgok, 2 hadmozdulat eredménye 2 újabb terület.
-Azt hiszem holnap össze kell ülni a haditanáccsal, megszervezni az új területek védelmét, és a meglévőkhöz átgondolni a stratégiai lehetőségeket. Valahol a sors lefog csapni, adjunk neki kevesebb esélyt.-
Az út hátralevő részében inkább csak gyönyörködött a táj szépségében, várva mikor pillantja meg a város jellegzetes sziluettjét a távolban...

Eelcoast elleni támadás: Sikeres, új Lordnője Neela.

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 26 szomb., 20:16 

-Úrnőm két tetőtől talpig sáros troglodita kér bebocsátást, Arlach nagyúr, a balliszták mestere, és Shakti a trogloditák ura néven mutatkoztak be... Ha engem kérdez, szerintem csak holmi koldusok. Óhajtja hogy kidobjam őket?
-Nem kell kapitány. Bocsássa be őket, remélem jó híreik vannak a számomra...
A kapitány meghajol, és kimegy a teremből, az ajtót nyitva hagyja az érkezőknek. Nem mondott valótlant, a két apró termetű barlanglakó koszos és sáros; mindkettő egy törött ásót tart a kezében.
-Üdvözlet Septienna. Meggyüttünk Draconis Wastelands-bűl, harcoltunk ott ahogy kérted.
-És mit csináltok itt? Ezek szerint megfutamodtatok?- mennydörögte Septienna.
-Ööö, hát izé...-kezdte a magabiztosabb troglodita, Shakti- az úgy volt hogy nagyon hamar kialakult egy dolog. Volt egy hogyishívjákunk... Volt egy izénk...
-Igen, igen volt egy izénk, egy olyan ami jó...- kontrázott Arlach.
-Volt egy tervetek?- szakította félbe Septienna a két rendíthetetlen harcost.
-Igen! Szóval volt egy tervünk, miszerint kiássuk a Grált a sivatagból. A térképen be vót jelölve a helye.- derült fel Shakti arca.
-De nem pont ott volt ahol mi gondoltuk, rossz volt a térkép- felelte csalódottan Arlach- az X-től egy 5km sugarú körben volt valahol elhelyezve.
-A Grál rossz helyétől zavarba jöttünk, és hirtelen mindenkit odarendeltünk hogy ásson a Grál után.
-De közben az ellenség is jött hatalmas erővel... Nagyon erős varázslatai voltak. Engem például imp-pé változtatott!-vágott közbe a balliszták mestere.
-Imp-pé?- kérdezte összehúzott szemöldökkel Septienna.
-Igen... De már elmúlt!
-Az ásás nem járt sikerrel, nem találtunk semmit csak 21 aranypénzt a földben. Meg pár finom gilisztát, és tarajos gőtét, meg ...
-Elég legyen!- vágott közbe Septienna- Sejtettem hogy nagyon nehéz lesz, nem vallottatok szégyent. Tapasztalatnak jó volt ez a küldetés. Baracca nagyúr kiváló stratégának bizonyult, és így ő lett a Végtelen Sivatag ura. Majd hívatlak benneteket ha újból szükségem lesz rátok!
-Köszönjük, Úrnőm!- mondta kórusban a két grálkutató.

"Egy apró csatát elveszítettünk, de a háború Erathiárt csak most kezdődött"- mosolyodott el magában Septienna.

Draconis Wastelands új ura Baracca nagyúr!

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 26 szomb., 22:34 

sziasztok!

valaki segítene hogy tudok játszani? mert csak ezt a topikot adták meg de nemtudom hogyan tovább. help pls:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 26 szomb., 22:55 

Az első oldalon találsz egy linket ahol leírják a szabályokat. Ezek ismeretében a maradék területek közül 2őt, a hősök közül egyet választasz, és a következő fordulóban már benn is vagy.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 27 vas., 14:55 

Dreegar írta:
Az első oldalon találsz egy linket ahol leírják a szabályokat. Ezek ismeretében a maradék területek közül 2őt, a hősök közül egyet választasz, és a következő fordulóban már benn is vagy.

elolvastam a szabályokat. melyik az a terület amiből választhatok meg hős?
és ha ez megvan akkor hogyan tovább?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 27 vas., 14:59 

A területeknél ha rákattintasz kiírja hogy valakié-e...de ha visszaolvasod a forumot ott is megtalálod...a hősök listájában szintén ott van mellettük hogy foglaltak e, és hasonlóképp k van írva itt is

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 27 vas., 15:13 

Sierra: Ha megtaláltad a linket, akkor mit nem találsz? De a biztosnág kedvéért beírom ide neked:

http://adler882.freeweb.hu/Lords/lords.html

Ha ráklikkelsz látható a térkép, oldalt meg a tartományok. Ezekre ráklikkelve ki van írva, hogy melyik tartomány kíé. Ha nincs feltüntetve tulajdonos, akkor az a tartomány még nyitva áll a Lordok előtt. Vagyis azok közül választhatsz, amiknek nincs tulajdonosa.
A jobb felső sarokban van a Heroes, Lords & ranks, ott belakattintva láthatóak a Lordok. Aki mellett nincs név, azt értelemszerűen választhatod. A szabályok és a skillek leírása a bal felső sarokban van.

Az egészet Heroes of Might and Magic 3. nevű játék Restoration of Erathia 1.4-es patch, vagy Shadow of Death 3.2 patch, vagy Heroes 3 Complete -vel játszuk Multiplayer módban TCP/IP -n online.

Két hétig tart 1 forduló, ha gyors vagy tényleg érdekel a dolog, akkor gyorsan leadod a jeletkezésed Csizunak megadva a 2 területet és a Lordot. És a holnapi nappal induló 2. körben akár már részt is tudsz venni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 27 vas., 16:13 

így már okés :) akkor jelentkeznék a játékra

lordom:Alagar
szigeteim:Bracada,Barrow Downs

így jólesz?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 27 vas., 16:57 

Üdv!
Sierra:
Minden ok, holnaptól már te is belekóstolhatsz a játékba :)
Olvasgasd a szabályokat, akár többször is, ha bármilyen kérdésed van, vagy valamit nem értessz nyugodtan írj be a fórumra, segíteni fogunk :)

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 27 vas., 17:20 

Süni írta:
Üdv!
Sierra:
Minden ok, holnaptól már te is belekóstolhatsz a játékba :)
Olvasgasd a szabályokat, akár többször is, ha bármilyen kérdésed van, vagy valamit nem értessz nyugodtan írj be a fórumra, segíteni fogunk :)

szuper :) hogy kell ezt játszani neten?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 27 vas., 17:33 

Az egészet Heroes of Might and Magic 3. nevű játék Restoration of Erathia 1.4-es patch, vagy Shadow of Death 3.2 patch, vagy Heroes 3 Complete -vel játszuk Multiplayer módban TCP/IP -n online.
by bogpista

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 812 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]