Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 812 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 41  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 15 kedd, 0:53 

Szerintem valamit félreértettél Bozso. Ha randomra megkapod Gurnit, vagy Alamart vagy akárkit, akkor nyugodtan használhatod. A lényeg, hogy te nem választhatod ki az elején mint kezdőhero. Hogy aztán random ki jön be, az már szerencsekérdés.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 15 kedd, 1:08 

igy van, randomként lehet bárki, csak választani nem lehet basic wisdommal.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 15 kedd, 3:05 

jah értem, akkor ezt valóban félre értettem :)

köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 15 kedd, 8:53 

Azt is be kell írni, hogy elfogadtam a kihívást?
Vagy elég ha privátban megírom az ellennek?

Pista kihívása elfogadva mindenesetre. Írtam pü-t, hogy mikor érsz rá.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 15 kedd, 9:27 

Jó volna ha összefoglalnátok ki melyik területet választotta, mert látom amit én akartam választani utólag hamar elkelt, bár azt hittem az előregisztráltak egy területet választanak utánna más is választhat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 15 kedd, 9:39 

lordshaba írta:
1. Merlin - Harmondale, Deyja
2. Ktibsza - Monolith Barrons, Nimbus
3. LordShaba - Eelcoast, Elemental Fjord
4. Adler - Harmondale Castle, Hammerlands
5. Jou - Icelandia, Evenmorn Island
6. Bogpista - Tatalia, Pierpont
7. Bozso - Coronius, Ajit
8. Titi - Draconis wastelands, Crustacea
9. Csizu - Thunder Mountains, Tularean Forest
10. Dreegar - Steadwick, Deathknell
11. Süni - Elysian Fields, Spaward
12. Ssth - Erathia Major, Vermillion Border
13. Sorceress - Land of giants, Tidewater

Hali Boti,
Már kint volt a választás eredménye.
+ Frissült itt is:
http://adler882.freeweb.hu/Lords/heroes.html

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 15 kedd, 10:35 

Akkor én Erathia-t és Elvenpass területeket választom, a hős meg legyen Lord Kilburn (archery, resist).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 15 kedd, 13:08 

Hosszú esztendők óta nem háborgatták a part menti halászok és a gazdag kereskedők a démonok Eelcoast hegyvidékén elterülő ősi földjét. A démonokat sosem érdekelte a hal, így évekig tudomást sem vettek a partmenti kalózvárosokat elfoglaló halászokról. Nyugalommal töltötte el őket, hogy végre békés népség lakja a partot.
Ám nem sokáig volt békés a halásznép. Az embereknek új helytartója lett. Erathia szülötte, Christian, aki rendszeresen a hegyekben vadászott, fittyet hányva a halászok és démonok közt köttetett ősi törvényre, miszerint "Eelcoast hegyek erdei vadjainak vére az ősök leszármazottjait illeti". Az embereket bőven ellátta élelemmel a tenger és a jól termő partmenti föld. A kalózok is így éltek itt 200 esztendőn át. A mondások szerint a halászok több ízben is figyelmeztették a helytartót az ősi törvény szentségére. Ám Christian konoksága határtalan:
- Miféle szentségről beszéltek, ostobák? Itt én vagyok a szentség. A pokoli teremtmények miatt van minden, mi nem jó eme világon.
A fanatikus lovag ezért hadsereget kért Erathiától. A papokat könnyű szerrel meggyőzte, azok pedig elhitették Erathia uralkodójával, hogy Eelcoast partjain éhhalál fenyegeti a haluktól megfosztott halászokat.

Csak a közelmúltban köttetett béke, mivel Ajantis maga ment Erathia uralkodójával tárgyalni. Christiant bűnei és konoksága következtében odaveszett katonák ezrei miatt kegyvesztetté nyilvánították, majd elmenekült. Forrt benne a düh, gonosz tervet szőtt a bosszúra. Talán bele is őrült. Senki nem hallott róla azóta.

A mai napig.

Egy csontváz képű látogató tűnt fel a keleti parton. Hajó nélkül érkezett. A felderítők békés vándornak ítélték a part felől érkező evenmorni élőholt lovast. Az emberek persze féltek tőle, és buzgón kereszteket vetve "üdvözölték". Már felszerelkeztek karókkal, mikor észrevették, hogy a hegyek felé vette az irányt. Az emberek megnyugodtak. A fővár kapujába érve fedte fel, hogy jöttének célja egy titkos üzenet átadása, melyet személyesen Ajantis színe elé kell vinnie. Ajantist ritkán zavarják idegenek. Nem szereti a kéretlen látogatókat, de nem zúzta porrá az alkalmatlankodó futárt, hiszen Neela címerét hordta mellvértjén. A vándor bebocsáttatott. Egy poros papírdarabott adott a nemes kezébe, melyen a következő üzenet állt:

"Ajantis, démonoknak sátáni vezére!

Eelcoastban eljött az ideje, hogy véget érjen uralmad, Neela úrnő segítségével újraszerveződtek szent seregeink, s az Úr segedelmével végre kiűzzük innen pokoli teremtményeidet, mindörökre...

Az V. Keresztes Hadtest Parancsnoka"

Minden bizonnyal Neela bizalmába férkőzött a becstelen Christian. A hírnök elbocsátása után egy felderítő parancsnok kért azonnali bebocsátást.
- Christian katonái lehorgonyoztak. Az emberek kovácsai fegyvereket és páncélokat gyártanak, a parasztok és a halászok a városokba mentek mind, ahányan vannak. Edric és Lord Haart hajóit látták érkezni nyugat felől.

Ajantis tajtékzott.

Jou: elfogadom a kihívást.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lordshaba 2009 szept. 15 kedd, 22:06-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 15 kedd, 15:04 

Üdv!

Én nem fogok regényeket írni a kihívásomról, egyszerűen rátérek a lényegre: Boti, elkötelezett szándékom, hogy megtámadjalak Elven Pass nevű földeden, mit szólsz hozzá? :)
Köszi Csabi :)

1. kör eseményei:

Bozso kihívta Jout Icelandián
Bogpista kihívta Sstht Vermillion Borderen
Adler kihívta Merlint Harmondalen
Titi kihívta Sorceresst Land of the Gianten
KTibsza kihívta Csizut Thunder Mountainsen
Dreegar kihívta Merlint Deylán
Ssth kihívta Titit Draconis Wastelandon
Jou kihívta Lordshabát Eelcoaston
Süni kihívta Botit Elven Passon
Csizu kihívta Titit Crustacean

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2009 szept. 15 kedd, 19:04-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 15 kedd, 15:16 

Kihagytad, hogy Jou kihívott engem Eelcoaston.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 15 kedd, 16:24 
Heroes Team

Boti írta:
Akkor én Erathia-t és Elvenpass területeket választom, a hős meg legyen Lord Kilburn (archery, resist).

Örülök, hogy beszállsz Boti, frissítettem az oldalt, a tartományokon fel van tüntetve a neved, csakúgy, mint a hősödnél is. Sok sikert!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 15 kedd, 18:54 
Heroes Team

Mialatt Ramone minden erejével Serene Úrnő kiűzésén fáradozik, máris megkapta a következő célpontot a Királytól:
- Egzotikus tájakra vezet a következő küldetésed bátor lovag, a Warlokok kincsének földjére. A legenda szerint ősi kincsek vannak elrejtve a föld alatt, amelyek elérhetetlenek a legtöbb kalandor számára. A tartomány jelenleg Septienna uralma alá tartozik, aki régóta kutatja a kincset, de eredménytelenül. Mielőbb oda kell érnünk és megtalálni, hogy a mi birodalmunkat gazdagítsa az ősök legendás kincse.
Miután kiűzted Serenet, tudod mi a dolgod. A feladat nehéz, senkinek nem sikerült még a kincsre szert tennie, legyünk mi az elsők!

Kihívom Titit Crustacean. Kiindulópont: Tularean Forest.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 15 kedd, 20:12 

Egy olyan kérdésem van, hogy Titi Crustacearól indulva hívta ki ugye Sorceresst. Ezután hívta ki Csizu Titi-t Crustacean.
Ilyet lehet? Mert ugye előfordulhat az, hogy Titi támadása sikertelen és 1 esetleges Sorceress által indított ellentámadás sikeres lesz, akkor mi van?

- Csizu kihívása továbbra is él csak Sorceress ellen?
- Csizu támadási szándéka okafogyott lesz?

Vagy:

- Nem lehet egyazon területről és területre egyszerre támadni.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bogpista 2009 szept. 15 kedd, 20:19-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 15 kedd, 20:17 
Heroes Team

Thunder Mountains

Ramone (Stronghold - Damacon) vs. Serena (Inferno - Rashka)

Damacon parancsnoki kinevezéséhez nem fért kétség. Kasztja jártas a harci skillekben és ez be is bizonyosodott később. Amíg Rashka a déli partokat járta, addig a barbár sereg gyors várfoglalásokba és nyersanyaggyűjtésbe kezdett. A 2. héten, annak végén már messze északon járt és a küklopszok áttörésén gondolkdott. Látva Rashka lassú előrejutását a tengerparti homokban, meggondolta magát. Az északi füves terület fosztogatásába kezdett, hogy a következő heti áttörésen az ősi medvék erejének segítségével törjön be a barbárok lakta területre. Ez könnyedén sikerült és a helyieket maga mellé állította, akik lakóhelyük kiképzett katonákkal segítették Damacont a területet leigázni kívánó gonosz Serenaval szemben. Miután küklopszok és medvék csatlakoztak szép számmal a csapathoz, már 4. hét vége felé jártunk. Serena nem jelent meg a területen, így Damacon hadúr tovább erősödött és kiépítette a barbár földön lévő várost a helyiek nagy örömére. Ennek következtében egyre több barbár csatlakozott Damaconhoz és buzdították őt Serena felkutatására. A hadúr nem kívánta magára haragítani a barbár népet és kívánságuknak eleget tett. Elindult hát dél felé és értékes arifaktok gazdagították az amúgy silány repertoárt. Damacon az égiek ajándékának tekintette és tovább haladt hatalmas seregével dél felé. Amikor kiért a füves pusztára, elfoglalta Serena által meghódított Tower falut, ahol sikeresen tanult olyan varázslatokat, mint pl. klónozás, vízen járás tudománya. Ezeket a varázslatokat sikeresen nem használta a későbbiekben, ellenben rendelkezett tűz mágiával amely mellé tanult átkozást nagy szorgalommal. A 6. hét táján talán felbukkant Rashka a színtéren. Damacon serege vérszomjának csillapítására elindult a betolakodó felé. Rashka bátor harcos és nem ismert kegyelmet, így habozás nélkül megtámadta Damacon armadáját.

Damacon (lvl 18 ): 12-10-6-6. 22 medve, 28 küki, 56 villám, 50 ogre, 81 orc, 106 farkas és 261 goblin.

Rashka (lvl 10): 18-7-9-2. 5 AD, 15 EF, 31 PT, 47 HD, 53 cerberus, 103 gog, 222 familar.

A barbár sereg előrenyomult, és a +3 sebesség birtokában kezdeményezőbb volt a devil lépést követőn. Az ellenfél a medvéket bántalmazta, de kegyetlnenül megbosszulták a rájuk támadókat. Az átkozás varázslása után alig sebeztek a démoni lények. A hatalmas túlerőben lévő barbár sereg könnyedén átment az alvilág lényein, kegyelmet nem ismerve.

Damacon fényes győzelmet aratott népének és Ramone feje is helyén maradt, miután Serena sietve távozott Monolith Barrons irányába hajójával, hogy felkészüljön a védelemre, Ramone fogadtatására.

Egyelőre ünnepel a nép felszabadítójának. Pár nap után sereget toborzunk és megindulunk a kegyetlen Serena hazájába hogy kiüzzük őt onnan.

Serena támadása kudarcba fulladt így Ramone készülődik az ellencsapásra, amelynek Monolith Barrons fog otthont adni.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 15 kedd, 20:26 
Heroes Team

bogpista írta:
Egy olyan kérdésem van, hogy Titi Crustacearól indulva hívta ki ugye Sorceresst. Ezután hívta ki Csizu Titi-t Crustacean.
Ilyet lehet? Mert ugye előfordulhat az, hogy Titi támadása sikertelen és 1 esetleges Sorceress által indított ellentámadás sikeres lesz, akkor mi van?

- Csizu kihívása továbbra is él csak Sorceress ellen?
- Csizu támadási szándéka okafogyott lesz?

Vagy:

- Nem lehet egyazon területről és területre egyszerre támadni.

Először Titi játszik Sorcy-val, majd ezt követi az esetleges ellentámadás, ha Titi bukik Giantson. Amennyiben Sorcy ellentámadása sikertelen, Titié marad Crustacea, utána kiállhat ellenem. Ha Sorcy elfoglalja Crustaceat, akkor új kihívást kell intéznem, mert a tartomány gazdát cserélt és a kihívásom Titit érintette.

Megvárom mit játszanak a srácok. Ha elhúzódik a parti, visszavonom a támadást és kiszemelek valaki mást :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 15 kedd, 20:30 

Ilyenkor az ellentámadást és a normál támadást Titinek szimultánban kell lejátszani. Egy időben. Aki gyorsabban veri el a védőt, azé a terület. :lol:
Na jó, komolyra fordítva a szót:

Titi nem fogadhatja el a kihívást, míg le nem játszottuk az 1 vagy 2 meccsünket.
Csizu pedig kihívhatta Titit.
Ha velem lejátszotta a meccs(ek)et Titi, és a föld még Titié és van még idő is, akkor lejátszhatják a meccset ebben a körben.
Ha véletlen befoglalnám Crustaceát, akkor szerintem Csizu így járt, de legalább próbálkozott.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 15 kedd, 20:41 

A fentieken felbuzdúlva Edric átugrik egy sörrözésre Tatáliára Ensormay-hoz, ha lesz mit ünnepelni a Vermillion Borderen való háborúskodások után.

Bogpista, kihívlak Tatálián! Kiindulópont: Tidewater

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 15 kedd, 23:22 

bogpista írta:
Ilyet lehet?

A szabályzatban ez olvasható és Csizu nekem privát üzenetben is megerősítette ezt.
"Egy Lord egyszerre csak egy dolgot csinálhat tehát vagy véd vagy megszáll egy területet."
Tehát Titi Crusateai Lordja úgy döntött, hogy megszáll egy területet, nem pedig megvédi a sajátját. Ezáltal nekem egyértelmű, hogy Csizu nem hívhatja ki ebben a körben ott Titi-t csak a következőben. Én is ehhez a szabályhoz igazodva támadtam meg Titi-t a másik területén, mivel arról a területről még nem támadott meg senkit. Pedig eredetileg mást akartam megszállni, de az illető már a támadás mellett döntött.
Kérdem én akkor mi értelme van ennek a sornak a szabályzatban úgy mégis?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 16 szer., 0:30 

Pontosan úgy értelmeztem a szabályzatnál leírtakat mnt Ssth. Ezért nem értem még továbbra sem az egészet.
Csizu csak akkor hívhatná ki Titit ebben a körben Crustacean, ha már lezajlott az adott területről indított támadás/ellentámadás.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szept. 16 szer., 6:00 

"Egy Lord egyszerre csak egy dolgot csinálhat tehát vagy véd vagy megszáll egy területet."
igen ez egy fontos pont a szabályzatban, miután Süni mindig beirja,hogy ki kit hivott ki és hol, igy lehet látni, hogy melyik terület nem támadható.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 812 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]