Nemtudom mi a vita tárgya itt, ölik egymást az emberek, hogy mi az erősebb, vagy mi nem?? Kezdjük ott hogy a pálya alapvetően meghatároz minden problémát...
Nekró vs Dungeon összehasonlításhoz meg 1 példa:
Mivel látom a ToE verzió is bevan kavarva úgy írom:)
lvl1: Itt nincs mit vitatkozni, a Stalker 100x übereli bármelyik lvl1 lényt, a nekró sem kivétel...
lvl2: Itt se nagyon van mit vitatkozni a Nővérkék megint a leghasználhatóbb kategória, a zombika meg lassú mint a hátramenet...
lvl3: Szegény minotaurok táp híjján nemsokat érnek, szegénykék értékei és ütései sokat nem hoznak soxor, viszont a Szellemek nagy riválisok, én sok MISS-et éltem már át... Szal itt azért a nekró előnyösebb...
lvl4: Na a híres gyíkok... Ha megmozdulnak jók, viszont ha beszorítod mehet is a levesbe... A vámpírok meg elég tuti lények, akármelyik fejlesztést nézem 1 pályán taktikusabban lehet vele mozogni, mint a lovasokkal... a Toport ne is említsük a V.Prince-nél...
lvl5: Hidra-Hidra de döglassú lény, mire megmozdul rája tör a fény... Szóval regeneráció és nagy HP ide vagy oda, csórikám nemigazán üt, és mire szóhoz jut addigra elhal a fél sereg... Ellenben a Lichek hamarabb sütögetnek, és ha az lő, akkor baj van... Felhőkről ne beszéljünk, + a használható spellekről (Archlich)...
lvl6: Nos igen, itt már nagy a dilemma, a lidérc jól üt, a spec. képessége még 1 Db esetén is halálos... Az Ostoroscsajszik se lazák nagyon, itt szerintem nincs nagy különbség, használattól függ...
lvl7: azonkívül, hogy a Blöki a H5 1ik legbrutállisabb teremtménye, nemtudok mit felhozni... a nekró sárkányai nekifutásól sincsenek eggyensúlyban a Blökivel, csak jóindulattal lehet rájukfogni hogy lvl7ek...
Mellesleg vki elmagyarázhatná mit tud az a elhamvasztó lehellet a pirossarinál mert nekem nem esett le hogy az mit tud...
Szóval az értékek emideát vannak, viszont a nekró lényeinek van 1 nagy hátránya: Elme hatású spellekre immunis, míg a dungeon 95%ban nem...
Egy pupettelt Stalkerral nem szívesen néznék szembe, ami 1kor a sajátom volt... netán hátbavág a pirossari... Ezek kellemetlenek tudnak lenni azért... + A nekró is alkalmas Destructivitásra akárcsak a Warlock, szóval ittse kell kacérkodni, a +50% sebzés nembiztos hogy megéri 2x manaköltségért

A Warlock's Luck ami különbséget adhat csak...
szal ennyit erről a kettőről minden szituációfüggő dolog:)
Egyébként meg Sylvan rulez!

Szia! Nem tudom miből véled felfedezni hogy itt egymást öli akárki is. A véleményünk nem egyezik, de ez nem baj. Bár ha bizonyos képességekkel se vagy tisztában, mint pl. egy vörös sárkány lehellete, akkor nem igazán vagy tapasztalt és megalapozott se. Egyébként a lehellete a sárkánynak lényeget tekintve nem akármilyen képesség: durván megnövelt sebzés mellett /a képesség használatakor minden heroeslény ismert sebzését túlszárnyalva, a fekete blökit is beleértve/ nem lehet visszaütni neki.