Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 63  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 14 pén., 19:34 

Hát... megint megpróbáltam Lyba seregét... nem sok sikerrel... a legnagyobb veszteség amit okozni tudtam az 10 Arkangyal volt... Nagyon csúnyán viselkedtek az angyalkák. Próbáltam egybetéve, kettéosztva, négybeosztva, felhúzva-lehúzva, Expert Tactics-szal-anélkül... semmi... Még csak gágogni se tudtam. :lol:

Zomi Dudu pedig még durvább szerintem... :twisted:
Közte és Lyba között fog eldőlni az első hely sorsa sztm, Vologya lesz a 3., Nimbus a 4.
De azért pénzt nem teszek rá... :wink:

na üdv, Cooper

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 14 pén., 19:55 

Halihó

A magam részéről Stendhal2 okozta a főfájást, de erősen, mindkét csapatnál... :D
Gratulálok Sorceressnek és Muggernek, Sorceress megoldása bennem is felötlött, más elrendezésben és természetesen miután beküldtem a csapatokat :?
Közben kattant egyet az agyam helye: mi lenne, ha olyan támadás jellegü verseny is lenne, amiben várat kellene ostromolni?
a) var.: 2 csapatot kellene összeállítani: 1 ostromol, 1 védekezik
b) var.: 1 csapat védekezne és támadna
Szerintem ez is érdekes lenne. Legyen a neve monjuk.... öööö... ostrom? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 14 pén., 19:58 

Üdv. mindenkinek!

Na én is lenyomtam a H3-t, örömmel konstatáltam, hogy mindenkit levertem! Csakhogy...Cooper, jó, hogy nem tettél rám pénzt! Hiába a brutális attack és defense, hiába a disrupting ray (következő csatákra ajánlom mindenkinek, mindenkit ezzel vertem meg!!), mégis gondjaim vannak! Nem tudok feltámasztani, nem tudok lőni! Csak hand-to-hand van! Emiatt fogok bukni, mint az állat! Két sereg van csak, ahol HP vesztés nélkül nyertem, mindenhol elment némi sereg. A legzúzósabb Kertics ellen volt, ott csak 17 angyalom maradt a 47-ből. Na és Nimbuszé...vazze', azt kb. tizenötödikre sikerült megverni, 18 angyalnyi maradékkal. Iszonyúan idegesítő sereg! Szóval ennyi. Egy-egy ellen messze lenyomtam mindegyik sereget, de trükkök nélkül sehol nem leszek. Ezért volt Bakos Zsolt összeállítása szerintem maga a tökély. Ilyen áron, ilyen varázslattal csak győzni lehet. Na mindegy, kicsit még javítok, aztán küldöm. De sehol nem leszek :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 15 szomb., 12:48 

Halihó!
Látom más azóta nem írt, nekem viszont hál’isten van mit. A tegnapi mélabús kirohanásomat visszavonom, mégsem olyan rosszak ezek az angyalok. (ez mondjuk kizárólag a gép bődületesen primitív játékának köszönhető…) Az eddigi lúzer-csatáimat feljavítottam, Kerticsét sikerült leszorítanom mindössze 3 angyal veszteségre a korábbi 31-ről  Most Nimbus „vezet”, nála még mindig 16 angyalt bukok. (33 % ) Ami miatt mégsem lehet nyerni velük, a nagy HP %. Pár lény beáldozásával bárkit meg lehet verni, én is ezt teszem, de nálam 5 angyal az 10 %-ot jelent. Ennyit pedig sok csapat ellen fel kell áldoznom  Az összveszteségem jelenleg 11%, köszönhetően a Nimbus-féle seregeknek. Tapasztalataim alapján én Bakos Zsolt, Nimbus, Lzo triót várok az első 3 helyre, szorosan mögötte pedig Bogpistát és Sorceresst. Bogpista, jók azok az Ogre Magik, ha párat feláldozol, bárkit megversz! Csak figyeld jól a gép hülyeségeit…ha nekem valaki azt mondja csata előtt, hogy 3 angyal veszteséggel megverek 95 Dread Nightot, arra muszájdzsekit húzok…és mégis! Nálad a HP veszteség elhanyagolható lehet! Na jó, túl sokat beszélek, megyek. Jó játékot mindenkinek!
u.i.: levko, a black night simán leveri sorceress seregét, majd meglátod! Nálad is reális lehet a 10% 

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 15 szomb., 13:48 

Zomi Dudu írta:
Bogpista, jók azok az Ogre Magik, ha párat feláldozol, bárkit megversz!

Köszi Zomi, nem is volt benne hiba. Mindenkit legyűrtem. Az a három csapat volt vészes mindössze számukra, amit előző hozzászólásomban írtam. Őket kisebb veszteséggel csak akkor gyűrném le, ha addig próbálkoznék, míg bejönne egy luck+morál kombó az elején. De mivel erre kicsi az esély, így hagytam úgy ahogy vannak. Bizony, sokszor kellett csapatátalakítással taktikáznom. De azért én nem hiszem, hogy a 4-5 helyre érdemes leszek. De azért köszi :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 16 vas., 22:51 

Nah én is a végére értem majd holnap reggel elküldöm a mentéseket. Kettő valakit még nem nyomtam le, de lehet reggel még megpróbálom csak utánna utazom el szóval nem lesz több időm. Amúgy szerintem Lzo fogja megnyeri a versenyt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 17 hétf., 9:09 

Írok két nevet, amit az előzőekben alig olvastam; Tequesz, Scoundrel.

Bármelyikük seregével top ötben lennék...

Levko

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 17 hétf., 11:11 

sziasztok!

Levko ne hidd, h olyan egyszerű...
elég jó csatákat vívok, de hiányzik
a morál és főleg a L U C K >:->

cU.scoundrel

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 17 hétf., 11:46 

Amúgy hogy megmondjam Sorceresst és Scoundrelt nem tudtam legyőzni, habár utobbinál elég közel voltam már a győzelemhez, de most már nincs időm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 17 hétf., 12:37 

Sziasztok !

Judicator: Örülök, hogy sikerült némi főfájást okoznom neked. :D

Úgy érzem tényleg elég jol sikerült ez az ördögös csapat, rengeteg taktikai lehetoseg van benne. Csak nehany csapat volt akiket nem sikerult veszteseg nelkul leverni, koztuk a sajat 1-es csapatom :cry:

Arra gondoltam, hogy a verseny utan kellene egy forum tema, ahol a tapasztalatokat, javaslatokat vitatnank meg.

Pl. En megprobalnek nagyobb teret engedni a varazslo hosoknek, pl. hogy
a combat tulajdonsagert ne kelljen plusz zsetont kiadni. Ugyanis amikor mi iranyitjuk a szintfejlodest akkor combat tipusu tulajdonsagot siman kifejleszthetunk, nem kell hozza szerencse, akkor miert jarjon rosszabbul az amugyis gyenge AI.

Ezzel sokkal szinesebbe tehetnenk a csatakat.

Udv

Stendhal

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 17 hétf., 13:27 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Örülök, hogy sikerült ilyen jó kis versenyt csinálnunk, mint ez a H3 és H4 támadás torna! :D Remélem mindenkinek tetszett és rengeteg tapasztalatot szerzett! :D Nos én is kivégeztem a H3 és H4 ellenfeleket is. A H3 versenyben 3-4 igazán kemény ellenfelem volt, Bakos Zsolt, Lyba, BLWarrior és Lzo. Ellenük vesztettem a legtöbbet és játszottam le legtöbbször a csatákat. Volt 10 olyan meccsem, ahol 0 vagy szinte semmi veszteséggel végeztem. :D A többi sem volt vészes, de azért volt veszteségem. A végeredményem: 4,25% lett. :shock: Remélem ezzel az eredménnyel a legjobb 10 közé bekerülök! :wink:
H4-ben is jobban teljesítettem, mint vártam, nem olyan rosszak azok a Centaurok! :D Amire a legbüszkébb vagyok, hogy Sorceress mindkét überbrutál seregét 1-1 Centaur veszteséggel sikerült kivégeznem! :twisted: A végeredményem: 1,35% veszteség lett. :shock: Remélem ez az eredmény is elég lesz az első 10-be! :wink: Várom mindenkitől a H3 eredményeket! Sajnos csak 5 MB tárhelyem van, de megpróbálok olyan sűrűn felmenni és letölteni, ahogyan csak tudok, ezért ha visszapattan a mail, akkor legyetek türelmesek! Köszönöm a kitartásotokat előre is! További sikeres versenyzést kívánok! Baráti üdv,

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vologya 2004 máj. 26 szer., 12:32-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 17 hétf., 15:53 
Heroes Team

Nimbus: Köszi a gratulációt, de nem akarok előre inni a medve bőrére.
Az általam irányított csatákban elég jól állok (0,9 % veszteség)
Viszont az AI-el nem rúgok labdába, bár írtátok néhányan, hogy szenvedtetek "ellenem".
Majd meglátjuk.

Üdv.
Bakos Zsolt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 17 hétf., 16:03 

Bakos Zsolt írta:
Viszont az AI-el nem rúgok labdába, bár írtátok néhányan, hogy szenvedtetek "ellenem".
Majd meglátjuk.

Üdv.
Bakos Zsolt

Nem volt könnű a csapatod, igaz asszem csak kétszer játszottam le a másodszori eredményemet elfogadhatónak tartottam (kb 5-10%, már nem emléxem), így hát maradtam annál. Az Arkangyalok/Angyalok bárkinél szerepelt is, kiakasztottak... :)
Sz'al ennyi.
üdv, Cooper

U.i.: Megvan a következő Támadásos seregem, csak annyit mondok, gatyát felkötni!!! :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 17 hétf., 16:31 

Érdekes, én Bakos csapatát első próbálkozásra levertem, de a többi angyalos sereg nem megy. Bakost azért győztem le könnyen mert az angyalok szét voltak osztva és egyszerre nem fértek oda a titánokhoz, szóval le tudtam őket lövöldözni. A nyilas seregekkel könnyen elbántam a forgetfullness miatt :) , de 40 db 7-es szintű lényes csapatok a földbe tiporták a titánjaimat :( . Van egy-két csapat, ahol meg amikor megtámadtam, akkor :shock: így néztem hogy csapkodják a harcosaimat. Amikor a haste után még egy morált és egy luckot is kaptak az ogrék, minotauruszok, unikornisok, akkor meg már csak röhögtem magamon. Na nem baj valakinek utolsónak is kell lennie :wink: . Most próbálgattam néhány újabb csapatot, azok meg olyan jól sikerültek hogy volt olyan hogy egy 501 db medúzás csapat ellen 0,004% volt a veszteségem első próbálkozásra :shock: a mostani átlagos 0,6% helyett (most kb. ennyi a veszteségem/csapat). Na mindegy, remélem lesz még ilyen verseny, hogy behozhassam amit most elrontottam :D .

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 17 hétf., 17:21 

Csákó!

Megnyugtatásul közlöm, hogy még bőven 10% felett vagyok, és már nagyon sok időm nem is lesz játszani.
A legtöbbet eddig egyébként Nimbus és Sorseress ellen vesztettem úgyhogy ezekre még ráhajtok :wink:
Üdv!
Lyba

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 17 hétf., 17:22 

Üdv!

Én is befejeztem a csatákat H3-ban, roppant fos eredménnyel. Hiába az erő, a pár angyal sok-sok %-ot jelent. (valamivel 10% alatt zártam, ebből a seregből ennél többet nem lehet kihozni) A következő csatára már nekem is megvan a bandám, ennél mindenképpen jobb lesz %-os arányban. Hiába, ez volt az első tornám, annak is örülök, hogy mindenkit sikerült legyűrnöm. Előtte a HP%-ba nem igazán gondoltam bele, nem sejtettem, hogy ilyen jó eredmények születhetnek. Legalább ennyivel okosabb lettem. Amúgy nálam a legrosszabb eredmény Wolf és Lzo ellen született, 15 és 12 angyalt kellett feláldoznom. A legidegesítőbb csatáimat pedig Nimbus és Vologya ellen vívtam. Szóval ennyi. Aki még küzd, annak hajrá, a többieknek meg gratula!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 17 hétf., 18:07 

Bakos Zsolt írta:
Majd meglátjuk.

Üdv.
Bakos Zsolt

Az AI-által irányított dolgok nem lesznek figyelembe véve a %számításnál, csak azok amiket a te irányításoddal elértél. A 0,9-el szerintem nyerni fogsz, gratula hozzá. 8)
Én már a következő verseny csapatain gondolkodom. (remélem lesz :lol: ). És legközelebbre ütőképesebb felállást biztosítok csapatom számára, mert a mostanival szerintem nem sok problémátok lehetett. :|
Szóljon a fanfár a legjobbaknak :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 18 kedd, 14:44 

Én kérek elnézést mindenkitől hogy indultam.

Ahogy olvasom, itt mindenki a 0,0-t faragja 0,00-ára én még meg sem tudtam verni mindenkit. Szerintem már nem is fogok. - 20%-al pedig leszek a "legsportszerűbb csapat".

Black Knightok jók, csak aki irányítja őket, meg aki nem vesz haste-et és blindot. Ez bizony el lett rontva.

H3-ban meglepődnék, ha a top 30-ba kerülnék...

A h4-et viccnek szántam, a black dragont csak Nimbus "tiltása" miatt vettem, ha megelőzök valakit az csak hab a tortán. (ott sem vertem meg az összes sereget...)

Mindenkinek szívből és irigység nélkül gratulálok, főleg Bakos Zsoltnak, aki egészen új taktikával verte(?) el a mezőnyt. Ha nem ő nyer, a klón-arkangyal ötlet miatt mindenképpen különdíjas.

A többi öreg versenyző (már általam is ismert) hagyományos taktikával hozta a várt formát, a toplistapontokat megérdemlik.

Üdv. Levko

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 63  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]