Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 383 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 06 csüt., 22:04 

NORMÁL fokozat? ÉS mi lesz a hidra buggal? Tiltott lesz a fortress? Egyszerűbb a hard fokozat...

Más: Invader mapon, bal alul a szigeten csata nélkül nem lehet bevenni a fabányát és az ércbányát, míg a jobb felső szigeten a másik játékos be tudja venni csata nélkül. Szerintem ez így nem jó...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 06 csüt., 22:06 
Heroes Team

Igen a normal fokozat rögtön megszúrta az én szemem is, gondolom csak elírásról lesz szó.... :P :)

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 06 csüt., 22:22 

Vannak benne furcsaságok, például Bogpista vagy az én nevem sincs megemlítve a mapjavítok között...
A normal fokozat meg lehet tervbe van véve, sose lehet tudni :) .
Félelmetes, ott van a bugok között, hogy nem nézheted meg az ellenfél várát egy jobb klikkel, kíváncsi vagyok, hogy ki nem szegi meg ezt a szigorú tiltást 8) .

Invader maphoz még annyit, hogy a naracssárga játékosnak nincs kezdőhőse, míg a kéknek igen.
Illetve nem értem mit őriz az 5-5 szürke medve a havas tájon...

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 06 csüt., 22:59 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Természetesen elírásról van szó... :P 2vs2 versenyben NORMAL, 1vs1 versenyben HARD fokozaton fogunk játszani... :) Az 1vs1 és 2vs2 versenyre a térképek ellenőrzését/átalakítását Csizu szervezte... 8) Természetesen Nekem nem fáj köszönetet mondanom a nevében bogpistának és Süninek sem, de gondolom, ezt megtette már helyettem, mégha a szabályzatból ki is maradt valami rejtélyes oknál fogva... :roll: A bugok listáját Csizu kérte, hogy kerüljön bele a szabályzatba... Bármilyen nevetségesnek is tűnjön! :shock: Ezek legyenek a legnagyobb elírások a szabályzatban! :wink: És ezek okozzák a legnagyobb problémákat a versenyeken... :P Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 06 csüt., 23:31 

Az én segítségem elhanyagolható. 3-4 általam átalakított map be se került, ami igen jól sikerült szerintem. Valamint döntő átalakításokon esett át pár általam módosított map. Az online kupában szereplő vizes mapokat sem javasoltam a tábori mapok közé tenni, mivel igen bonyolult és hosszadalmas mapok. Nehezen tudom elképzelni, hogy ezeken a mapokon 3óra 40perc alatt érdemleges döntés születhet.
A Nyugat/Kelet honnan került már megint elő nemtudom, azt hittem idén végre megszabadulunk tőle, de valahogy csak becsusszant... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 07 pén., 4:26 

Na akkor ki visz le a táborba? Meg ha jól látom akkor csütörtökön van levonulás?

Nimbus néztem vonatot de Gyömrőre csak átszállással tudnék menni...

Szóval Szolnok, ide nem hiszem hogy bárki is jön. :) Cegléd, Süni nemtudom honnan és mikor jön? Esetleg Kecskemét az nekem átszállással de ugye arra felé van az M5. :) Végső esetben Szegedig vonattal, de jó lenne a társaság hogy megbeszéljük a taktikát. :)

Jut eszembe meg kéne venni az "üccsit". :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 07 pén., 7:08 
Heroes Team

Szia Teki!

Pesten tudlak felvenni, péntek reggel a határ úti europarkban (a nyugatitól 1 metro), de majd felhívlak megbeszéljük.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 07 pén., 11:31 

Teki1986 írta:
Na akkor ki visz le a táborba? Meg ha jól látom akkor csütörtökön van levonulás?
Jut eszembe meg kéne venni az "üccsit". :)

Teki nálam van még 1 hely a kocsiban, de mi Shabaval és Dreegarral csütörtökön délután megyünk le. Start : Budapest XIII, Váci út, Csángó utca sarok (közel a Dózsa György úti metrómegállóhoz)

Kell ? Nem kell ? :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 07 pén., 12:35 

Várat nem kell megnézni, átorditasz s megmondják mivel van........

Tudom, hogy válság van, de ennyi csövezős mappot régen nem láttam, kis konjunktúra nem ártott volna, de mindegy, majd odafigyelek, semmi költekezés.
130% szerintem alap, pár verseny óta igy megy.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 07 pén., 22:57 

Adler:
Első ránézésre csöves mapok, de ha kipróbálod, megváltozik a véleményed... Minden évben másképp javítjuk a mapokat, mostanra ez tűnt a legjobb megoldásnak...

Ahogy nézem, nekem a csütörtök, péntek szabad programmal telik, úgyhogy szivesen tolnék bemelegítő meccset, vagy más játékot, nekem mindegy, csak ne unatkozzak :D
Felrakom a nálunk elfeledett TE verziót is, hátha mondjuk Dreegarral összehozhatok 1 fun partit :)

Teki:
99%-ban biztos, hogy Karesz fog levinni a táborba, remélem megint összeáll a tavalyi 2v2 páros, és ismét jó eredményt mutatunk fel a nagyközönségnek :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 08 szomb., 1:57 

Annak én is örülnék, csütörtökön mehet a póker, Dota, Cod vagy amit akartok, de felhívom a figyelmet hogy Razer egerem lett szóval nincs kegyelem. :)

Akkor véglegesíteném az utazásom is, Magix-ékkal megyek le, pont majd egy szép kis pókeres éjszaka után, hátha megkeresem a táborra a pénzt. Visszafelé esélyes Nimbus hogy veled megyek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 08 szomb., 8:44 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Én már nem nagyon leszek gépközelben, indul a nyaralás! :P Majd Jou netjéről benézek még csütörtökig, addig is jó gyakorlást, felkészülést kívánok Mindenkinek! :wink: Nemsokára találkozunk a táborban! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 08 szomb., 10:47 

Egy kérdés:
Csere gép lesz a táborban? Mostanában csinál érdekes dolgokat a gépem és lehet nem fogja bírni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 08 szomb., 10:55 

Igen, ez a kérdés engem is foglalkoztat. Az én masinám se 100%-os.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 08 szomb., 11:45 

Nálam van két gép amit elviszek a Táborba, ezeket a BB-kre is mindig vittem mint tartalék gép. Plusz most még elviszem a régi laptopomat is ami tökéletes állapotban van, csak az lcd kijelzője törött el, rá kell kötni egy monitorra és már tökéletes :)

Szóval nem kell aggódni lesz tartalék gép szerintem :)

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 08 szomb., 12:37 
Heroes Team

Az én laptomon még jól müxik! ^^ Egyébként ha érdeklődhetek, valaki tud már vmit az idei fun gameról? Adler, többiek, CoD, AoE II, egyebek? Én sztem leviszem a CoD lemezeimet, biztos ami biztos, Jounak van AoE II tudtommal.

Csak gondoltam rákérdezek erre is, hátha van már vmi elképzelés arról mér nem fogok éjjelenként hamarabb aludni! ^^ :)

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 08 szomb., 12:44 

mi a gond a gépekkel, egy op ujratelepités sok gondot megold.

Süni:
kipróbáltam a mappokat, nekem ez tünt fel, más taktikát igényel a játék, nem minden mappon lehet, minden várral lvl 7 húzni vasárnapra vagy előbb.

Póker az fasza, van valakinek készlete? ha igen, ne hagyja otthon.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 08 szomb., 18:38 

Hi!

Th-val toltam egy felkészülési meccset

Invader
Ssth Inferno Tyris vs
Süni Tower Clancy

Első héten a bányákat bevettem plusz a másik 2 várat, első nap kellett m.gremlint húzni, nélkülük lehetetlen itt érvényesülni.
Pénzügyileg annyira rosszul nem álltam, azonban a főhős már első héten legalább 2 napot fütyizéssel töltött...
Na nem baj, 2 refut bevettem, c.hidra, red sari jött, 1.2.1-nél earth, így kissé jobb kedvem lett, annak ellenére, hogy fekete gömb a relikem, plusz 2 skill növelőt kaptam összesen: +3K sapka, +2SP pajzs, a többi sokra nem jó...
Ezért úgy gondoltam meg kell lepni TH-t, úgyis arra számít, h hosszabb távra rendezkedek be.
A box 1.2.6-nál kipipálva, nagyon könnyen, majd utólag érthetetlenül megálltam a lots paci előtt 1.2.7-nél pedig manám volt még 4 slowra....
Nem baj, kivettem szinte mindent 3.1nél library, 4 wyvern a a hives-ból
Kb. 1.3.3-nál ütöttem a garrisont, csata kezdetén tudatosult bennem, h nem varázsolhatok
Nem sokon múlt hogy kilépjek, de levertem 12 angyalt 12 devilt semmi magic nélkül, teljes sereggel, buktam is bőven: összes gremlin, sari, 1 NQ, 1 giant, 12 MG a többi épen maradt....
Majd befutottam egy fullos hives-ba, 12 wyvern, de a gargókat nem hoztam ki, se a fővárból, se a 2.váramból, sőt Clancy legjobb varázslata a MG volt, 180at vágott :D (a villám dupláját ütötte volna)
Ezután TH doboza következett, sima ügy a gorgonok, azonban 2 lépés híján nem vettem fel, jött Th és támadott

Clancy 14 18 9 11
Tyris 7 17 7 8

10 magi, 16 wyvern, 8 obsidian, 3 giant, 7 NQ, 1 c.hydra, 25 iron golem vs
5 AD, 8 efreet, 55gog, 84imp, 18 Pit lord, 15 kutya, 16 demon
Az elejét a csatának nagyon elszúrtam, azt hittem sanszom sincs, neki volt exp dispel, nekem exp slow, a végén a Th-nak összesen 20 demon maradt (11et idézett a pit lord) de olyan sokat hibáztam, hogy megérdemeltem a vereséget, ígyis szoros lett a vége
Mostmár szinte a teljes élmezőny elvert, kb 7-8as bukta szériám van, úgyhogy az önbizalmam ismét padlón :D .
Grat TH-nak, mákos :P .....
GL

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2009 aug. 08 szomb., 21:54-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 08 szomb., 21:43 
Heroes Team

Hello,

Most van alkalmam reagálni a korábbi hsz-ekre:

Minden térkép, amely szerepelni fog a táborban - 1vs1 és 2vs2 egyaránt - az Bogpista, Süni, Jou és jómagam munkáját tükrüzi. Segítségüket itt a nyilvánosság előtt is szeretném megköszönni!

Süni: a térképekbe Bogpista írta be a nevét, mint közreműködő. A végleges verzióban, amit hétfőn küldök el Vologyának, abban a Te neved is szerepelni fog!

Pista: tudom hogy sok térképet néztél át Sünivel és nem került be valami sok közülük, mert nem fért bele azokba a csoportokba, amelyek kilétéről ezúttal én döntöttem. Ez szubjektív, én úgy láttam, hogy idén a mostani mapok jelentik a legjobb szórakozást kihívás, izgalom stb szempontjából. Nyilván Te másképp gondoltad volna, de nincs ezzel baj.
Munkátok nem hiábavaló, mert a versenyeken ők fognak szerepelni ősszel a BB-n és az OB-n.

A vizes térképekről tudom, hogy nem vagy jó véleménnyel, de én úgy látom (és ezt Sorci is alátámasztotta, akinek a szavára adok), hogy szórakoztató sokak számára, más a megszokottól és stratégiailag nagyobb kihívást jelent a legtöbb térképnél. Persze, hosszabb játékidőt igényel, de ha megnéztétek a térképeket, akkor van rajtuk egy sivatagos kis rész, a főcsata helyszíne. 4 óra játék elteltével oda kell menni és főcsatázni, nincs mese, ezt Vologya is leírta. Így 4 óra alatt kell kihozni belőle a legtöbbet.

Adler: a térképek nem szegények. Csupán nem lesz 100k aranyad a játék folyamán. Arany van, vagy védve lvl 2-3 lényekkel, szóval meg kell érte küzdeni, vagy lények legyilkolása után kapsz pénzt (Pl.: Across the desert). Arról van szó csupán, hogy kevesebb az ingyen pénz, küzdeni kell érte, ölni :) Teszteltem többet is, tudom.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 09 vas., 1:31 

Csizu:
neveket felirtam, hogy legyen kire fogni, ha mindenki szarrá vert:)

csövezésnél a ládák számának drasztikus csökkentése miatt gondoltam, nincs annyi szabad pénz, ill. xp, ez nem baj, nem azért irtam, csak másképpen kell játszani.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 383 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]