Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 383 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 20  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 04 kedd, 17:16 

Napi 2 meccs, és a 3. napra egy az nem jobb? úgy pihenni is van idő, és több a játék : )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 04 kedd, 18:51 
Heroes Team

Egy korábbi teóriára alapozva én is beírok pár észrevételt, asszem még offline-ban tapasztaltam azt, hogy az útjelző táblákba csak oldalról és alulról lehet bemenni, fentről nem, illetve nem lehet belőllük felfelé menni csak oldalra és le. Ez most lehet érthetetlen de ennél jobban nem tudom megfogalmazni. Erre nem árt figyelni a főcsatás bulik miatt! Ezek az emlékeim szerint vannak így, 1 heroval meglehetne nézni tényleg igazam van-e, nekem nemtom hova lett a Complette lemezem azért nem néztem meg... A mapp ahol ezek alapján hiba van:
- A Nagy Menetelés

Illetve nem árt még a Side by Side mappot is megnézni a tábláknál, mert a vörös simán átmehet a kékhez, rosszul van lerakva egy tereptárgy jobb középen és simán átslisszolhat amennyiben jól látom. Nah bumm, most lőttem le egy rush taktikát... :lol: :) :wink:

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 04 kedd, 19:39 

Csizu írta:
Bogpista: ha olvasod a fórumot, kérlek küldd el nekem a 2v2 mapot, amit készítettél, mert nem érkezett meg! Köszönöm szépen!

Igen, egy még nálam van. Elnézéseteket kérem ezvégett, nem készültem el vele teljesen. Addig tanulmányozzátok át a többi mapot, holnap délután átküldöm Csizunak és ha megfelelőnek találja, akkor közszemlére kerül majd ez is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 04 kedd, 20:11 
Heroes Team

bogpista írta:
Csizu írta:
Bogpista: ha olvasod a fórumot, kérlek küldd el nekem a 2v2 mapot, amit készítettél, mert nem érkezett meg! Köszönöm szépen!

Igen, egy még nálam van. Elnézéseteket kérem ezvégett, nem készültem el vele teljesen. Addig tanulmányozzátok át a többi mapot, holnap délután átküldöm Csizunak és ha megfelelőnek találja, akkor közszemlére kerül majd ez is.

Jó lesz az :) Ha 14:00-ig nem készülsz el vele, Vologyának küldjed lécci, mert én már nem leszek itthon, csak legközelebb szombaton. Ettől persze nekem is elküldheted, de jobb ha Vologya a többivel egyetemben kilinkeli, az esetleges észrevételeket pedig majd szombaton vagy vasárnap kijavítom és a végelegesnek szánt verziókat kiteszi Vogyi.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 04 kedd, 22:42 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Süni: Az első nap 2, a második-harmadik nap 1-1 mérkőzés lesz 2vs2-ben, mert tavaly az első nap után a fél társaság kidőlt, a második nap pedig majdnem mindenki... :roll: Nem az a cél, hogy koncentrációs tábort szervezzek, hanem pihenéssel teletűzdelt Heroes Tábort! :P Szóval 2-3. nap lesz idő ebédelni, focizni, fürdeni is... :D

Csizuval átrágtuk még 1x a dolgokat. 1vs1-ben lesz 28 térkép, melyből 14-en fogunk játszani, 2vs2-ben pedig 8 térkép, amelyből 4-en fogunk játszani. Holnap megcsináljuk a sorsolást és véglegesítem a táblázatokat. A térképek 3 csoportba lettek sorolva. Mindegyik csoportból lesz napi 1 meccs... Remélem ez így Mindenkinek megfelel! :wink: (A térképek teljes és végleges tárházát szombaton Mugger Bátyó fogja kilinkelni! Addig is lehet az észrevételeket írogatni ide a fórumba, hogy javíthassunk...)

Már csak 8 nap és indul az őrület... :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 05 szer., 6:55 
Heroes Team

Hali!

Lenne egy apró javaslatom. Szerintem jó lenne, ha most az eddigiektől eltérően már korábban megcsinálnánk a 2vs2 párosítást, hiszen tulajdonképpen meg van minden szükséges információ hozzá, és így lehetne a 2vs2-ben is esélyeket latolgatni, ill. készülgetni.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 05 szer., 8:27 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Nimbus javaslatára kérek minden 2vs2-ben érdekelt játékost, hogy augusztus 7-én 20.00 óráig szavazzon itt a fórumon vagy a vogyi73@gmail.com címemre elküldött e-maillel, hogy ejtsük meg a sorsolást a fenti időpontig vagy majd csak a táborban... Köszönöm! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 05 szer., 8:32 

Hali!

Szerintem teljesen felesleges most kisorsolni, akkor elveszik az eddigi varázsa és anélkül is fel lehet készülni, hogy nem tudod ki a párod...
Mindenki egyenlő esélyekkel indulna, ha a táborban derülne ki a párosítás, én NEM támogatom Nimbus javaslatát.

Bye
Süni

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 05 szer., 11:36 

A 2vs2 sorsolás a hagyományokhoz híven a táborban történjen.
Nem jó az, ha napokkal előtte készülgetek több időm van mint a másiknak és jól begyakorlok dolgokat. Most ráadásul idén nem lesz túlerőltetve a dolog, kémyelmesen meg lehet majd mindent ott oldani.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 05 szer., 12:58 

a helyszíni sorsolásra voksolok, némi Jeger kiséretében.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 05 szer., 13:01 

Hi
Valaki tudna segíteni? Excelben tudom az Online toplistát vezetni (a régi gépen, windows xp van rajta) de szeretném a laptopon (amin eredeti windows vista van ) is frissíteni, de eddig hiába próbáltam megnyitni a vista alatt az excel fájlokat, nem ment :P Gondolom egyszerű a megoldás, de én nem tudom...
Táborban folyamatosan tudnám csinálni, nem kellene a tábor után több órát tölteni az eredmények bogarászásával...
Köszi előre is

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 05 szer., 13:11 
Heroes Team

Én is a helyszíni sorsolás mellett voksolok, annak nagy feelingje van! ^^ :wink:

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 05 szer., 14:53 

Én is a helyszínen történő sorsolás mellett szavazok, az nagyon érdekes mindig, lehet izgulni hogy ki-kivel lesz :)

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 05 szer., 16:51 

Süni írta:
Hi
Valaki tudna segíteni? Excelben tudom az Online toplistát vezetni (a régi gépen, windows xp van rajta) de szeretném a laptopon (amin eredeti windows vista van ) is frissíteni, de eddig hiába próbáltam megnyitni a vista alatt az excel fájlokat, nem ment :P Gondolom egyszerű a megoldás, de én nem tudom...
Táborban folyamatosan tudnám csinálni, nem kellene a tábor után több órát tölteni az eredmények bogarászásával...
Köszi előre is

Talán ha felrakod rá az Office-t akkor menni fog. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 05 szer., 18:19 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Eddigi szavazatok (Frissítve: 2009.08.05. 18:20 óra):

Tábori sorsolás: Vologya Mester, ssth, KTibsza, Süni, bogpista, Adler, Dragon, Titi, Hitehagyott, GJodie

Tábor előtti sorsolás: Nimbus

A többi szavazatot értelmetlennek tartom bevárni, hiszen eddig is 10-en szavaztak a tábori sorsolás mellett a 16 főből. A kérdés tehát eldőlt, marad a tábori sorsolás! Köszönöm Mindenki szavazatát! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 05 szer., 21:55 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Idézet a korábbi hozzászólásomból:

Csizuval átrágtuk még 1x a dolgokat. 1vs1-ben lesz 28 térkép, melyből 14-en fogunk játszani, 2vs2-ben pedig 8 térkép, amelyből 4-en fogunk játszani. Holnap megcsináljuk a sorsolást és véglegesítem a táblázatokat. A térképek 3 csoportba lettek sorolva. Mindegyik csoportból lesz napi 1 meccs... Remélem ez így Mindenkinek megfelel! :wink: (A térképek teljes és végleges tárházát legkésőbb hétfőn Mugger Bátyó fogja kilinkelni! Addig is lehet az észrevételeket írogatni ide a fórumba, hogy javíthassunk...)

Update:

Kérek Mindenkit, hogy az 1vs1 és 2vs2 térképekre az észrevételeiteket 2009. 08. 09. 20.00 óráig tegyétek meg itt a fórumon. Ezután Csizu lejavítja az észlelt hibákat és elküldi Nekem a végleges 1vs1 és 2vs2 térképeket. Ezeken fogunk játszani a tábori versenyeken, ha esetleg maradt hiba bennük, akkor is. Köszi az észrevételeket előre is... Az 1vs1 és 2vs2 térképek sorsolása megtörtént, nemsokára táblázatokba szerkesztem a dolgokat és a táborban megtudjátok a kisorsolt térképek listáját... Addig is gyakoroljatok szorgalmasan! :wink: A tábori szabályzat legkésőbb holnap fenn lesz itt a fórumon! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 06 csüt., 14:03 

A Conflict over Atlantis mapon alul a köklopszos szigetnél (ahol egy pandora van meg két ládikó más semmi) az egyik láda a vizen van. Szerintem azt a szárazföldre át kéne tenni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 06 csüt., 17:39 

hi
A helyszíni sorsolást támogatom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 06 csüt., 21:35 
Heroes Team

Sziasztok!

Ezt valaki küldte valakiknek, valaminek a szabályzata, aminek valakik roppantul örülni fognak. Én meg kirakom:
http://heroes.hardwired.hu/mugger/egyeb ... alyzat.zip

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 06 csüt., 22:03 

A szabályokban az szerepel hogy normal fokozaton játszuk le az 1 vs 1 meccseket. Ez csak egy elírás vagy direkt van így? Ha direkt van így, akkor javaslom hogy játszunk hardon, úgy nagyobb a kihívás és a játék élvezete.

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 383 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 20  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]