Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 27 hétf., 6:51 

Üdv!

A hadjárat-szerkesztő a barátod (campaign editor.exe, camped.exe, vagy valami hasonló néven fut)... Megnyitod vele a hadjáratot, majd exportálod belőle azt a pályát, amihez hozzá akarsz piszkálni. Ezek után az adott térkép megjelenik a Maps alkönyvtárban .h3m kiterjesztéssel, és a "sima" pályaszerkesztővel módosítható...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Még egy kérdés...
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 28 kedd, 9:13 

A problémám az, hogy bármikor elindítom a wog setup-ját, jó betölt rendesen, meg minden, de amikor bejön az unikornisos telepítő kép kiírja azt, hogy nem tudja megnyitni a h3bitmaps.lod nevű fájlt (asszem ez a neve) és utána hosszú percekig nem csinál semmit, megpróbáltam azt is, hogy a WoG opcióit egyesével telepítem fel, és akkor is ezt írja ki...
Nincs valakinek valami ötlete, hogy müködjön? A rendszer beállításai megfelelőek, a H3complete-vel kompatibilis, minden más megfelel neki...
A segítséget előre is köszi :)

Üdvözlettel:
T-Rex

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 28 kedd, 22:52 

A hosszú percek alatt csak úgy tűnik, mintha semmit sem csinálna. De közben telepít. Majd azután hirtelen megnövekszik a csík. Próbáld újra, türelmesebben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 30 csüt., 18:53 

@ T-Rex: ékezetes betű volt-e a telepítési útvonalban? Mert azt nem szereti.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: segítség
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 01 szomb., 13:42 

Az a problémám lenne a woggal, hogy az itt felsorolt lények közül hiányzik a dracolich, a farkasember, a varázslónő, az ezüst kentaur, a pokolmén, és a szellemet se engedi, és ezek a varázstárgyak is: Karmazsin Megtorlás Pajzs, Sárkányszív, Kapukulcs, Barbár Lord Kegyetlenség-fejszéje aki tud írjon ide, vagy az e-mailomra: zozo112@citromail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 02 vas., 12:57 

A WoG beállításoknál engedélyezni kell őket. pl.
- néhány lénytermelő lecserélése wog-osra
- elfek és kentaurok kombinálása
- advanced upgrades
- varázstárgyaknál WoG-os varázstárgyak engedélyezése
- varázstárgy tiltó listán a megfelelő artik elől a pipát kiszedni
És persze engedélyezd a pálya wogosítását.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009 aug. 02 vas., 22:34 

Sziasztok!

Egy elég nagy problémával szembesültem a heroes 5 alapjáték academy kampány utolsó előtti pályájánál.
Az történt, hogy Zehirrel megyek Isabella-hoz, hogy befejezzem a pályát, erre ő istentelen nagy hadsereggel rendelkezik, úgyhogy semmi esélyem ellene (kb 300 paladin, 1200 squire, 250 imperial griff meg a többiek). Olvastam egy angol fórumban, hogy ez egy bug lehet, de könnyen túljuthatunk rajta, hiszen mi több várral rendelkezünk és az idő a mi malmunkra hajta a vizet. Igen ám, csakhogy Isabella vára napi 9000 aranyat hoz, és van expert training képessége, vagyis hetente nagyon sok paladinnal bővül kis csapata. A másik nagy gond, hogy az összbevételem napi 20000 arany körül van, úgy hogy szinte minden bánya az enyém és tekintve, hogy Godric-kal training-elni szeretnék én is ezerrel, nem túl sok lóvé.
Tehát a kérdés: lehet-e tenni valamit, vagy nyomassam a köröket jó sokáig (pár hét) és utána látogassam meg ismét Isabellát?

Illetve egyszer gyors csata üzemmódra volt állítva a játék és valahogy Findannal legyőzte a gép Isabellát, lement a videó, kiírta a gép, hogy minden feltétel teljesült, azonban mégsem ért véget a pálya. Ez hogy lehet? Lehet hozzá valami köze annak, hogy amikor találkoztam Raelaggal és a nőjével, azután ugyebár a zöld játékos eltűnik és nekem kellene irányítanom őket, de nem tudom, mert nem jelentek meg a hőseim között. (Viszont tudok nekik adni lényeket meg egyéb dolgokat).

Elnézést, hogy ilyen hosszúra sikeredett eme iromány, de nagyon el vagyok keseredve, hogy ilyen közel a végéhez, nem tudok továbbjutni, pedig nagyon tetszik a játék.
A válaszokat előre is köszönöm.

Üdv:

Peti

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 05 szer., 14:05 

Rigida írta:
Hello!

Elakadtam a H5 5. kampányának első pályáján amikor Findannal kell megvédeni a határokat a necro hadaktól aztán a 2. hónap 3. hetében megjelenik Biara a térkép alján de meg se mozdul. Vki tudja h mér van ez?

Nekem is hasonló problémám van. Szerintem itt valamilyen patch probléma lesz. Remélem hamarosan javítják, mert így nem lehet megcsinálni a pályát...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: segítség
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 05 szer., 15:22 

hello mindenkinek!
Nekem egy olyan kérdésem lenne ami már lehet hogy felmerült.Megvettem még régen a heroes V-öt PC-re de most mac gépem lett,de nem tudom hogy hogy lehetne feltelepíteni vagy játszani vele.Ha valaki tud megoldást a problémára kérem válaszoljon.
Előre is köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 08 szomb., 8:15 

Win emulátort keress.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 11 kedd, 20:15 

Help! valaki meg tudja nekem mondani h a H5 Inferno hadjárat 3. pályáján miért van az hogy egy Slyvian seregel legyengítem Gilraent- 2 sárkány , 7 ezüst unikorn meg még marad neki 5 Treant-je! Azután Agriel-el követem egészen fel az Észak-keleti várig aztán ott van Gilraen 17 Smaragd Sárkánnyal,34 Ezüst Uikornissal , és 23 Ős-treant-al meg még plusszba 102 Druidával meg a másik három lény 200-500-ig. Amikor is a 2 csata között 6 nap telt el ( 1.-6.-ig ) és a kocsma muttata hogy nekem háromszor annyi aranyam,nagyobb seregem ( nálam 60728arany a zöldnek meg 20323 ) és nem is jött lény pénze se volt a zöldnek és többszörösére növelte a seregét? Hogy lehetséges ez?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Kérdés
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 14 pén., 6:35 

Nekem annyi lenne a problémám, elég régen játszottam a HeroesIII-val és...
A gép, hogy a mékűbe tud egy földalá lejáróba lesétálni, vagy fel annékül, hogy lejönne róla?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 14 pén., 16:21 

A trükköt Space gombnak híhják.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: 2 kérdés...
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 15 szomb., 20:14 

1--->Tudnátok egy HeroesIV magyarítást mondani, nem gond, ha nem tudtok!
2---> A heroes3 magyarítás kompatibilis-e a WoG-val?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: 2 kérdés...
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 16 vas., 9:25 
Heroes Team

T-Rex írta:
1--->Tudnátok egy HeroesIV magyarítást mondani, nem gond, ha nem tudtok!
2---> A heroes3 magyarítás kompatibilis-e a WoG-val?

Szia!

1. A játéknak magyar változata van, magyarítás hozzá tudtommal nincs.
2. Nem, a magyarítások RoE -hoz ill. SoD -hoz készültek így nem kompatibilisek a WoG -gal. Ettől persze még valami csoda folytán esetleg működhet vele, de sok esély nincs rá.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 18 kedd, 19:26 

Sziasztok!
Meg lehetne Heroes V -ben azt oldani, hogy egy angol Tribes of the Easttel az eredeti és a Hof-es kampányt is lejátsszuk, és lehetőleg az átvezető szöveget lemagyarítsuk? Addig már összejött, hogy angolul az összes kampány megvan, de a játék maga magyarított.
A válaszokat előre is köszönöm!

444Tibi

Fejtörés

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 19 szer., 12:13 

Szervusztok!

A HOMM V. alapjáték 1.6-os patche kapcsán lenne kérdésem.
A caravan-ok indításának lehetősége ebben még nincs meg, az csak a HoF-tel, vagy a ToE--tel válik elérhetővé?
Gold Edition (English) van meg és annak a felhasználói kézikönyve készként említi ezt a feature-t, viszont én nem találom sehol az alapjátékban (egyelőre csak az van telepítve).

Üdv': Zsolti

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 26 szer., 22:43 

Helló! Egy kis segítséget szeretnék kérni!

A HoF 2. (Törpés) kampány utolsó pályáján elakadtam, László már a második héten mindig támad, nagyon dúrva sereggel,, pedig fent van a 2.1 Találkozott már vki ezzel a problémával, hogy lehet orvosolni?

Előre is köszi: Nonda

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 26 szer., 23:02 

Helo Noda!

Nem t,om annyira nem értek "úgy" hozzá de nem lehet hogy a nehézségi szint miatt... mert hogy minél magasabb a nehézségi szint annál hamarabb,erőssebb stb. az ellen. Vagy nem t,om te milyen szinten játszol hogy esetleg egy gyengébb szinten kipróbálni.

Üdv. Kiszse!
Sok szerencsét. és morált!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 aug. 28 pén., 9:30 

Köszi! De szerintem nem az volt a gond, de sikerült lenyomni. kb 5. próbára csak a 4. hét körül jött nekem, úgy már megoldottam a dolgot.

Nonda

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]